هدایت شده از استیکر_گیف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عصرتون خوشمزه♥️
🌸
42.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سه طعم شربت خوشمزه که برای رفع عطش و نذری
🔸مواد لازم شربت سکنجبین:
شکر: ۴ لیوان
آب: ۴ لیوان
نعنا: ۴۰۰ گرم
سرکه سفید: نصف لیوان
گلاب: نصف استکان
زعفران
🔸مواد لازم شربت زعفرانی:
شکر: ۲ لیوان
آب: یک و نیم لیوان
زعفران دم شده غلیظ: نصف استکان
آبلیمو: یه قاشق غذا خوری
🔸مواد لازم شربت نعنا:
شکر: ۴ لیوان
آب: ۴ لیوان
نعنا: ۶۰۰ گرم
گلاب: نصف استکان
نوک قاشق چای خوری جوهر لیمو یا یک قاشق غذا خوری آب لیمو
دوقطره رنگ خوراکی سبز
نکات
زمان آماده شدن شربت سکنجبین و شربت نعنا حدودا یک ساعت با حرارت ملایم.
زمان آماده شدن شربت زعفرانی نیم ساعت با حرارت ملایم.
#نوشیدنی
🌟
12.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک براونی(فاجی)⠀😍😋
کیک براونی از اون کیکاس که مطمعنم خیلیا دوستش دارن ولی همیشه فکر میکنن درست کردنش سخته این رسپی برای همین بهترین رسپی رو براتون گذاشتم که هم راحته و هم نتیجه دقیقا همون چیزیه که باید باشه👌🤌🏽⠀
⠀⠀
برای این کیک براونی اینارو میخواییم👇🏼⠀
⠀⠀
کره (ذوب شده و خنک شده): ۲۳۰گرم⠀
روغنمایع: ۳۰میلیلیتر⠀
شکر سفید :۳۱۰گرم⠀
شکرقهوهای تیره:۱۵۰گرم⠀
تخممرغ:۴عدد (هر تخممرغ بین ۵۵تا۶۰گرم)⠀
وانیل:۱/۲قچ⠀
نمک:۱/۴قچ⠀
پودرکاکائو:۱۰۰گرم (داچ پروسس/هلندی)⠀
آرد:۱۳۰گرم⠀
شکلات خوردشده ۶۰٪ : ۲۰۰گرم⠀
⠀
۱.مهمترین نکتهای که باید بهش دقت کنید پودرکاکائو هسش که استفاده میکنید، حتما حتما حتما از پودر کاکائو با کیفیت استفاده بکنید(به هیچ عنوان ترک نباشه)⠀
۲.دمای فر خیلی مهمه حتمادقت کنید بهش (توی ویدیو نوشتم)⠀
۳.سایز قالب ۲۰در۳۰سانتیمتره⠀
۴.کره رو بعد ذوب شدن بذارید کاملا خنک بشه ولی سفت نشه.⠀
#کیک_براونی
🌟
11.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این حلوا مجلسی خوش بافت و مقوی به شدت پیشنهاد میشه👌🏻
.
برای شربت حلوا
یک و نیم پیمانه شکر، یک و نیم پیمانه آب
داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بزارید تا وقتی که شکر حل بشه. یک قاشق چایخوری پودر هل و مقداری عصاره زعفران بریزید. در انتها یک سوم پیمانه گلاب اضافه کنید. چند قل که زد خاموش کنید.
شربت رو از صافی رد کنید تا خرده های هل و زعفران ازش جدا بشه.
برای حلوا
یک پیمانه آرد گندم، یک پیمانه آرد نخودچی، نصف پیمانه آرد برنج، داخل الک بریزید و با هم الک کنید.
آرد ها رو روی حرارت خیلی کم نیم ساعت تفت بدید.
رنگ آرد که کمی تغییر کرد از روی حرارت بردارید و داخل ظرف دیگه ای بریزید.
یک پیمانه مخلوط کره و روغن مایع بریزید.
آرد ها رو روی روغن الک کنید و کمی هم با روغن تفت بدید.
شربت رو در چند مرحله اضافه و مخلوط کنید.
وقتی تونستید حلوا رو گهواره کنید آماده است.
حلوا رو داخل دیس بریزید و صاف کنید و به سلیقه خودتون تزیین کنید.
ممنون از همراهیتون، منتظر نظراتتون هستم.
🌟
🔻راهکارهای طبیعی دفع مورچه از خانه
بسته به نوع مورچهها و اقلیمشون راهکارها متفاوته ولی این نکات تجربه شده و موثر بوده، امتحان کنید
◽کمی تفاله قهوه رو نزدیک خونشون بزارید
◽ سرکه رو در محل حرکت و داخل لانه بریزید بوی تند سرکه مورچهها رو پراکنده میکنه این رو هفتهای یک نوبت انجام بدین
◽ ریختن کمی مایع ظرفشویی در مسیر حرکت و لونه میتونه کمک خوبی باشه
◽ از بوی چسب آکواریوم بدشون میاد چند قطره دم در خونشون بریزید. نفت هم همینطوره
◽ نمک رو در مسیر حرکت و لانه بریزید، مورچهها شوری رو دوست ندارن
🦋🦋
اگر خارج از خانه غذا میخورید،
برای اطمینان همراه آن پیاز مصرف کنید‼️
زیرا ماده ای در پیاز وجود دارد که از مسمومیت غذایی حاصل از خوردن گوشت مانده جلوگیری میکند.
#ترفند
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنینی مرغ
مرحله اول بُرش دادن سینه مرغ و مزهدار کردن اون با مواد زیر هست:
سینه مرغ: ۱۵۰ گرم
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
آویشن
تخمگشنیز
پودر سیر
نمک
فلفلسیاه
.
سس بادومزمینی:
ریحون: ۱ کاسه
نمک و فلفلسیاه
کره بادومزمینی: ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
آب یک عدد لیمو تازه
#پنینی_مرغ
🌟