eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
16.8هزار دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
27هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
# تزیین _شله_زرد
# تزیین _کتلت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک کیلوبادمجان سرخ شده که باکمی اب وپیازداغ ونمک وفلفل ویک قرص عصاره گوشت پخته شده+۳ق کشک و۲ق نعناداغ میکوبیم ودرظرف میریزیم با پیازداغ سیرداغ نعناداغ گردو وکشک تزئین میکنیم
آشپزخانه من 👩‍🍳
#قلب_سورپرایز 🎥🔝
دوستای گلم دم ولنتاینی ازین و‌ و حتی اون شکلاتی میتونین خوب کسب درامد کنینا👌زرنگ باشید نکاتی که باید دقت کنید: 🔺از شکلات تخته ای حتما استفاده کنید مارک سوربن و کارات خوبن من این سری شکلات مارک پارمیدا گرفتم روش نوشته مخصوص روکش بستنی و قنادی خیلی راضی بودم 🔻 رو بن ماری کنید روی حرارت غیر مستقیم،مواظب باشید ذره ای آب یا بخار داخلش نره که خراب میشه 🔺سطح قالب رو خوب شکلات بزنید مخصوصا اون قسمت هایی که حالت شکستگی داره و لبه هاش.جایی خالی نمونه. بفرستید یخچال خودشو گرفت دوباره شکلات بزنید و بعد بفرستید مجدد یخچال وقتی خودشو گرفت اماده جدا شدن هست 🔻موقع جدا کردنشون اول اگه روسطح شکلات ریخته شده با یه کارد تمیز کنید لبه هاشو و بعد جدا کنید 🔺لبه های دوتا شکلات رو میتونید با شکلات بنماری شده بچسبونید به هم دیگه 🔻داخلش هرچی میخواید میتونید بریزید حتی اگه کادو ولن دارید میتونید داخلش بذارید. ✨
5.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بریم باهم یه قیمه نثار مشتی درست کنیم 😋🤤 باصداگوش‌کنید اصالت قیمه نثار به شهر قزوین برمیگرده، جز اون دسته غذاهايی که رنگ ، طعم و مزه اش به خاطر آدم ميمونه 😊😋.
🥧 🍋 😋 ▫️۴ عدد تخم مرغ ▫️یک لیوان شیر ▫️یک لیوان شکر ▫️نصف لیوان روغن مایع ▫️۵ گرم وانیل(یک قاشق مربا خوری ) ▫️۱۰گرم بکینگ پودر (یک قاشق غذاخوری ) ▫️یک قاشق چایخوری زردچوبه ▫️رنده پوست یک عدد لیمو وآب لیمو ▫️دو ونیم لیوان آرد 🔸ابتدا تخم مرغ و شکر وانیل رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد به ترتیب بقیه مواد رو اضافه کرده حتما آخر سر آرد رو الک کرده و اضافه کرده با لیسک مخلوط مواد میکنیم و قالب مورد نظر رو چرب کرده و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۴۰دقیقه می پزیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک کیلوبادمجان سرخ شده که باکمی اب وپیازداغ ونمک وفلفل ویک قرص عصاره گوشت پخته شده+۳ق کشک و۲ق نعناداغ میکوبیم ودرظرف میریزیم با پیازداغ سیرداغ نعناداغ گردو وکشک تزئین میکنیم