آشپزخانه من 👩🍳
تهچین
#تهچین
برنج 4 پیمانه
ماست غلیظ کم آب 3 لیوان
من از ماست سون استفاده کردم
زرده تخم مرغ 4 عدد
در صورت کوچک بودن تخم مرغها از 5 عدد زرده استفاده کنید
نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران به مقدار زیااااد
اول از همه مرغ رو با پیاز نگینی شده و نمک و فلفل و زردچوبه و مقداری زعفران میپزیم و تکه تکه و یا ریش ریش میکنیم.
.برنج را از چند ساعت قبل با نمک خیس میکنیم.
۳.زرده های تخم مرغ را جدا میکنیم و در کاسه میریزیم و فلفل سیاه و زعفران سائیده رو بهش اضافه میکنیم و خوب مخلوط و هم میزنیم تا بوی زرده کامل گرفته بشه(من همیشه این کارو میکنم و هیچ وقت هم تهچینم بوی بد تخم مرغ نمیگیره)
اگر از زعفران دمکرده استفاده کردید میزان آب نباید بیشتر از 1 قاشق بشه
۴.حالا ماست سفت و پرچرب رو اضافه کنید.
۵.در پایان نمک اضافه و مواد رو هم بزنید و روی ظرف رو بپوشانید و حداقل برای ۲ ساعت در یخچال قرار بدید تا زعفران خوب رنگ بندازه و طعم مواد به خورد هم بره
اگر از زعفران دمکرده استفاده کنید نیازی به استراحت دادن نیست
۶.حالا برنج رو آبکش کنید و بعد به مواد ماست اضافه و مخلوط کنید.
۷.مخلوط ماست و برنج را به دو قسمت تقسیم کنید .
۸.کف قالب یا قابلمه مورد نظرتون رو با روغن خوب چرب کنید،دست و دلبازانه روغن بریزید(استثنا😉😝)چون در طلایی شدن تهچین خیلی نقش داره...
۹.نیمی از مواد ماست و برنج روکف قابلمه بریزید وخوب پرس کنید و بعد مرغهای تکه شده رو روی اون بچینید.
در این مرحله بعد از چیدن مرغها با پشت قاشق کمی روی آنها فشار دهید تا به لایه برنج بچسبند در غیر این صورت بعد از پخت دولایه تهچین از هم جدا میشن... لایه مرغ را کمی با فاصله از دیواره قابلمه بچینید در غیر اینصورت مرغها میسوزن و نمایی زشتی تهچین پیدا میکنه!!!
بعد بقیه برنج رو روی مرغها بریزید و صاف کنید.
اگر تهچین رو در قابلمه درست کردید زیرقابلمه شعله پخش کن بذارید و بگذارید روی حرارت تا تهچین طلایی بشه.این حجم تهچین روی گاز معمولا 1 ساعت زمان لازم داره تا طلایی بشه.
🍴اگه توی قالب ریختید و خواستید در فر اون رو بپزید ،روی قالب رو با فویل بپوشانید و چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید تا بخار برنج در زمان پخت خارج بشه و برنج شفته و نمدار نشه.
قالب را در فر200 درجه قرار بدید برای حداقل یک ساعت یا تا زمانی که تهچین طلایی بشه(قالب 30×40)
میتونید تهچین رو در تابه دو طرفه هم تهیه کنید.
بهتره کف قالب روغن مخصوص سرخ کردنی بریزید
🌟
34.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
فیلم طرز تهیه شربت خاکشیر وکاسنی👆🏻
34.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
فیلم طرز تهیه بستنی خانگی 👆🏻👆🏻
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با نان لواش و مواد میانی سالم یه ساندویچ ویژه و بدون فر درست کنید 😊
پس حتما این پست رو سیو کنید 👌🏻
چی احتیاج داریم
سینه یا فیله مرغ ۱۰۰ گرم
(میتونید از گوشت چرخ کرده سوسیس یا کالباس هم استفاده کنید )
قارچ ورقه ای ۸۰ گرم
فلفل دلمه نگینی ۴۰ گرم
پنیر پیتزا ۱۲۰ گرم
نمک فلفل سیاه و پاپریکا
نان لواش ۶ عدد
روغن زیتون ۱ ق غ
آب لیموترش ۱ ق غ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹
🌼در این صبح زیبا
🍂هم خدا هست
🌼هم نور و زیبایی و عشق
🍂آفتابِ مهربانی، ارزانی
🌼پلک گشودهتان
🍂همهمۀ پرندگانِ نیکبختی
🌼شادی بخش بامدادتان
🍂صبحتون بخیـر و زیبایی
🌼و روزتون پراز خیرو برکت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☕️در این صبح زیبای پاییزی
🍁اميد و تندرستی مهمون وجودتون
☕️سفره تون رنگين و گسترده
🍁صبحانه تون سرشار از عشق
☕️روزيتون افزون
🍁ودلتون قرص به حضور خداوند
☕️در لحظه لحظه زندگی
#سـلاااااام
صبحتون شاد و پرامیـد ☕️🍁