فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده بسته بندی گوشت چرخکرده🥩
.💓
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تیتاپ مغزدار خونگی🍪
با مواد ساده مناسب تغذیه مدرسه😍👌
مواد لازم :
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱۳۰ گرم
وانیل ۱/۴ ق چ
روغن مایع ۱۰۰ گرم
ماست ۱۷۰ گرم
آرد سفید ۲۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۲ ق چ
پودر کاکائو ۱ ق چ
#تیتاپ
#تیتاپ_مغزدار
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_گلدار
فیلم واضح و گویا هست .
فقط چند تا نکته:
1. ژله الوءه ورا یا ژلاتین بدون مزه برای فیکس کردن گل ها در ظرف استفاده شده.
2. وقتی ظرف دایره ای رو در وسط میزاریم ابتدا آب سرد و بعد برای جدا کردن ظرف از ژله ای داغ داخلش میریزیم و بعد چند ثانیه ظرف از ژله ها جدا میشه.
3.ماده وسط هم ژله بستنی هست در رنگ های مختلف
🌟
هدایت شده از آموزش و ایده💞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عصرتون بخیر ♥️
11.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک بدون تخم مرغ😍😋
سلامسلام دوست جونیا چطورین عزیزان دلم...چه خبرا
اینم یک کیک محشر و اسفنجی و عالی و راحت و بدون تخم مرغ
این کیک رژیمی و روغن کم میخواد
همزن نمیخواد و کلا سه سوته آماده است قبلا هم دستور گذاشتم ولی چون دوباره خیلی درخواست داشتین میزارم حتما درست کنید چون خیلی خیلی راحت و سریع و خوشمزه است
بچه ها این کیک شیر داره به هیچ عنوان جایگزین نکنید چون ترکیب سرکه و شیر خاصیتی ایجاد میکنه که باعث پف و لطافت کیک میشه
می تونید تو تابه رژیمی درست کنید تو تابع معمولی هم میشه تو قابلمه یا قالب گرد پونزده تا بیست سانت درست کنید قالب بزرگ نباشه چون مواد کیک کمه نازک میشع
کیک بدون تخم مرغ ..
.مواد لازم ...شیر یک لیوان
.شکر دو سوم لیوان
.پودر کاکائو سه ق غ
.آرد یک و نیم لیوان..
.بکینگ پودر دو و نیم ق چ.
روغن مایع شش ق غ.
سرکه سیب یا سرکه سفید یا سرکه انگور یک ق غ.
وانیل نوک ق چ.
مواد لازم برای سس شکلاتی روی کیک..شکلات صبحانه یک ق غ سرپر. یک ق غ آب
ابتدا شیر رو میزلریم ولرم باشه یعنی گرم باشه و داغ نه بعد شکر و وانیل رو اضافه میکنیم یک دقیقه با قاشق میزنی...
🎭
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مافین_هویج_کشمش 11 عدد
تخم مرغ ٢ عددبا احتساب پوست ۱۲۰ گرم، روغن مايع ۸۰گرم، آرد قنادی ۱۶۰ گرم، بيکینگ پودر 1ق چ، کشمش ۷۰ گرم (حتما ١٠ دقیقه در آب ولرم خیس کنید وبعد بشورید وروی دستمال آشپزخانه بریزید تا آبش کاملا گرفته شود وبعد وزن کنید )، نمک ۱/۸ق چ، دارچین ۱/۴ ق چ، زنجبيل ١/۴ق چ، جوش شيرين ١/۴ ق چ ( اگر حذف کردید دوبرابر جوش شيرين، بیکینگ پودر اضافه کنید یعنی دوتا ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر اضافه کنید )، شکر ۱۰۰گرم، هویج ۲۵۰ گرم (رنده خیلی ریز شده )دررسپی اصلی هویج رو کاملا با دستگاه پوره شد که خیلی بهتره. بافتش هم بهتره
فررا از نیم ساعت قبل دردمای ۱۸۰درجه سانتیگراد گرم کنید. طبقه وسط ۲۵ تا ۳۰ دقیقه
👈از کپسول های کاغذی مقاوم به حرارت یا قالبهای مافین خیلی گود و ارتفاع بلند استفاده نکنید .
👈این مافین دارای بافت منسجم و فشرده است .
👈بعداز پخت کامل و خارج شدن از فر بذارین کاملا خنک شود وبعد سرو کنید.
🌟
15.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورشت_کرفس😍😋
یک عدد پیاز بزرگ
200 گرم گوشت خورشتی
ساقه کرفس و سبزی نعناع و جعفری سرخ شده
زردچوبه فلفل دارچین زعفران نمک
کمی رب
یه کاسه کوچک لوبیا چیتی بدلخواه
دوتا لیمو عمانی
همونطور که دیدید اول پیاز رو تفت دادم کمی که سبک شد بهش گوشت رو اضافه کردم و تفت دادم حالا نوبت ادویه هاست بعدش کرفس و سبزی را اضافه کردم و کمی تفت دادم کرفس و سبزی رو از قبل سرخ و فریز کردم بعد ابجوش ریختم و وقتی جوش اومد یک کاسه کوچک لوبیاچیتی و دو تا لیمو عمانی ریختم و گذاشتم خورش روی شعله کم جابیفته دو ساعت بعد لیمو هارو برداشتم که خورشت رو تلخ نکنه حدودا پخت خورشت کرفس 5.6 ساعت هست که بیشترم میتونه بمونه امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
⚠️نکته:لوبیا چیتی داخل خورشت کرفس کاملا دلبخواهیه و خورشت رو لعابدار میکنه
⚠️نکته:ساقه کرفس رو خرد میکنم و سرخ میکنم به همراه سبزی نعناع و جعفری و فریز میکنم
🌟
🔷🔹🔹🔹🔹🔹🔹
🔵جای درست هر ماده غذایی کجاست؟
اعتراف میکنم گوجه و زرشک رو بلد نبودم 😉
⬅️ کشمش
✔️بهترین مکان : یخچال
➕ کشمش بایستی در مکان سرد ، خشک و تاریک نگهداری شود زیرا امکان رشد کپک ها وجود دارد. کشمش را در یخچال و بعد در کابینت تاریک نگهداری کنید.
⬅️ آرد
✔️بهترین مکان : یخچال
➕گرما باعث تغییر در لیپید ها ، گلوتن و آنزیم های موجود در آرد می شود به شرط کنترل رطوبت پخچال محیط مناسبی برای نگهداری آرد می باشد .
⬅️برنج
✔️بهترین مکان : هوای اتاق
➕ مکان نگهداری برنج باید خشک و خنک باشد،رطوبت و گرما باعث خرابی برنج میشود، بین کیسه های برنج با زمین و دیوار فاصله ایجاد کنید .
⬅️سیب
✔️بهترین مکان: خارج یخچال
➕سیب اگر خارج از یخچال نگهداری شود به مدت چند هفته ماندگار خواهد بود رطوبت و سرما باعث می شود سیب سریعتر برسد.
⬅️عسل
✔️بهترین مکان : کابینت
➕عسل در کابینت سالم می ماند و در صورت نگهداری در یخچال سفت شده مصرف آن دشوار می شود .
⬅️گوجه فرنگی
✔️بهترین مکان خارج یخچال
➕گوجه فرنگی را نباید در یخچال نگهداری کرد زیرا طعمش را دست می دهند ، بنابر این گوجه را بیرون از یخچال در ظرفی کنار پنجره قرار دهید .
⬅️نـان
✔️بهترین مکان : فریزر
➕ جریان هوای مرطوب بنجال باعث بیات شدن سریع نان می شود ، توصیه می شود مقدار مصرفتان را جدا کرده و باقی تان ها را در فریزر قرار دهید
⬅️ روغن زیتون
✔️بهترین مکان : کابینت
➕روغن زیتون را در محیط تاریک و بدون نور مانند داخل کابینت نگهداری کنید . محیط یخچال باعث سفت شدن روغن و از بین رفتن طعم و مزه ی آن می شود .
⬅️زرشک
✔️بهترین مکان : فریزر
➕زرشک را داخل فریزر نگهـــــــــداری کنید ، هم تازه می ماند و هم یخ نمی بندد همچنین زرشک در یخچال هم قابل نگهداری می باشد
⬅️ انواع ادویه
✔️بهترین مکان : دمای اتاق
➕ رطوبت و سرما ، طعم و بوی ادویه ها و طعم دهنده ها را کمتر کرده و از بین می برد ، توصیه می شود ادویه ها را در دمای اتاق نگهداری کنید .
حتماً حتماً سیوش کن که به کارت میان👌
🦋🦋