eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
16.8هزار دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
27هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
شیرینی تر بدون فر -------------------------------------------- 👆👆👇👇👇👇 ┏━━━🍃🍋🌾━━━┓ @ashpazkhane_man ┗━━━🌾🍅🍃━━━┛
✍موادلازم: تخم مرغ دو عدد ... پودر قند یک چهارم لیوان .... آرد نصف لیوان ... نشاسته ذرت یک ق غ ... بکینگ پودر نصف ق چ ... وانیل نوک ق چ .... آب جوش یک هشتم لیوان ... نمک نوک ق چ کممم شربت یا اب کمپوت برای مرطوب کردن....روغن مایع یک ق غ. ♨️طرزتهیه: .اول از همه یک قاشق از ارد برداشته وبه جاش یک قاشق نشاسته ذرت جایگزین کنید .( بافتش نرم و لطیف میشه اگر نداشتین همون ارد بریزین) . ارد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید کنار بزارین.شعله پخش کن را هم روی گاز بزارین و بعداگر توی تابه دوطرفه یا قابلمه درست کردین دو لایه کاغذ بزارین و خوب روی کاغذ را چرب کنید. .اگر فر بود از قبل گرم کنید و قالب را کاغذ بزارید و چرب کنید.من قالب رو توی قابلمه گذاشتم و زیر قالبم یه حلقه گذاشتم که تماس با قابلمه نداشته باشه. ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. سفیده را ابتدا خوب با دور تند بزنید تا پف کنه و دوبرابر بشه و وقتیکه ظرف رو برمیگردونی نریزه. .بعد زرده. را با وانیل و پودر قند بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه .حالا آب جوش را کم کم در حاالیکه هم میزنید اضافه کنید و بعد روغن .زرده ها رو به سفیده اضافه کنید و اروم با لیسک دورانی از پایین به بالا مخلوط کنید. و بعد مخلوط ارد را اضافه کنید و خیلی اروم با لیسک مخلوط کنید.قالب من گرد بیست و پنج سانت بود . اگر قالب بزرگتر بود دو برابر کنید ( اندازه قالب سی در چهل مواد دوبرابر بشه). قالب مستطیلی خیلی راحت تره و راحت برش مستطیل میزنی قشنگتره .اگر تابه دوطرفه بود واشر رو دربیار حتما. مواد رو توی قالب پهن کرده و و با قاشق صاف کنید حرارت متوسط رو به کم باشه. حدود یک ربع الی بیست دقیقه کافیه در تابه رو باز کن اگر به دست نچسبید خاموش کنید. .بعد دربیارین روی سه پایه بزارین تا خنک بشه روی کیک رو با دستمال بپوشونید خشک نشه. حدود هفت دقیقه .. بعد اگر توی تابه دوطرفه مستطیلی بود از وسط نصف کنید و بعد چهار قسمت تا برشها هم اندازه باشه . روی برشها رو با شیر یا اب کمپوت یا شربت کمی مرطوب کنید خامه فرم گرفته بمالید و صاف کنید و دوباره یه لایه کیک که شربت زدین بزارین و بعد فشار بدین تا به هم بچسبن. و دوباره خامه و بعد در بخچال. اگر با قالب سایز بزرگ درست کردین بهتره دولایه بزرگ کیک که به هم چسبید دربیارین و بعد با چاقو اره برشهای کوچیک بزنی وتزیین کنید. خواستی کاکایویی بشه نصف ق پودر کاکائو الک شده را با اب جوش حل کرده و به زرده تخم مرغ اضافه کردم ┏━━━🍃🍋🌾━━━┓ @ashpazkhane_man ┗━━━🌾🍅🍃━━━┛
9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه کرم مخصوص پیراشکی و دونات وانواع شیرینیجات ┏━━━🍃🍋🌾━━━┓ @ashpazkhane_man ┗━━━🌾🍅🍃━━━┛
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔝🎥 طرزتهیه شنیسل مرغ ┏━━━🍃🍋🌾━━━┓ @ashpazkhane_man ┗━━━🌾🍅🍃━━━┛
نون باگت ┏━━━🍃🍋🌾━━━┓ @ashpazkhane_man ┗━━━🌾🍅🍃━━━┛
نون باگت خمير مايه فوري 1 قاشق مرباخوری آب ولرم ١ لیوان نمك ١ قاشق چايخوري آرد معمولی 3 لیوان(من از ارد سفید استفادە کردم) ارد سبوس نصف لیوان خمير مايه و آب ولرم رو مخلوط كرده، بلافاصله آردها و نمك رو بهش اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد و خوب ورز بدین تا جاييكه خميرتون نرم و يكدست بشه(لیوان سوم ارد را کم کم بریزید کە زیاد نشە)كف و ديواره ظرف رو روغن بزنيد،خمير رو گرد كرده، داخل ظرف بذاريد و كمي روي خمير رو روغن بماليد تا سطح خمير خشك نشه. روي ظرف رو پلاستيك بكشيد یا در محیط اشپزخونه یا داخل فر خاموش بذاريد بمدت یکساعت بزارید تا زمانيكه حجم خميرتون دو برابر بشه. بعد از ور اومدن، خمير رو به ٦ قسمت مساوي تقسيم كنيد حالا خميرها رو چونه بگيريد و با دستتون خمير رو باز كرده و فُرم بدين یە لایە خمیر را بیارید روی خمیر و رول کنید و قسمت انتهایی خمیر را با دست فشار و بهم وصل کنید... (صفحه را ورق بزنید و،نحوه فرم دادنش هست)خميرهاي آماده شده رو داخل سيني فر با فاصله مناسب بذاريد و دوباره اجازه بدين خميرهاتون استراحت یە ربع كنه.سپس با چاقو چند خط روش زدم و باشیر رومال کردم. خميرها رو در فر180 سانتيگراد به مدت ٢٠ دقيقه بپزيد در اخر برای طلایی شدن روش 5دقیقە گریل را روشن کنید. برای خمیر سوسیس نصف لیوان ارد +نصف لیوان شیر+سه ق.غ کچاب+یک ق .چ بکینگ پودر را هم بزنید و یه طرف سوسیس را خمیری کنید و توی روغن داغ سرخ کنید ┏━━━🍃🍋🌾━━━┓ @ashpazkhane_man ┗━━━🌾🍅🍃━━━┛
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیس کافی خامه ای مواد لازم برای 1 لیوان: قهوه فوری (نسکافه) 2 ق س شکر 2 ق س آب ولرم 2 ق س یخ مقداری شیر سرد به میزان لازم شکر و قهوه فوری و آب را در لیوانی ریخته، با کف ساز قهوه یا یک پره همزن برقی شروع به زدن کنید تا مواد حجیم و روشن شود. میتوانید مواد را در کاسه ای بریزید و با همزن دستی بزنید. با همزن دستی حدود 15 دقیقه طول میکشد و با همزن برقی طی چند دقیقه مواد حجیم و روشن میشود و از ظرف نمی ریزد. مقداری یخ در لیوان بریزید و تا 2/3 لیوان را با شیر سرد پر کنید. یک سوم باقیمانده لیوان را با قهوه خامه ای که آماده کرده اید پر کنید و مقداری پودر قهوه روی آن بپاشید و یک نی در لیوان قرار دهید و سرو کنید. پ.ن: میتوانید میزان شکر را بر حسب ذائقه تغییر دهید. پ.ن: من از قهوه فوری کلاسیک مولتی کافه استفاده کردم،از هر نوع قهوه فوری میتوانید استفاده کنید. ┏━━━🍃🍋🌾━━━┓ @ashpazkhane_man ┗━━━🌾🍅🍃━━━┛
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش شیرینی خوشمزه👌 ┏━━━🍃🍋🌾━━━┓ @ashpazkhane_man ┗━━━🌾🍅🍃━━━┛