آشپزخانه من 👩🍳
#کیک_شربتی 👆👇
❌️چرا اینقد خوشمزهس ❌️
.
💜یعنی داریم خوشمزه تر از این کیک💜
💥اینم کیک شربتی باقلواییمون فوقالعاده خوشمزه پر از زعفرون و گلاب ، دستورای مختلفی داره ولی من چندین ساله فقط از روی این دستور درست کردم و خیلی خیلی راضی هستم حتما امتحان کنید
#کیک_شربتی
📝مواد لازم خمیر کیک:
آرد 2لیوان و یک سوم لیوان . 350 گرم
پودر نارگیل نصف لیوان. 50 گرم
ماست شیرین یک لیوان. 250گرم
شکر یک لیوان. 220گرم
تخم مرغ4 عدد کامل
روغن مایع سه چهارم لیوان. 180
وانیل یک ق چ.
بیکینگ پودر 2 ق چ
نمک یک هشتم ق چ
📝مواد لازم برای شربت کیک:
آب یک لیوان.
شکر یک و نیم لیوان.
گلاب نصف لیوان.
زعفران دم کرده غلیظ 2ق غ.
هل 3 عدد.
✅️طرز تهیه:
تخم مرغها رو به همراه شکر و وانیل با همزن بزنید تا رنگ آن کاملا سفید و مواد کشدار بشه.سپس ماست و روغن رو اضافه کن مخلوط کن ، مواد خشک رو که قبل از شروع کار الک کرده بودی با مواد مخلوط کن، پودر نارگیل رو اضافه یدور مخلوط کن .
مواد را درون قالب مستطیل 25 در 35 سانت یا قالب گرد 25 سانت ، که چرب و آردپاشی شده بریز ، روشو صاف کن بعد درون فری که از قبل با حرارت 170 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت تقریبا 40 دقیقه قرار بده .با خلال چوبی تست کن اگر چیزی از کیک به خلال نچسبید کیک آماده س، پس از این مدت قالب را از فر بیرون آورده حدود سی دقیقه صبر کن بعد با خلال چوبی یا چنگال سوراخهایی روی کیک ایجاد کن، کیک را به اندازه دلخواه برش بزن .شربت آماده و خنک شده را روی آن بریزو باپودر پسته و نارگیل تزیین کن .
.بهترین حالت دمای شربت و کیک ، هر دو دمای محیط باشن
.
✅️برای تهیه شربت کیک
آب و شکر را و گلاب و هل و زعفران را بزار روی حرارت هم بزن تا شکر حل بشه یه قل زد کافیه لازم نیست که شربت خیلی غلیظ شود.
.
🎗بهترین ماست برای کیک ماست یونانی هستش
.
.البته من قبل از برش با خلال چوبی سوراخ زدم و نصف شربت رو روی کیک ریختم، وقتی جذب شد به ظرف سرو انتقال دادم برش زدم دوباره قبل از تزیین و بعد از برش مابقی شربت رو ریختم و تزیین کردم
ولی شما توی قالب برش بزنید و شربت رو بریزید .
🌟
آشپزخانه من 👩🍳
#تر_حلوا_نخودچی #کلیپ_آموزشی 👆👇
اگه دنبال یه حلوا خوشمزه و بی دردسر هستی که بتونی راحت قالب بزنی حتما این تر حلوا رو امتحان کن .
نکات رو انتهای کپشن نوشتم 🥰
#تر_حلوا_نخودچی
برای شربت حلوا؛
شکر یک پیمانه
گلاب نصف پیمانه
آب نصف پیمانه
عرق هل یک قاشق سوپخوری( یا نصف قاشق چایخوری پودر هل )
زعفران دم کرده غلیظ ۳ قاشق چایخوری
برای حلوا؛
آرد سفید یک پیمانه
آرد نخودچی یک چهارم پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
کره ۲۵ گرم
✅ منظور از آرد سفید همون آردی هست که برای کیک پزی استفاده میکنید
✅ آرد رو با حرارت ملایم تفت بدید که زیاد تغییر رنگ نده چون اگه تغییر رنگ بده رنگ حلواتون تیره میشه
✅ حلوا هرچقد بیشتر رو حرارت بمونه غلظتش سفت تر میشه
✅ حلوا رو گهواره نکنید ممکنه روغن بندازه
✅ این حلوا کاملا مناسب قالبی شدن هست
✅ این مقدار مواد یک دیس کوچیک میشه برای بیشتر شدن میتونید مقدار مواد رو چند برابر کنید تا مقدار بیشتری حلوا داشته باشید.
✅ اگه بخواین این حلوا رو ماسوره بزنید خیلی رو حرارت نگهش ندارید و برای لطیف شدن موقع ماسوره زدن به حلوا میتونید کمی شربت اضافه کنید تا نرم تر بشه
🌟
20.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👨🍳#کمپوت تابستونی چند میوه👩🍳
مواد لازم :
میوه دلخواه🍑🍒
آب ۱ لیوان💧
شکر نصف پیمانه🍚
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
16.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی با سه قلم مواد فوری 😍😋
فقط با سه قلم مواد و در عرض ده دقیقه یه شیرینی خوشمزه و دلچسب درست کن ! با کوک مگ همرا شو👌
به پانصد گرم خرما احتیاج داریم.
هسته هاشو دربیارید و با چاقو کمی خرد کنین.
بعد داخل میکسر بریزین تا پوره بشه.
سیصد گرم بادام زمینی پوست کنده و تفت داده شده رو هم داخل میکسر خرد کنین .
مواد رو داخل ظرفی بریزین و دو قاشق کاکائو بهش اضافه و کاملا یکدست کنین.
کف ظرف مناسبی کاغذ روغنی بندازین و مواد رو بریزین و صاف کنین و روش نایلون بکشین .
چند ساعت داخل یخچال استراحت بدین تا منسجم بشه.
کاغذ رو جدا کنید بعد هم به اینصورت برشش بزنین.
از طعم عالیش نگم براتون که واقعا محشره و خیلی هم مقویه مخصوصا برای بچه
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بنام حضرت دوست...
اطرافم پر دوست
دوستانم،گهرے بے همتا
امروز روزمهرخدا...
به درودے دل خود گرم کنيم.
و چه زيباست، کنار ياران،
خنده بر صبح زدن
زندگے را به صعود و به خوشے چسب زدن
تا که باشيد شما
زندگے بستر امنيت و اظهار خوشيست
پس کنارهم باشيد،
چون که يک دست ندارد آوا
سلاااااااام
صبحتون بخير
صبحتون نيکو
صبحتون زيبا
صبحتون پر نشاط
صبحتون پر اميد
صبحتون پر برکت
صبحتون پر انرژے
روزگارتان بانشاط
🌷🌺🦋
آشپزخانه من 👩🍳
طرز تهیه #کیک_خرما_گردو 👇👇 🌟
#کيک_خرما_گردو
مواد لازم:
#خرما : 1 پیمانه
آرد : 2 پیمانه
آب جوش : 1 پیمانه
تخم مرغ : 3 عدد
شکر : 3/4 پیمانه
روغن : 1/2 پیمانه
مغز گردو : حدودا 1 پیمانه
پودر کاکائو : 1 ق غ سر پر
بکینگ پودر : 1 ق م
وانیل : نوک ق چ
طرز تهیه :
مثل همیشه اول تمام مواد رو حداقل نیم ساعت قبل از یخچال در میاریم.
فر رو روشن میکنیم و میزاریم روی 180 درجه سانتیگراد.
قالب مناسب رو چرب و آردپاشی میکنیم.
آرد رو با بکینگ پودر و پودر کاکائو مخلوط میکنیم الک میکنیم. هسته های خرما رو جدا میکنیم و یک لیوان آبجوش روشون میریزیم و اونا رو یا با مخلوط کن یا میکسر خوب پوره میکنیم و میزاریم کنار.
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن حدود 10 دقیقه میزنیم تا پف کنه و روشن بشه ، روغن رو اضافه میکنیم و بعدش پوره خرما رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن میزنیم
مخلوط آرد رو طی دو سه مرحله به مواد اضافه میکنیم و آروم و دورانی هم میزنیم تا مخلوط بشه.
آخر سر مغز گردویی که خورد کردیم بهشون اضافه میکنیم و یه کوچولو مخلوط میکنیم.
مایه کیک رو میریزیم توی قالب اجازه میدیم به مدت حدود 40 دقیقه بپزه.
در مورد کیک های شکلاتی بهتره کف قالب رو آردپاشی نکنید و بجاش پودر کاکائو بزنید
وقتی کیک پخته شد از فر در میاریم و اجازه میدیم از دما بیافته بعد دورشو با کارد یا پالت آزاد میکنیم و تو ظرف سرو برمیگردونیم
من برای تزیین روش سس تافی درست کردم و ریختم ، برای درست کردن سس تافی حدود 100 گرم شکلات تافی کره ای رو گذاشتم تو مایکروفر تا ذوب شد بعد بهش 3 قاشق غذاخوری خامه صبحانه هم دمای محیط اضافه کردم و بازم یک کم بن ماری کردم تا صاف و یکدست شد.
وقتی سس از دما افتاد ریختم روی کیک
کیک خوشمزه ایه امتحان کنید.
🌟