eitaa logo
آشپزخانه من 👩‍🍳
17هزار دنبال‌کننده
7.5هزار عکس
26.7هزار ویدیو
2 فایل
کانال تبلیغات 👇 http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3 آیدی آدمین: @felfeli96
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
14.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌽• یه جورایی خیلی خاص خوشمزه است🥰 . . 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلبالو رو با دو لیوان آب گذاشتم بپزه حین پخت ی تیکه نبات اندازه دو بند انگشت اضافه کردم و بعد وقتی آبشو کشید دوباره دو لیوان آب اضافه کردم و آلو و زرشک بهش اضافه کردم و کمی نمک درشو گذاشتم تا همه له بشن و قتی همه ی مواد نرم شدن گذاشتم سرد شد دستکش دستم کردم و موادو با دلستم له گردم و به اصطلاح چنگ زدم لازم نیست هسته هاشم جدا کنید و بعد رب انار ترشو با آب کمی رقیق کردم و بهش اضافه کردم کمی برای جذاب شدنش بهش کیوی خشک و آلو شابلون خشک اضافه کردم اگر که شما ندارین از لواشکم میتونید داخلش استفاده کنید🤤 و در آخر پودر غوره فراون و گلپر اضافه کنید که طعمشو چندین برابر دلچسب میکنه🤤 . 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌮🍅🍆🌮🍅🍆🌮 😋مهمترین راز قرمه سبزی مجلسی😋 ✅سبزی(تره،گشنیز،جعفری،شنبلیله،برگچغندر و یا اسفناج)دومورد اخر برای لعاب دار شدن خورشت استفاده میشه اما اسفناج بهتره.چون برگ چغندر زیادی لعاب میده.شنبلیله بخاطر عطرش هست ،زیادیش تلخش میکنه .🥦🥬 ✅سبزی باید تازه باشه باحرارت متوسط اول خوب تفت بدین ابش گرفته بشه بعد روغن زیاد اضافه کنید مدام هم بزنید تا (خشک نشه و بسوزه) فقط تغییر رنگ بده وتیره بشه.برای تست یکمشو داخل قاشق بریزین و فشار بدین باید اب و روغن سیاه خارج بشه دراون حالت سبزی امادس.🥗🫕 ✅سبزی باید خیلی خرد و ریز باشه وگرنه خورشت ابکی و جانیوفتاده میشه.🥗 ✅لوبیا مخصوص قرمه ،لوبیا قرمزه اما از لوبیا چیتی هم میشه استفاده کرد حداقل ۵ ساعت دراب خیس بخوره، دوبار ابشو عوض کنید تا نفخش گرفته بشه. ✅گوشت بهتره گوسفندی و استخوان دار باشه باقلیه های بزرگ ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با پیاز نگینی فراوان تفت بخوره.🍖🥩 اگه گوشت گوساله یا بدون چربی استفاده میکنید باید چندتکه دنبه هم بندازین طعمش عالی میشه. ✅ابی که تو خورشت استفاده میشه بهتره اب قلم گوسفند و گاو پخته شده باشه.🍖🍗 ✅بعد از تفت گوشت و پیاز لوبیارو اضافه کنید و تفت بدین که باعث میشه وانره و لعاب نده لوبیا.🍖 . ✅ادویه که میزنید ۱تا۲ دقیقه تفت بدین(فلفل سیاه،زردچوبه)زیره هم به دلخواه واسه نفخش. ✅حالا میتونید سبزی رو اضافه کنید میتونید هم بعد یساعت اضافه کنید.🥬🥦 ✅اگر اب اضافه میکنید حتما جوش باشه تا موادلعابشو پس بده.زیاد بریزین که نخاین حین پخت اضافه کنید. ✅۴ ساعت بعد پختن لیمو عمانی بجای ابلیمو ،و رب سرخ شده اضافه کنید. واسه گرفتن تلخی لیمو دوساعت قبل تواب بزارین،یا نصف کنید هستشو دربیارین. 🥫 ✅۱۵ دقیقه اخر رب انار اگه دوست دارین ملس و خوشمزه تربشه. ✅نمک ۵ دقیقه اخر بزنید.🧂 💢بهتره تو قابلمه به مدت ۵ ساعت روحرارت متوسط یاکم پخته بشه.🫕 ❤️ 👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍞😍😋 ~🧡مواد لازم خمیر: آرد نان ۴۰۰ گرم شیر ۲۱۰ گرم مخمر خشک فوری ۶ گرم (۱ ق چ سرپر) تخم مرغ ۱ عدد نمک ۱/۲ ق چ شکر ۳۰ گرم کره ۳۰ گرم . ~🩵مواد میانی: پنیر مورد علاقه تون (من از پنیر کوزه استفاده کردم) ۲۰۰ گرم سبزیجات معطر شوید و گشنیز جعفری خرد شده یا خشک ۲ ق غ پودر گردو اختیاری ۲-۳ ق غ . ~🩷رومال تخم مرغ: (تخم مرغ ۱ عدد، شیر ۱ ق چ، شکر ۱ ق چ) 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 شیر .....۲ لیوان خامه....۲قاشق غذا خوری نشاسته ذرت ......۴قاشق غذاخوری شکر ......نصف پیمانه موز .......۲ عدد خرد شده پودر ژلاتین ......۲و نیم قاشق غذا خوری آب سرد......۱پیمانه طرز تهیه : شیر را روی حرارت گذاشته.شکر و نشاسته بهش اضافه کنید.ژلاتین روی آب سرد بپاشید.روی بخار کتری قرار دهید.تا کاملا یکدست بشه. مواد روی حرارت بزارید یکم خودشو بگیره و به غلظت فرنی برسه.خامه بهش اضافه کنید.سپس موز خرد شده و ژلاتین بن ماری شده رو اضافه کنید.داخل قالب از قبل چرب شده بریزد.داخل یخچال بزارید تا خودشو بگیره. به جای موز در این دسر میتونید از آناناس هم استفاده کنید. . 🌟