فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_بارک_شکلاتی😋😋😋
موادلازم👇👇👇
شکلات تخته ای
مقداری کره
میوه خشک
مغزها
شکلات و به قطعات کوچیک خورد کنید. با یکمی کره و یا یک قاشق غذا خوری روغن مایع بذارین روی بخار کتری(بنماری)کنید،شکلات زیاد نباید حرارت ببینه، چون ممکنه بسوزه🤷🏻♀️بعد شکلات و توی قالب پهن کنید؛(روی کاغذ روغنی،فویل)بعد تا قبل از اینکه سرد بشه ،هر مدلمیوه خشک و مغز که دوست دارین و روش بریزین. و بذارین تو یخچال تا خنک بشه بعد هر جوری که دوست دارین برش بزنید 👍
#کرانچی_سیب_زمینی 🥔 😋
▫️سیب زمینی آپ پز شده ششصد گرم
▫️نشاسته ذرت صد و بیست گرم معادل یک پیمانه
▫️پنیر چدار یا پیتزا رنده شده صد گرم معادل یک پیمانه
▫️جعفری چهار ق غ(من به جاش شوید استفاده کردم )مقدارش هم بستگی به خودتون داره می تونید کمتر یا بیشتر بریزید.
▫️نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
🔸همه مواد باهم مخلوط میشن خمیر قابل انعطافی بدست میاد، با وردنه باز می کنیم و برش زده و سرخ می کنیم، استفاده از کیسه فریزر چرب شده برای سهولت کاره ،این خمیر بدون کیسه فریزر چرب شده هم به راحتی قابل باز کردن و برش زدنه ، فقط سیب زمینی ها را بعد از آب پز شدن کنار بذارید تا کاملا خنک بشن ، بعد رنده ریز یا پوره کنید
33.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چهار مدل #پلو_مخلوط خیلی خوشمزه
حتما این خوشمزه ها رو امتحان کنید😍😋
.
مواد لازم برای #رشته_پلو :
رشته پلویی تفت خورده شده /برنج آبکش/گوشت چرخ شده/پیاز /کشمش /ادویه
مواد لازم برای #نخود_پلو:
نخودفرنگی پخته شده/گوشت چرخ شده/هویج نگینی/رب گوجه/ادویه
مواد لازم برای #پلو_مکزیکی:
سینه مرغ /قارچ/فلفل دلمه رنگی/ادویه
مواد لازم برای #شوید_پلو:
مرغ آبپز/زرشک/شوید خشک یا تازه
11.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کرم بیسکوییت
این شما و اینم دسر #کرم_بیسکوئیت 😍
از خوشمزگیش نگم براتون
کافیه یه بار امتحانش کنین…😋
.
بریم مواد اولیه رو باهم ببینیم
بیسکوئیت پتی بور ۱ بسته
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۲/۵ لیوان
شیر ۳/۴ لیوان
پودر نسکافه ۱ بسته
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم(چهار قاشق غذاخوری)
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری(اختیاری)
.
درست کنین و لذت ببرین😍🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗓 درود بر شما به پنجشنبه خوش آمدید
☀️ ۲۴ آذر ١۴٠١ شمسی
🌲 ۱۵ دسامبر ٢٠٢٢ ميلادی
🌙 ۲۰ جمادیالاول ١۴۴۴ قمری
🌸 #آخرین روزهای #پاییزیتون
🌼سرشار از خیر و برکت
🦋
آشپزخانه من 👩🍳
#پیتزا_پواچا ☝️☝️👇
پیتزا پوآچا
.
مواد لازم:
1 لیوان شیر ولرم
1 استکان آب ولرم (نصف لیوان)
1 استکان روغن مایع (نصف لیوان)
1 استکان ماست (نصف لیوان)
3 عدد تخم مرغ (زرده یکی را برای رومال کنار بذارید)
1 پاکت خمیر مایه خشک فوری (10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری)
3 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق مرباخوری نمک
50 گرم کره نرم شده در دمای اناق
7 و یا 8 لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید)
برای روی پیتزا پوآچا:
پنیر ، گوجه فرنگی ، فلفل (اگر دوست دارید میتوانید ، سوجوک(نوعی فرآورده گوشتی) ، زیتون ، پنیر پیتزا یا هر چیزی که دوست دارید اضافه کنید)
طرز تهیه:
شیر و آب ولرم را داخل ظرف بزرگی بریزید. خمیر مایه و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. سپس به ترتیب تخم مرغ ، روغن مایع و ماست را اضافه کرده خوب هم بزنید. نمک و آرد را با کنترل بریزید و ورز بدید. در حین ریختن آرد وقتی که خمیر تقریبا شکل گرفت کره نرم شده در دمای اتاق را بریزید و خوب ورز دهید. آرد را با کنترل و به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. (مقدار آرد را زیاد نریزید هر چقدر خمیر نرمی آماده کنید بعد از پخت بافت نرمی خواهد داشت) روی خمیر را بپوشانید و تا وقتی که حجمش دو برابر شود حدود 45 دقیقه استراحت دهید. خمیر استراحت کرده را کمی ورز دهید تا هوای خمیر گرفته شود سپس از خمیر چانه هایی که کمی از نارنگی کوچکتر است آماده کنید و با فاصله داخل سینی فر که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بذارید. در فیلم 27 چانه شده است.
وسط چانه را فشار داده مثل فیلم گود کنید. پنیر ، گوجه فرنگی و فلفل بذارید و 20 دقیقه داخل سینی استراحت دهید. سپس با فرچه زرده تخم مرغ را به کناره های خمیر بمالید و در فر 190 درجه از قبل گرم شده حرارت بالا و پایین تا وقتی که سرخ شود بپزید.(حدود 25_20 دقیقه، اگر فر شما حرارت بالا و پایین با خم روشن نمیشود فقط حرارت پایین فر را روشن کنید) قبل از اینکه در فر بذارید یکبار دیگر مواد رویی را فشار بدید تا حین پختن به خاطر پف کردن خمیر بیرون نریزد. نوش جان
نکته:
خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت و عمل آوردن ندارد اگر خمیر مایه شما هشک معمولی است ابتدا خمیر مایه و یک قاشق شکر را داخل آب ولرم بریزید و هم بزنید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند سپس شیر و بقیه مواد را اضافه کنید
🌟
#حلوا_انار
آرد 3/4لیوان. شکر1لیوان. گلاب نصف لیوان. روغن نصف لیوان.
پودر هل1ق چ .2انار متوسط را دونه کنید و آب آن را بگیریدازاب میوه هم میشه استفاده کرد .
درون قابلمه گلاب و شکر را روی حرارت متوسط بگذارید تا شکر در گلاب حل شود، سپس آب انار و پودر هل را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید آرد را با حرارت کم مدام با قاشق چوبی هم بزنید.فقط خامی آرد گرفته شود. آرد را الک کنید و دوباره درون تابه برگردانید وروغن مایع را اضافه کنید .
شهد را کم کم به حلوا اضافه کنید تا حلوا وسط تابه جمع شود و سپس به حالت گهواره ای حلوا را تکان دهید تا به روغن بیفتد.
آشپزخانه من 👩🍳
#کیک_گلدونی
کلیپ خوشکل و خوشمزه ای براتون گذاشتم امیدوار دوست داشته باشید.
طرز تهیه کیک گلدونی:
پودر کیک شکلاتی اماده یک بسته و یک بسته پودر کیک براونی اماده و هشت تا تخم مرغ رو خوب هم میزنیم با همزن.بعد تو یک قالب گلدونی شکل فویل میکشیم توش رو از مواد پر میکنیم و برای مدت زمان یک ساعت و درجه 180میزاریم تو فر .بعد در قالب های کپسولی از باقیمانده مواد کیک میریزیم و با درجه 180و مدت زمان 15دقیقه میزاریم توی فر.
بعد در ظرفی دو پیمانه باتر کریم و سی قطره رنگ زرد غذا میریزیم و ده قطره رنگ قرمز و چهار قطره قهوه ای رو باهم مخلوط میکنیم.ودر ظرفی دیگه دو پیمانه باتر کریم رو با یک قطره رنگ قرمز مخلوط میکنیم.
بعد کیکی که در قالب گلدانی بود بعد از سرد شدن از فویل جدا میکنیم و از باتر کریم که رنگ قهوه ای روشن شده مطابق فیلم حالت گلدون میزنیم روی کیک بعد باتر کریم قرمز هم با ماسوره گل رز روی کاپ کیک ها گل رز میزنیم.بعد این گل های رز رو با خلال دندون روی کیک گلدان فیکس میکنیم و مطابق فیلم تزیین میکنیم.امیدوارم دوست داشته باشید.
🌟
آشپزخانه من 👩🍳
#کاپ_کیک_کدو_حلوایی
#کاپ_کیک_کدو_حلوایی
یکی از خوشمزه ترین کیک ها می تونم بگم همین کیک کدوحلوایی هست که حالا من به شکل کاپ کیک در آوردم اینجا . یعنی اصلا مزه و طعم کدوحلوایی نداره و منتهی بی نهایت خوشمزه است . عجیب چیزیه 😍 حتما اون هایی هم که کدوحلوایی دوست ندارن درستش کنن و برای بچه ها هم خیلی خوبه بچه های بدغذا. .
برای ۱۵ عدد کاپ کیک
تخم مرغ ۳ عدد
آرد سفید قنادی یک و یک سوم لیوان (۲۰۰گرم)
شکر ۲۱۰ گرم (یک لیوان)
ماست ۷۰ گرم (۳ ق غ)
روغن مایع ۱۱۰ میلی (نصف لیوان)
پوره کدو حلوایی ۲۵۰ گرم ( ۱ لیوان) (ابتدای دستور توضیح دادم )
پودر دارچین ۱ ق غ(حتی تا ۲ ق غ هم می تونین بریزی)
بیکینگ پودر ۵ گرم( ۱ ق م)
وانیل نوک قاشق
گردو خرد شده به میزان دلخواه .
.
برای پوره کدو حلوایی : کدو حلوایی رو پوست کندم و خرد کردم ، روی ترازو که گداشتم حدود چهارصد گرم خام بودش ، بعد خردش کردم ، بهتره بخارپز بشه ، اگه نخواستین توی ظرفی کدو و آب بریزین و روی حرارت بزارین تا بپزه .اصلا هم آبی نمونده باشه ، بعد لهش کنین .
از نیم ساعت قبل هم همه مواد رو در محیط قرار بدین .
تخم مرغ و شکر و وانیل رو پنج دقیقه خوب با همزن زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . بعد پوره کدو حلوایی رو اضافه کردم و یه کم با همزن زدم . بعد ماست و بعد از اون روغن رو ریختم و خیلی کم با همزن زدم .
آردرو الک کردم ، گردو هام رو هم که خرد کردم از این آرد یه قاشق به گردو اصافه کردم و مخلوط کردم این کار به خاطر اینه که وقتی گردو رو خواستیم بریزیم توش ته نشین نشه .
به آردم پودر دارجین و بیکینگ پودر اضافه کردم و داخل موادم ریختم و دیگه با لیسک یا قاشق هم زدم . بعد هم گردوهام رو داخلش ریختم و خیلی کم در حد مخلوط شدن ، هم زدم .
داخل قالب کاپ کیک تا نصفش رو از مواد پر کردم و در طبقه وسط با دمای ۱۸۰ درجه از پیش گرم شده به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار دادم .
نکات : می تونین به صورت کیک و در یک قالب بریزین بهتره در قالب میان تهی تهیه بشه که حدودا قطر قالب ۲۴ ، ۲۵ سانت خوبه .
بدون فر هم توی فر دست ساز به راحتی می تونین درست کنین دوستانی که جدید وارد پیج شدن استوری هایلایت روش فر دست ساز رو ببینن 🙂.
و در مورد ماکروفر و سوالار دام ، کیک پز ، توستر ، هواپز و ... اطلاع ندارم نازنین ها باهاشون برای کیک و شیرینی استفاده نکردم .
🌟