eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
16.7هزار دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
27هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزخانه من 👩‍🍳
مرغ کریسپی
😍مرغ کریسپی ( ترد و سوخاری ) 😍 موادلازم _شیر دو لیوان _آرد ۱.۵ فنجان _ران مرغ ۱۲ عدد _پاپریکا ۲ ق چ _فلفل سیاه ۱ ق چ _نمک ۱ ق چ _پودر سیر ۱ ق _ریحان خشک ۱ ق _پودر کاری ۱ ق _آرد سوخاری ۳۰۰ گرم _روغن مایع( زیتون ) نصف فنجان . در ابتدا شیر و آرد و ادویه را با هم مخلوط کرده تا به غلظت ماست هم زده برسد سپس مرغ ها را در آن قرار داده و اجازه دهید به مدت یک الی سه ساعت استراحت کند . سپس در پودر سوخاری قرار داده و در ظرف فر چیده کمی روی آن روغن ریخته و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه قرار داده تا کاملا برشته شود ( ۵ دقیقه ی آخر گریل فر را روشن کنید ) پ.ن: برای مغز پخت شدن مرغ ها با چنگال یا چاقو در مرغها شیار ایجاد کنید 😍 نوش جان😋
آشپزخانه من 👩‍🍳
جوجه چینی😋
مواد لازم🔻 سینه مرغ ۵۰۰ - ۶۰۰ گرم نمک ،فلفل سیاه، پودر فلفل چیلی یا قرمز، آویشن دلستر ساده یا لیمویی ۱ بطری آرد ۵ ق غ تخم مرغ ۱ عدد جوش شیرین ۱ ق م یا بجاش بیکینگ پودر ۴ ق م ‌ سس ماست برای سرو کردن به دلخواه🔻 ماست ۱ فنجان سیر ۱ حبه سس مایونز ۳ ق غ نمک ‌ طرز تهیه🔻 مرغ رو باریک خرد کرده با ادویه های گفته شده مخلوط کنید و برای ۱-۲ ساعت بذارین داخل یخچال تا طعم دار شه. (اگه عجله داشتین میتونین نذارین توی یخچال) بسته به سلیقه تون میتونین بهش سیر و ادویه های دیگه هم اضافه کنید. بعد آرد،جوش شیرین، تخم مرغ و دلستر رو با هم مخلوط کنید (زیاد هم نزنید فقط یکدست بشه کافیه) و مرغ ها رو بهش اضافه کنید (میتونین دوباره یکی دو ساعت بذارین توی یخچال بمونه، اگه عجله داشتین میتونین همون موقع درست کنید.) و توی روغنی که از قبل داغ شده روی حرارت ملایم یکی یکی سرخشون کنید و روی دستمال بذارین تا روغن اضافیش بره. اگر حرارت زیاد باشه خمیر روش زود میسوزه و داخلش خام میمونه. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اول بادمجونا رو تمیز بشورید بذارید خشک بشه، سرشون رو جدا کنین سرکه بریزید تو قابلمه یه کمی هم نمک بزنید و به مدت 10 دقیقه بادمجونارو بجوشونین تا نرم بشن و مواد به راحتی داخلش جا بشه، من از سرکه سفید استفاده میکنم😊 سیر و ترخون تازه و فلفل تند رو باهم خورد کنید و بهش نمک بزنید حالا بادمجونارو از توی سرکه دربیارید و با چاقو از بغل برش بزنید، مواد رو بریزید وسطش و در آخر بلدجونارو جوری بچینید تو شیشه که شکمشون باز نشه و سرکه ای که بادمجونارو داخلش جوشوندین بریزین داخل شیشه به همین راحتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیربرنج 1 لیوان برنج 3 لیوان آب گرم 1 لیوان شکر (می توانید کم یا زیاد کنید) شیر 1 لیتری دارچین برای بالا ➡️ لیوان آبی که من استفاده می کنم = 200 میلی لیتر بیایید برنج را بشوییم و داخل قابلمه بریزیم. 3 فنجان آب داغ روی آن اضافه کنید و آب را بجوشانید تا زمانی که برنج جوشانده و نرم شود. شیر به آن اضافه می شود. وقتی شروع به جوشیدن کرد ، حرارت آن را کمی کم کنید و حدود 20-25 دقیقه صبر کنید تا با شیر روی حرارت کم بپزد و قوام حاصل شود. بیایید بعد از بیرون آمدن گرما آن را در کاسه ها یا فنجان ها تقسیم کنیم.
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برنج رو این مدلی درست کنید👌
آشپزخانه من 👩‍🍳
ترشی گوجه😋
مواد لازم🔻 پوره گوجه: یک کیلو نمک: یک تا یک و نیم قاشق سرکه سفید یا قرمز: یک لیوان گل کلم،گرفس،هویج: به میزان لازم برگ کرفس خرد شده فلفل قرمز دونه فلفل سیاه تخم گشنیز سیاه دونه و گلپر: در صورت تمایل سیر : ۵-۶ عدد موسیر خیس خورده: چند عدد مراحل کار کاملا داخل کلیپ مشخصه پس دیگه فقط به نوشتن نکات بسنده میکنم 😉 👈نکته: پوره گوجه رو برای ترشی گوجه از صافی رد کنید تا تخمه هاش جدا بشه وگرنه ترشی تون کپک میزنه (البته من اینکارو نکردم چون تو خونه ما در عرض یک الی دو هفته تموم میشه) برلی تهیه پوره گوجه ها رو بجوشونید و بعد داخل اب سرد و پوست بگیرید داخل غذاساز پوره کنید و صاف کنید 👈.نکته: برای اینکه رنگ مواد ترشی تون طلایی بشه میتونید نصف قاشق زردچوبه به پوره اضافه کنید. 👈.نکته: سیاه دونه و گلپر سلیقه ای هست و میتونید نریزید ولی خوشمزه میشه😉 👈.نکته: میتونید به مواد ترشی تون هرچی دوست دارید اضافه کنید.
🍰 😋 ▫️1 لیتر و یک لیوان شیر ▫️1.5 لیوان آرد ‌ ▫️150 گرم کره‌ ▫️1 لیوان شکر‌ ▫️2 قاشق غذاخوری کاکائو ▫️کمی وانیل ▫️80 گرم شکلات شیری+ 80 گرم شکلات تیره ▫️7 عدد بیسکویت برای پایه ‌ 🔸شیر را در ظرف موردنظر بریزید ، آرد ، شکر را اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید و بگذارید حل شود.روی حرارت اجاق گاز بذارید،وقتی بجوش آمد،کره و وانیل رو اضافه کنید.یادتون باشه مدام هم بزنید.بعد از آماده شدن،یک‌سوم آن را درون قالب بریزید و با قاشق صاف کنید.حالا پودر کاکائو و شکلات شیری رو به مابقی مایه اضافه کنید و هم بزنید.و بعد یک سوم دیگر را روی لایه سفید بریزید.وباپشت قاشق صاف کنید و بعد شکلات تیره رو به یک سوم باقیمانده بریزید و هم بزنید و روی لایه دوم بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.بیسکوییت رو با شیر خیس کنید و روی دسر بچینید و بذارید یخچال تا سفت بشه
شور و ترشی