eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
16.7هزار دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
27هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
■تزیین حلوا 😍😍
8.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم : لیدی فینگر (خانگی یا آماده هم میتونین بخرین) خامه قنادی 500 گرم(بسته بندی هایپرها دارن،شیرین شده هست نیاز به شکر نداره،مارکش هم که معلومه) پنیر ماسکارپونه 100 گرم پودر کاکائو برای تزیین قهوه فوری یک عدد ماسوره شکوفه بزرگ قیف پلاستیکی طرز تهیه : خامه قنادی و پنیر رو داخل کاسه میریزیم و با همزن دور تند میزنیم تا حسابی فرم بگیره(چون ماسکارپونه توش داره یه خامه فرم دار و عالی درمیاد)،میزاریم نیم ساعت یخچال. میریم سراغ بقیه ، قهوه فوری رو داخل یه لیوان آب جوش میریزیم ، قالب کمربندی رو ورمیداریم و لیدی فینگر هارو داخل قهوه میغلتونیم و از دیواره قالب شروع میکنیم به چیدن،دیواره هارو که چیده شد،از کف قالب لیدی یه لایه فینگر میچینیم یه لایه خامه تااااا بالا ، مرحله آخر خامه میکشیم ، بعد روشو با قیف و ماسوره شکوفه ، شکوفه میزنیم و سرآخر روش پودر کاکائو الک میکنیم و دو سه ساعت میزاریم یخچال،بعد سرو میکنیم. بچه ها جونم اونایی که به کیک پزی و شیرینی و دسرجات خیلی علاقه دارن حتما یدونه از این قالبا تهیه کنن سایز کوچیک هم عالیه،قیمتش هم خیلی مناسبه من 2ساله دارم و کلی استفاده ازش کردم😊
آش رشته
❤️مواد لازم: برای 14 تا 16 نفر 💌سبزی آش ( یک کیلو پاک نشده، معادل یک کیسه فریزر پر شسته و خرد شده) شامل : تره ، گشنیز ، اسفناج یا برگ چغندر و جعفری به نسبت مساوی 💌رشته آش دو سوم یک بسته( ترجیحا برش اصفهان) 💌نمک به میزان لازم ، پودر فلفل سفید یا سیاه دو قاشق مرباخوری پر (اگر تند دوست دارید فلفل قرمز هم بزنید)،پودر آویشن یک قاشق غذاخوری پر، زردچوبه دو قاشق غذاخوری سرخالی 💌روغن به میزان لازم 💌پیاز بزرگ زرد یا سفید 5 عدد بزرگ ( نگینی یا ریز خرد شود ) 💌آب 6 تا 7 لیتر 💌حبوبات پخته شده شامل : نخود و لوبیا قرمز و لوبیا چیتی 4 پیمانه، عدس پخته شده دو تا سه پیمانه 💌پیاز داغ و نعنا و ترخون داغ و سیر داغ برای تزیین به میزان دلخواه 💌کشک محلی روان به غلظت ماست همزده برای هنگام سرو 💌دو قاشق غذاخوری آرد سفید که دریک لیوان آب سرد حل شده باشد ( برای دادن لعاب به آش که ده دقیقه آخر طبخ به آش اضافه می کنیم) طرز تهیه: ابتدا پیاز ها را با روغن سرخ کرده تا کمی طلایی و سبک شود. سپس زردچوبه را اضافه کرده و دو دقیقه تفت می دهیم سپس 5 تا 6 لیتر آب اضافه کرده و می گذاریم آب جوش بیاید و حدود نیم ساعت تا 45 دقیقه پیاز داغ ها با آب بجوشد تا نرم شده و به آب لعاب دهد. بعد سبزی آش خرد شده را اضافه کرده و هم می زنیم تا سبزی آش و آب و پیاز داغ با هم خوب ترکیب شود. و اجازه می دهیم تا 45 دقیقه سبزی خوب بپزد. بعد نمک به میزان دلخواه (با احتیاط نمک اضافه کنید چون رشته و حبوبات هم نمک دارد)و فلفل و آویشن رو به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم. سپس حبوبات پخته شده اضافه شود و دو دقیقه بعد رشته آش که از وسط دو نصف شده اضافه شود و بگذارید ده دقیقه رشته آش با حرارت متوسط رو به پایین با مواد داخل قابلمه بپزد. و هر دو دقیقه یکبار رشته ها را به آرامی هم بزنید تا ته نگیرد و به هم نچسبد. ده دقیقه آخر طبخ به آش اون دو قاشق غذاخوری آرد که با آب سرد ترکیب شده بود را اضافه کنید تا آش لعاب دار شود.حالا مدام و به آرامی هم بزنید.بعد از ده دقیقه نیمی از نعنا داغ و ترخون داغ را به آش اضافه کرده و هم بزنید تا خوب با مواد آش ترکیب شود. حالا نیم ساعت با درب بسته به آش استراحت دهید تا آش جا بیفتد.آش شما آماده است نوش جان❤️ 💥نکته: می تونید نیم ساعت آخر به آش 10 تا 15 حبه سیر ریز رنده شده اضافه کنید یا برگ سیر نیز در سبزی آش داشته باشید که بسیار آش را خوشمزه می کند.
آشپزخانه من 👩‍🍳
کوفته بلغور ترکیه مواد لازم برای8 نفر مواد اصلی بلغور ریز گندم 1.5 لیوان آب 2 لیوان تخم مرغ 2 عدد آرد 1 قاشق غذا خوری آرد سمولینا 1.5 قاشق غذا خوری نمک 1 قاشق مربا خوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری مواد داخل کوفته : گوشت چرخ کرده 200 گرم گردو خرد شده 1/2 لیوان جعفری خردشده 1/2 لیوان نمک 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری فلفل پاپریکا 1 قاشق چای خوری پیاز 1 عدد ادویه 1 قاشق چای خوری طرز تهیه 1- پیاز را در تابه ریز خرد میکنیم بعد از کمی تفت دادن گوشت چرخ شده رو بهش اضافه میکنیم گوشت و پیاز رو چند دقیقه تفت میدهیم کمی فلفل دلمه و ادویه ها را به مایه گوشتی اضافه میکنیم 2- بعد از کمی تفت دادن جعفری خرد شده را اضافه میکنیم. من کمی رب گوجه برای خوش رنگ شدن اضافه میکنم .در آخر گردوی خرد شده را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم و از روی حرارت برمیداریم. 3- بلغور گندم و آرد سمولینا را در ظرفی ریخته میزان آبی که در دستور داشتیم رو اضافه میکنیم وبا هم مخلوط میکنیم و به مدت ده دقیقه کنار می‌ گذاریم (به نظرم حدود 2 تا 3 ساعت بمونه خیلی بهتره بلغور حسابی خیس میخوره). 4- آرد،تخم مرغ،ادویه ها و یک قاشق رب گوجه را اضافه میکنیم خمیری چسبناک بدست میاد.اگر احساس کردید خیلی خیلی چسبنده است کمی آرد اضافه کنید 5- برای فرم دادن از در آبمیوه گیری استفاده کردم. داخل حفره را پلاستیک بذارید دستتون رو خیس کنید و از مایه بلغور آماده شده داخل حفره بذارید و با انگشت مایه رو به دیواره فشار بدید تا گود شود. داخل حفره رو با مایه گوشتی پر میکنیم. 6- مقداری از مایه بلغور روی مواد گوشتی گذاشته و فشرده میکنیم سپس به آرومی خارج میکنیم داخل بشقابی که کمی آرد پاشی کردید بذارید و حدود 10 دقیقه در فریزر قرار بدید تا کاملا چسبندگیش از بین بره و فرم خودش رو حفظ کنه 7- و بعد در روغن داغ و شناور سرخ کنید به هیچ عنوان از هم پاشیده نمیشه بسیار عالی و خوشمزه.
ماش پلو
. (قاطی پلو) مواد لازم: برنج 2 پیمانه ماش 3/4پیمانه سینه یا ران مرغ(فیله شده)1 عدد کشمش مقداری پیاز 1 عدد زعفران،نمک و فلفل و زردچوبه مقداری کره آبغوره طرز تهیه :1/ابتدا ماش ها را خیس کنید 10 دقیقه و سپس بپزید تا زمانی که نرم شود ولی له نشود 2/مرغ را میتونید به دو روش تهیه کنید یا مثل من مکعبی برش بزنید و با روغن زیتون و زعفران و ادویه مزه دار کنید و سپس در تابه با کره و زعفران و آبغوره با حرارت بالا سرخ کنید ولی زیاد نه که مرغ خشک نشود و آبدار باشه زمانش خیلی کوتاهه،یا میتونید مرغ رو آبپز کنید و بعد ریش ریش کنید و با کره و زعفران در تابه تفت بدید،فرقی ندارد. 3/کشمش ها را هم تفت بدید و کنار بگذارید4/پیاز را خلالی برش بزنید و سرخ کنید5/برنج را طبق معمول آبکش کنید و سپس ماش پخته که آبش را کاملا خالی کردید را به برنج آبکشی اضافه کنید و مخلوط کنید 6/سپس کف قابلمه مورد نظر مقداری سیب زمینی که زعفرانی کردیم را میچینیم و روی سیب زمینی ها برنج مخلوط شده با ماش را میریزیم و در آخر مقداری آب و زعفران و کره روی برنج میدهیم و دم میکنیم7/برای سرو هم برنج را در دیس کشیده و‌روی برنج را با مخلوط مرغ و پیاز داغ و کشمش تزیین میکنیم. درست کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید پ ن:بچه ها آبغوره خیلی طعمشو خوب میکنه پس حذفش نکنید😍