eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
16.7هزار دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
27هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بی درمان ترین دردهایم را همین 🌸 یک کلمه درمان می کند... 🌸💕 الله 💕🌸 به نام خداوند بخشنده مهربان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یـک فنجان آرامـش🕊❄️ یـک دل شـاد و بی غصه یـک زندگی آروم و نـاب🕊❄️ و یـک دعای خیر از ته دل🕊❄️ نصیب لحظه هـاتـون صبحتـون شـاد یـاران بـا وفـا🕊❄️
🍆 😋 🔸ابتدا برای هر نفر سه عدد بادمجان متوسط را شسته پوست کنده درشت رنده زده داخل یه صافی بریزید سپس نمک بزنید پس از حدود بیست دقیقه با قاشق رویرنده بادمجانها فشار بدید تا آب اضافیشون خارج بشه و کم حجم بشن و کاملا بی آب بشن. سپس یک عدد پیاز متوسط را رنده کرده آب پیاز را بگیرید سه عدد تخم مرغ اضافه کنید و به همراه بادمجانها و دو قاشق غذاخوردی پودر جو دوسر(یا دو قاشق غذاخوری آرد سوخاری یا آرد نخودچی) ٬ دو قاشق جعفری یا پیازچه ی خرد شده ٬ دو قاشق مرباخوری کنجد(در صورت تمایل) ٬ نمک ٬ فلفل سیاه ٬ زردچوبه ، پودر پاپریکا خوب مخلوط کنید. در ماهی تابه ای مقداری روغن بریزید و اجازه بدید تا روغن خوب داغ بشه سپس قاشق قاشق از مواد کوکو داخل تابه بریزید و سرخ کنید
سیب زمینی پنیری کرانچی: سیب زمینی آب پز رنده ریز شده ۳۰۰گرم پنیر چدار یا پنیر پیتزا رنده شده ۵۰گرم نشاسته ذرت(الزامی غیر قابل حذف) ۵۰گرم جعفری ساطوری ۲تا۳ق غ من شوید خشک زدم نمک و فلفل و (پودر سیر و پودر پیاز من زدم هر دو رو ولی دلخواهه) همه رو با هم مخلوط و خمیر رو مطابق تصویر عکس بعدی باز کنید بین دو نایلون و برش زده در روغن داغ سرخ کنید ،نوش جان ❤️❤️❤️ نکته:سیب زمینی حتما خنک باشه بعد رنده کنید .و دو طرف سیب زمینی ها تو روغن سرخ بشه ،لازم نیست مثل من برشته کنید ولی ما اینجوری دوست داشتیم‌🥰
دسر لیوانی
طبقه اول: كيك شكلاتي خورد شده براى پايه . . طبقه دوم: دو عدد دريم ويب (پودرخامه خارجي) يك ليوان شير سرد يك عدد خامه صبحانه چهار عدد پنير كيبي (صد گرم پنير خامه ي ) نسكافه مقداري كه با كمي ابگرم مخلوط ميكنيم همه اينا با هم ميكس ميكنيم . . طبقه سوم: صد گرم شكلات تخته ي (يا شكلات گلگسي)با صد گرم خامه به روش بن ماري ذوب ميكنيم و روش ميريزيم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک . تخم مرغ : 5 عدد شکر : 200 گرم یک پیمانه کره : 250 گرم شیر خشک : 3 قاشق غذاخوری شیر عسل : 3 قاشق غذاخوری آرد : 250 گرم یک و 2/3 پیمانه ماست : 2 قاشق غذاخوری کاکائو : 3 قاشق چایخوری وانیل : 1/8 قاشق چایخوری . زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید . سفیده را با 1/4 شکر هم زده تا حجیم و ابری بشه کره نرم را با بقیه شکر هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه زرده ها را یکی یکی اضافه و هر بار خوب هم بزنید وانیل را اضافه سپس شیر عسل را هم افزوده و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید شیر خشک را داخل مایه الک کنید و همینطور آرد را در دو مرحله و همینطور سفیده فرم گرفته و به کمک لیسک و دورانی فولد کنید این کیک بکینگ پودر نداره و پفش از همزدن خوب تخم مرغ و به آرامی فولد کردنشه مایه را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید یک قسمت را با 2 قاشق ماست و یک قاشق چایخوری کاکائو مخلوط و بهش رنگ قرمز بزنید قسمت بعدی را فقط 2 قاشق چایخوری کاکائو و قسمت سوم ساده قالب 23 سانت را کاغذ روغنی بندازید و به ترتیب از مایه ساده بعد قرمز و کاکائویی بریزید داخل قالب و به همین صورت تا مواپ تمام بشه قالب را جند بار روی میز کار بکوبید و با سیخ چوبی شکل بدین و در فر گرم با دمای 160 60 دقیقه بپزید بعد از پخت کیک را کامل خنک کنید و از قالب جدا کنید و نوش جان . کره و تخم مرغ هم دمای محیط باشه .
چیپس
برای چیپس: هرچنتا سیب زمینی که دوست دارید نازک برش بزنید و بشوریدشون(من با پوستش برش زدم)بعد بندازیدشون تو یه ظرف پر آب و یخ و یکم سیب زمینیارو زیر و رو کنید و برای نیم الی۱ساعت بذارید تو آب بمونن بعد آبکش کنید و با یه دستمال تمیز کاملا سیب‌زمینیارو‌خشک کنید(اصلا درحین آبکش دیگه روشون آب نریزیدا)توی یه قابلمه روغن بریزید و صب کنید تا کاملا داغ شه یکم سیب زمینی بریزید داخلش و با یه وسیله یکم زیروروشون کنید و بعد از سرخ شدن کامل بذاریدشون توی یه ظرف که کفش دستمال کاغذی گذاشتید تا روغن اضافیش بره،چیپستون آمادس😋 ❗️میتونید قبل از پخت یا بعد از پخت به سیب زمینی‌تون نمک،فلفل و ادویه های دلخواهتونو بزنید . برای دیپ پنیر چدار احتیاج دارید به ۱ق غ کره ۱ق غ آرد سفید ۱.۵لیوان شیر ۱/۲ق چ نمک(دلخواه) ۸ورق پنیر چدار(یا هر پنیر دیگه ای) کره رو بریزید داخل قابلمه تا آب شه بعد آرد رو بهش اضافه کنید و برای۵دقیقه خوب مخلوط کنید بعد شیر رو کمم کمم اضافه کنید و هی مواد رو هم بزنید تا آرد گلوله‌نشه تقریبا۵الی۷دقیقه باید هم بزنید،حرارت باید ملایم باشه،بعد پنیر هارو اضافه کنید و مدام هم بزنید وقتی غلظتش مثه تو فیلم شد یعنی آمادس این سس بعد از سرد شدن هم کمی سفت و غلیظ میشه،پس نذارید زیاد روی حرارت بمونه تا غلیظ شه همین که دیدید پنیر کاملا آب شد بعد از۲٫۳دقیقه از رو حرارت بردارید به همین راحتی،امیدوارم درستش کنید و خوشتون بیاد