آشپزخانه من 👩🍳
#پیتزای_حصیری
#پیتزای_حصیری
🔷مواد لازم
🔹تخم مرغ هم دما شده ۱عدد
🔹خمیرمایه یک قاشق غذاخوری +یک قاشق مرباخوری
🔹آب ولرم نصف پیمانه
🔹شکر یک قاشق مربا خوری
🔹نمک من نزدم چون از آرد نانوایی استفاده شد خودش ی مقدار نمکو داره
🔹شیرنصف پیمانه
🔹روغن۵قاشق غذاخوری مایع
🔹آرد اندازه نیاز
♨️طرز تهیه
خمیرمایه رو با آب ولرم و شکر مخلوط میکنیم روشو میپوشونیم و میزاریم تو دمای آشپزخونه ۱۰تا یک ربع بمونه پف کنه. بقیه موادو اضافه میکنیم و آرد میزنیم تا وقتی چسبندگی نداشته باشه. خمیر ک آماده شد روشو میپوشونیم و میزاریم یکساعت تو همون دمای آشپزخونه تا حجمش دوبرابر بشه. مواد داخلشو آماده میکنیم ،میتونه هر چیزی ک دوست دارید باشه. من ی پیاز متوسطو با ۴۰۰گرم گوشت و فلفل سبز تند و سیر..آویشن..ادویه..و جعفری تفت دادم در آخر دوقاشق کمتر رب گوجه اضافه کردم موقعی ک میخواهید این خمیرو پهن کنید چون خمیر خیلی نرمی هست باید حسابی سطح کارتون آرد پاشی بشه.ی مستطیل از خمیر باز کنید،خیلی نازک نشه با کارد لبه های اضافیشو بگیرید تا مرتب بشه..و بزارید روی کاغذ روغنی از مواد روشو پر کنید و پنیر پیتزا اضافه کنید .فلفل دلمه رو خلال کنید..و دوباره از خمیر بردارید پهن کنید و رشته های باریک برش بدید.و همینطور ک مشخصه حصیر باف کنید. دمای فررو ۲۰۰بمدت یک ربع شایدم یکم بیشتر درآخر گریل بالارو روشن کنید تا طلایی بشه.
آشپزخانه من 👩🍳
بورک غنچه
بورک غنچه
مواد لازم برای 8-10 نفر:
حدود 16 تا بورک درست میشه
4 عدد خمیر یوفکا
مواد سس:
1/4 پیمانه روغن زیتون یا مایع
1/2 پیمانه آب
1 قاشق سوپ خوری آرد
1 قاشق سوپ خوری سرکه
1 قاشق چایخوری جوش شیرین ولی چون ضرر داره بجاش 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر بزنین
مواددداخل بورکها:
پنیر و جعفری یا مواد گوشتی یا سیبزمینی و...(گوشت و سیب زمینی و .... باید قبلا پخته باشن)
مواد روی بورکها:
زرده تخم مرغ
کنجد
همه مواد سس رو باهم مخلوط کنین، یوفکا هارو به 4 قسمت مساوی تقسیم کنین، هر کدومو مثل ویدیو بپیچونینو وسطشون 2 قاشق سوپ خوری از سس بریزین و بعد مواد دلخواه رو بزارین توشون، ببندین، برعکس کنین و داخل قالب مافین بزارین. بعد روشون زرده تخم مرغ بمالین و کنجد بپاشین ودر فر از قبل گرم شده 180 درجه حدود 20 دقیقه بپزین تا روشون سرخ شه.
اگه مقدار سس کم باشه، بازم درست کنین و یا اینکه بجای 2 قاشق، 1 قاشق بریزین.
🌟
#سوسيس_بندري 🥘 😋
🔸دو تا سيب زميني متوسط رو خلالي يا نگيني خرد و سرخ كنيد(بعضي ها سيب زميني رو آبپز و خرد ميكنن).
سه تا سوسيس آلماني رو حلقه اي يا اُريب برش بزنيد و در روغن سرخ كنيد.از تابه بيرون بياريد و يدونه پياز بزرگ رو كه خلالي كرديد در همون تابه تفت بديد تا نرم و شيشه اي بشن،بعد نمك و فلفل سياه و قرمز و زردچوبه و دو تا سه ق رب هم اضافه كنيد و تفت بديد.حالا سوسيسها و سيب زميني رو به تابه اضافه كنيد و كمتر از يك سوم ليوان آب اضافه كنيد و در تابه رو بذاريد تا حدود ده دقيقه با هم بپزن.
بعضيها در سوسيس بندري فلفل دلمه تفت داده شده هم ميريزن
10.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاچی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که معمولا به عنوان یک غذای کمکی و تقویتی محسوب می شود.
مثلا می توانیم در تهیه کاچی به جای استفاده از آب از شیر استفاده کنیم تا در پایان کاچی خوشمزه تری داشته باشیم
موادلازم
آرد یک لیوان
شکر ۱ لیوان
زعفرون ب مقدار لازم
روغن نصف لیوان
پودر هل کمی
آب ۴لیوان
گلاب ۱لیوان
طرز تهیه داخل فیلم توضیح دادم
حتما به این روش درست کنید.
میتونید برای نذری مقدار مواد رو دوبرابر کنید..
9.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💐 درود بر شما صبح زیباتون در پناه خدا
🗓 به سه شنبه خوش آمدید
☀️ ۲۹ شهریور ۱۴۰۱ خورشيدی
🎄 ۲۰ سپتامبر ۲۰۲۲
🌙 ۲۳ صفر ۱۴۴۴ قمری
🌼به نام خداوند بخشنده مهربـان
🌸به نام او که رحمان و رحیم است..
🌸سلام صبح زیـباتون بـخیـر
🌼دلتون سرشار از عشق و صمیمیت
6.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☘دوستان خوبم سه شنبه ی تابستانی شما
💚به زیبایی قلبهای پاکتون
☘روزگارتون به
💚وقت عشق و مهربانی
☘ساعت هاتون به رنگ امید
💚ولحظه هاتون آروم وزیبا باشه
☘سه شنبه تون بخیر ☕
═ೋ❅🖋☕️❅ೋ═
❥↬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستای مهربونم😍🌹
#میگو_سوخاری
◀میزان ادویه ها کاملا به سلیقه شما بستگی داره
◀من همیشه به جای پودر سیر از سیر ورقه شده استفاده میکنم چون قدرت بیشتری برای گرفتن بوی زُهم ماهی و میگو داره
◀حتما از سرکه یا آب لیمو ترش برای طعم دار کردن استفاده کنید و البته نباید در حدی باشه که میگو ها ترش مزه بشن...دقت کنید بسته به حجم میگو اضافه کنید ...من برای سی عدد میگوی درشت از دو قاشق غذاخوری پر سرکه سفید استفاده کردم.
یا به جای سرکه از آب لیموترش تازه استفاده کنید چون آبلیموی مونده روی طعم میگو اثر میذاره و طعمشو تغییر میده.
◀◀◀سرکه یا آب لیمو ترش تاثیر زیادی در رفع بوی زُهم میگو داره و گوشت میگو رو ترد میکنه
◀بهتره نمک رو بعد از پایان زمان استراحت(قبل از اینکه شروع به سرخ کردن کنید) به میگوها اضافه کنید
◀سرخ کردن میگو نیاز به زمان زیاد نداره چون اگه بیش ازحد سرخ کنید سفت و لاستیکی میشه...معمولا در روغن داغ و با حرارت متوسط حدود 5 دقیقه کافیه و میگو خیلی زود میپزه ک سرخ میشه.
🥗🥂 🥂🥗
آشپزخانه من 👩🍳
کیک دو رنگ
#کیک_دورنگ
آرد 2 پیمانه
منظور همون آرد سه صفر یا آرد شیرینی پزی هست
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 4 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
شکر 1 پیمانه
من 3/4 پیمانه ریختم
ماست یا شیر 1 پیمانه
اگر بخواید کیک به صورت زبرا در بیاد بهتره از شیر استفاده کنید ولی اگه بخواید دولایه رو روی هم بریزید(مثل فیلم)بهتره از ماست استفاده کنید.
روغن 1/2 پیمانه
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
آرد اضافی 3 قاشق غذاخوری
از یک ساعت قبل مواد را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
ابتدا 2 پیمانه آرد+بیکینگ پودر را مخلوط و 3 بار الک کنید.
تخم مرغها+وانیل+شکر را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا حجیم و روشن شوند.
سپس ماست یا شیر را اضافه کرده 1 دقیقه هم بزنید.
در انتها روغن را افزوده و 1 دقیقه دیگر هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودر را در 3 مرحله اضافه و به آرامی مخلوط کنید.
دقت کنید زیاد از حد هم نزنید چون مواد کیک قراره یکبار دیگه همزده بشه و اگه زیادی هم بزنید پف کیک کم و بافتش سفت میشه.
مواد کیک را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
به یک قسمت 3 قاشق آرد و به قسمت دوم پودر کاکائو اضافه و آرام مخلوط کنید.
حتما با الک پودر کاکائو رو اضافه کنید.
قالب به قطر 23 یا 25 سانت را چرب و آرد پاشی کنید.
ابتدا مواد سفید را در قالب ریخته و روی آن را صاف کنید.
سپس کم کم مواد کاکائویی را روی مواد سفید بریزید و به آرامی صاف کنید.
قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 45 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود قرار دهید.
🌟