eitaa logo
آشپزخونه بهشتی(آشپزی اسلامـی)
6.7هزار دنبال‌کننده
8.2هزار عکس
4.3هزار ویدیو
43 فایل
❤آیدی زیر #فــــقـــــط جهت ارسال عکس #نذری ، #آشپزی ، #دیزایین و #تجربه های مفید وخوشگلتون برای قرار گرفتن در کانال: 🆔 @Banoo9669 🎀 #تبلیغ کانالهای شما👇 https://eitaa.com/joinchat/254672920C9b16851ec4
مشاهده در ایتا
دانلود
🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان صبحتون بخیر😍 اینم دستور که قولشوداده بودم دوستان مربای هندوانه خیلی راحت وخوشمزه است پیشنهادمیکنم درست کنید. موادلازم هم خیلی راحته فقط پوست هندوانه،شکر،چندتادونه میخک ومقداری آب پوست هندوانه وشکر بایدهم اندازه باشه مثلا هریک کیلوپوست هندوانه یک کیلوشکرمیخواد واما طرزتهیه طبق فیلم پوست هندوانه را جدامیکنیم طوری که کمی ازقرمزی هندوانه هم بمونه وبه دلخواه برش میزنیم بعد بایک لیوان آب میزاریم بپزه درحدی که له نشه به اصطلاح نیم پزبشه بعدشکر راهم جداگانه بایک لیوان آب وچندعددمیخک میزاریم جوش بیاددرحدی که شکر حل بشه سپس هندوانه های پخته شده راداخل شربت میریزیم وخوب هم میزنیم ودرظرف رومیبندیم ومیزاریم یک شب همینجوری بمونه تاهم آب بکنه هم شهدبه خوردپوست هندوانه بره بعدمیزاریم روحرارت ملایم تا شهد مرباقوام بیاد. به همین راحتی😍 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
هر شب پنجرہ‌ های ملکوت آسمان بسوی قلبها گشودہ میشود الهی امشب! ﮐﯿﻨﻪ ﺭﺍ ﺍﺯ قلبہای ما ﺑﺰﺩﺍی و نور ایمانت را در قلبهایمان جاری کن ... شبتان خوش 🌙 و سرشار آرامــــش🍂🌸
صبح شد این صبحگاه روشن و زیبا بخیر بامداد دلکش و دلچسب و روح افزا بخیر صد سلام از من به دستان پر از مهر شما صبح من صبح شما صبح همه دنیا بخیر سلام صبح بخیر امروزتون پر از خبرهای خوب خوب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🍰 😋👆 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
🍨 😋 ▫️پودر ژله موز ١ بسته ▫️آب جوش ۱ لیوان ▫️پودرژلاتين ١ ق غ ▫️شير ١ ليوان ▫️موز رنده شده ١ عدد بزرگ ▫️خامه پاكتی ٢٠٠ گرم ▫️بستنی وانيلی یا موزی ٢/٥ پيمانه (معادل ۳۰۰ گرم) 🔸ابتدا بستنی را در دمای محيط میگذاریم تا آب شود. بعد ژله موز را با یک لیوان آب جوش بن ماری ميكنيم تا حل و شفاف شود. پودر ژلاتين را هم با ١ ليوان شیر بن ماری ميكنيم تا کاملا حل شود. همه مواد را میگذاریم تا به دمای محیط برسند و سپس به بستنی اضافه ميكنيم و خامه را نیز اضافه میکنیم و در آخر موز رنده شده را با مواد مخلوط میکنیم. داخل قالب میریزیم و به مدت ٧ ساعت داخل يخچال میگذاریم. ♤ من همه مواد را داخل مخلوط کن ریختم 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
🔸سبزیجات (هويج،نخودفرنگى،فلفل دلمه و..)رو میریزیم توی کاسه. پنیر خامه ای،سس مایونز رواضافه و مخلوط میکنیم. مرغ پخته ریش ریش شده رو هم اضافه میکنیم. 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸الهی آباد بشه دنیا وآخرتتون 🌸الهی زنده باشید وتندرست 🌸الهی دلتون شاد ولبتون خندون باشه 🌸تقدیم به دوستان گلم 🌸 🌸و پُر از موفقیت و خبر خوش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🍧 😋👆 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
🥩 😋 ▫️سینه مرغ 1 عدد ▫️آرد سوخاری 1 لیوان ▫️آرد سفید 1 لیوان ▫️تخم مرغ زرده 2 عدد ▫️نمک فلفل زعفرون ب مقدار لازم ▫️فلفل دلمه یک دوم ▫️پیاز 1 عدد بزرگ ▫️سس مایونز 1 ق غ خوری ▫️آبلیمو 1 ق غ خوری 🔸ابتدا فیله مرغ اماده یا سینه مرغ ک از قبل ب صورت ورقه های نازک در آوردیمو داخل نمک فلفل زعفرون پیاز رنده شده و فلفل دلمه ای آبلیمو سس میزاریم واجازه میدیم چند ساعت استراحت کنه و ب خورد هم بره ک مزه دار بشه بعد اول داخل آرد گندم بعد زرده تخم مرغ و بعد داخل ارد سوخاری میغلطونیم و داخل روغن سرخشون میکنیم و اگه دوست داشتید سیب زمینی هم سرخ میکنیم در کنارش سرو میکنیم 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
🔸١٥٠گرم لوبيا چشم بلبلي رو ازشب قبل خيس كنيد . صبح پوستش رو دربياريد تو ميكسر بريزيد و ميكس كنيد ، ١٥٠گرم فيله مرغ رو با پياز نمك فلفل زردچوبه. بزاريد بپزه . فيله مرغ رو خرد كنيد ريز ريز چون فيله است پودري ميشه . فيله مرغ خردشده ،لوبيا ميكس شده ٢٠٠گرم سبزي جعفري خرد شده ،يك عدد تخم مرغ،يك قاشق غذاخوري پودر سوخاري و يك عدد پياز رنده شده . به همراه أدويه هاش كه نمك فلفل. زردچوبه است حسابي ورز بديد و تو روغن سرخ كنيد و نوش جان كنيد 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
⛱ 🔴مواد لازم🔻🥛 ▫️ارد گندم سبوس دار 3 لیوان ▫️شیر ولرم 1 لیوان ▫️خمیر مایه فوری 1 ق غ ▫️شکر 1 ق غ ▫️نمک 1 ق م ▫️فلفل سیاه ۱ ق چ ▫️روغن مایع1 سوم لیوان ▫️پیاز ۱ عدد متوسط ▫️سیاه دانه ۱ ق غ ▫️زیره سبز ۱ ق غ ▫️تخم گشنیز ۱ ق غ ▫️سبزی خشک تره به میزان دلخواه ▫️زردچوبه ۱ ق غ 🔴طرز تهیه🔻🥟 🔸خمیر مایه رو با شیر ولرم و شکر مخلوط کنید و استراحت بدید تا پف بکنه . پیاز رو داخل روغن مایع سرخ کنید نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه ، سیاه دانه و.... بشورید و اضافه کنید به روغن همه مواد رو با همدیگه مخلوط کنید و خمیر و ورز بدید تا چسبندگیش از بین بره 🔸اگر خیلی چسب داشت به مقدار کمی ارد بزنید . داخل یه کاسه بزرگ رو چرب کنید و خمیر رو یک ساعت یه جای گرم استراحت بدید بعد از یک ساعت که خمیر حجیم شد به سایز دلخواه چونه بگیرید و داخل یه قالب بزارید و یا همه خمیر رو توی یه قالب مستطیلی یکدست پهن کنید 🔸روی خمیر رو میتونید با مواد دلخواه پوشش بدید ( کنچد ، گردو ، سبزی ، خرما و... ) در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۵ به مدت نیم ساعت بپزید تا کمی روی خمیر برشته بشه بعد از سرد شدن برش بزنید و داخل یه کیسه نان نگهداری کنید 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
🥕 🔸هويج،جعفرى،پيازچه،تخم مرغ،خامه،آرد سوخارى پودر پارميسان،آبليمو،نمك،فلفل سياه،پودر سير،پودر آويشن 🔸هويج را رنده كنيدو همه مواد را مخلوط و بعد سرخ ميكنيم. 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
هر شب پنجرہ‌ های ملکوت آسمان بسوی قلبها گشودہ میشود الهی امشب! ﮐﯿﻨﻪ ﺭﺍ ﺍﺯ قلبہای ما ﺑﺰﺩﺍی و نور ایمانت را در قلبهایمان جاری کن ... شبتان خوش 🌙 و سرشار آرامــــش🍂🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸الهی آباد بشه دنیا وآخرتتون 🌸الهی زنده باشید وتندرست 🌸الهی دلتون شاد ولبتون خندون باشه 🌸تقدیم به دوستان گلم 🌸 🌸و پُر از موفقیت و خبر خوش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: برای پانزده عدد سمبوسه سه عدد سیب زمینی متوسط ( تقریبا بزرگ) پیاز دو عدد متوسط_ جعفری و تره خرد شده یک لیوان سیب زمینی ها را ابپز کرده و پوست ان را گرفته و بکوبید. پیاز ها را ریز خرد کنید و سرخ کنید . نمک و زرد چوبه و به مقدار لازم فلفل اضاف کنید . و در اخر تره و جعفری خرد شده رو اضافه کنید و بعد از یک دقیقه خاموش کنید. مواد را با سیب زمینی مخلوط کنید و سپس درون نان لواش پیچیده و در روغن داغ فراوان سرخ کنید. نوش جان😋😋 بهتره از نون نازک استفاده کنید. اگرم از نانوایی تهیه میکنید بگید نون برا سمبوسه میخواین خودشون یکم نون رو خمیر میپزن . برش های نون هشت در بیست سانت هست بهترین اندازه برای سمبوسه. پیچیدنش هم که دیدید خیلی راحته. حالا اگه دیدید اخرش با مشکل برمیخورید و نون رو نمیتونید تو هم قفل کنید کافیه یکم ارد و اب با هم قاطی کنید به غلظت ماست. این مواد مثل چسب عمل میکنن و و لبه های نون بهم میچسبن و دیگه از هم باز نمیشن. 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
🍴 🔸برای تهیه مواد مرینت ماهى👇🏻 🔸یک پیاز را نگینی خرد کنید و به آن کمی آبلیمو، نمک، فلفل، آویشن، تخم‌گشنیز و زردچوبه اضافه کنید و مواد را خوب باهم مخلوط کنید. 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
🥠 😋 ▫️آرد: نصف لیوان ▫️روغن و کره:یک سوم لیوان ▫️پودر گل سرخ :یک سوم لیوان ▫️گردو یا بادام پودر شده : یک سوم لیوان پودر قند: یک سوم لیوان ▫️گلاب :یک سوم لیوان ▫️پودر هل : یک قاشق چ ▫️رنگ قرمز خوراکی: چند قطره 🔸ابتدا آرد رو الک كرده،با حرارت ملايم در حدی كه بوی خامی آرد گرفته بشه تفت ميديم، کره رو اضافه کرده و با چند دقیقه تفت میدیم. پودر بادام يا گردو رو اضافه كرده و دوباره تفت داده تا بوی خامی بادام از بين بره.مواد رو از روی حرارت برداشته ،یک ربع بعد گلاب رو اضافه کرده وهم میزنیم. سپس پودر هل، پودر قندو پودر گل رو اضافه کرده و خوب با هم مخلوط میکنیم تا خمیری لطیف بدست بیايد 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
⛱ 🔴طرز تهیه🔻🍗 🔸سینه مرغ رو از استخوانش جدا کردم.فیله ها رو بصورت نواری برش زدم و داخل پیاز خورد شده و کمی آبلیمو و نمک و پودر پاپریکا ریخته و درش رو بستم و داخل یخچال نیم ساعت بهش استراحت دادم. 🔸سه تا ظرف آوردم داخل یکی آردسفید گندم.دومی تخم مرغ کامل و خوب هم زده شده.ظرف سوم پودر سوخاری فیله ها رو از یخچال درآوردم و به ترتیب داخل آردسفید بعد تخم مرغ و در نهایت داخل پودرسوخاری زدم.داخل ظرف گودی روغن ریختم وقتی خوب داغ شد فیله ها رو چندتا چندتا داخلش انداختم تا با حرارت ملایم سرخ و مغزپخت بشه. 🔸پودرسوخاری خونگی استفاده کردم که داخلش ادویه های مختلف بود از جمله :ادویه کاری،نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز،زردچوبه.اگر آرد سوخاریتون ساده و بدون ادویه هستش حتما حتماااا خودتون این ادویه ها رو بهش اضافه کنید بعد فیله ها رو باهاش کاور کنید. ♦️میتونید مراحل کاور کردن فیله رو دوبار تکرار کنید 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
🔅ترکیب ماست و کدو رنده شده و نمک و فلفل سیاه وپودر موسیر و شوید خشک 🔅گل رو هم با کدو که با رنده مخصوص کدو رو حلقه نازک برش بزنید درست کنید دورش هم گل محمدی بریزید 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
🍸 😋 🔸نوشیدنیه لیموناد و رزماری ، آسون و خوشمزه اول شربتش رو درست کنین، به این صورت که تو یه قابلمه کوچیک، 2 قاشق چایخوری شکر و یک فنجان آب بریزین و روی حرارت ملایم بذارین تا شکر حل بشه و بعد از روی حرارت بردارین و روی نصف پیمانه شاخه های کوچیک رزماری بریزین و اجازه بدین خنک بشه 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🍰 😋👆 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘