فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لبو خوشمزه بازاری 👩🏻🍳👩🏻🍳
🍠🍠🍠🍠🍠
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
هدایت شده از آموزش و ایده💞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عصرتون بخیر♥️
🌟
8.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همراه ما باشید که میخوام یک ترفند عالی برای شستن بروکلی بهتون بگم🥦
بروکلی هارو به قسمت های کوچک تر برش بزنید و داخل ظرف مناسب بریزین
آب اضافه کنید تا با آب پوشیده بشه
دو قاشق چایخوری نمک و یک سوم پیمانه سرکه اضافه کنید
حالا داخل یک ظرف دیگه آب بریزید تا سنگین بشه و روی کلم ها بذارید تا داخل محلول غوطه ور بمونن و کرم و حشراتش از بین بره
۲۰ دقیقه در همین حالت بمونه و بعد هم آبکشی کنید
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیگه بلال رو؛ روی منقل درست نکنید که یه روش عالی با طعم استثنایی براتون آوردم😋🤩
بلال ها رو پوست بگیرین و نصف کنید
به این صورت پوستش رو کف قابلمه بچینید
بعد؛ بلال هایی که نصف کردین بچینید
یک پیمانه شیر
آب هم تا جایی که روی بلال رو بپوشونه اضافه کنید
در قابلمه رو ببندین و یکساعت اجازه بدین بپزن
پنجاه گرم کره ؛ روی حرارت بذارین تا آب بشه
سه قاشق غذاخوری آبلیمو
نصف قاشق غذاخوری نمک
مقداری آویشن اضافه کنین و هم بزنین
بلال ها رو از قابلمه خارج کنین و روش از مواد کره ای بریزین
فقط کافیه یکبار امتحان کنید که معرکس
برای دوستانتون هم بفرستید تا استفاده کنن
نوش جان
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
آشپزخانه من 👩🍳
#ترشی_پیاز 👆👇
ترشی پیاز فوق العاده خوشگل و خوشرنگم هست و میتونین کنار انواع غذا و توی سالاد هم ازش استفاره کنین
"ترشی پیاز"
پیاز بنفش 3 عدد
سیر پوست کنده 2 تا 4 حبه
نمک کریستالی اگر نبود همون نمک ساده 1 قاشق چایخوری
جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری اگر نبود به راحتی به جاش 1 قاشق چایخوری آب لیموترش تازه بریزین
سرکه سفید به میزانی که دو سوم حجم شیشه پر شه
آب جوشیده یک سوم باقیمانده حجم شیشه و یا حتی کمتر از آب پر شه
میتونین کلا از سرکه استفاده کنین و آب رو حذف کنین ولی میزان سرکه حتما باید بیشتر از آب باشه
پیاز هارو پوست بکنین ، پیاز ها و سیر حتما باید کاملا خشک باشند حتی یک قطره آب هم روشون نباشه
شیشه و در ترشی رو از قبل با آب داغ استریل کنین و بزارین کاملا خشک و عاری از رطوبت باشه
پیاز رو به دلخواه برش بدین و با سیر داخل شیشه قرار داده در آخر نمک و جوهر لیمو و یا آب لیمو ترش ریخته
آب و سرکه اضافه کنین درب شیشه رو ببندین تکونش بدین که مواد باهم حل شن بعد میتونین کمی آب ترشی رو بچشین و اگر دوست داشتین بهش دونه فلفل یاه و یا نمک بیشتر اضافه کنین
در آخر که مزه هارو چک کردین درب شیشه رو محکم بسته
و شیشه را به صورت سر و ته داخل یخچال و یا در جای خشک و خنک قرار بدین
بعد از چند روز که ترشی خوب رنگ پس داد حاضره
برای این ترشی میتونین از سبزیجات معطر دلخواه استفاده کنین ولی به خاطر شرایط کرونا که سبزی خریدن و شستن مکافاته و نمیشه به راحتی چیزی رو خشک کرد و مصرف کرد بهتره ساده تهیه بفرمایید که مطمئن تر باشه
نکته: پیاز بنفش بعد از چندروز رنگ پس میده و ترشیتون خوش رنگ میشه اما اگر خواستین رنگ بیشتری داشته باشه موقع تهیه ترشی مقداری از اب ساده کم کنین و به جاش چند قاشق غذاخوری آب لبو بدون شکر بهش اضافه کنین و بقیه مراحل مثل قبل
🌟
16.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکی از خوشمزه ترین مرغ ها مرغ البالویی🫠امتحان نکنی باختی از من گفتن😉🍒
✅مرغ آلبالویی
مرغ
نمک فلفل زرچوبه
البالو ۲لیوان
شکر چند ق غ (بسته به سلیقه خودتون)
اب ۱لیوان
زعفرون به مقدار لازم
رب انار ۱ق غ(یا الو بخارا چند عدد)
میتونید مثل من سس میکس کنید یا همونطوری سروش کنید که سلیقه ای
🌟
آشپزخانه من 👩🍳
#ماست_خانگی 👆✅
#ماست_خانگی
برای دو لیتر شیر یک قاشق ماست سفت کافیه اگه میخواید یه ماست سفت وخوش طعم وسالم داشته باشید باید حتما از شیر محلی استفاده کنید من از شیر گاو استفاده کردم شیر گوسفند وگاومیش ماستش محشره👌 آگه شیر محلی هم گیرتون نیومد از شیر پرچرب استفاده کنید شیر رو از صافی رد کنید وتو یه قابلمه بزارید بجوشه حدود نیم ساعت بجوشه کافیه شعله زیاد نباشه چون ته میگیره وبعدا ماستش بو میده نمیدونم فارسی چی بهش میگن ما میگیم (بو کز )بعد از جوشیدن بزارید سرد شه ماست رو میتونید تو هر قابلمه روی ،سطل پلاستیکی یا سفالی درست کنید .حدود یک ساعت شاید بیشتر طول میکشه سرد شه انگشت اشاره یا انگشت کوچکه رو تو شیر فرو ببرید حتما با انگشت امتحان شه سه چهار ثانیه انگشت تو شیر باشه آگه تحمل کردید وداغ نبود وقتشه که ماست مایه توش بریزید ازماستی که واسه مایه استفاده میکنید ترش نباشه سفت وشیرین باشه(من از ماست خونگی استفاده کردم ) وحتما به دمای محیط رسیده باشه آگه ترش باشه ماست هم ترش میشه چند قاشق از شیر بردارید وماست رو باهاش رقیق کنید وبریزید تو شیر وبا قاشق از زیز مخلوط کنید سرشو بزارید ویه پارچه روش بندازید توجه داشته باشید کافیه تو دمای آشپزخانه باشه آگه شیر زیاد گرم باشه ماستش آب میاندازه وروش ترک میخوره آگه سرد هم باشه ماست شل وکش داره موقعی که ببنده ماست بوی شیر میده آگه میخواید ماستتون سفت باشه باید دماش مناسب باشه جاش زیاد گرم ونه زیاد سرد باشه آگه روشو پوشوندی تا هشت ساعت تکون ندی آگه میخواید ماستتون ترش مزه باشه ده ساعت بپوشونید بعد از طی این چند ساعت به ارومی بردارید وبزارید یخچال تا یک روز دست نزنید آگه زود استفاده کنید زیاد آب میندازه هر ماستی بعد از استفاده آب میاندازه این طبیعیه بعد از اینکه ماست رو گذاشتی یخچال و خنک شد یک پارچه تمیز نخی روش بزارید تا آب اضافی ماست رو به خود جذب کنه بعد از یکی دوروزه پارچه رو
بردارید واز ماست استفاده کنید
با دماسنج چهل تا چهل وپنج درجه باشه(دمای شیر )
🌟