فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_پنیری_اسفناج
مواد لازم :
سینه مرغ فیله 5 عدد
اسفناج منجمد برای هر سینه مرغ یک استکان
پنیر موتزارلا یا گودا به میزان دلخواه
کره یا روغن
نمک و فلفل به میزان لازم
طرزتهیه :
ابتدا اسفناج ها ی منجمد رو در تابه ریخته وبا کره یا روغن تفت دهید تا آب اسفناج کشیده شود، بعد پنیررو اضافه کرده وکمی نمک وفلفل (میتونید ادویه دلخواه اضافه کنید) زده ومخلوط کنید.
طبق ویدئو وسط سینه های مرغ راتا نیمه برش زده و کیسه فریزری انداخته وبا گوشت کوب کمی بکوبید و مقداری مواد میانی گذاشته وباز روی سطح مرغ نمک زده و کمی روغن زیتون یا کره آب شده زده وبزارید در تابه تا هر طرف مرغ ها سرخ شود میتونید بزارید در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای درست کردن سرکه سیب،سیب های رسیده رو به چهارقسمت تقسیم کنید و یک ظرفو پیمانه کنید به اندازه یک پیمانه سیب که داخل ظرف میریزین نصف همون پیمانه آب به ظرف شیشه ای یا دبه اضافه کنین یک قاشق غذاخوری مخمرنانوایی در ظرف حل کنید(یا نصف نان سنگگ روی مواد داخل ظرف قرار بدین)درب رو محکم ببنید و در محیط گرم قرار بدید.هرماه یکبار درب رو باز کنید سیب هارو با دست لهیده کنید(میتونید سیب هارو داخل چرخ گوشت چرخ کنید اینکار خیلی وقتگیره اما برای ظرفهای کوچک سرکه سیب که میخواید درست کنید خوبه،هرماه یکبار ظرف رو کمی تکون بدید تا محتویات بهم بخوره).بعد ازحدود چهار تا پنج ماه ،محتویات ظرفو داخل صافی بریزید تفاله رو جدا کنید و از سرکه استفاده کنید.
برای بهبود دستگاه گوارش،درمان سوزش معده،دل درد ،..... مفیده.من برای درد عصبی معده و هضم بهترغذا روزی یه قاشق میخورم.
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#پنکیک_خونگی👩🍳
۵ عدد خرما
آرد جو ۵ قغ سرخالی
تخممرغ یک عدد
گردو خردشده ۱ عدد
شیر حدود ۵-۷ قغ
(تاجایی که خمیرمون به غلظت مناسب برسه)
دارچین ۱ قم
بیکینگپودر نصف قچ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#خوراک_مرغ_و_قارچ
مواد لازم
600 گرم سینه مرغ
300 گرم قارچ
1 پیاز 2 حبه سیر
5-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 عدد فلفل سبز
2 عدد فلفل کاپیا با فلفل دلمه قرمز
1 گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری آویشن
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
نمک،فلفل سیاه
گوجه رو که اضافه کردید،خاموش کنید و روش،پنیرپارمیزان بریزید
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷#موهیتو_دلرُبا (گلکسی)
مواد لازم:
گل پنیرک یا ختمی ۴ ق.غ
آب یخ ۲۵۰ میلی لیتر
لایم یا لیمو سنگی ۲ عدد
شکر ۱ ق.غ
یخ به مقدار لازم
برگ نعنا برای هر لیوان ۸ عدد
.
این مقدار برای ۱ لیوان هست .
به این نوشیدنی میتوانید تخم شربتی هم اضافه کنید .
به هیچ عنوان این نوشیدنی تلخ نمیشه .
گل پنیرک هم از عطاریها میتوانید خرید کنید .
11.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
# هات چاکلت_ کافی شاپی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زندگیتان به زیبایی گلستان ابراهیم
و به پاکی چشمه زمزم باشد . . . 🐏❤️🎉
عید سعید قربان بر تمامی عاشقان مبارکباد 😍😘
░⃟⃟🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکشنبه تون بهشت
خدایا🙏
دراین روز معنوی
دلی آرام
روزی حلال🕌
سرنوشتی زیباو
زندگی بدون مشکل را
نصیبمان بگردان
عید قربان مبارک ❤️
9.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خمیر_پیتزا #خمیر_جادویی
مواد لازم:
آرد ۳ لیوان
خمیر مایه ۱قاشق غ
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یا آب ۱ لیوان
روغن نصف فنجان
نمک ۱ قاشق چ
شکر ۱قاشق غ
اگه ازتازه بودن خمیر مایتون ازمینان ندارین حتما مستقیم نریزین داخل آرد ابتدا با کمی از آب وشکر مخلوط کنین و۱۰دقیقه بهش زمان بدین اگه پف کرد وسالم بود استفاده کنین.
آرد وبقیه ی مواد بجزآب رو باهم مخلوط کنین آب رو کم کم اضافه کنین ومخلوط کنین تا خمیر جمع بشه
یه کم خمیر چسبندس اصلا آرد اضافی نزنین خمیر رو به سطح کار انتقال بدین و حدود ۱۰دقیقه ورز بدین ویا ۱۰۰بار روی سطح کار بکوبین با این کار خواهین دید که چقدر خمیر لطیف میشه
بعد داخل کاسه بزارین روشو سلفون وپارچه بکشین و۱ساعت استراحت بدین
بعد از استراحت پف خمیر رو بگیرین خیلی کم ورز بدین واستفاده کنین