فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیک_انبه🔝🔝
💞کلیــک کنیــد💞👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شربت_آبلیمو🔝🔝
💞کلیــک کنیــد💞👇
آشپزخانه من 👩🍳
کوفته بلغور ترکیه
مواد لازم برای8 نفر
مواد اصلی
بلغور ریز گندم 1.5 لیوان
آب 2 لیوان
تخم مرغ 2 عدد
آرد 1 قاشق غذا خوری
آرد سمولینا 1.5 قاشق غذا خوری
نمک 1 قاشق مربا خوری
فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری
مواد داخل کوفته :
گوشت چرخ کرده 200 گرم
گردو خرد شده 1/2 لیوان
جعفری خردشده 1/2 لیوان
نمک 1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
فلفل پاپریکا 1 قاشق چای خوری
پیاز 1 عدد
ادویه 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1- پیاز را در تابه ریز خرد میکنیم بعد از کمی تفت دادن گوشت چرخ شده رو بهش اضافه میکنیم گوشت و پیاز رو چند دقیقه تفت میدهیم
کمی فلفل دلمه و ادویه ها را به مایه گوشتی اضافه میکنیم
2- بعد از کمی تفت دادن جعفری خرد شده را اضافه میکنیم. من کمی رب گوجه برای خوش رنگ شدن اضافه میکنم .در آخر گردوی خرد شده را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم و از روی حرارت برمیداریم.
3- بلغور گندم و آرد سمولینا را در ظرفی ریخته میزان آبی که در دستور داشتیم رو اضافه میکنیم وبا هم مخلوط میکنیم و به مدت ده دقیقه کنار می گذاریم (به نظرم حدود 2 تا 3 ساعت بمونه خیلی بهتره بلغور حسابی خیس میخوره).
4- آرد،تخم مرغ،ادویه ها و یک قاشق رب گوجه را اضافه میکنیم
خمیری چسبناک بدست میاد.اگر احساس کردید خیلی خیلی چسبنده است کمی آرد اضافه کنید
5- برای فرم دادن از در آبمیوه گیری استفاده کردم. داخل حفره را پلاستیک بذارید دستتون رو خیس کنید و از مایه بلغور آماده شده داخل حفره بذارید و با انگشت مایه رو به دیواره فشار بدید تا گود شود. داخل حفره رو با مایه گوشتی پر میکنیم.
6- مقداری از مایه بلغور روی مواد گوشتی گذاشته و فشرده میکنیم
سپس به آرومی خارج میکنیم داخل بشقابی که کمی آرد پاشی کردید بذارید و حدود 10 دقیقه در فریزر قرار بدید تا کاملا چسبندگیش از بین بره و فرم خودش رو حفظ کنه
7- و بعد در روغن داغ و شناور سرخ کنید به هیچ عنوان از هم پاشیده نمیشه بسیار عالی و خوشمزه.
.
#ماش_پلو_با_مرغ (قاطی پلو)
مواد لازم:
برنج 2 پیمانه
ماش 3/4پیمانه
سینه یا ران مرغ(فیله شده)1 عدد
کشمش مقداری
پیاز 1 عدد
زعفران،نمک و فلفل و زردچوبه مقداری
کره
آبغوره
طرز تهیه :1/ابتدا ماش ها را خیس کنید 10 دقیقه و سپس بپزید تا زمانی که نرم شود ولی له نشود 2/مرغ را میتونید به دو روش تهیه کنید یا مثل من مکعبی برش بزنید و با روغن زیتون و زعفران و ادویه مزه دار کنید و سپس در تابه با کره و زعفران و آبغوره با حرارت بالا سرخ کنید ولی زیاد نه که مرغ خشک نشود و آبدار باشه زمانش خیلی کوتاهه،یا میتونید مرغ رو آبپز کنید و بعد ریش ریش کنید و با کره و زعفران در تابه تفت بدید،فرقی ندارد. 3/کشمش ها را هم تفت بدید و کنار بگذارید4/پیاز را خلالی برش بزنید و سرخ کنید5/برنج را طبق معمول آبکش کنید و سپس ماش پخته که آبش را کاملا خالی کردید را به برنج آبکشی اضافه کنید و مخلوط کنید 6/سپس کف قابلمه مورد نظر مقداری سیب زمینی که زعفرانی کردیم را میچینیم و روی سیب زمینی ها برنج مخلوط شده با ماش را میریزیم و در آخر مقداری آب و زعفران و کره روی برنج میدهیم و دم میکنیم7/برای سرو هم برنج را در دیس کشیده وروی برنج را با مخلوط مرغ و پیاز داغ و کشمش تزیین میکنیم. درست کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید
پ ن:بچه ها آبغوره خیلی طعمشو خوب میکنه پس حذفش نکنید😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_مرغ🔝🔝
💞کلیــک کنیــد💞👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#برش_زیبای_هندوانه😍
مناسب پذیرایی👌
🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉
🍋
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#همبرگر_خانوادگی🔝🔝
💞کلیــک کنیــد💞👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آبنبات_خانگی🔝🔝
🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭
💞کلیــک کنیــد💞👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون و شیرینی هاتونو حرفه ای تزیین کنید