فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گله نکن...
ناشکری نکن ...
خدا حکمت همه کارها رو میدونه
فقط مرتب بهش بگو :
ای که مرا خواندهای
راه نشانم بده♥️
روز بخیر
6.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایده_جالب_پخت_تخم_مرغ با سبزیجات و سوسیس☝️☝️😋
🥚🍅🥦🥚🥖🍅🌶🥕🥚🥖
8.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تیرامیسو
مواد لازم :
لیدی فینگر (خانگی یا آماده هم میتونین بخرین)
خامه قنادی 500 گرم(بسته بندی هایپرها دارن،شیرین شده هست نیاز به شکر نداره،مارکش هم که معلومه)
پنیر ماسکارپونه 100 گرم
پودر کاکائو برای تزیین
قهوه فوری یک عدد
ماسوره شکوفه بزرگ
قیف پلاستیکی
طرز تهیه :
خامه قنادی و پنیر رو داخل کاسه میریزیم و با همزن دور تند میزنیم تا حسابی فرم بگیره(چون ماسکارپونه توش داره یه خامه فرم دار و عالی درمیاد)،میزاریم نیم ساعت یخچال.
میریم سراغ بقیه ، قهوه فوری رو داخل یه لیوان آب جوش میریزیم ، قالب کمربندی رو ورمیداریم و لیدی فینگر هارو داخل قهوه میغلتونیم و از دیواره قالب شروع میکنیم به چیدن،دیواره هارو که چیده شد،از کف قالب لیدی یه لایه فینگر میچینیم یه لایه خامه تااااا بالا ، مرحله آخر خامه میکشیم ، بعد روشو با قیف و ماسوره شکوفه ، شکوفه میزنیم و سرآخر روش پودر کاکائو الک میکنیم و دو سه ساعت میزاریم یخچال،بعد سرو میکنیم.
بچه ها جونم اونایی که به کیک پزی و شیرینی و دسرجات خیلی علاقه دارن حتما یدونه از این قالبا تهیه کنن سایز کوچیک هم عالیه،قیمتش هم خیلی مناسبه من 2ساله دارم و کلی استفاده ازش کردم😊
❤️مواد لازم: برای 14 تا 16 نفر
💌سبزی آش ( یک کیلو پاک نشده، معادل یک کیسه فریزر پر شسته و خرد شده) شامل : تره ، گشنیز ، اسفناج یا برگ چغندر و جعفری به نسبت مساوی
💌رشته آش دو سوم یک بسته( ترجیحا برش اصفهان)
💌نمک به میزان لازم ، پودر فلفل سفید یا سیاه دو قاشق مرباخوری پر (اگر تند دوست دارید فلفل قرمز هم بزنید)،پودر آویشن یک قاشق غذاخوری پر، زردچوبه دو قاشق غذاخوری سرخالی
💌روغن به میزان لازم
💌پیاز بزرگ زرد یا سفید 5 عدد بزرگ ( نگینی یا ریز خرد شود )
💌آب 6 تا 7 لیتر
💌حبوبات پخته شده شامل : نخود و لوبیا قرمز و لوبیا چیتی 4 پیمانه، عدس پخته شده دو تا سه پیمانه
💌پیاز داغ و نعنا و ترخون داغ و سیر داغ برای تزیین به میزان دلخواه
💌کشک محلی روان به غلظت ماست همزده برای هنگام سرو
💌دو قاشق غذاخوری آرد سفید که دریک لیوان آب سرد حل شده باشد ( برای دادن لعاب به آش که ده دقیقه آخر طبخ به آش اضافه می کنیم)
طرز تهیه:
ابتدا پیاز ها را با روغن سرخ کرده تا کمی طلایی و سبک شود. سپس زردچوبه را اضافه کرده و دو دقیقه تفت می دهیم سپس 5 تا 6 لیتر آب اضافه کرده و می گذاریم آب جوش بیاید و حدود نیم ساعت تا 45 دقیقه پیاز داغ ها با آب بجوشد تا نرم شده و به آب لعاب دهد. بعد سبزی آش خرد شده را اضافه کرده و هم می زنیم تا سبزی آش و آب و پیاز داغ با هم خوب ترکیب شود. و اجازه می دهیم تا 45 دقیقه سبزی خوب بپزد. بعد نمک به میزان دلخواه (با احتیاط نمک اضافه کنید چون رشته و حبوبات هم نمک دارد)و فلفل و آویشن رو به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم. سپس حبوبات پخته شده اضافه شود و دو دقیقه بعد رشته آش که از وسط دو نصف شده اضافه شود و بگذارید ده دقیقه رشته آش با حرارت متوسط رو به پایین با مواد داخل قابلمه بپزد. و هر دو دقیقه یکبار رشته ها را به آرامی هم بزنید تا ته نگیرد و به هم نچسبد. ده دقیقه آخر طبخ به آش اون دو قاشق غذاخوری آرد که با آب سرد ترکیب شده بود را اضافه کنید تا آش لعاب دار شود.حالا مدام و به آرامی هم بزنید.بعد از ده دقیقه نیمی از نعنا داغ و ترخون داغ را به آش اضافه کرده و هم بزنید تا خوب با مواد آش ترکیب شود. حالا نیم ساعت با درب بسته به آش استراحت دهید تا آش جا بیفتد.آش شما آماده است نوش جان❤️
💥نکته: می تونید نیم ساعت آخر به آش 10 تا 15 حبه سیر ریز رنده شده اضافه کنید یا برگ سیر نیز در سبزی آش داشته باشید که بسیار آش را خوشمزه می کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیک_انبه🔝🔝
💞کلیــک کنیــد💞👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شربت_آبلیمو🔝🔝
💞کلیــک کنیــد💞👇