eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
16.7هزار دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
27هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
6.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله_عمودی درست کردنش خیلی راحته میتونید از هر رنگ ژله ای استفاده کنید من از ژله انگور ،ژله انار و الوئورا بستنی استفاده کردم از هر رنگ داخل لیوان چن قاشق ریخته با سلفون طبق کلیپ درشو بگیرید ، بصورت خوابیده داخل یخچال بزارید تا کامل خودشو بگیره بعد از ژله بعدی هم چن قاشق ریخته و بصورت خوابیده داخل یخچال تا کامل خودشو بگیره ب همین صورت لایه هارو ادامه میدیم تا لیوان پر شه 🌼👉 🌼👉
آشپزخانه من 👩‍🍳
سوپ قارچ
این دستور حدودا برای 6 نفر کافیه قارچ ورقه شده 400 تا 500 گرم پیاز درشت 1 عدد(حتما ریز نگینی شود) کره 30 گرم خامه صبحانه نصف تا یک بسته شیر 4 لیوان(1 لیتر) آب مرغ 3 لیوان(میتوانید از قرص عصاره مرغ استفاده کنید هر چند به نظرم با آب مرغ سوپ خیلی خوش طعم تر میشه) آب حدود 3 لیوان(بستگی داره که بخواید سوپ چقدر حجم پیدا کنه) آرد سفید 3 تا 4 قاشق غذاخوری(من 4 قاشق ریختم) نمک و فلفل به میزان لازم(من نریختم چون خود آب مرغ هر دو رو داشت) پودر سیر کمی (به دلخواه) . پیاز را ریز نگینی کرده و در مقداری روغن تفت دهید تا سبک و طلایی روشن شود سپس کره را اضافه کنید. وقتی کره ذوب شد قارچهای ورقه شده را اضافه و تفت دهید تا کمی آب قارچ کشیده و جمع شود. آرد را روی قارچها بپاشید،حرارت را ملایم کرده و دو تا سه دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس آب مرغ را کم کم اضافه و سریع و مدام هم بزنید تا آرد در آب مرغ حل و کاملا باز شود. وقتی آرد باز شد آب و در انتها شیر را اضافه کنید. نمک و فلفل را بنا به ذائقه تنظیم کنید و در صورت دلخواه کمی پودر سیر اضافه کنید. در قابلمه را نیمه بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا سوپ آرام جا افتاده و به غلظت دلخواه برسد. حتما در سوپ نیمه باشد و هر از گاهی هم بزنید تا سوپ سر نرود و ته نگیرد. در انتها حرارت را کاملا کم کنید تا سوپ از جوش بیفتد. و در صورت تمایل خامه صبحانه را در کاسه هم بزنید تا یکدست شود و بعد با کمی سوپ خامه را رقیق کرده و به محتویات داخل قابلمه اضافه و هم بزنید. بعد از اضافه کردن خامه مواظب باشید سوپ نجوشد وگرنه خامه بریده شده و جلوه زشتی در سوپ پیدا میکند. اگر بعد از اضافه کردن خامه،سوپ ته مزه شیرین داشت میتوانید کمی آب لیوترش تازه اضافه کنید. در انتها با کمی جعفری ساطوری و قارچ سرخ شده تزئین و سرو کنید. سوپ قارچ از اون سوپ هایی هست که از خوردنش سیر نمیشید هم لذیذه و هم سبک 🌟
آشپزخانه من 👩‍🍳
تریلیچه
تریلیچه مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی: 5 عدد تخم مرغ 10 قاشق غذاخوری شکر 10 قاشق غذاخوری آرد 2 پاکت وانیل شکری (10 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری) طرز تهیه: سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کنید. سفیده و شکر را به مدت زیادی هم بزنید . زرده ها را اضافه کنید هم بزنید، آرد، وانیل و بکینگ پودر را اضافه کرده هم بزنید. داخل پیرکس مستطیل بزرگ چرب شده بریزید. داخل فر 180 درجه از قبل گرم شده با کنترل بپزید. همه فرها یکی نیستند، پختن یا نپختنش را باید با خلال دندان کنترل کنید. برای شربت شیری: 100 گرم خامه صبحانه 3 لیوان شیر 3 قاشق غذاخوری شکر شیر را گرم کرده تمام مواد را 5 دقیقه با همزن برقی، هم زده کنار بذارید. برای سس کاراملی: 1 لیوان شکر 5 قاشق غذاخوری آب 4_5 قطره آب لیمو 100 گرم کره 100 گرم خامه 1 پاکت وانیل وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) برای کرم: 2 پاکت پودر کرم شانتی(پاکت 75 گرمی ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده است ، به جای پودر کرم شانتی میتوان از پودر خامه استفاده کرد) 1 و نیم استکان شیر (150 گرم ، یا 1 لیوان) طرز تهیه: وقتی کیک پخت و سرد شد شربت شیری را روی آن بریزید. در این موقع که تاتلی شربت را جذب میکند کرم شانتی را با شیر هم زده حاضر کنید (میتوانید از خامه قنادی استفاده کنید) و روی تاتلی سرد شده با کفگیر خوب بمالید. برای سس کاراملی؛ شکر و آب را داخل ماهیتابه ای بریزید، روی حرارت ملایم تا زمانی که کاراملیزه شود هم بزنید(به هیچ وجه قاشق نزنید با تکان دادن ماهیتابه هم بزنید). سپس کره و خامه مایع(یا خامه صبحانه) را اضافه کرده به صورت سریع به هم زدن ادامه دهید وقتی غلیظ شد اجاق را خاموش کنید. سس را هر از گاهی هم بزنید تا روی آن پوسته نبندد. سس را روی تریلیچه بریزید. حداقل 2 ساعت داخل یخچال استراحت بدید. 🌟
آشپزخانه من 👩‍🍳
مرغ کریسپی
😍مرغ کریسپی ( ترد و سوخاری ) 😍 موادلازم _شیر دو لیوان _آرد ۱.۵ فنجان _ران مرغ ۱۲ عدد _پاپریکا ۲ ق چ _فلفل سیاه ۱ ق چ _نمک ۱ ق چ _پودر سیر ۱ ق _ریحان خشک ۱ ق _پودر کاری ۱ ق _آرد سوخاری ۳۰۰ گرم _روغن مایع( زیتون ) نصف فنجان . در ابتدا شیر و آرد و ادویه را با هم مخلوط کرده تا به غلظت ماست هم زده برسد سپس مرغ ها را در آن قرار داده و اجازه دهید به مدت یک الی سه ساعت استراحت کند . سپس در پودر سوخاری قرار داده و در ظرف فر چیده کمی روی آن روغن ریخته و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه قرار داده تا کاملا برشته شود ( ۵ دقیقه ی آخر گریل فر را روشن کنید ) پ.ن: برای مغز پخت شدن مرغ ها با چنگال یا چاقو در مرغها شیار ایجاد کنید 😍 نوش جان😋
آشپزخانه من 👩‍🍳
جوجه چینی😋
مواد لازم🔻 سینه مرغ ۵۰۰ - ۶۰۰ گرم نمک ،فلفل سیاه، پودر فلفل چیلی یا قرمز، آویشن دلستر ساده یا لیمویی ۱ بطری آرد ۵ ق غ تخم مرغ ۱ عدد جوش شیرین ۱ ق م یا بجاش بیکینگ پودر ۴ ق م ‌ سس ماست برای سرو کردن به دلخواه🔻 ماست ۱ فنجان سیر ۱ حبه سس مایونز ۳ ق غ نمک ‌ طرز تهیه🔻 مرغ رو باریک خرد کرده با ادویه های گفته شده مخلوط کنید و برای ۱-۲ ساعت بذارین داخل یخچال تا طعم دار شه. (اگه عجله داشتین میتونین نذارین توی یخچال) بسته به سلیقه تون میتونین بهش سیر و ادویه های دیگه هم اضافه کنید. بعد آرد،جوش شیرین، تخم مرغ و دلستر رو با هم مخلوط کنید (زیاد هم نزنید فقط یکدست بشه کافیه) و مرغ ها رو بهش اضافه کنید (میتونین دوباره یکی دو ساعت بذارین توی یخچال بمونه، اگه عجله داشتین میتونین همون موقع درست کنید.) و توی روغنی که از قبل داغ شده روی حرارت ملایم یکی یکی سرخشون کنید و روی دستمال بذارین تا روغن اضافیش بره. اگر حرارت زیاد باشه خمیر روش زود میسوزه و داخلش خام میمونه. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اول بادمجونا رو تمیز بشورید بذارید خشک بشه، سرشون رو جدا کنین سرکه بریزید تو قابلمه یه کمی هم نمک بزنید و به مدت 10 دقیقه بادمجونارو بجوشونین تا نرم بشن و مواد به راحتی داخلش جا بشه، من از سرکه سفید استفاده میکنم😊 سیر و ترخون تازه و فلفل تند رو باهم خورد کنید و بهش نمک بزنید حالا بادمجونارو از توی سرکه دربیارید و با چاقو از بغل برش بزنید، مواد رو بریزید وسطش و در آخر بلدجونارو جوری بچینید تو شیشه که شکمشون باز نشه و سرکه ای که بادمجونارو داخلش جوشوندین بریزین داخل شیشه به همین راحتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیربرنج 1 لیوان برنج 3 لیوان آب گرم 1 لیوان شکر (می توانید کم یا زیاد کنید) شیر 1 لیتری دارچین برای بالا ➡️ لیوان آبی که من استفاده می کنم = 200 میلی لیتر بیایید برنج را بشوییم و داخل قابلمه بریزیم. 3 فنجان آب داغ روی آن اضافه کنید و آب را بجوشانید تا زمانی که برنج جوشانده و نرم شود. شیر به آن اضافه می شود. وقتی شروع به جوشیدن کرد ، حرارت آن را کمی کم کنید و حدود 20-25 دقیقه صبر کنید تا با شیر روی حرارت کم بپزد و قوام حاصل شود. بیایید بعد از بیرون آمدن گرما آن را در کاسه ها یا فنجان ها تقسیم کنیم.