eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
16.7هزار دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
27هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزخانه من 👩‍🍳
#گز_آردی 👆👇
گز آردی مواد لازم :👇 بهتره مواد رو با ترازو وزن کنید. شکر 250 گرم(1و1/4 پیمانه) گلوکز(بادکا)375 گرم(1و1/4پیمانه) گز اصولا باید با گزانگبین تهیه شود ولی امروزه از گلوکز به جای گزانگبین در تهیه گز استفاده میشود. سفیده تخم مرغ 150 گرم(5عدد) گلاب 2 تا 3 قاشق سوپخوری پر حتما از گلاب مرغوب استفاده کنید آب 1 پیمانه مغز گردو،پسته یا بادام 150 تا 200 گرم دستور تهیه :👇 ابتدا شکر+آب را در ظرف روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. بهترین ظرف برای تهیه گز پاتیل مسی هست،اگه در دسترس نبود از ظروف نچسب استفاده کنید. حتما حتما زیر ظرف شعله پخش کن قرار بدید و حرارت کاملا ملایم باشد. به هیییییچ عنوان شهد نباید بجوشد وقتی شکر حل شد و مایع کاملا داغ شد آنگاه گلوکز را اضافه و هم بزنید تا گلوکز حل شود. دما در این مرحله حدود 80 درجه سانتیگراد هست...برای تست بهتره انگشت را در مایع فرو ببرید نباید بیشتر از 1 ثانیه بتوانید انگشت را در شربت قرار دهید بعد از اینکه گلوکز حل شد مدام و به آهستگی شربت را هم بزنید تا کم کم غلیظ و کشدار شود و بین دو انگشت اصطلاحا نخ دهد(شربت مثل آب نبات کشی میشود) دوباره تاکید میکنم شربت به هیچ عنوان نباید بجوشد،زیر ظرف شعله پخش کن بذارید و حرارت کاملا کم باشه . وقتی شهد آماده شد ظرف شهد را روی بخار آب جوش قرار دهید تا گرم بماند. و بلافاصله سفیده های تخم مرغ را با دور تند همزن بزنید تا سفت و ابری شده و از کاسه نریزند. سپس گلاب و مقداری از شربت را به تدریج به سفیده اضافه و با همزن بزنید تا یکدست شود. و بعد مخلوط سفیده را به شهد روی بخار آب افزوده و ابتدا با همزن برقی هم بزنید تا سفیده در شهد یکدست شود. و سپس با قاشق چوبی یا لیسک شروع به هم زدن مواد گز کنید. مدام باید مواد را هم بزنید وگرنه گز ته میگیرد و رنگ سفید و بافت لطیف و یکدستش را از دست میدهد. مرحله هم زدن ممکن است حدود 1/5 تا 2 ساعت طول بکشد. اینقدر مواد را روی بخار آب هم بزنید تا کاملا غلیظ و کشدار شده و از کف ظرف جدا شود(به صورت پارویی هم بزنید) . وقتی مواد غلیظ شد مغز دلخواه را افزوده و مخلوط کنید. کف ظرف پیرکس یک لایه ضخیم آرد پاشیده و مواد گز را در ظرف ریخته و سطح آنرا صاف کنید. کمی صبر کنید تا رویه ببندد و بعد روی آن آرد الک کنید. سپس صبر کنید تا مواد خنک شده بعد سلفون بکشید و 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود. سپس دور تا دور آنرا با نوک کارد جدا کرده و به راحتی برگردانده و به دلخواه برش بزنید. 🌟
🥳🥳🥳🥳 مواد لازم: 2 تخم مرغ نصف پیمانه شکر نصف پیماته روغن 2 پیمانه شیر 1 ق چ پودر بیکینگ 1 ق م وانیل 3 پیمانه آرد طرز تهیه: تخم مرغ و شکرو وانیل را به مدت 1 دقیقه با همزن بزنید. سپس روغن را اضافه کرده تا مخلوط شود. سپس شیر را اضافه کرده،بکینگ پودر و آرد را الک کرده اضافه کنید و آن را با همزن مخلوط کنید. ماهیتابه را روی حرارت کاملا گرم کنید یک قاشق از ملات بریزیم و وقتی روی پنکک حباب زد به طرف دیگه برمیگردانیم و همه را به همین روش کامل کنید. 🌟
🥳🥳🥳🥳 مواد لازم: تخم مرغ:۴ عدد آرد:۲۰۰ گرم شیر:۱۲۰ گرم خامه صبحانه:۴ ق غ شکر:۱۶۰ گرم کره:۳۰ گرم روغن مایع:۵۰ گرم بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری پودر کاکائو:یک غذا خوری وانیل نصف چایخوری آب ولرم یک قاشق غذا خوری طرز تهیه: زرده و سفیده رو جدا کنید سفیده با نیمی از شکر بزنید که فرم بگیره زرده ها با بقیه شکر و وانیل و اب خوب هم بزنید که کرم رنگ بشه و پف کنه بعد بهش خامه+شیر+کره+روغن اضافه کنید بعد همزن خاموش کنید آردو و ب پ الک شده رو بهش اضافه کنید و یک دور باوهمزن بزنید بعد اخر سر سفیده رو با لیسک به بقیه مواد اضافه کنید هم بزنید اروم بعد یک مقدار از مایع کیکو بردارید با کاکائو مخلوط کنید حالا تو قالبتون یکم از مایع سفید کیک بریزید وسطش یک قاشق مربا خوری نوتلا بعد روشو نصفی از مایع سفید و نصف مایع شکلاتی بعد در فر ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه پخت کنید.
_سالاد_الویه 🌟