eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
16.7هزار دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
27هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
17.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیگه پلو و تن ماهیتو اینجوری بپز 😋🐟😍 پیاز سیر ادویه کاری نمک و فلفل زردچوبه تن ماهی گوجه فرنگی پوره رب گوجه فرنگی برنج شفته 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🙋‍♀️میخام زعفران دم کنم به روشی که هم ماندگاری بالایی داره ،هم خوشبو خوش رنگ هست😍😍 ✅مواد لازم 🖊🖊 زعفران سابیده شده یک قاشق مربا خوری یخ یک لیوان سرپر ✅نکاتی که باید رعایت بشه 💚💚 اگه زعفران داخل بسته بندی احساس کردید هنوز خشک نشده ،فقط کافیه تو دمای محیط بزارید روی حرارت نزارید تا خشک بشه ،زعفران خیلی زود میسوزه ،رنگ کدر ،تیره داره ✅زعفران با قند نسابید،چون کریستال های قند پیوند میخوره ،بعدا شکرک یا کپک میزنه ،ماندگاریش کم میشه ،رنگ کدر ،تیره داره ✅زعفران روی یخ پاشیدید ، بزارید خود یخ ها به آرامی تو دمای اتاق اب بشن ،عجله نکنید ✅حتمادو بار شک بدید ،یکبار با سرما ،یکبار با گرما ،اینجوری خوشرنگ ،خوشبو تر هست 🍃🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
11.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برای این دستور: سینه مرغ به صورت نواری (500 گرم) مواد لازم برای ماریناد مرغ: دو قاشق غذاخوری سرکه نمک و زیره و پاپریکا هر کدام یک قاشق چایخوری فلفل سیاه و یک چهارم قاشق چایخوری زردچوبه مواد لازم برای برنج: دو فنجان برنج یک قاشق غ نمک برگ بو سه فنجان آب مواد لازم برای پخت مرغ: روغن گیاهی پیاز خرد شده (200 گرم) هویج (120 گرم) یک قاشق غذاخوری سیر فلفل تند فلفل دلمه ای (150 گرم) کلم (300 گرم) زیره و پاپریکا از هر کدام یک قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه نصف قاشق چایخوری مواد لازم برای سس چهار قاشق غذاخوری مایت دو قاشق غذاخوری سس مایونز نصف قاشق چایخوری شکر یک قاشق غذاخوری جعفری خشک یک قاشق چایخوری سرکه نمک فلفل سیاه نوش جان 😄😍 وقتت رو الکی تو هدر نده زودی صففحه خوشمزه ما رو دنبال کن و از غذا خوردن لذت ببر 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻😍😍😍 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فلافل_آبادان😍😋 نخود 300 گرم. پیاز 1 عدد. یک عدد سیب زمینی متوسط. سیر3 حبه. فلفل سیاه1 قاشق چاای خوری. ادویه مرغ و ماهی جلال آباد. تخم مرغ1 عدد (درصورت تمایل). نمک به میزان لازم. . حدود 24 ساعت نخود هارو در آب قرار بدید تا کامل نرم باشند و نفخ اونها گرفته بشه ،بهتره که چندین بار در این زمان آب رو عوض کنید یک سیب زمینی رو میزاریم آب پز بشه ، سپس چند حبه سیر و دو عدد پیاز رو خورد می‌کنیم و به همراه نخوددر دستگاه مخلوط کن همه مواد رو باهم ترکیب می‌کنیم تا مثل قسمتی که در کلیپ هست بشه سپس مواد رو با دست مخلوط می‌کنیم و یک عدد تخم مرغ و ادویه جات که شامل نمک فلفل و بقیه ی ادویه ها که ما در این کلیپ از ادویه ی مرغ و ماهی جلالی آبادان استفاده کردیم ، مواد رو کاملا باهم مخلوط می‌کنیم تا یک دست بشه سپس از قالب های مخصوص فلافل که جهت جلوگیری از چسبیدن مایع اون رو در آب قرار میدیم استفاده می‌کنیم و‌اون رو سرخ می‌کنیم تا طلایی بشه ، سپس با موارد دلخواه خودتون میتونید این غذای خوشمزه رو‌میل کنید. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
13.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبحانه متفاوت و جذاب😍 مواد لازم : تخم مرغ فلفل دلمه پنیر پیتزا کالباس ادویه‌ها : فلفل سیاه پاپریکا آویشن نمک 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا