5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شکلات_کاکائویی_خانگی☝️☝️
🍫🍫🍫🍫
قسمت دوم✔️
عضـــو شیـــد😋😍👇🏿
💠شکلات شب عید رو به راحتی توی خونه درست کن
دوستای گلم دستورهای زیادی برای تهیه شکلات خانگی وجود داره اما من امروز تصمیم گرفتم یکی از خوشمزه ترین دستور ها برای شکلات را در اختیار شما بزارم تو این دستور را از روغن نارگیل شیرینی پزی و خوراکی استفاده کردیم که خیلی به شکلات طعم خوشمزه میده به علاوه شکلات بعد سفت شدن در دمای محیط هم بیشتر میمونه. شما میتونید به جای روغن نارگیل به همون اندازه، از کره ی ذوب شده به همراه کمی شیر پرچرب داغ استفاده کنید که با توجه به سلیقه شماست.از شیر چند قطره برای رقیق کردن استفاده میکنیم.اما پیشنهاد من اینه از کره حیوانی استفاده نکنید بهترین جایگزین برای روغن نارگیل خوراکی ،کره کاکائو هست.اگر از پودر شیر قنادی استفاده نکنید ممکنه شکلات شما تیره وتلخ بشه.اگر میخواید پودر شیر روحذف کنید حواستون به غلظت مایع باشه.نباید زیاد شل باشه .سعی کنید شیر خشکروحذف نکنید تا شکلاتتون بی نظیر بشه.
⠀
👇 مواد لازم ⠀
⠀
یک پیمانه پودر قند⠀
⠀
۳/۴ پیمانه پودر کاکائو (از پودر مرغوب استفاده کنید چرا که در طعم شکلات و رنگش تاثیر میذاره)⠀
⠀
۱/۳ پیمانه شیر خشک(پودر شیر قنادی)⠀
⠀
۳/۴پیمانه روغن نارگیل ⠀
⠀
✅طرز تهیه👈 مواد خشک (پودر قند، پودر کاکوئو، شیر خشک) ۳ بار الک کنید داخل ظرفی بریزید چند دور مخلوط کنید. تا سبک بشن روی حرارت کتری(نکته:روی حرارت غیر مستقیمملایم قرار بدین بیش از حد هم نباید بجوشه) یک کاسه تمیز شیشه ای قرار بدین روغن نارگیل رو بریزید کمی که گرم شد مواد خشک را اضافه کنید و پیوسته روی حرارت کتری هم بزنید تا مایه یکدست بشه دقت کنید که به هیچ وجه نباید داخل شکلات تون آب بره از قالبهای سیلیکونی مولد یا مالد که در لوازم قنادی فروخته میشه استفاده کنید نیازی به چرب کردن این قالب ها نیست چون به راحتی جدا میشن.
شکلات رو بریزید به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار بدین تا شکلات ها سفت بشن.اگر دیدین نبستن و حالت شل داره ۳۰ دقیقه الی یک ساعت در فریزر بزارید
🤗نوش جان💜⠀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #هات_چاکلت☝️☝️
نوشیدنی مناسبه همه فصلها😋
💞کلیــک کنیــد💞👇
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جوجه_ماستی
#آموزش_مرحله_به_مرحله
بفرستید واسه همه کدبانو ها😍😍
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #هات_چاکلت☝️☝️
نوشیدنی مناسبه همه فصلها😋
💞کلیــک کنیــد💞👇
8.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #همبرگر_خانوادگی🌯
#فیلم_یک_دقیقه_ای❣
💞کلیــک کنیــد💞👇
#حلوای_کرمدار 🧇 😋
🔸هر حلوایی دوست دارید درست کنید. بعد نصف مواد رو کف ظرف مورد نظر پخش کنید و تا دیواره ها هم ببرید یعنی دیواره های ظرف هم حلوا باشه، بعد تمام سطح حلوا رو با موز حلقه شده بپوشانید... و بعد کرمی که درست کردید رو روی موزها بریزید، اجازه دهید کمی کرم بماند و خنکتر شود سپس مابقی حلوا رو تکه تکه در دست صاف کرده و روی سطح کار قرار دهید تا کامل پرشود. بعد داخل یخچال چند ساعت قرار دهید و بعد داخل ظرف سرو برگردانید و تزئین کنید.
تهیه کرم: نصف لیوان آرد را در یک لیوان شیر سرد مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته جوش که آمد یک لیوان شکر و کمی کره انداخته و گلاب یا وانیل زده تا به غلظ برسه
📤فوروارد یادتون نره 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاپ_کیک_ترکیه_ای
کاپ کیک اسفنجی
موادلازم:
۶۰ گرم کره آب شده
۶۵ گرم آرد
یک قاشق چایخوری پکینگ پودر
این سه مواد رو در دمای متوسط هم بزنید.
۳ عدد زرده تخم مرغ
شیر ۴۵ گرم
یک قاشق چای خوری وانیل
این مواد را هم به قبلی ها اضافه کرده و هم بزنید.
سفیده های تخم مرغ ها را جدا هم بزنید.
۵۰ گرم شکر را به سفیده ها اضافه کرده و تا زمانیکه مثل برف سفید شود، حدود ۳-۴ دقیقه هم بزنید.
سفیده ی تخم مرغ را در سه مرحله به زرده تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم بزنید. دو قاشق سوپ خوری کاکائو
را با دو قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کرده و هم بزنید. از مواد کیک ۴ قاشق غذاخوری برداشته و به کاکائو اضافه کنید.
مواد کیک را داخل کاغذ کاپ کیک بریزید و از مواد کاکائویی برای تزئین استفاده کنید. در دمای ۱۵۰ درجه حدود ۴۲-۵۰ دقیقه بپزید.
نوش جان😍😋
مرغ پنیری خیلی سریع و خوشمزه!
مواد لازم:
۴۰۰ گرم سینه مرغ به قطعات لقمه برش دهید
1 قاشق غذاخوری روغن آووکادو ، یا روغن زیتون
6 گوجه فرنگی خرد شده و کمی در نمک پاشیده شده است 3 حبه سیر تازه خرد شده
1 فنجان پنیر موزارلا خرد شده 1 قاشق چایخوری پونه کوهی سرکه بالزامیک با کیفیت بالا نمک و فلفل سیاه آسیاب شده هر کدام حدود 1/4 قاشق چای خوری یک مشت کوچک
برگ ریحان تازه خرد شده دستور پخت :
فر خود را با دمای 375 درجه گرم کنید. روغن را در ماهیتابه با حرارت متوسط تا زیاد گرم کنید ، مرغ را اضافه کرده و با نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده مزه دار کنید. آن را بپزید ، گاهی اوقات هم بزنید ، تا زمانی که از کناره ها طلایی شود و تقریباً پخته شود. روی آن گوجه خرد شده ، پونه کوهی ، سیر و یک قطره سرکه بالزامیک قرار دهید(ترجمه:پیج خوشمزه)سپس پنیر موزارلا بپاشید. ظرف خود را درون فری که از قبل گرم کرده اید ، دربسته قرار داده و برای مدت 18-20 دقیقه آن را بپزید ، درست تا زمانی که پنیر ملایم شود و سس در ته ظرف حباب بزند. از فر خارج کرده ، روی آن را بپوشانید و اجازه دهید تا مخلوط 5 دقیقه استراحت کند
نوش جان