9.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذا_خوشمزه
5 سیب زمینی.600 گرم گوشت چرخ شده.1 پیاز.1 سیر .1 تخم مرغ.نمک.فلفل قرمز.جعفری.3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 فنجان آب.پنیر.گوجه فرنگیها .روغن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# تزئین_ زیبا با شکلات
🌱هر روز خود را با بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ آغاز کنید🌱
🔹امام علی (ع): با سه چيز، خرد مردان سنجيده مىشود: دارایی، مقام و حوادث ناگوار
#صبح_نو
⏳امروز یکشنبه
۸ آبان ماه ۱۴۰۱
۴ ربیع الثانی ۱۴۴۴
۳۰ اکتبر ۲۰۲۲
♥️
8.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درود بر تو دوست خوبم
امروزت بخیر و زیبا
بگذار هر ثانیه، حالِ تو خوب باشد،
بگذار رفتنے ها بروند و ماندنے ها بمانند.
تو لبخندت را بزن ، انگار نه انگار...
حالِ خوبِ خودت را به هیچ اتفاق
و شرایط و شخصے گره نزن
بی واسطه خوب باش، شادے ڪن و بخند
شڪ نڪن؛ تو ڪه خوب باشی؛
همه چیز خوب مے شود،
خوب تر از چیزے ڪه فڪرش را میڪنی
بفرمایید صبحانه خوشمزه🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستا
مواد لازم برای ۴ نفر:
برای مزه دار کردن مرغ:
سینه مرغ یک عدد
روغن زیتون ۳ ق غ
نمک
فلفل سیاه یک ق چ
پودر سیر یک ق چ
پودر پیاز یک ق چ
پودر موسیر نصف ق چ
برای سس پاستا:
پیاز خلالی یک عدد بزرگ
فلفل دلمه رنگی یک لیوان
قرص عصاره مرغ یک عدد
پاپریکا ۱ ق چ
پودر سیر و پیاز ۱ق چ
فلفل قرمز
رب گوجه ۲ ق غ
ذرت نصف لیوان
مخلوط مساوی شیر و خامه یک لیوان
پنیر پارمسان یک سوم لیوان
پنیر پیتزا نصف لیوان
آبی که پاستا توش ابکش شده یک کاسه ابگوشت خوری
پاستا خشک یک کاسه و نصفی (کاسه ابگوشت
آشپزخانه من 👩🍳
#تورلو_با_گوشت
تورلو با گوشت (تورلو نوعی خوراک مثل تاس کباب است)
میتوانید این خوراک را بدون گوشت درست کنید که از نظر من بدون گوشت خیلی خوشمزه تر است. و یا میتوانید به جای گوشت قیمه ای از گوشت چرخ شده استفاده کنید.
مواد لازم:
300 گرم گوشت گوساله قیمه ای خرد شده (گوشت گوسفند یا گوشت چرخ شده هم میتوانید استفاده کنید)
2 عدد بادمجان
2 عدد کدو
250 گرم لوبیا سبز
4_3 عدد سیب زمینی
1 عدد فلفل قرمز و 1 عدد فلفل سبز (فلفل ترکیه ای)
4_3 حبه سیر
4_3 عدد گوجه فرنگی
نکته: تمام سبزیجات به یک اندازه خرد کنید
حدود 5_4 قاشق غذاخوری روغن مایع
نمک به مقدار کافی ، خیلی کم زیره ، فلفل سیاه
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق مرباخوری رب فلفل
1 الی 2 لیوان آب برای پختن خوراک. مقدار آب را به نسبت تعداد گوجه فرنگی که استفاده میکنید بریزید. من 3 عدد گوجه فرنگی استفاده کردم 2 لیوان آب ریختم. اما گوجه فرنگی زیاد به این خوراک طعم و مزه بیشتری میدهد. اگر در خانه گوجه فرنگی زیادی داری زیاد بریزید. در اینصورت آب را کم بریزید چون آب گوجه فرنگی برای خوراک کافی است.
طرز تهیه:
قابلمه را روی اجاق بذارید و اجاق را روشن کنید تا قابلمه گرم شود. گوشت را داخل قابلمه بریزید و تا وقتی که آب گوشت کشیده شود بپزید. روغن و پیاز خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت بدید. سپس فلفل و سیر خرد شده را اضافه کنید و تفت بدید. رب ها را اضافه کنید و مجدد تفت بدید. سیب زمینی مکعبی خرد شده را بریزید و هم بزنید. کدو و لوبیا سبز خرد شده را بریزید و مجدد هم بزنید سبزیجات را خیلی ریز خرد نکنید. در آخر بادمجان را که سریع میپزد اضافه کنید. گوجه فرنگی و ادویه ها را اضافه کنید. آب را بریزید و با حرارت متوسط بپزید. موقع پخت خوراک اصلا هم نزنید. با در بسته و حرارت متوسط حدود 40 دقیقه بپزید. در آخر با سیب زمینی کنترل کنید که پخته باشد. میتوانید با برنج بخورید.
🌟
آشپزخانه من 👩🍳
#آلو_بخارا_خونگی
آلو بخارا خونگی
آلو های بازاری که خیلی طلای وخوش آب ورنگن بهش دود گوگرد میزنن .الوهای خونگی چون جلو آفتاب خشک میشن رنگشون قرمز ذخیره تره در ضمن خیییلی سالمتر و صد البته خوشمزه تر🤗
عزیزان الانه فصل این آلو است یک هفته به بازار اومده مخصوص خورشته. الوی خورشتی شیرین تر و ریزترن و گرد نیستن نوک تیزی دارن
توجه کنید زمان پخت الوی قرمز خیلی کمتره از الوی زرده الوی قرمز چند ثانیه طول نمی کشه پوست ترک میخوره پس باید فوری درش بیارید سعی کنید الوی های زیاد رسیده رو جدا کنید.
مقدار آب بستگی به مقدار الوی شما داره من حدود ۸ کیلو تا ۹ کیلو آلو داشتم این مقدار آب کافی بود تو این مقدار آب یک فنجان بزرگ شکر کیک فنجان سرکه ریختم فرقی نداره قرمز ویا سفید جوش که اومد مقداری از آلو رو تو سبد آبکش ریختم وگذاشتم تو آب در حال جوش تا زمانی بپزه که پوستش ترک بخوره کافیه فوری درش بیارید وبریزد رو ابکش وبزارید جلو آفتاب چند ساعتی جلو آفتاب بمونه تا کمی خودشو بگیره وسرد بشه سپس پوستشو جدا کنید دوباره بزارید جلو افتاب تا خشک بشن الوهای من پنج روزه خشک شدن
من پوست آلو زرد رو جدا نکردم پوست آلو زرد نازکه مثل آلو قرمز نیست زودتر هم خشک میشه
سرکه بخاطر اینکه پوستش نازک بشه وزود خشک بشه شکر باعث میشه براق بشه
🌟