آشپزخانه من 👩🍳
#بقچه_بادمجان
#بقچه_بادمجان
یه غذا و همچنین پیش غذای و فینگر فود خوش خوراک و خوشمزه و مخصوصا کسایی که بادمجون دوست دارن .
برای ۹ تا ۱۰ عدد
بادمجان ۵ عدد
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه ۲ ق غ
از بادمجون های گوشتی و دراز استفاده کنین .
بادمجون ها رو پوست کندم . هر کدوم رو به درازا به ۴ قسمت برش دادم . روش نمک پاشیدم و گذاشتم یه چند ساعت بمونه جلوی آفتاب .
بعد بادمجان ها رو داخل تابه با روغن خیلی کم سرخش کردم . در تابه رو من میزارم ، این جوری دیگه نیاز به ریختن روغن زیاد نیستش .
برای تهیه مواد گوشتی (البته که مواد سلیقه ای هستش و حتی می تونین کوفته قلقلی درست کنین ) ، پیاز رو نگینی کردم و با روغن تفت دادم . گوشت چرخ کرده رو بهش اصافه کردم و تفت دادم فلفل دلمه ای رو هم نگینی کردم و ریختم توش . حالا خودتون هر چی دوست دارین میتونین بریزین کاملا سلیقه ای هستش . نمک و فلفل و زردچوبه و رب هم اضافه کردم . بعد از کمی تفت دادم از روی گاز برداشتم .
بادمجون های سرخ شده رو به شکل + روی هم قرار دادم . وسطش مواد گوشتی ریختم و بادمجون ها رو به صورت بقچه پیچیدم . برای فیکس کردنش از خلال دندون استفاده کردم .
توی تابه کمی رب گوجه رو با روغن تفت دادم و بهش یه کم آب اضافه کردم و گذاشتم جوشید . کمی نمک و زردچوبه هم ریختم .بادمجون های بقچه ای رو توش گذاشتم . در تابه رو هم گذاشتم تا بادجون ها بپزن .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه کباب تابه ای
دستور تهیه :👇
یک کیلو سینه مرغ را مکعبی خرد کردم و داخل سه تا کاسه تقسیم کردم
به یک ظرف یک قاشق مربا خوری چاشنی شاندیز
به یه ظرف دیگه یک قاشق مرباخوری چاشنی عشایری
وبه دیگری یک قاشق مرباخوری چاشنی بندری زدم
و دوباره به هر کدوم از ظرفها نصف قاشق مرباخوری چاشنی زعفرانی اضافه کردم و خوب مخلوط کردم
بعد به هر ظرف کمی نمک آبلیمو وروغن زیتون زدم
یک عدد پیاز ویک عدد فلفل دلمه ای رو خلالی کردم واضافه کردم و مخلوط کردم و روی ظرفارو و سلیفون کشیدم و چند ساعت داخل یخچال گذاشتم تا مرغها خوب مزه دار بشه و بعد سیخ چوبهارو نیم ساعت داخل اب خیس کردم
وبعد تکه های مرغ رو به سیخ چوبی زدم و داخل ماهیتابه با کمی روغن سرخ کردم اول حرارت رو کمی زیاد کردم بعد اینکه رنگ گوشت عوض شد درب ماهیتابه رو گذاشتم تا مغز پخت بشه به همین راحتی جوجه کبابهای خوشمزه با طعمهای مختلف درست کردم
آشپزخانه من 👩🍳
#کوفته_بادمجان طرز تهیه پست بعدی کانال👇
#کوفته_بادمجان
برای تهیه کوفته بادمجان برای دو نفر
سه عدد بادمجان قلمی باریک و بلند رو پوست بگیرید و در تابه داغ سرخ کنید چند دقیقه بادمجون ها رو با درب بسته سرخ کنید که مغز پخت و طلایی بشن من در حین سرخ کردن یکم نمک و زردچوبه هم زدم.
یه پیاز متوسط رنده ریز کنید آبشو بگیرید نمک فلفل زردچوبه ادویه کاری زعفران و دویست گرم گوشت چرخ کرده و یک قاشق غذاخوری آرد نخود چی بزنید خوب ورز بدید قلقلی کنید.در تابه با روغن داغ بریزید یکم که خودشو گرفت نصف استکان آب اضافه کنید و حرارت گاز رو بالا ببرید تا آب تبخیر بشه و دوباره به روغن بیفته.این کار باعث میشه کوفته ها مغز پخت و خوشرنگ بشه.
جداگونه گوجه فرنگی سرخ کنید بعد رب گوجه فرنگی تو تابه تفت بدید نمک فلفل و آبلیمو بزنید بادمجون و کوفته ها رو تو تابه بچینید یک پیمانه حدودا آب بریزید بذارید جا بیفته😍
با نان و سبزی خوردن و ترشی میل کنید😍😍❤️
نوش جان
#پاچینی 🍗 😋
🔸برای درست کردن پاچینی ابتداپوست کتف مرغ جداکرده بعدگوشت ازقسمت انتها باچاقوبریده به سمت انتها میتراشم وداخل مواد که شامل پیاز وابلیمو وزعفران وفلفل ونمک میباشد به مدت دوساعت استراحت دادم سپس ازموادخارج کرده وگوشت به سمت بالا جمع کرده وداخل سه ظرف جدا شامل اردسفید،مخلوط تخم مرغ وزعفرون،واردسوخاری بترتیب گذاشته ودرروغن داغ باشعله کم سرخ کردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با نام و یاد خدا
بیا تا یک زمان امروز
خوش باشیم در خلوت
که در عالم نمیداند
کسی احوال فردا را
سلام،صبح زیباتون بخیر روز خوش...
♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح که می شود؛
دنبالِ اتفاقاتِ خوب بگرد
دنبالِ آدم هایِ خوبی
که حالِ خوبت را
با لبخند هایشان
به روزگارت سنجاق کنی ...
یک روزِ خوب، اتفاق نمی افتد،
ساخته می شود...
صبح بخیر زندگی🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_خیس_شکلاتی😍
آرد۲ ليوان( آرد مخصوص شيريني باشه بهتره)
پودر كاكائو ٦ ق چ
بگینک پودر ٢ ق چ
شكر ١/٥ ليوان
تخم مرغ ٢ عدد
شير ١ ليوان
روغن مايع ١/٢ ليوان
آب جوش ١ ليوان
وانيل
قبل ازهر كاري فر رو روشن کنیدروي دماي ١٨٠ درجه تا گرم بشه و قالب مورد نظرتون كه آلومنيوم هست روبا كره پودر كاكائو كاور كنين
حالا آرد بكينگ پودر، پودر كاكائو رو سه بار الك كنين به همراه شكر توي يه كاسه بزرگ بريزين مخلوط كنين تا يكدست بشه
وسط مواد خشك يه گودي درست كنين مايعات مثل شير،روغن مايع ،تخم مرغ وانيل رو اضافه كنين باهمزن۳ دقيقه بزنين
وقتي مواد كاملا يكدست شد آب جوش رو اضافه كنيد و مجدد هم بزنيد و توي قالب مورد نظر بريزين (يكي دو بار به صورت عمودي به قالب ضربه بزنين تا هواگيري بشه) بعد بفرستين تو فر
حدود ٣٥ تا۴٠ دقيقه زمان لازمه تاكيك آماده سرو بشه
مايه كيك خيس شكلاتي نسبت به كيكاي ديگه شل تره(پس فكر نكنين كه نياز به آرد اضافه داره)
براي اينكه بفهمين كيكتون كامل پخته كافيه يه سيخ چوبی داخل كيك فرو كنيد و اگه مواد كيك بهش نچسبيدیعني آماده اس
حواستون باشه كيك كاملا خنك بشه و بعد از تو قالب درش بيارين(وقتي داغه ممكنه سالم بيرون نياد)