#مرغ_با_سس_سیر 🍗 😋
▫️ران مرغ 1 کیلو
▫️فلفل سبز
▫️گوجه گیلاسی
🔸موادلازم برای سس
▫️آب لیمو نصف عدد
▫️عسل 1 ق م
▫️رب گوجه 1 ق غ
▫️فلفل سیاه 1 ق م
▫️فلفل قرمز 1 ق م
▫️پودر آویشن 1 ق م زیره 1 ق م
▫️روغن زیتون نصف پیمانه
▫️سیر له شده 3 حبه
▫️نمک به مقدارلازم
🔸همه ی مواد سس رو رو باهم مخلوط کنید و ران مرغ در سس بغلتانید و در ظرف مورد نظر ورق روغنی پهن کنید مرغ هارو بچینید و 1 پیمانه هم آب روش اضافه کنید بینشون هم گوجه فلفل سبز بذارید و روش رو هم با فویل کامل ببندید و در فر بادمای صد و هشتاد درجه تا نرم شود بپزید و در آخر هم فویل رو هم بردارید پانزده دقیقه بدون فویل بپزید بعد از فر در بیارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فرنی
آرد برنج سه قاشق
شکر شش قاشق
شیر سه و نیم پیمانه
گلاب دو قاشق غذاخوری
.
مانند داخل فیلم آرد و شکر را مخلوط کرده و شیر را کم کم به آن اضافه میکنیم تا گلوله گلوله نشود.
مدام روی حرارت متوسط هم میزنیم تا به غلظت دلخواه برسد.
دو دقیقه آخر در صورت دلخواه دو قاشق گلاب میزنید و برمیدارید.(که من نزدم)
من برای تزئینش فرنی رو با رنگ خوراکی مخلوط کردم و روی فرنی ریختم.
نوش جان🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃💐جمعه مبارک دوستان خوبم
🍃🌺آدینه تون پراز خوشی
🍃💐امیدوارم یه روزعالی کنار
🍃🌺خانواده و دوستان
🍃💐داشته باشید
🍃🌺وامروزیکی از
🍃💐بهترین جمعه های
🍃🌺زندگیتون باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســـلام 🌸
روز زیباتون بخیر🌸
امـیدوارم دراین روز زیبـا 🌸
روزگارتون پراز عشق و امیـد..
دنیاتون پر از محبت و دوستی🌸
رزقتون پر از خیر و برکـت
لحظه هاتون پراز شور و شادی
عـشق هاتـون پـراز صفا و پاکی 🌸
و زندگیتون پراز آرامش و
موففیت باشه ان شاءالله
جمعه تون پراز خیر و خوبی 🌸
#دسر_فلوتاتینا
آشپزخانه من 👩🍳
#دسر_فلوتاتینا
#دسر_فلوتاتینا
مواد لازم :
شیر : 2 لیوان
شکر : نصف لیوان
زرده تخم مرغ : 2 عدد
خامه قنادی یا خامه صبحانه : 3 قاشق غذاخوری
وانیل : 1/4 قاشق چایخوری
پودر ژلاتین : 4 قاشق غذاخوری
آب سرد : نصف لیوان
طرز تهیه :
ابتدا 2 عدد زرده تخم مرغ ، شکر و وانیل رو با همزن خوب زدم تا کشدار و سفید رنگ بشه و سپس پودر ژلاتین رو هم با نصف لیوان آب سرد مخلوط کرده و به روش بن ماری حل میکنیم و حالا 2 لیوان شیر رو روی حرارت قرار میدیم تا گرم بشه و سپس از روی حرارت برداشته و مخلوط زرده تخم مرغ و شکر رو کم کم اضافه کرده و مدام هم میزنیم نکته (اضافه کردن شیر گرم باعث میشه زرده هاتون از خامی در بیاد )و بعد پودر ژلاتین که کاملا حل شده و با خامه به مخلوط مون اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشه و ژله بلوبری رو هم با 1 لیوان آب جوش به روش بن ماری حل کردم و وقتی سرد شد به قطعات مربعی برش زدم و داخل دسر ام ریخت و حالا این مخلوط رو که قالب رو خیلی کم چرب کردم میریزیم فقط یک نکته نباید کاملا قالب رو پر کنید باید مقداری خالی باشه و داخل یخچال قرار میدم تا کاملا بسته بشه و حالا دوباره 1 بسته دیگه ژله بلوبری رو با یک و نیم لیوان به روش بن ماری حل کرده و اجازه بدید کاملا خنک بشه و من چند قطره رنگ اکلیلی سفید هم به ژله بلوبری ام اضافه کردم بعد با دست دسر مون رو از قالب آزاده کرده ولی از قالب خارج نکنید و ژله بلوبری رو دور تا دور به قالب تون اضافه کنید تا تمام جاهای خالی ما بین کرم از ژله تون پر بشه و دقت کنید که دسر تون در ژله شناور باشه و ژله قسمت پایین ژله تون هم ریخته شده باشه و دوباره داخل یخچال قرار دهید تا کاملا دسرتون بسته بشه و بعد از بسته شدن کامل با چاقوی تیز دسرتان رو از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظر برگردونید .
🌟
#حلوا_شكلاتی_دورنگ_نگین
آشپزخانه من 👩🍳
#حلوا_شكلاتی_دورنگ_نگین
بریم که داشته باشیم یه حلوای شیک و خوشمزه رو😎😎😎 #حلوا_شكلاتی_دورنگ_نگین.
مواد لازم :
آرد سفید 125 گرم - آردنخود چی 60 گرم - روغن جامد 50 گرم - پودر قند 60 گرم - دارچین 2 ق چ - شکلات تلخ یا شیری 150 گرم -- شکلات سفید 170 گرم برای قسمت سفید
طرز تهيه :
آرد سفید و نخود چی را جداگانه تفت دهید تا کمی تغییر رنگ پیدا کند و از خامی در آید (نیازی به تفت دادن زیاد ارد به مانند حلوای سنتی نیست ) سپس آرد ها را آلک کرده و مخلوط کنید .
روغن را داخل ظرف مناسبی ریخته و آردها را اضافه کرده کمی تفت دهید - در این مرحله حلوا حالت پودری دارد- مواد را از روی حرارت برداشته و پودر قند و دارچین را اضافه کنید - شکلات تلخ را روی بخار آب ذوب کرده و اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید - قالب ناودانی را با سلفن پوشانده و مواد شکلاتی تیره را داخل آن ریخته و کنار بگذارید تا ببندد.
برای حلوا با شکلات سفید هم تمام مراحل را طبق دستور بالا انجام داده فقط در مرحله آخر به جای شکلات تلخ شکلات سفید ذوب شده را اضافه کنید .
حلوای شکلات سفید را روی شکلات تلخ ریخته و کنار بگذارید تا ببندد- برای حلوا با شکلات سفید میتوانید به جای دارجین از پودر زنجبیل استفاده کنید .(من کمی زعفرون دم کرده به قسمت سفید اضافه کردم تا زرد رنگ بشه
🌟
آشپزخانه من 👩🍳
#جوجه_چینی_با_سس_تارتار
#جوجه_چینی_با_سس_تارتار 🍗 😋
▫️۱-فیله یا سینه مرغ ۶۰۰ گرم
▫️۲-آرد سفید ۱۶۰ گرم
▫️۳-دلستر ساده ۱ لیوان
▫️۴-جوش شیرین ۱٫۴ ق.چ
▫️۵-زعفران دم شده ۱ ق.غ
▫️۶-نمک، فلفل، پودر سیر به میزان لازم
🔸سس
▫️۱-سس مایونز ۱ پ
▫️۲-خیار شور ۲ عدد
▫️۳-ترخون خشک ۱ ق.چ
▫️۴-آبلیمو ۱ الی ۲ ق.غ
▫️۵-نمک و فلفل به میزان لازم
🔸نکات
۱- غلظت خمیر بنیه باید به اندازه غلظت ماست باشه نه خیلی شل و نه خیلی سفت.
۲- نباید خمیر را زیاد هم بزنید، چون از حالت پفکی خارج میشه و به فیله ها نمی چسبه.
۳- فیله یا سینه های مرغ آغشته به خمیر بنیه را یک به یک در داخل روغن داغ سرخ کنید، حتما باید دو طرف فیله ها را در روغن برگردونیم تا به خوبی بپزن ، زمانی که مرغ ها طلایی رنگ شدند، اون ها رو روی دستمال روغن گیر آشپزخانه بذارید تا روغن اضافی شون گرفته بشه
🌟