فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی پیاز سه سوته رستورانی
بفرست برای اونی که همیشه دنبال طعم های جدیده می گرده !👌
پیاز بنفش خلالی(به اندازه ای که شیشه متوسط پر بشه )
نمک یک ق سر پر
شکر یه ق چایخوری
سرکه انگور سفید یا قرمز یک استکان سرخالی
آب جوش (بقیه شیشه پر کنین )
بذازید کنار ۶ ساعت دیگه آماده س😋
#ترشی_پیاز
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله خورده شیشه
يكي از راحتترين ژله ها
یک رنگ ژله را به دلخواه درست كنيد توي سه ظرف جدا ريخته و (فقط هم يك بسته پودر را با يك ليوان آب جوش مخلوط كنید که سفت در بیان) وقتي كه خوب سفت شد مربعی برش بزنید. (اینجا ژله انبه س)
و قالب را چرب كرده و ژله هاي خورد شده را داخل قالب بریزید. حالا
يك بسته از همون ژله رو هم با يك ليوان آب جوش حل كرده و بعد از خنک شدن يك بستني ليواني وانيلي را بهش اضافه کنید (یا نصف لیوان شیر,شیر باید هم دمای ژله باشه) و دو قاشق خامه صبحانه اضافه کنید. اونو روي اون ژله هاي خورد شده داخل قالب بریزید و توي يخچال بذارید تا خودشو بگیره.
#ژله_خورده_شیشه
🌟
13.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شما برای لعاب دار شدن خورشت هاتون از چی استفاده میکنید؟
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند آشپزی
ترفندهای پخت برنج
یه نکته برای اینکه متوجه بشین کی باید آبکش کنین، برنج داره قل میخوره حرارتو کم کنین اگه چنتا دونه برنج روش شناور موند موقع آبکش کردنه
اگه موقع آبکش کردن فهمیدین برنجتون شور شده آب بیشتری روش بریزین...
مقدار آبی که برای پخت برنج استفاده می شه خیلی مهمه
زمان جوشوندن برنج خیلی مهمه، برنجو زیاد بجوشونین شفته می شه و اگه زمان جوشوندن برنج کم باشد برنج سفت و نپخته است.
#ترفند_آشپزی
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین برنج
آموزش آشپزی
#تزیین
#تزیین_برنج
🌟