eitaa logo
آشپزخونه بهشتی(آشپزی اسلامـی)
6.7هزار دنبال‌کننده
7.7هزار عکس
4.3هزار ویدیو
0 فایل
❤آیدی زیر #فــــقـــــط جهت ارسال عکس #نذری ، #آشپزی ، #دیزایین و #تجربه های مفید وخوشگلتون برای قرار گرفتن در کانال: 🆔 @Banoo9669 🎀 #تبلیغ کانالهای شما👇 https://eitaa.com/joinchat/254672920C9b16851ec4
مشاهده در ایتا
دانلود
🧋😋 🔸نصف ژله را با دولیوان اب جوش و یه قاشق شکر بذارید بنماری بشه و دوقاشق گلابم اضافه کنید و داخل یخچال بذارید نیم بند که شد دو قاشق تخم شربتی که به اب ریختید و جا افتاده بریزید داخل ژله و هم بزنید از اخر اگر نیاز بود اب سرد اضافه کنید میتونید ژله رو رنگ درست کنید 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
😋 نشاسته یک و نیم قاشق غذا خوری؛شیردو پیمانه؛شکر یک قاشق غذا خوری؛ وانیل یک چهارم قاشق چای خوری؛کره صد گرم؛ موز خرد شده؛گردوی خرد شده بیسکوییت پتی بور یک بسته؛ پودر نسکافه سه قاشق غذا خوری 🍴 ابتدا نشاسته را در شیر سرد حل کنید شکر را به همراه وانیل اضافه کرده و روی حرارت قرار دهیدکره را نیز افزوده و شعله را کم کرده و مواد را هم بزنید تا قوام بیاید.شعله را خاموش و نسکافه را اضافه کرده و مخلوط کنیدو اجازه دهید تا کمی سرد شوددر ظرفی جدا گانه بیسکوییت ها را نیز بکوبید.ظرف مورد نظرتان را انتخاب کرده و مقداری بیسکوییت خرد شده داخل آن بریزید روی بیسکوییت ها دو قاشق از مواد دسر را ریخته و روی آن مغز گردو و موز خرد شده و شکلات تکه شده بریزیداین کار را ادامه دهید تا ظرف پر شود. 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
بادمجون 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
هر شب پنجرہ‌ های ملکوت آسمان بسوی قلبها گشودہ میشود الهی امشب! ﮐﯿﻨﻪ ﺭﺍ ﺍﺯ قلبہای ما ﺑﺰﺩﺍی و نور ایمانت را در قلبهایمان جاری کن ... شبتان خوش 🌙 و سرشار آرامــــش🍂🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صفای کوچه باغ‌های قدیمی که صدای آب و بوی کاهگلش آدم رو سرمست میکنه و بیخیال دنیا ... روزتون بخیر ❤️
: سيب زميني های تازه و درشت را ١ساعتي در آب خيس كنيد ❗️حسابي با برس اونا رو بشوريد . باسلیقه خودتون خرد کنید. قابلمه ايي رو همراه با آب و نمك روي حرارت بزاريد تا جوش بيادسپس ١ليوان سركه ي سفيد رو داخل آب بريزيد و بعد از اون سيب زميني ها رو به آب در حال جوش اضافه كنيد . 7تا10دقيقه بجوشه ،آب كش كنيد👈روی پارچه تمیزبچینیدتا خشک بشه. بعدمقداري روغن زيتون، ادويه دلخواه (پاپریکا،انواع فلفل زردچوبه پودرسیرونمک....) بهش بزنيد. فرراروی180 درجه گرم کنید. برروی سینی فرکاغذروغنی انداخته و بابرس چرب کنید. سیب زمینی ها رو در سینی بچینیدودرطبقه وسط فر قرار دهید ❗️درحین طبخ یکی دوبار زیروروشون کنیدبین سی تا چهل و پنج دقیقه بسته به اندازه برش تنوری خواهندشد❗️من گریل نمیزنم اگر دوست داشتید گریل کنید وبا انواع سس نوش جان کنید 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
_دورچین 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
# تزیین _سالاد 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
😋 🔸دو عدد تخم مرغ را با کمی زعفران و ماست و کمی روغن مایع و نمک و فلفل مخلوط کنید و کمی از برنج ابکش شده را با این مواد مخلوط کنید تا برنج کاملا زعفرانی و اغشته به مواد شود. سپس کف قابلمه روغن بریزید و مایه را ریخته و بقیه برنج را روی ان بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا در مدتی طولانی دم بکشد 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
🍨 😋 ▫️کاپو‌چینو ۳بسته ▫️شیر ۳لیوان ▫️شکرنصف لیوان ▫️خامه صبحانه یک پاکت ▫️پودرژلاتین ۲ق غ به همراه ۱/۴لیوان آب سرد 🔸شیر رو داخل شیرجوش میریزیم وکاپوچینو شکر وخامه رو داخل شیر سرد مخلوط میکنیم ومیزاریم روحرارت متوسط تا شکر حل بشه و‌مرتب هم میزنیم تا کرمی بشه خاموش میکنیم و پودر ژلاتین بن ماری رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا یکدست بشه و میزاریم محیط آشپزخونه که خنک شه وهر از گاهی هم‌میزنیم تا رویه نبنده بعد داخل ظرف سرو مورد نظرتون بریزید من داخل لیوان بصورت تکنفره سرو‌کردم گذاشتم یکی دوساعت تو یخچال بعد یه ردیف موز روش چیدم و بیسکویت ساقه طلایی رو بهمراه گردو آسیاب کردم و وروی موزها روباهاش پوشوندم 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
🌭 😋 ▫️٣ عدد سوسیس رنده شده ▫️١ عدد سیب زمینی رنده شده ▫️١ عدد پیاز رنده شده ▫️نصف فلفل دلمه اي خرد شده ▫️نمک و فلفل ▫️١ عدد تخم مرغ 🔸ابتدا سیب زمینی و سوسیس ها را رنده ریز کنيد،پیاز را نیز رنده كنيد و آب اضافی آن را بگيريد. فلفل دلمه اي خرد شده با نمك و به مخلوط سوسیس، سيب زميني و پياز اضافه كرده و هم بزنيد. تخم مرغ رو بشكونيد و با مابقي مواد مخلوط كنيد. مواد را در دست حالت داده و در روغن داغ سرخ كنيد. مي تونيد از سيب زميني پخته هم استفاده كنيد. در اينصورت بعد از پخت آنرا رنده كنيد. اگر دوست داشتيد كتلتها رو قالب بزنيد 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
_سالاد 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
🧈 😋 🔸قبل هر چیز خرما ها رو کمی خیس کنید پوست وهسته شو جدا کنید ونصف کنید داخل بشقابی بچینید حالا ۱۵۰گرم رو داخل تابه ای با حراذت ملایم میریزیم که آب شه یک لیوان آرد سفید ویک‌چهارم لیوان آرد نخودچی رو‌الک کرده و به کره اضافه میکنیم وتفت میدیم ومرتب هم میزنیم تا آرد بو‌داده بسه ورنگش عوض شه هر موقع به رنگ دلخواهمون رسید حرارت و خاموش میکنیم وبهش پودر دارچین وپودر هل و ۱/۵ق غ پودر قند اضافه میکنیم وهم میزنیم تا یکدست بشه و مواد بخورد هم بره حالا داخل ظرف سرو به کمک قاشق کمی از حلوا رو کف ظرف می چینیم ویه ردیف خرما می چینیم روش و گردوی خرد شده میریزیم بازم روشو حلوا می ریزیم تا روی خرماها رو بگیره وبازم خرما و گردو وبازم روش حلوا میریزیم و با خلال پسته وبادوم تزیین میکنیم و باچای تازه دم نوش جان میکنیم 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
_کوکو 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صفای کوچه باغ‌های قدیمی که صدای آب و بوی کاهگلش آدم رو سرمست میکنه و بیخیال دنیا ... روزتون بخیر ❤️
🦪 😋 🔸تهيه سس براى مزه دار كردن ماهى : /نمك /فلفل سياه تخم گشنيز ريحون و جعفرى و تره فرنگى تازه و سير اب ليمو تازه /يك قاشق شير /خردل /و كمى روغن مايع / سبزى ها و سير را ريز خرده كرده سپس بقيه مواد را بهش افزوده و خوب مخلو ط ميكنيم /فيله ماهى بدون پوست را شستم كمى نمك و فلفل سياه زدم و در يك قاشق روغن بهمراه چند حبه سير بمدت ٦ دقيقه دو طرف ماهى را سرخ كردم توى يك ظرف نسوز مقدارى كرفس و هويج خرد شده چيدم و بعد ماهى هاى نيم سرخ شده را روش چيدم و روى ماهى را از اون سس زدم و مقدارى سير خرد شده هم روش ريختم و بعد روى ان را با كاغذ نسوز پوشوندم و بمدت ٣٠دقيقه در فر از قبل گرم شده با حرارت ١٨٠ قرار دادم و با همان ظرف ر وى ميز سرو كردم 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
# تزیین _شله_زرد 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
🍰 😋 ▫️کیک آرد برنج با دستور نفیسه ▫️آرد برنج يک و نيم ليوان ▫️شكر يک ليوان ▫️كره 50گرم ▫️تخم مرغ 3 عدد ▫️ب.پ يک ق چ ▫️وانيل نصف ق چ ▫️ماست 5 ق غ اگر شير استفاده كردين نصف ليوان ▫️پودر مغز گردو يا بادام ويا فندق 5 ق غ 🔸اول تخم مرغ رو با شكر و وانيل ميزنيم خوب پوک بشه و گرم رنگ و كشدار و بعد كره آب شده و شير يا ماست رو بهش اضافه ميكنيم دو دور با همزن ميزنيم و بعد تو دو مرحله آرد برنج رو بهش اضافه ميكنيم و خوب ميزنيم تا موادمون يكدست بشه در آخر ب.پ و پودر گردو ويا هر چى دوست دارين رو بهش اضافه ميكنيم و ميريزيم تو قالب 22 سانتى با درجه 180 فر كه قبلا گرمش كرديم به مدت 30 تا 40 دقيقه ميپزيم 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
🍗 😋 🔸دو تا پیاز رو خلالی درشت خورد کنید دو تا سه حبه سیر را له کنید یه لیمو ترش رو نصف کنید آب آنرا به همراه دو قاشق غذاخوری روغن زیتون و ادویه ونمک و زعفران مخلوط کنید بلدرچین هارو داخل مواد بزارید و درظرف را ببندید و چند ساعت بزارید یخچال مرینت بشه بعد هم با کمی کره و یا روغن مایع داخل تابه بزارید حرارت کم و در تابه رو ببندید تا کمی اب بندازن و یه طرف که سرخ شد طرف دیگه رو هم همینطور و بعد هم با یه شوید پلو زعفرانی نوش جان کنید پخت بلدرچین کمه مخصوصا اگر تایم مرینت زیاد باشه میتونید تو فویل با مواد مرینت بپیچین و بزارید فر تا پخته بشه 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
هر شب پنجرہ‌ های ملکوت آسمان بسوی قلبها گشودہ میشود الهی امشب! ﮐﯿﻨﻪ ﺭﺍ ﺍﺯ قلبہای ما ﺑﺰﺩﺍی و نور ایمانت را در قلبهایمان جاری کن ... شبتان خوش 🌙 و سرشار آرامــــش🍂🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صفای کوچه باغ‌های قدیمی که صدای آب و بوی کاهگلش آدم رو سرمست میکنه و بیخیال دنیا ... روزتون بخیر ❤️
🌯 😋 🔸سه عدد تخم مرغ سه قاشق ماست سه قاشق شیر سه قاشق ارد کمی نمک هم میزنیم توی تابه چرب شده کمی از مایع میریزیم ومثل پنکیک سرخ میکنیم مواد داخلشم خیارشو ریز وجعفری ریز شده وکالباس وسس مایونز مایونزه میمالیم همه جای نون بعد خیارشور جعفری وبعد ورقه های کالباس میچینیم روش و رول میکنیم میزاریم یه ساعت یخچال خودشو بگیره بعد برش میزنیم 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
🥘 😋 🔸سیب زمینی و پیاز خام رو رنده کنید، گوشت چرخ کرده اضافه کنید، نمک ادویه زردچوبه و فلفل بزنید، ترخون و مرزه تازه اگه نداشتید خشک شده بش اضافه کنید و کمی آرد نخودچی بریزید، در حدی که موقع پخت از هم نپاشه، بعد دونه دونه سرخ کنید. تو یه قابلمه پیاز داغ فراوان درست کنید، سیب زمینی و گوجه نگینی کنید فلفل سبز خورد کنید و خوب تفت بدید، رب رو اضافه کنید و‌ حسابی تفتش بدید و دوباره، ترخون و مرزه بریزید و نمک و ادویه جات و پودر لیمو عمانی، آب بریزید بذارید یکم سیب زمینی ها بپزه بعد قیمه ها رو بش اضافه کنید و بذارید مغز پخت بشه و به روغن بیفته نکته: این خوراک با نان سرو میشه حتما ترخون و مرزه یادتون نره سیب زمینی رو رنده ریز و پیاز رو رنده درشت بکنید 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘
مرغ و نیمپز کردم‌ بعد تو روغن کم‌ سرخش کردم یکم‌سرخ بشه کافیه نباید خشک‌بشه مرغارو خارج کردم یه پیاز و نگینی خورد کردم سرخ شه یه قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کردم و تفت دادم وحالا یه لیوان اب اضافه میکنیم میذاریم جوش بیاد یه مقدار زرشک و ک ازقبل با یه قاشق گلاب خیس کرده بودم‌ و بهش اضافه کردم تکه های مرغ و توش میچینیم و در قابلمه رو میبندیم تا خودشتمون جابیفته 🍒 👩‍🍳 🍒 وبا 👩‍🍳 🍒 ╭┅───────────────┅╮ 🎀 @ashpazkhone_behshti🎀 ╰┅───────────────┅╯ ☘ 🌸☘ ☘🌸☘