#بریوش_خانگی
مواد لازم:
آرد 500 گرم
خمیرمایه یک قاشق غ
شکر یک قاشق غ
نمک یک قاشق کوچک
روغن زیتون دو قاشق غ
کره 50 گرم
شیر ولرم به مقداری که خمیر جمع بشه
طرز تهیه:
همه مواد رو مخلوط کرده و آرد رو کم کم بهش اضافه کنید و در آخر کره رو اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه ورز بدید و خمیر رو بپوشونید و به مدت یک ساعت و نیم در جای گرم استراحت بدید تا حجمش دوبرابر بشه.
بعد خمیر رو مجددا ورز بدید و طبق عکسها تقسیم کنید و فرم بدید.
بعد از فرم دهی با مواد میانی و پنیر پیتزا پر کنید و روشو با چاقو چند خط بکشید و کنجد بپاشید و در سینی فر بچینید و به مدت 15 دقیقه روشو پارچه بندازید و استراحت بدید و بعد در فر 180 بزارید
به مدت 20 الی 30 دقیقه.
برای مواد میانی(سلیقه ایه)من از ترکیب گوشت چرخکرده ،پیاز، هویج، فلفل، گوجه، دارچین، زیره، فلفل قرمز استفاده کردم و با روغن زیتون تفتشون دادم و سس تند زدم.
در آخر هم که یک لایه پنیر پیتزا روی مواد میریزم.
🌟
آشپزخانه من 👩🍳
. #کیک_خیس_براونی_ترکیه 👆👇
#کیک_خیس_براونی_ترکیه
مواد لازم :
از لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید.
3 عدد تخممرغ
1 لیوان شکر
1 لیوان سرخالی روغنمایع(1بند انگشت کمتر بریزید)
1 لیوان شیر
2 لیوان آرد
1 پاکت وانیل5 گرم ترک(یا 1/4قاشق چایخوری وانیل ایرانی )
1 پاکت بکینگپودر10 گرمی ترک( یا 1 قاشق مرباخوری پر)
3 قاشق غذاخوری پودرکاکائو .
برای سس روی کیک:
1 و نیم لیوان شیر
1/2 لیوان روغنمایع
1 قاشق غذاخوری پودرکاکائو
1 لیوان شکر
طرز تهیه:
مثل همیشه ابتدا تخممرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا حجم تخم مرغ دو برابر وکشدار شودبعد مابقی مواد که شیر و روغن هست را اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنیدسپس مواد خشک که ( بکینگ پودر ، پودر کاکائو ووانیل و آرد هست) را از قبل سه بار الک کرده بودید رااضافه وهم بزنید تا مایه کیک صاف و یکدست شود (زیاد هم نزنید چون پف کیک میخوابه).
این مقدار مواد برای یک ظرف پیرکس سایز بزرگ هست (از هر نوع قالب کیکی میتونید استفاده کنید).
مایه کیک را در قالب بریزید وبزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت تقریبی( 40 تا50دقیقه) تا کیک پخته شود (باخلال چوبی تست کنید،کیک نباید خشک شود). تا کیک پخته شود مواد سس روی آنرا آماده کنید.
همه مواد سس را درظرفی ریخته و خوب هم بزنید (لازم نیست سس پخته شود).
بعد پخت کیک همون موقع که از فر آوردید بیرون برش بزنید سوراخ های رو کیک ایجاد کنید وسس خنک را روی کیک داغ بریزید ودر یخچال بذارید تا سس خوب جذب کیک شود و به دلخواه تزیین کنید 😋😊
نوش جان .
نکته: میتونید سس را به ذائقه خودتون کمتر شکر بریزید ویا کمتر روی کیک بریزید تا کیک کمتر مرطوب شود.
🌟
آشپزخانه من 👩🍳
#بورک_کشک_و_بادمجون 👆👇
😍🍆 بورک کشک و بادمجون
.
🔷مواد لازم :👇🏻
🔹تخم مرغ : ۱ عدد
🔹بادمجان : ۴ تا ۵ عدد
🔹پیاز متوسط : ۱ عدد
🔹گردو خرد شده : ۴ قغ
🔹نعنا خشک : ۲ قغ
🔹سیر : ۲ حبه
🔹آبجوش : ۱ لیوان
🔹کشک : ۲ ق
🔹خمیر یوفکا : یک بسته
🔹شیر : ۲ قغ
🔹زعفران دم شده : ۱ قغ
🔹کنجد یا سیاه دونه : ۱ قغ
🔹نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه : به مقدار لازم
.
🔸 طرز تهیه :👇🏻
🔶 اول از همه زرده و سفیده یدونه تخم مرغ رو جدا کنید و بادمجونایی که تلخیش رو گرفتید با سفیده تخم مرغ رومال کنیدو داخل روغن داغ سرخ کنید سفیده تخم مرغ باعث میشه که بادمجونا روغن خیلی کمتری جذب کنن زرده تخم مرغ هم برای رومال بورک ها لازم داریم
.
🔶 حجم روغن تابه کم کنید و داخل همون تابه با حرارت ملایم پیاز خلالی شده رو به همراه نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه تفت بدید وقتی پیازها سرخ شدن نعنا خشک و گردوی خرد شده رو اضافه کنید در آخر هم سیر رنده شده رو اضافه و مخلوط کنید.
.
🔶 بادمجونای سرخ شده به مواد داخل تابه اضافه کنید و با یک لیوان آب جوش بزارید با حرارت ملایم کاملامغز پخت و نرم بشن وقتی آبش خشک شد با گوشت کوب یا چنگال کاملا لهشون کنید و کشک آماده رو اضافه کنید پ هم بزنید تا یکدست بشن مواد میانی بورک آمادست
.
🔶 کف سینی فر رو با روغن چرب کنید و کنار بزارید یه ورق خمیر یوفکارو با آب مرطوب کنید و ۲ قاشق ازمواد میانی رو روی خمیر با فاصله ۲ سانت از اول خمیر بریزید و به آرومی رول کنید اگر مواد میانی زیاد باشن از دو طرف بورک بیرون میریزن و ظاهر خوبی ندارن پس از مواد میانی به اندازه بریزید
.
🔶بورک ها به این صورتی که میبینید داخل قالب از اطراف به سمت مرکز قالب کیپ و چفت هم بچینید این کارو تا زمانی قالب پر بشه انجام بدید در آخر هم با مخلوط زده تخم مرغ ، شیر و زعفرون رومال کنید و به دلخواه روی سطحش سیاه دونه یا کنجد بریزید داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار بدید
🌟
آشپزخانه من 👩🍳
#کوکی_فانتزی 👆👇
• با حداقل مواد و یک دستور راحت لحظاتتو شیرین کن☺️😋
۱ عدد تخم مرغ، نصف لیوان شکر، نصف ق چ وانیل کمی با همزن دستی بزنید
۱/۳ لیوان شیر، نصف لیوان روغن مایع مخلوط کنید
۱.۵ لیوان آرد قنادی کم کم اضافه، ۱ ق چ بکینگ پودر
( اگر خمیر چسبنده بود کمی آرد اضافه کنید )
خمیر که جمع شد دستتون کمی چرب کنید، خمیر ۲ قسمت کنید
به یک قسمت ۱ ق غ پودر کاکائو الک شده اضافه کنید و ورز بدید
به قسمت دوم یک ق غ آرد اضافه کنید و ورز بدید
از خمیر به اندازه یک گردو کوچیک گلوله کنید
هرکدوم از گلوله ها با دست بهش شکل بدید نازک نواری کنید
رنگ مخالف هم همینطور
انتهای دوتا خمیر بهم بچسبونید بعد یکی درمیان روی هم بیارید
انتهاشو بگیرید و از یک طرف بپیچید، همرو به همین روش درست کنید
تو سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید
روشون چندتا شکلات چیپسی بزارید
داخل فر بزارید با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه
کوکی هامون وقتی خنک شدن به راحتی از کاغذ روغنی جدا میشن
اینم از بافت داخلش
این کوکی ها را میتونید توی ظرف در بسته توی مدت طولانی نگهداری کنید
😋👌
نوش جان
#کیک_کوستبک
مواد لازم برای کیک:
4 عدد تخم مرغ
1.5 پیمانه شکر
1 پیمانه شیر
1 قاشق چایخوری روغن
2.5 قاشق غذاخوری پودرکاکائو
2 پیمانه آرد (الک شده)
1 بسته بکینگ پودر (10گرم)
1 بسته وانیل (5گرم)
مواد لازم برای خامه:
1 بسته کرم اوله یا خامه (109گرم)
2 بسته کرم شانتی یا پودر خامه (150 گرم)
2.5 پیمانه شیر
نصف پیمانه شکلات چیپسی
برای خیس کردن کیک:
نصف پیمانه شیر
3-4 عدد موز
طرز تهیه:
برای تهیه کیک ، تخم مرغ و پودر قند رو بزن تا سفید بشه و کف کنه. بعد ، شیر و روغن رو اضافه و به هم زدن ادامه بده. پودرکاکائو ، آرد الک شده ، بیکینگ پودر و وانیل رو اضافه کن و برای آخرین بار هم بزن. مواد رو داخل قالب مستطیلی که با روغن چرب کردی بریز. بعد بزار توی فر گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه تا بپزه.
تا کیک داره اماده میشه کرم اوله، کرم شانتی و شیر رو میزنی تا فرم بگیره، روی کرم رو با سلفون بپوشون و بزار توی یخچال.
کیک پخته شده رو از فر در بیار و بذار خنک بشه. بعد از اینکه کیک خنک شد ، روی کیک رو یه لایه ی نازک برش بده و کیکای برش داده رو پوره کن و کنار بذار تا بعد روی کیک بریزی.
تمام قسمت های کیک رو با شیر مرطوب کن، موز خرد شده رو روی کیک بچین. خامه رو از یخچال در بیار و شکلات چیپسی رو اضافه و خوب مخلوط کن. بعد خامه رو روی موزها بریز و بصورت یکنواخت پخش کن.
بعد کیک پوره شده رو روش بریز تمام قسمتای کیکو باید بپوشونه، کیک رو حداقل 4-5 ساعت توی یخچال بزار تا استراحت کنه، سپس از یخچال خارج کرده و هر طور که می خوای تزئین کن .
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای اسفناج😋
مواد لازم🔻
اسفناج ۱ کیلو
پنیر ۱۲۰ گرم (۱ پیمانه)
نمک و فلفل سیاه
فلفل چیلی نوک قاشق چای خوری
خمیر یوفکا ۱۲ ورقه
کنجد سیاه وسفید برای تزیین
کره اب شده ۲۰ گرم
ابتدا اسفناج رو بپزید و بزارین خنک شه،با پنیر و نمک و فلفل سیاه وچیلی مخلوطش کنید ،ورقه های یوفکا رو بزارین تو دمای محیط تا یخشون باز بشه ،بعد مثل فیلم قالب و پر کنید ،۲۰ دقیقه از پایین با دمای ۱۹۰ بپزید،۱۰ دقیقه هم از بالا
🌟
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فینگر_فود😍😍
مواد لازم:
500 گرم آرد
2 قاشق شکر
1/2 قاشق چایخوری نمک
100 میلی لیتر روغن
200 میلی لیتر آب
10 گرم مایع خمیر
10 برش پنیر
300 گرم مرغ
1عدد گوجه فرنگی
100 گرم زیتون .
پیازچه به مقدار لازم.
🌟
9.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوفته با مغز بادمجان
مواد لازم:
3 عدد بادمجان
بادمجان را کبابی کنید(داخل فر یا روی اجاق) و پوست بادمجان را بکنید
مواد لازم برای کوفته:
300 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز کوچک
نمک و ادویه های مورد دلخواه
سیر و کره برای داخل بادمجان
مواد لازم برای سس:
کره
1 قاشق غذاخوری رب
نصف استکان آب
طرز تهیه:
تمام مواد کوفته را با هم مخلوط کنید کمی از گوشت روی سلفون بذارید و باز روی کوفته سلفون بکشید و با کمک وردنه پهن کنید. بادمجان را روی گوشت بذارید و وسط بادمجان کره و سیر بذارید و نمک اضافه کنید و رول کنید. سپس داخل سینی بذارید. برای اینکه کوفته ها موقع پخت ترک نخورد روی تمام قسمتهای کوفته ها روغن مایع بزنید. در فر 180 درجه بپزید. برای سس کره را روی اجاق آب کنید و رب را اضافه کنید و کمی تفت بدید سپس آب را اضافه کنید و کمی بپزید و اجاق را خاموش کنید. سس را روی کوفته های پخته شده بریزید و برش زده سرو کنید.
نوش جان😍
🌟
9.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوای سه آرد
ابتدا برای شربت
سه پیمانه شکر ،
سه پیمانه آب،
نصف پیمانه گلاب،
و مقداری پودر هل و زعفران رو داخل قابلمه بریزید و بذارید بجوشه.
یک پیمانه آرد سفید یا سنگ،
نصف پیمانه آرد نخودچی،
نصف پیمانه آرد برنج
الک کنید و ۲۰ دقیقه روی حرارت متوسط تفت بدید.
یک پیمانه روغن داخل یه تابه بریزید تا داغ بشه.
آردهای تفت خورده رو روش الک کنید و کمی باهم تفت بدید.
شربت رو اضافه کنید و سریع هم بزنید تا حلوا خودشو جمع کنه و باصطلاح اونو گهواره کنید.
حلوارو رو داخل ظرف سرو بریزید و سطحشو صاف کنید و به سلیقه خودتون تزئین کنید.
برای این گلهای رز هم کمی از حلوارو با پودر کاکائو مخلوط کنید و روش ماسوره بزنید.
طعم متفاوت این حلوا رو حتما امتحان کنید👌
نوش جان 😋
🌟