برای چیپس:
هرچنتا سیب زمینی که دوست دارید نازک برش بزنید و بشوریدشون(من با پوستش برش زدم)بعد بندازیدشون تو یه ظرف پر آب و یخ و یکم سیب زمینیارو زیر و رو کنید و برای نیم الی۱ساعت بذارید تو آب بمونن بعد آبکش کنید و با یه دستمال تمیز کاملا سیبزمینیاروخشک کنید(اصلا درحین آبکش دیگه روشون آب نریزیدا)توی یه قابلمه روغن بریزید و صب کنید تا کاملا داغ شه یکم سیب زمینی بریزید داخلش و با یه وسیله یکم زیروروشون کنید و بعد از سرخ شدن کامل بذاریدشون توی یه ظرف که کفش دستمال کاغذی گذاشتید تا روغن اضافیش بره،چیپستون آمادس😋
❗️میتونید قبل از پخت یا بعد از پخت به سیب زمینیتون نمک،فلفل و ادویه های دلخواهتونو بزنید
.
برای دیپ پنیر چدار احتیاج دارید به
۱ق غ کره
۱ق غ آرد سفید
۱.۵لیوان شیر
۱/۲ق چ نمک(دلخواه)
۸ورق پنیر چدار(یا هر پنیر دیگه ای)
کره رو بریزید داخل قابلمه تا آب شه بعد آرد رو بهش اضافه کنید و برای۵دقیقه خوب مخلوط کنید
بعد شیر رو کمم کمم اضافه کنید و هی مواد رو هم بزنید تا آرد گلولهنشه
تقریبا۵الی۷دقیقه باید هم بزنید،حرارت باید ملایم باشه،بعد پنیر هارو اضافه کنید و مدام هم بزنید وقتی غلظتش مثه تو فیلم شد یعنی آمادس
این سس بعد از سرد شدن هم کمی سفت و غلیظ میشه،پس نذارید زیاد روی حرارت بمونه تا غلیظ شه همین که دیدید پنیر کاملا آب شد بعد از۲٫۳دقیقه از رو حرارت بردارید
به همین راحتی،امیدوارم درستش کنید و خوشتون بیاد
6.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کالباس_خونگی
مرغ آبپز شده شده 400 گرم
ژلاتین 20 گرم(با اب مرغ مخلوط کنید)
سیر 2-3 حبه
آبگوشت (که در آن گوشت پخته شده بود)
В آب لبو 3 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ، نمک
#خورشت_ماست 😋
گوشت گردن بدون استخوان 250 گرم
ماست چکیده بی نمک 2.5 کیلو
شکر 1 پیمانه سرخالی
زرده تخم مرغ 2 عدد
آب 2 تا 3 پیمانه
پیاز 1 عدد
گلاب، زردچوبه، نمک، زعفران ساییده به اندازه کافی
خلال پسته، بادام و زرشک به اندازه کافی (برای تزیین)
🔸گوشت گردن را با پیاز، زردچوبه، نمک و آب کاملاً بپزید. استخوان ها را جدا کرده و گوشت را با گوشت کوب، درون یک ظرف مسی یا تفلون خوب بکوبید تا سفید و یکدست شود (این بخش کار بسیار اهمیت دارد). زرده های تخم مرغ، ماست و شکر را خوب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید. مواد را خوب به هم بزنید تا جوش بیایند. هنگامی که مایه جوش آمد، گوشت گردن کوبیده شده را در تابه ریخته و مخلوط ماست، زرده تخم مرغ و شکر را بدان بیفزایید و خوب مخلوط کنید. اگر مراحل را به خوبی انجام دهید، غذایی به دست می آید که حسابی کش می آید. حالا زعفران آب کرده و در صورت تمایل گلاب را به آن اضافه کنید. خورش ماست به دست آمده را با زرشک، خلال بادام و پسته تزیین نمایید. بهتر است خورش را24 ساعت پیش از سرو کردن تهیه کرده و در یخچال بگذارید تا جا بیفتد.
این خورش سرد سرو می شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین_خیار
فیلم_آموزشی🎥
#کیک_یخچالی_موزاییکی 🥮 😋
▫️شکر : یک سوم پیمانه
▫️بیسکوییت پتی بور : دو بسته و نصفی
▫️شیر : یک پیمانه سرخالی
▫️کره : ۱۵۰ گرم
▫️پودر کاکائو : سه ق غ(بستگی به رنگ پودرتون کم و زیاد میشه)
▫️گردو خورد شده یا خلال پسته یا خلال بادام : نصف پیمانه(اختیاری)من نریختم(من مواد و دو برابر کردم)
🔸پودر کاکائو و شکر و با هم مخلوط کنید تا گلوله ای از پودر کاکائو باقی نمونه
کره و شیر بهش اضافه کنید،میزاریم رو حرارت کم تا کره ذوب بشه
بعد زیر شعله را خاموش کنید و بزاریدکاملا خنک بشه
بعد مغزیجات و اضافه کنید.
بیسکوییتها رو به چهار قسمت(پودرش نکنید)تقسیم کنی
شکلات تخته ای رو بنماری کنید
دیواره های قالب سیلیکونی و آغشته به شکلات کنید و بزاریدش یخچال تا ببنده
موادتون که کاملا خنک هست و داخل قالب بریزید و پر کنید.بعد بزارید داخل یخچال تا سفت بشه بعد یکساعت له آرومی از قالب در بیارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با چند برش می تونید فلفل دلمه ای را به شکل گلی زیبا تزیین کنید.😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با شیرینی پیچ دوله مخصوص عید
مواد لازم
خمیر هزار لا
برای شربت
شکر 2.5 لیوان
آب 2لیوان
آب لیموترش 1/2
خمیر هزارلا رو طبق ویدیو برش میزنیم و داخل روغن داغ سرخ شان می کنیم و بعد از روغن خارج می کنیم و می تونیم روی دستمال کاغذی تا روغنش گرفته بشه
برای شربت شکر آب و آب لیمو ترش رو با هم مخلوط میکنیم و پنج دقیقه می جوشانیم و میذاریم خنک بشه بعد از خنک شدن شیرینی هامون رو داخلش غوطه ور می کنیم و بعد سروش می کنیم
نوش جاااان🙋♀️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراکیهای باحال دو سه دقیقه ای با مایکروویو مخصوص تنبلا 😁
حلیم
گندم پوست گرفته یک کیلو
گوشت گوسفندی ۷۰۰ گرم
نمک،روغن،دارچین و پودر پسته
گندم رو از شب قبل خیس میکنیم تا کاملا خیس بخوره و نرم بشه،بعد از ۱۲ساعت آبش رو خالی میکنیم و داخل یک قابلمه بزرگ میریزیم و سه چهار برابر گندم روی اون آب میریزم و روی شعله میزاریم،اگر در طول پخت حس کردم هلیم سفت شده حتما مجددا آب اضافه میکنم.
گوشت گوسفند که بهتره تازه و غیرمنجمد باشه رو میشوییم و به همراه دو سه چوب دارچین داخل گندم میزاریم تا همراه با اون پخته بشه.حدودا نصف قاشق نمک هم اضافه میکنیم.
بعد از پخت كاملِ گندم، گوشت رو خارج میکنیم و کنار میزاریم و هليم رو داخل یه آبکش میریزیم وبا یه گوشتکوب بزرگ کاملا گندمها رو له میکنیم تا آب و عصاره گندم خارج بشه و فقط پوسته هاش بمونه كه پوسته هاشو كنار ميزاريم (ميتونيم به جاى اينكار هليم رو با بلندر كاملا ميكس كنيم).حالا نوبت به گوشت میرسه که بوسیله گوشتکوبِ دستى کاملا له بشه وبه عصاره گندم اضافه بشه.گوشت رو به هيچ وجه چرخ نميكنيم چون هليم كشدار نميشه.حتما با گوشت كوب دستى و به حالت ساييدن گوشت رو ميكوبيم تا كاملا ريش ريش بشه.حالا چند قاشق روغن و گوشت رو به هلیم اضافه میکنیم رو روی شعله ملایم کاملا شروع به هم زدنِ مداوم هلیم میکنیم تا گوشت داخل هلیم کاملا باز بشه ویه هلیم کشدار و خوشمزه بدست بیاد.
درپایان روی هلیم رو با دارچین ، روغن و پودر پسته تزیین میکنیم.توصیه میکنم حتما از روغن کرمانشاهی در پخت هلیم استفاده کنید که طعم بینظیری ایجاد میکنه.