#دسر_زعفران_و_پسته 🍮 😋
🔸ابتدا دو و نیم پیمانه شیر و دو سوم پیمانه شکر را با هم مخلوط كرده روي حرارت گذاشته همزده تا شكر حل شود و بعد از حل شدن شکر و داغ شدن شیر یک چهارم پیمانه پسته خرد شده را هم اضافه می کنیم هم زده چند دقيقه دیگه روی حرارت می گذاریم بعد از روی حرارت برداشته صبر كرده تا ولرم بشه.سپس سه ق س ژلاتین را با یک چهارم پیمانه اب سرد مخلوط کرده روی بخار کتری گذاشته تا حل شود.بعد که شیر از حرارت افتاد دویست و پنجاه گرم خامه و یک ق س زعفران غلیظ و یک دوم ق چ هل و یک چهارم پیمانه گلاب را هم به مخلوط شیر اضافه کرده هم زده و بعد هم ژلاتین را که کاملا حل شده و یک دست شده بود را هم به مواد اضافه کرده هم زده تا يكدست بشه بعد در قالب ریخته در یخچال گذاشته تا ببندد
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
#شیرینی_بادامی
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
#پیتزا_کراست_مرغ 🍕 😋
▫️مرغ چرخ شده ۴۵۰ گرم
▫️پنیر پارمسان ۳/۴پیمانه
▫️ادویه ایتالیایی ۱ قاشق چایخوری
▫️نمک / فلفل سیاه/پودر سیر یا سیر تازه
🔸مواد رویه:
▫️سس گوجه فرنگی ۱/۴ پیمانه
▫️پنیز موزارلا ۱ پیمانه
🔸مرغ چرخ شده و پنیر پارمسان و نمک، فلفل، پودر سیر و ادویه ایتالیایی را مخلوط کرده ودر سینی فر روی کاغذ روغنی چرب شده به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه قرار داده تا بپزد.
سپس روی کراست سس گوجه فرنگی زده و پنیر موزارلا را اضافه کرده و کمی فلفل دلمه ای خرد شده روی پنیر میریزیم ، داخل فر گذاشته گریل را روشن کرده تا فقط پنیر آب و برشته شود
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #شیر_عسلی_خانگی 🍯
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
#رانى_پرتقال 🍊 😋
🔸 یک عدد پرتقال با پوست بگذارید داخل فریزر وقتی یخ زد ، نصف پرتقال پوست می کنیم وخرد کرده باسه لیوان اب و سه قاشق غذا خوری شکر و نصف آب لیمو ترش درشت داخل مخلوط کن می ریزیم و در اخر در صافی ریخته و صافش می کنیم نوش جان کنید
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
#املت_چینی 🌮 😋
▫️تخم مرغ ۴ عدد
▫️ژامبون مرغ ۳ ورق
▫️نصف فلفل دلمه متوسط
▫️ذرت ۱/۴ پیمانه
▫️قارچ ۴ دونه
🔸ژامبون ،قارچ ، فلفل دلمه و ذرت رو تفت بدید تا از حالت خامی خارج بشه . تابه کرپ (یا هرنوعی ماهیتابه ای فقط باید نچسب باشه) کمی با روغن چرب کنید . دو عدد تخم مرغ هم زده شده رو حالت خاگینه دوطرف اون رو سرخ کنید زیر گازرو خاموش کنید و مقداری از مواد رو یه سمت اون بریزین (من یکم پنیر پیتزا هم روش ریختم که کاملا اختیاریه) . سمت دیگه تخم مرغ هارو روی مواد بندازین و برگردونین.
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
#خوراک_دل_مرغ 🧆 😋
🔸برای تهیه خوراک دل مرغ ابتدا دل ها را با چاقو برش زده و به چهار قسمت تقسیم می کنیم و بعد حسابی آنها را می شوییم تا هیچ لخته خونی در آنها باقی نماند.دلهای پاک شده را با مقدار کمی آب می گذاریم تا بپزند و آب روی آن خشک شود. سپس یک عدد پیاز را که خلالی کرده ایم را با کمی روغن به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا پیاز ها به همراه دل مرغ سرخ شوند و بعد به آن زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه می کنیم. رب را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود و مواد باهم ترکیب و مزه دار شوند . در پایان یک عدد فلفل سبز تند را حلقه حلقه کرده و به خوراک دل اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا خوراک دل به مدت 5 تا 10 دقیقه دیگر بپزد. دو عدد سیب زمینی را نگینی خرد کرده، در تابه ای کمی روغن می ریزیم و سیب زمینی ها را سرخ می کنیم. (البته می توانید سیب زمینی ها را نگینی خرد کرده و به همراه دلها بپزید و یا اینکه بعد سرخ کردن با دیگر مواد مخلوط کنید) خوراک دل مرغ را در ظرف مورد نظر کشیده و دور آن را با سیب زمینی نگینی تزئین می کنیم. خوراک دل مرغ را با نان و یا با برنج سر کنین.
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #کباب_چنجه 🧆 😋👆
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #کوکی_ولنتاین 🍪 😋👆
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
#کراکت_مرغ 🍢 😋
▫️۵۰۰ گرم مرغ چرخ شده
▫️۲۰۰ گرم فلفل دلمه رنگی "نگینی خرد شده"
▫️۲۰۰ گرم پنیر پیتزا
▫️۴ قاشق گشنیز و جعفری ساطوری شده
▫️۳ تا ۴ قاشق پودر سوخاری"نان باگت خشک و آسیاب شده"
▫️ادویه هایی مثل : پاپریکا، زرد چوبه ،فلفل سیاه/قرمز ، پودر پیاز ، پودر سیر ، نمک
🔸همه مواد بالا رو با مرغ مخلوط میکنیم حسابی ورز میدیم و به سیخ چوبی میزنیم
۳ تا بشقاب کنار دستتون بذارید توی یکی از بشقاب ها تخم مرغ زده شده بریزید ، بشقاب بعدی آرد سفید ، بشقابِ بعدی بعدی هم پودر سوخاری ،
🔸کراکت هایی که به سیخ چوبی زدیم رو اول توی آرد ، بعد توی تخم مرغ و در نهایت توی پودر سوخاری غلت بدین و نیم ساعت بذارید استراحت کنه در نهایت توی تابه با روغن زیاد دو طرفش رو سرخ کنید و در کنار سس تار تار و کچاپ نوش جان کنید
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
#دسر_انبه_خامه_ای
یه مقدار خامه شیرین شده فرم نگرفته داشتم میخواستم مصرف شه.به ترتیب پوره انبه،خامه،بیسکوئیت پودرشده وانبه خرد شده وخلال پسته.به جای خامه میشه کرم پنیری،پودینگ یا کرم وانیلی،بستنی وحتی کاسترداستفاده کرد
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
#توپك_مرغ 🧆 😋
🔸مرغ چرخ کرده رو با پیاز و هویج و فلفل دلمه و سیب زمینیِ رنده شده (همه خام) و پنیر پیتزا مخلوط کردم و بهشون پودر سیر، زردچوبه، کاری، پودر تخم گشنیز، دارچین، نمک و فلفل زدم و یه ساعت گذاشتم تو یخچال.
بعد بزرگتر از گردو، قلقلی شون کردم و توی پودر سوخاری ( بدون غلتوندن تو تخم مرغ) چرخوندم و چیدمشون توی پیرکس. روشون رو اسپری کره زدم و فرستادمشون تو فر با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
#ماهی_شکم_پر_بدون_فر 🦪 😋
🔸از ماهی قزل آلا استفاده کردم استخوان کشی کردم ،
ماهی رو با سرکه ،نمک ،پودر پیاز ونمک مزه دار کردم تقریبا چهار ساعت، بهتره روی ظرف سلفون بکشید ،داخل یخچال استراحت کنه
از سبزی شکم پر شمالی استفاده کردم(چوچاق ،اوجی، گشنیز )که با گردو ترکیب شده سه قاشق غذاخوری برای یک عدد ماهی کافیه ،
سبزی را بهمراه یک عددپیاز رنده شده ،یک قاشق مرباخوری حریره سیر ،و دوقاشق غذاخوری رب انار و یک قاشق رب آلوچه وبه میزان دلخواه سس فلفل قرمز شمالی تفت دادم و خوب سرخ کردم و درآخر دانه انار خشک اضافه کردم .
از مواد داخل شکم ماهی رو پر کردم و با نخ نسوز دوختم آرد را با زنجبیل ،زردچوبه ،نمک ،آویشن ،پودر سیر طعم دار کردم و ماهی و داخل آرد گذاشتم و به تمام سطحش آرد زدم و در روغن داغ به آرامی دو طرفش رو سرخ کردم تا خوب طعم بگیره و پخته بشه
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رول_کباب
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
#جوجه_زعفرونی 🍗 😋
🔸ابتدا جوجه را از وسط دوقسمت میکنیم و در مقداری اب لیموتازه و نمک و پیاز خلالی بمدت ۱۲ ساعت میخوابونیم چون هرچه جوجه بیشتر درموادخوابانده شود خوشمزه تر و لذیذتر خواهد.
بعد داخل قابلمه کمی روغن میریزیم و روی اون خلال پیاز میچینیم و مرغ رو روی پیازها میزاریم و دوباره روی مرغ رو خلالهای پیاز و یک قاشق غذاخوری زعفران اضافه میکنیم و شعله رو کاملا کم میکنیم تا طی زمانی حدود یکساعت و نیم مرغ به وسیله آب پیاز ها کاملا بپزه.ملاحظه خواهید کرد که جوجه ها شروع به آب انداختن می کنند،اجازه میدیم آب جوجه ها تبخیربشه
بعد مرغ رو داخل قابلمه بیرون میاوریم پیاز ها رو جدا میکنیم میزاریمکنار و در ظرف دیگری روغن رو داغ کرده و مرغ رو در روغن سرخ میکنیم تا طلایی و خوشرنگ بشه
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
#ماکارونی_آشیانه🍝 😋
🔸برای تهیه این خوشمزه اول سس رو اماده میکنیم (سس ماکارونی). بعد هرکدوم از این ماکارونی هارو داخل فویل میپیچیم که همونجور بمونه وگرنه ک کلا از هم باز میشه. میریزیم تو اب درحال جوش بعد از ۵ دقیقه اب کش میکنیم. کف پیرکس رو سس بشامل ریختم (شیر.ارد.کره) ماکارونی از فویل دراوردم چیدم کف پیرکس (هر پیرکس ۸تا جامیگیره) روش رو مواد گوشتی ریختم وبا پنیر موزارلا پوشوندمش و روش کمی اویشن و فلفل ریختم.بقیه سس بشامل هم ریختم دور ظرف و کمی هم روش و رفت تو مایکروفر کانوکشن 180 درجه نیم ساعت در اخر چند دقیقه گریل روی سه پایه بلند
عزیزانی که کانوکشن ندارند با کامبی ترکیب گریل با ماکرو 540 وات 7 دقیقه زمان بدید در صورت نیاز اخرش گریل و روشن کنید.
قارچ شکم پر:از همون مواد گوشتی داخل قارچ ریختم گذاشتم تو فر وقتی ک قارچم پخته شد روش پنیر ریختم و گریل رو روشن کردم و بعد چن دیقه آمادست
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
#فوندوپنیری (پیش غذا به سبک مکزیک) 😋
410 گرم گوجهفرنگی خرد شده
2/3 پیمانه پیاز خرد شده
نصف پیمانه فلفل قرمز شیرین خرد شده
110 گرم فلفل چیلی سبز خرد شده
3 پیمانه پنیر مونتری
3 پیمانه پنیر مکعبی خرد شده
نان تست
شیر
🔸در یک قابلمه، گوجهفرنگی، پیاز، فلفل کبابی و فلفل چیلی را با یکدیگر مخلوط کنید. پنیر مونتری و پنیر سفید را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
در قابلمه را بگذارید و 3 تا 4 ساعت با حرارت کم یا دو ساعت با حرارت ملایم آنها را بپزید.
فونده را به همراه نان تست سرو کنید. اگر فونده سفت بود، کمی شیر به آن اضافه کنید تا کمی رقیق شود
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫شب ها آرامشی دارند
✨از جنس خدا
💫پروردگارت همواره
✨با تو همراه است
💫امشب از همان شبهاییست
✨که برایت یک شب بخیر
💫خدایی آرزو کردم
شبتون آروم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸با توکل به اسم اعظمت، 🌸
🌸شروع میکنیم روزمان را🌸
🌸الهی ...
🌿امروزمان شروعی باشد،
🌸برای شڪر نعمتهايت،
🌿و قلبمان جایگاه مهربانۍ،
🌸زندگیمان سرشار از آرامش،
🌿روحمان غرق در محبت و عشق،
🌸و دستانمان سرشار از الطاف نورانی
#فیله_سوخاری 🍗 😋
🔸فیله های مرغ رو با نمک و فلفل و پودر سیر و پاپریکا و پیاز خلالی شده مزه دار کنید و بزارید داخل یخچال یه دوساعتی بمونه.
به دو عدد تخم مرغ دو قاشق غذاخوری شیر و نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و بزنید تا از لختگی دربیاد.
فیله های مرغ رو اول به آرد سفید بزنید بعد داخل تخم مرغ بزنید و در آخر هم به پودر سوخاری .یه نیم ساعت بهشون استراحت بدین و داخل روغن داغ سرخ کنید.
مدت زمان سرخ شدن فیله ها سه تا چهار دقیقه ست.زیادی بمونه سفت میشه.البته بچه های من ترد دوست دارن و من کمی بیشتر داخل روغن نگه میدارم. اگه فیله هاتون کلفت بود بین دوتا کیسه فریزر بزارید و با گوشتکوب روی فیله ها به آرومی بکوبید تا کمی نازک بشه ولی مواظب باشید پاره نشه
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
#کباب_کوبیده_مرغ_رستورانی 🍢 😋
🔸ابتدا نصف مرغ رو که یک عدد سینه و یک عدد ران هستش رو دوبار چرخ کردم (اینم اضافه کنم که ران مرغ بخاطر چربی نمیزاره کوبیده خشک بشه و حتما از ران هم استفاده کنید) و دوتا پیاز متوسط رو رنده کردم و آبش رو خوب گرفتم و به مرغ چرخ شده اضافه کردم، یک عدد تخم مرغ اضافه کردم، دوق زعفران آب کرده، نمک، فلفل سیاه، همگی رو خوب با همدیگه مخلوط کردم که کاملا مواد چسبناک بشه و گذاشتم چند ساعتی تو یخچال مواد استراحت کنه (من مواد رو یه شب قبل درست کردم چون بهتره یه شب بمونه) و بعد داخل قالب مخصوص کوبیده شکل دادم و در تابه رژیمی با، روغن خیلی کم سرخشون کردم.
میتونید حتی به سیخ بکشید و کباب کنید و نوش جان کنید
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
#بیسکوییت_زنجبیلی 🍪 😋
▫️کره ۱۱۰ گرم یا ۱/۲ پیمانه
▫️تخم مرغ ۱ عدد
▫️ارد ۲ و۱/۲ پیمانه
▫️شکر قهوه ای ۷۵ گرم یا ۱/۳ پیمانه
▫️شیره خرما ۱۰۰ گرم یا ۱/۳ پیمانه
▫️دارچین و زنجفیل از هرکدام ۱ ق چ سر پر
▫️جوز هندی ۱/۲ ق چ
▫️بکینگ پودر ۱ ق چ
▫️نمک ۱/۲ ق چ
🔸ارد +دارچین +زنجفیل +رنده جوز هندی + نمک + بکینگ پودر و با هم مخلوط کنید و کنار بزارید.
کره هم دمای محیط و تخم مرغ و شکر و شیره و با هم مخلوط کنید تا کرمی شوند.
حالا مواد آردی و به مخلوط کره اضافه و هم بزنید تا خمیر شکل بگیرد. خمیر و داخل کیسه بزارید فریز به مدت ۱ ساعت استراحت کنه.
بعد از فریزر خارج کنید خمیر و با وردنه پهن کنید و کارت بزنید داخل قالب بچینید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بپزید
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
#کوکی_شکلاتی_نرم 🍪😋
▫️آرد 70 گرم
▫️بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
▫️تخم مرغ 1 عدد
▫️کره 50 گرم
▫️شكلات تلخ 70 گرم
▫️شکر نصف پیمانه (میتونین كمترش كنين)
▫️نمک نوک قاشق چایخوری
▫️وانیل نوک قاشق چایخوری
🔸كره و شكلات رو با هم به روش بنماری آب میکنیم. تخم مرغ و شكر رو با همزن دستی میزنیم تا از لختگی دربياد، وانيل، نمک و بیکینگ پودر رو اضافه میکنیم، بعد شكلات و كره رو اضافه کرده و خوب با قاشق هم میزنیم تا ترکیب يكدست بشه.
🔸حالا آرد الک شده رو آروم آروم اضافه كرده و هم میزنیم. موادمون نه خيلی شل باشه نه خيلی سفت.
كف سينی رو کاغذ روغنی پهن کرده و خمیر رو به اندازه های یه گردو برداشته و با فاصله میچینیم و حدود 12 دقیقه توی فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار میدیم
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘
#شیرینی_نارگیلی_مجلسی 🥥 😋
▫️۱۲۵ گرم کره
▫️۲ عدد زرده تخم مرغ
▫️۵۰ گرم پودر قند
▫️۴۰ گرم نشاسته ذرت
▫️۶۰ گرم پودر نارگیل ریز
▫️۱/۲ ق چ بکینگ پودر
▫️۱ ق چ وانیل
▫️۱۶۰ گرم آرد
برای تزیین:
▫️پودر نارگیل به میزان لازم
▫️سفیده تخم مرغ ۲ عدد
▫️مربا توت فرنگی یا بریلو قرمز
🔸کره و پودر قند رو با همزن برقی بزنید حدود ۵ دقیقه بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنید حدود ۳ دقیقه بعد نارگیل و نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو اضافه کنید و مخلوط کنید بعد آرد رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا یه خمیری بدست بیاد حالا از خمیر گلوله های کوچیک درست کنید داخل سفیده تخم مرغ بزنید و بعد داخل پودر نارگیل بغلطونید و روی شیرینی رو با انگشت گود کنید و کف سینی رو کاغذ روغنی انداخته با فاصله ۱/۵ سانتی از هم بچینید و داخل فر ۱۶۰ به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پخت کنید و بعد با مربا توت فرنگی یا بریلو تزیین کنید
🍒 #باووضوآشپزی_میکنیم 👩🍳
🍒 وبا #آشپزی_به_نیت_نذری👩🍳
🍒 #غذامون_رومتبرک_ولذیذ_میکنیم
╭┅───────────────┅╮
🎀 @ashpazkhone_behshti🎀
╰┅───────────────┅╯
☘
🌸☘
☘🌸☘