6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشی_کاهو
مواد تشکیل دهنده:
کاهو چینی ، فلفل - 2 عدد (قرمز) ، فلفل چیلی 1 عدد ، سیر - 2 حبه. آب و نمک.
تهیه: کاهو را بشویید ، به 4 قسمت برش دهید ، در یک بطری عمیق قرار دهید. بعد ، آب نمک را آماده کنید: 3 لیتر آب و 3 قاشق غذا خوری نمک. مخلوط کنید. کاهو را بریزید ، بپوشانید. کاهو را به مدت یک روز بگذارید (بعد از 12 ساعت ، کاهو را بچرخانید تا به طور مساوی شور شود).
بعد از یک روز ، کاهو را فشار دهید ، تا اب اضافی ان خارج شود. در مرحله بعد ، شما باید سس را اماده کنید: فلفل دلمه ، سیر و فلفل چیلی را خرد کنید ، نصف فلفل چیلی کافی است و می توانید کمی روغن نباتی اضافه کنید. با این سس ، هر ورقه کلم شور را پر کنید و به یک شیشه منتقل کنید.
کلم های آماده شده را در یخچال خارج می کنیم ، آماده است! ،
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاکشیر رو با هر گیاهی ترکیب کنی یه خاصیت متفاوت و فوق العاده داره
🦋🦋
9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رشته پلو با گوشت قلقلی میچسبه
مواد لازم :
گوشت چرخ شده ۴۰۰گرم
پیاز دو عدد بزرگ
کشمش یک فنجان
برنج سه پیمانه
رشته به مقدار نیاز
نمک و فلفل و زردچوبه
دارچین و زعفران
#رشتهپلو
🌟
ترفند آشپزی
اگر یک قاشق سرکه و یک قاشق شکر به غذایی که شور شده اضافه کنید فورا شوری آن گرفته می شود
همچنین اضافه کردن سیب زمینی خام نیز در این مورد مناسب می باشد.
#ترفند_آشپزی
🌟
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوپ جو با مرغ و زرشک
گوجه فرنگی: ۴ عدد
پیاز: ۲ عدد کوچک
هویج: ۱ عدد
سیبزمینی: ۱ عدد
آب: تا جایی که روی سبزیجات رو بگیره
سینه (یا ران) مرغ: ۱۵۰ گرم
پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفلسیاه
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه کامل در فیلم 🎥
#فیلم_سوپ_جو_با_مرغ__و_زرشک
🌟