eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
16.9هزار دنبال‌کننده
7.5هزار عکس
26.8هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزخانه من 👩‍🍳
#کیک_خیس_گاتوشا_بدون_فر_و_همزن 👆👇
منظور از لیوان،لیوان دسته دار فرانسوی می باشد مواد لازم: شکر ۲/۳ لیوان شیر نصف لیوان روغن مایع یک لیوان پودر کاکائو نصف لیوان آرد یک لیوان تخم مرغ دو عدد بکینگ پودر دو ق چ وانیل ۱/۴ ق چ کافی میکس فوری ۱ بسته یا نسکافه فوری ۱ ق غ نمک ۱ پنس طرز تهیه: داخل ظرفی ،شکر،پودر کاکائو،نسکافه فوری و شیر بریزید و مخلوط کنید. سپس روغن مایع را اضافه و باهم مخلوط کنید. حالا شش قاشق از مواد بردارید و بزارید کنار. به مابقی مواد، تخم مرغ و وانیل اضافه و با همزن دستی بزنید . بعد آرد ، بکینگ پودر و نمک را طی چند مرحله اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید .و بریزید داخل قابلمه‌ای که کف آن کاغذ روغنی گذاشتید و چرب کردید .قطر قابلمه،بیست سانته.شعله پخش کن را به مدت یک ربع روی اجاق گاز بزارید تا گرم بشه.در قابلمه‌ ،دم کنی بزارید. با حرارت کم به مدت ۱ ساعت بپزید .وقتی خنک شد از قابلمه‌ خارج کنید و کاغذ پشتش را جدا کنید و برگردانید .چند تا خلال دندان روش بزنید تا حفره ایجاد شود و اون سسی که اول کار کنار گذاشتیم را میریزیم روش و پهن می‌کنیم . اجازه میدیم به خورد کیک بره و به دلخواه تزئین کنید .من مقداری بادام خرد شده ،روش ریختم. اگر تمایل دارید که این کیک را داخل فر بپزید.با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه بپزید. نوش جان 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزخانه من 👩‍🍳
. #آموزش_پخت_مینی_پیتزا 👆👇
مواد لازم: برای خمیر آرد سفید یا آرد نان ۲ لیوان شکر ۱ قاشق غذاخوری ‌ پودر خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون یا روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری آب ولرم ۲/۳ لیوان روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری +آرد گندم ۲ قاشق غذاخوری برای چرب کردن قالب طرز تهیه: برای خمیر پیتزا،تمام مواد خمیر را باهم مخلوط کنید .ده دقیقه ورز بدید تا خمیر نرم و یکدستی بدست بیاد. اگر از خمیر مایه تون اطمینان ندارید،تست کنید. یعنی شکر و خمیر مایه و آب ولرم رو باهم مخلوط کنید. درشو بزارید و ده دقیقه منتظر بمانید.اگر کف کرد و اومد بالا ،یعنی سالمه.در این صورت بقیه مواد باقیمانده رو بهش اضافه کنید و ده دقیقه ورز دهید. اگر خمیر کمی چسبنده بود،کمی آرد اضافه کنید. اما آرد زیادی به خورد خمیر ندید ،چون سفت میشه. ظرفی رو چرب کنید ،خمیر رو داخلش بزارید.درشو بپوشونید و یک ساعت در دمای محیط بزارید تا عمل بیاد و پف کنه. بعد از یک ساعت که خمیر عمل اومد، پف خمیر و بگیرید. مواد لازم برای روی خمیر: سوسیس سرخ شده ۳ عدد فلفل دلمه ریز خرد شده ۱ عدد گوجه ریز خرد شده ۲ عدد ذرت پخته ۱ فنجان پنیر پیتزا به میزان لازم سس گوجه مقداری پودر آویشن مقداری طرز تهیه: خمیر پیتزا را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید. سینی فر را با ۲ ق آرد و ۴ ق روغن چرب کنید. روی خمیر، سس گوجه بزنید.از سوسیس سرخ شده روش بزارید.گوجه ریز خرد شده بریزید.با پنیر پیتزا روش را بپوشانید. روی پنیر،فلفل دلمه ریز خرد شده و ذرت پخته بریزید. در آخر روی مواد ،پودر آویشن بپاشید.مواد روی پیتزا کاملا سلیقه ایه. میتونید از گوشت یا مرغ یا هر نوع سبزیجاتی استفاده کنید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید .در آخر گریل(المنت بالایی )را بزنید تا روش طلائی بشه. نوش جان ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرز تهیه این خوشمزه جان 👩‍🍳👩‍🍳 آرد سفید ....نصف لیوان آرد برنج...دو ق غذا کره .....۱۰۰گرم (بهترکره یا روغن محلی باشه من کره محلی ریختم ) شیر.....دولیوان مخلوط آب وگلاب ...یک لیوان شکر....نصف لیوان نبات چند تیکه (۵۰گرم) پودر هل ...یه ق چایخوری پودر زعفران ...نوک ق چایخوری پودر دارچین ....نصف ق چایخوری پودر بادام وپسته وگردم ...از هر کدوم یه ق غذا برا درست کردن کاچی خوشمزه اول داخل ماهی تابه آرد اضافه می کنیم و می تونید یکی دوقاشق آرد برنج هم میریزیم روی حرارت ملایم تفت میدیم تا خامی آرد بره و بوی آرد دربیاد مرتب هم میزنیم .خیلی تعقیر نکنه ۱۰تا ۱۵ دقیقه کافیه .میذاریم کنار ؛ کره رو داخل ماهی تابه دیگ میریزیم وقتی ذوب شد هل و دارچین و مغزها رو اضافه وآرد هم الک می کنیم هم میزنیم زعفران و شکر روهم اضافه می کنیم و دولیوان شیر میریزیم مخلوط می کنیم و یک لیوان آب مخلوط با گلاب میریزیم و نبات هم اضافه کرده دما رو کم می کنیم هم میزنیم تا آماده بشه ...مرتب هم بزنید تا ته نگیره وغلیظ بشه مثل غلظت فرنی‌ 🔴اگه آرد برنج تا پودر مغزها رو هم ندارین اشکالی نداره باشه که عالیه 😍 اگه شیرینتر دوست دارین شکر دو سوم لیوان بریزید... چقدرمقوی وخوشمزه هس این کاچی که عاشقش میشین طبع گرم و معجونه بدنه 😍👌👌👌 این اندازه مواد ۵ تاپیاله متوسط میشه 😋 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بورک اسفناج ارد ۵۰۰گرم سرکه ۱قاشق غذاخوری نمک یک قاشق چایخوری اب به میزان لازم روغن زیتون ۲قاشق غذا خوری ارد را در ظرفی بریزید وسط ان را گود کنید سرکه وروغن ونمک را اضافه کنید کم کم اب اضافه کنید تایک خمیر تقریبا سفتی داشته باشید نیم ساعت در طرف دربسته استراحت بدید بعد از این زمان دوبار کمی ورز بدید ودو تا سه ساعت استراحت بدید وبعد چانه کرده البته زیاد بزرگ نگیرید چون باید خیلی نازک پهن کنید هرچونه را توی روغن بزنید وکمی بازکنید این کار انجام بدید تا همه چونه ها تمام بشه وبعد کف سطح را به روغن اغشته کنید ومثل کلیپ خوب پهن کنید به کمک دست مواد میانی من یک دسته اسفناج بخار پز کردم ۲۰۰گرم قارچ تفت داده شده ۲۰۰گ پنیر خامه ای ونمک وفلفل وکمی پنیر پارمزان و پنیر موتزارلا ریختم بعد از خنک شدن روی خمیر باز شده ریختم وبعد لول کردم حلزونی جمع کردم وتوی قالب چرب شده یک ربع اول فر ۳۱۰وبعد حرارت به ۱۸۰رسوندم یک ساعت زمان دادم رمال هم نمیخواد من کمی اب اسپره کردم وبعد کنجد پاشیدم نوش جان 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
18.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشت لای پلوی خوشمز مواد لازم: گوشت گوسفندي🥩 زردچوبه :١قاشق غذاخوري سرخالي ادويه مخلوط:١قاشق غذاخوري چوب دارچين:٢عدد ليموعماني براي پخت گوشت🍋٢عدد پياز:🧅٣عددمتوسط برنج :🍙٤پيمانه شويد خشك:🌿٧يا ٨قاشق اگر تازه داريد ١كيلو خردكرده اين ادويه ها براي زماني است كه ميخواهيد گوشت وداخل پياز داغ تفت بديد پيازبراي پياز داغ:🧅٧-٨تا متوسط پودر ليمو عماني سياه:٢قاشق غذاخوري نمك🧂 روغن زردچوبه:١قاشق مربا خوري ادويه مخلوط :١قاشق غذاخوري شويدخشك:🌿بستگي به خودتون داره من يه ٧،٨تا قاشق ريختم براي سس : ٢ قاشق رب 🥫 آب گوشت واز صافي ردكردم به رب اضافه كِردم 🥘 نمك 🧂 آبليموي تازه🍋 🌟