eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
16.8هزار دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
27هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی ماهی🐟 سرخ میکنی خونه بوی بد میگیره😱این پستو تا آخر ببین😍 🌺🍃
9.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. دسر شکلاتی با ۳ قلم مواد😃 🌺🍃
17.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشت رو اینجوری راحت بسته بندی کن🤌🥩 🌺🍃
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبحتون بخیر سر آغاز هفته‌تون با شکوه لحظه‌هاتون پر از مهـر و امیـد روزگارتون پر از مهربانی جاده زندگی‌تون همیشه هموار و به سوی روشنایی و نور باد
6.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هر روز آغازی دوباره است مُشتی امید در جیب‌هایت بریز و زندگی را دوباره از سَر بگیر بی خیالِ هر چیز که تا امروز نشد...🍃❤️ روز بخیر🌻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 تو قابلمه درست میشه برای درست کردنش احتیاج داریم به: ۱لیوان شکر ۱لیوان روغن ۱لیوان شیر ۳تا تخم مرغ پودر کارامل ۱/۵لیوان آرد ۱/۵ ق چ بکینگ پودر تمام مراحل توی فیلم مشخصه که شیر و شکروروغن رو با هم مخلوط میکنیم یکدست که شد پودر کارمل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه و ۱لیوان از مواد رو کنار میزاریم برای روی کیک،بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد آرد و بکینگ پور رو الک میکنیم و اضافه میکنیم و هم میزنیم با لیسک،قابلمه رو چرب میکنیم مواد رو داخلش میریزیم،در و دمکنی میزاریم و شعله پخش کن میزاریم روی شعله ملایم و یک ساعت تایم میدیم تا آماده بشه،آماده که شد برش میدیم و موادی که کنار گذاشتیم رو روی کیک میریزیم و نوش جان میکنیم🌱🌱🌱 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 تخم مرغ : ۲ عدد پودر وانیل : ۱/۲ ق‌چ شکر : ۳ ق‌غ روغن مایع : ۳ ق‌غ شیر : ۱ پیمانه بکینگ‌پودر : ۱ ق‌چ آرد قنادی : ۱ پیمانه تخم مرغ رو با وانیل و شکر هم میزنیم تا یکدست بشه بعد ‌روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم، شیر رو طی دو مرحله بهش اضافه و مخلوط میکنیم ، بکینگ پودر رو با آرد قنادی مخلوط و الک میکنیم و کم کم به مایع تخم مرغی اضافه میکنیم و هم میزنیم ماهیتابه رو روی حرارت کم بزارید تا داغ بشه اگر از تابه پنکیک استفاده میکنید حتما زیرش شعله پخش کن بزارید با توجه به گنجایش تابه‌تون یک ملاقه از مایع پنکیک رو داخل تابه بریزید وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کردن با لیسک دورشو کاملا آزاد کنید و برگردونید اگر از تابه بزرگ استفاده میکنید ، مایع پنکیک رو با ملاقه با فاصله ۴ تا ۵ سانت از هم کف تابه بریزید وقتی روش حباب زد با لیسک برگردونید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 این کیک به جز ظاهر جذاب و خوشگلی که داره طعمشم عالیه مخصوصا با چایی اونم بعد افطار حسابی میچسبه🤤 . مواد لازمش هم👈یک و نیم لیوان آرد و یک قاشق بکینگ پودر که با هم مخلوط شده و سه بار الک کردیم، شکر یک لیوان، کره ۷۵ گرم، سه عدد تخم مرغ که به دمای محیط رسیده، نصف لیوان ماست، نصف قاشق چایخوری وانیل، پودر قند و دارچین به میزان لازم و دو عدد سیب که نازک برش دادیم😊 مراحل تهیه هم کامل توضیح دادیم حتما تا انتهای ویدئو ببینید😍 (قالب کیک رو با روغن چرب میکنیم و در صورت دلخواه کاغذ روغنی بزارید) فر رو به مدت ده دقیقه با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد داغ میکنیم و به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه کیک رو داخل فر میزاریم و در انتها اگه کیکتون پخت از فر دربیاورید و چند دقیقه ای بزارید خنک بشه و بعدشم با یه چای دبش کنار خانواده لذتشو ببرید🤤 🌟