eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
16.9هزار دنبال‌کننده
7.5هزار عکس
26.8هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
یا همون . طرز تهیه پودر قند ۱۰۰ گرم(تقریبا یک لیوان من کمتر زدم) روغن جامد ۳۰۰ گرم( ۱ پیمانه+یک سوم پیمانه) شربت بار یا عسل گرم ۶۰ گرم(۲قاشق غ) شیر ۶۰ گرم(۲ قاشق غ) وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری تخم مرغ ۱ عدد آرد ۶۰۰ گرم ( تقریبا ۵پیمانه) ژله مغزی یا مارمالاد به مقدار لازم طرز تهیه روغن و پودر قند را با همزن میزنیم تا نرم و پوك و حجم دار شود. به ترتیب شربت یا عسل، تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه میكنیم و مواد را مخلوط میكنیم. (نباید مواد را زیاد هم بزنیم. در حد مخلوط شدن و یكدست شدن كافیست . آرد و رو اضافه میكنیم و با قاشق به آرامی فقط در حد یكدست شدن كامل هم میزنیم نه بیشترخمیر كمی حالت چسبنده داره كه با قرار گرفتن در یخچال درست میشه خمیر را یکی دو ساعت در نایلون و در یخچال گذاشته تا خنك شود تا بتوان آن را قالب زد. بعد خمیر را روی مابین دو نایلون به ضخامت 2 میل باز كرده و با قالب دلخواه قالب بزنید. خمیر شیرینی را در سینی فر چیده و وسط نصف شیرینی های قالب خورده را با ته ماسوره یا هر وسیله ای دیگری كه بتوانید در شیرینی حفره ای ایجاد كنید بردارید . سینی حاوی خمیر شیرینی را به مدت 20 دقیقه با حرارت 150 درجه بپزید. (البته با توجه به متفاوت بودن حرارت فر ها این زمان ممكن است تغییر كند) باید كمی تغییر رنگ دهد و زیر شیرینی ها كمی رنگ بگیرید بعد از خنك شدن مابین شیرینی ها مارمالاد گذاشته و رویش را تزیین كنید. سایر نکات استفاده از عسل بجای شربت بار توصیه میشه هم طعم بهتری به شیرینی میده و هم زحمت درست كردن شربت بار و تنظیم غلظت شربت رو نداریم . استفاده از روغن جامد الزامی است اگر روغنتون كمی شل هست اشكالی ندارد ولی از كره و یا مارگارین در خمیر این شیرینی استفاده نكنید معمولا شیرینی های خشك در همان زمان داده شده با حرارت استاندارد پخته میشوند زمان بیشتر دادن برای پخت شیرینی های خشك باعث خشكی شیرینی میشود و بافت پودری و نرم این شیرینی با حرارت زیاد یا زمان بیشتر دادن برای پخت از بین میرود ( نكته مهم ) مدت ماندگاری این شیرینی بالاست و حدود یك ماه بدون اینكه در یخچال بگذارید قابل نگهداریه اما در جای سرد منزل نگهداری بشه و در ظروف در بسته ترجیجا یكبار مصرف بعد از اضافه كردن عسل و شیر و تخم مرغ و ..خیلی كم مواد رو هم بزنید در حد مخلوط شدن كافیست هم زدن زیادی باعث روغن افتادن خمیر میشه
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلمه فلفل کم هزینه راحت سریع و وخوشمزه😋 مواددلازم: ۲ عدد فلفل دلمه قرمز ۲عدد فلفل دلمه زرد ۲عدد فلفل دلمه سبز ۳۰۰ گرم سینه مرغ پودر پیاز پودر سیر اویشن خشک پودر رزماری پنیر پارمیسان سس قرمز پنیر موزارلا نمک،فلفل سیاه ۳ عدد تخم مرغ ۲ پیمانه آرد ۳ پیمانه آرد سوخاری
شیرینی مربایی یا مارمالادی یا مشهدی کره 150گرم آرد 300گرم پودر قند50گرم زرده تخم مرغ1عدد وانیل نوک ق چ شربت باریا عسل 2ق غ شیر 2ق غ روغن یا کره را با پودر قند زده تا پوک شود سپس زرده و وانیل و شیر وشربت بار را اضافه کرده هم زده وسپس آرد را اضافهذکرده کمی با نوک انگشت ورز داده وسپس بین دو نایلون باز کرده قالب زده در فر 180 10 تا 15دقیقه استراحت خمیر نیم ساعت در محیط .بعد از پخت مارمالاد زده و رویش را شربت بار زده و تزين کرده نوش،جان
🌸امروز هم لبخندِ خورشید 💗سهم من و توست 🌸دلت که گرم شد، 💗در فنجان چای آدم‌ها لبخند بریز 🌸سلام صبحتون پراز انرژی مثبت
☝️☝️ عضـــو شیـــد😋😍👇🏿
🔥 ‍ کره نرم دمای محیط ۱۵۰ گرم زرده تخم مرغ دو عدد آرد ۲۴۰ گرم پودر قند ۱۰۰ گرم پودر هل ( حتما خودتون پودر کنین)یک قاشق مرباخوری زعفران غلیظ یک ق مرباخوری زرده تخم مرغ یک عدد برای رومال به همراه یک قاشق خامه صبحانه و کمی زعفران غلیظ خلال بادام کنجد خرفه پسته هر کدام در صورت تمایل مقداری طرز تهیه : ارد رو سه بار الک کنید پودر قند حتما الک بشه کره به دمای محیط رسیده باشه من ترکیب روغن جامد و کره استفاده کردم پودر قند و کره را با همزن دور تند خوب میزنیم تا حجیم شود حدود چهار دقیقه سپس زرده ها و پودر هل و زعفران رو اضافه کرده سه دقیقه دیگه خوب میزنیم ارد رو کم کم اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم و با دست جمع میکنیم خمیر خیلی لطیفیه اصلا چسبناک نیست اگر دیدین نیاز به ارد داره خیلی کم ارد اضافه کنید در حدی که خمیر راحت جمع بشه و شل نباشه خمیر رو داخل کیسه فریزر بزارید و خوب ببندید داخل یخچال یکساعت استراحت بدید زمانی که خواستین شروع به کاتر زدن بکنین فر رو روشن کنید نه زودتر حواستون باشه ما به فر کوره ای نیاز نداریم چون شیرینیمون خشک میشه ! درجه فر هم ۱۷۵ درجه نه بیشتر نه کمتر البته برای درجات استاندارده اگه احساس میکنین درجه فرتون استاندارد نیست اون دیگه قلقش دست خودتونه رو ۱۷۵ درجه استاندارد تنظیم کنید حتما از سینیهای گالوانیزه مخصوص پخت شیرینی استفاده کنید سینیهای خود فر به هیچ وجه مناسب پخت شیرینی نیست توجه داشته باشید داخل سینی کاغذ روغنی بندازید خمیر رو به چند قسمت تقسیم کنید یه تیکه از خمیر رو ما بین دو تا پلاستیک باز کنید به قطر نیم سانت نه بیشتر سعی کنید از کاترهای کوچیک استفاده کنید کاترهای بزرگ مناسب پخت شیرینی نوروز نیست شیرینیها رو کاتر بزنید با فاصله داخل سینی بچینید برای رومال من از ترکیب خامه صبحانه خامه و زعفران استفاده کردم میزان زعفران دست خودتونه کم یا زیاد با برس سطح شیرینی رو رومال میزنیم از خلال بادادام پسته یادخرفه و کنجد برای تزیین استفاده کردم داخل فر گرم میزاریم به مدت ۱۵ دقیقه نه بیشتررر توجه داشته باشین زمان طولانی تر شیرینی هاتونو خشک میکنه برای تست پخت شیرینی یکم تکونش بدید یه کوچولو باید نرم باشه زیرشم کمی طلایی نه خیلی و اینکه رو کاغذ حرکت کنه خیلی چسبناک نباشه از فر در بیارین از داغی که افتاد راحت باید از کاغذ جدا بشه داخل ظرف در بسته بزارین روشو پلاستیک بکشید درشم محکم ببندید جای خنک دور از نور نگهداری کنید.
7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☝️☝️ 🍫🍫🍫🍫 قسمت اول✔️ عضـــو شیـــد😋😍👇🏿
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☝️☝️ 🍫🍫🍫🍫 قسمت دوم✔️ عضـــو شیـــد😋😍👇🏿
💠شکلات شب عید رو به راحتی توی خونه درست کن دوستای گلم دستورهای زیادی برای تهیه شکلات خانگی وجود داره اما من امروز تصمیم گرفتم یکی از خوشمزه ترین دستور ها برای شکلات را در اختیار شما بزارم تو این دستور را از روغن نارگیل شیرینی پزی و خوراکی استفاده کردیم که خیلی به شکلات طعم خوشمزه میده به علاوه شکلات بعد سفت شدن در دمای محیط هم‌ بیشتر میمونه. شما میتونید به جای روغن نارگیل به همون اندازه، از کره ی ذوب شده به همراه کمی شیر پرچرب داغ استفاده کنید که با توجه به سلیقه شماست.از شیر چند قطره برای رقیق کردن استفاده میکنیم.اما پیشنهاد من اینه از کره حیوانی استفاده نکنید بهترین جایگزین برای روغن نارگیل خوراکی‌ ،کره کاکائو‌ هست.اگر از پودر شیر قنادی استفاده نکنید ممکنه شکلات شما تیره و‌تلخ بشه.اگر میخواید پودر شیر رو‌حذف کنید حواستون به غلظت مایع باشه.نباید زیاد شل باشه .سعی کنید شیر خشک‌رو‌حذف نکنید تا شکلاتتون بی نظیر بشه. ⠀ 👇 مواد لازم ⠀ ⠀ یک پیمانه پودر قند⠀ ⠀ ۳/۴ پیمانه پودر کاکائو (از پودر مرغوب استفاده کنید چرا که در طعم شکلات و رنگش تاثیر میذاره)⠀ ⠀ ۱/۳ پیمانه شیر خشک(پودر شیر قنادی)⠀ ⠀ ۳/۴پیمانه روغن نارگیل ⠀ ⠀ ✅طرز تهیه👈 مواد خشک (پودر قند، پودر کاکوئو، شیر خشک) ۳ بار الک کنید داخل ظرفی بریزید چند دور مخلوط کنید. تا سبک بشن روی حرارت کتری(نکته:روی حرارت غیر مستقیم‌ملایم قرار بدین بیش از حد هم نباید بجوشه‌) یک کاسه تمیز شیشه ای قرار بدین روغن نارگیل رو بریزید کمی که گرم شد مواد خشک را اضافه کنید و پیوسته روی حرارت کتری هم بزنید تا مایه یکدست بشه دقت کنید که به هیچ وجه نباید داخل شکلات تون آب بره از قالبهای سیلیکونی مولد یا مالد که در لوازم قنادی فروخته میشه استفاده کنید نیازی به چرب کردن این قالب ها نیست چون به راحتی جدا میشن. ‌ شکلات رو بریزید به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار بدین تا شکلات ها سفت بشن.اگر دیدین نبستن و حالت شل داره ۳۰ دقیقه الی یک ساعت در فریزر بزارید 🤗نوش جان💜⠀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش ☝️☝️ نوشیدنی مناسبه همه فصلها😋 💞کلیــک کنیــد💞👇