6.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه غذای فوق العاده خوشمزه 😍😋
6 بادمجان متوسط
مواد میانی👇🏼
500 گرم گوشت چرخ کرده
یک قاشق غذاخوری زیره
یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه
یک قاشق چایخوری نمک
یک عدد پیاز رنده شده
دو حبه سیر رنده شده
یک تخم مرغ
یک قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
طرز تهیه:
همه ی مواد کوفته را در یک کاسه مخلوط کرده و خوب ورز دهیم, از طرف دیگر بادمجان ها را همانطور که در فیلم نشان داده شده برش داده و پشت و رو سرخ کنیم
کوفته ها را به شکل یک توپ گرد درست کنید طبق فیلم از سمت چپ شروع به پیچیدن بادمجان به شکل گل کنید
برای سس👇🏼
یک لیوان آب گرم
,یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
یک قاشق چای خوری رب فلفل
یک قاشق غذاخوری کره
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
همه رو مخلوط کرده خوب هم بزنید و در ظرفی که بادمجان هارو چیدید بریزید
در فر از قبل گرم شده به مدت 30دقیقه خوب بپزید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راحت ترین و خوشمزه ترین غذای فست فودی همین کورن داگه 😋
مهمونی هات و با این فست فود مدرن جذاب تر کن
بفرست برای اونی که می خوای این و کنارش بخوری 😋
برای درست کردن کورن داگ
دو تا هات داگ از وسط برش بدید و دور هر کدوم رو یک ورق پنیر گودا بزارید و خوب با دست فشار بدید تا خوب فیکس بشه .
برای خمیر خوشمزش یک لیوان آرد و یک لیوان شیر و یک عدد تخم مرغ و نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و یک قاشق چایی خوری بیکینگ پودر خوب با هم مخلوط کنید تا مواد یکدست بشه.
مواد رو داخل یک لیوان بلند بریزید و هات داگ ها رو خوب به خمیر آغشته کنید و بعد داخل پودر سوخاری بزنید و داخل روغن داغ داغ با حرارت کم سرخ کنید .
به همین راحتی و خوشمزگی 😋👌
#کورن_داگ.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی متری تردوخوشمزه🍟
عالی ترین مدلی که میتونی یه سیب زمینی تردو خوشمزه آماده کنی
_سیب زمینی ۳عدد
_نشاسته ذرت ۱ ق غ
_نمک وفلفل پاپریکا آویشن نصف ق چ
_خب اول سیب زمینی هاروپوست بکنید بعد خوردش کنید وابپز کنید بعد هم بریزید تو یه صافی تا ابش کاملا خشک بشه بعد لهش کنید بهش نشاسته ذرت وادویه ها رو بزنید بعد هم خوب مخلوط کنید تا منسجم بشه بعد بین دوتا کاغذ روغنی پهن کنید بزارید تو یخچال یساعت استراحت کنه بعد برش بدید تو روغن فراوون و داغ سرخ کنیذ یا تو ایرفرایر بپزید روش روغن اسپری کنید به همین راحتی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_پنجره_ای #بدون_فر 😍😋
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۲/۳ لیوان
گلاب ۱/۴ لیوان
نشاسته گل ۱/۲ لیوان
آرد سفید ۱ لیوان
وانیل ۱/۲ ق.چ
🔴نشاسته، شیر و گلاب رو مخلوط میکنیم تا نشاسته کاملا باز بشه تو یه ظرف دیگه 3 تا تخم مرغ با وانیل میزنیم و به ترکیب قبلی اضافه میکنیم، آردو روی مایع الک و خوب هم میزنیم میزاریم نیم ساعت تو محیط استراحت کنه بعد از صافی رد می کنیم.
داخل یه قابلمه کوچیک و گود تا نصفه روغن میریزیم و قالب مخصوص رو داخلش میزاریم تا با حرارت نسبتا بالا داغ بشه قالب رو درمیاریم و سریع روغن اضافیش رو دستمال میگیریم و داخل مایع میبریم طوری که مایع با بالای قالب فاصله داشته باشه و در روغن داغ میزاریم تا طلائی بشه
شیرینی ها رو روی کاغذ روغنی یا دستمال آشپزخونه به صورت تک تک میچینیم تا روغن اضافه اش گرفته بشه بعد از خنک شدن روشُ پودر قند و در صورت تمایل پودر هل بریزید
⭕️قالب به کف قابلمه برخورد نکنه
⭕️موقع سرخ کردن بعد از کمی ضربه کوچک شیرینی از قالب جدا میشه
⭕️بعد اینکه چند تا از شیرینی ها رو آماده کردین، مواد مایع رو هم بزنید تا ته نشین نشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_ماکارونی😍😋
یه بسته ماکارونی فرمی
۲۰۰گرم سینه مرغ پخته
تخم مرغ ۳عدد
نصف لیوان شیر
نصف لیوان آب سودا یا گازدار
۱سوم لیوان روغن مایع
پنیرپیتزا به میزان لازم
پیاز
فلفل و نمک وزردچوبه
سینه ی مرغ رو ریش ریش کنین پیازو با کمی روغن وزردچوبه تفت بدین مرغ ریش ریش شده رو اضافه کنین وکمی تفت بدین نمک وفلفل هم بزنین.ماکارونی فرمی شکل دلخواهتون رو بپزین وابکش کنین.تخم مرغ ،آب سودا،روغن وشیرو داخل ظرفی گودباچنگال هم بزنین ماکارونی رو بهش اضافه کنین ونمک وفلفل بزنین ومخلوط کنین نصف مواد ماکارونی رو داخل قابلمه تفلون بریزین وروش مرغ ریش ریش شده رو بریزین وصاف کنین.روی مرغ پنیر پیتزا بریزین هرچه بیشتر خوشمزه تر من پنیرم همین اندازه بود ریختم شما بیشتر بریزین.بقیه ی مواد ماکارونی رو بریزین وصاف کنین .در قابلمه رو بزارین وشعله رو کم کنین تا یه طرفش سرخ بشه (من با شعله کم ۴۵دقیقه زمان دادم) بعد برگردونین وطرف دیگش رو هم بزارین سرخ بشه وبا سس کچاپ ونوشابه سرو کنین آبسودا همون آب گازدار هست.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_با_سبزیجات_در_فر
3 عدد ران مرغ (بدون پوست) سبزیجات، دلخواه (سیب زمینی، فلفل سبز، گوجه گیلاسی، پیاز،..)
مواد سس:
2 قاشق غذاخوری ماست سفت 1 قاشق سوپ خوری سس سالسا
1 قاشق چایخوری عسل
نمک - فلفل سیاه
1 قاشق سوپخوری آویشن
1 قاشق چایخوری پودرکاری 3-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون ، پاپریکا
2 حبه سیرپوره شده
طرزتهیه :
تمام مواد سس را کاملا باهم مخلوط کنید.
مرغ را در یک کاسه بزرگ گذاشته وبا این سس کاملاً آغشته کنید. روی ظرف راپوشانده وچند ساعت استراحت دهید. اگر زمان نداشتید 1 ساعت کافیست. رانها وسبزیجات دلخواه رادر فویل گذاشته ودر سینی قراردهید. حدود 40 دقیقه در فر ازقبل گرم شده بادمای190 درجه گذاشته تا پخته شوند.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی_گوشت😍😋
⠀
مواد لازم خمیر:
دوغ کفیر - 500 میلی لیتر
تخم مرغ ۱ عدد
جوش شیرین 1 ق چ
نمک 1 ق چ
آرد حدود 450-500 گرم ⠀
مواد میانی:
گوشت چرخ کرده 400 گرم
3 عدد پیاز متوسط
نمک، فلفل سیاه
در صورت دلخواه زیره
⠀
دوغ، تخم مرغ، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید سپس آرد را کم کم اضافه کرده مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود که به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و مواد میانی را درست کنید.
با غذاساز پیازها را پوره کنید، گوشت چرخ کرده ، نمک، فلفل و زیره را اضافه کنید و مخلوط کنید.
خمیر را خوب ورز دهید و ۵ دقیقه استراحت دهید.
سپس خمیر را با وردنه باز کنید ، با کاتر دایره برش بزنید در هر برش مقداری از مواد میانی گذاشته و مانند فیلم خمیر را از کنارهها جمع کنید و در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز اومدم به یه صبحونه خوشمزه و لاکچری😎😍😋
میدونی این صبحونه تو هتلها و کافه ها چند تومن سرو میشه؟؟
حالا خودت با کمترین قیمت درستش کن و لذتشو ببر🤤
هم خوشمزه س هم خیلی شیک و خوشگله😊
مواد لازم:
نون سیمیت ۱عدد
پنیر موزارلا پیچ یا پنیرپیتزا
تخم مرغ ۲عدد
اسفناج
گوجه
نمک و فلفل
از طعمش نگم برات که محشره🤌🏻😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز اومدم به یه صبحونه خوشمزه و لاکچری😎😍😋
میدونی این صبحونه تو هتلها و کافه ها چند تومن سرو میشه؟؟
حالا خودت با کمترین قیمت درستش کن و لذتشو ببر🤤
هم خوشمزه س هم خیلی شیک و خوشگله😊
مواد لازم:
نون سیمیت ۱عدد
پنیر موزارلا پیچ یا پنیرپیتزا
تخم مرغ ۲عدد
اسفناج
گوجه
نمک و فلفل
از طعمش نگم برات که محشره🤌🏻😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سینه_مرغ_سوخاری 😍😋
در فر (#رژیمی) یا روی گاز👇🏻
سینه مرغ
ماست ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
میتونید از ادویه های دیگه هم استفاده کنید، من خودم پیاز و پودر سیر هم بهش میزنم، عالی میشه
۳۰ دقیقه میذاریم داخل یخچال تا مزه دار بشه
پنیر پارمزان ۵۰ گرم (میتونید نریزید)
پودر سوخاری به میزان لازم
روغن زیتون یا روغن مایع به میزان لازم
پخت در دمای: ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت
به مدت: ۲۰ دقیقه
و یا بدون روغن در تابه نچسب
یا با روغن و به حالت سوخاری در تابه.
برای سوخاری کردن روی گاز میتونید از روش این روش هم استفاده کنید:
بعد از مزه دار کردن سینه مرغ اون رو داخل آرد سفید،تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتونید و بعد سوخاری کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #بورك_اسفناج_پنیر 😍😋
بورک باید اينجورى ترد و خوشمزه باشه و خيلى راحت اماده بشه👌🏻😋👌🏻
خمير هزار لا ١بسته
اسفناج ٢٠٠ گرم
پنير خامه اى ٢٠٠ گرم
روغن زيتون ٢ ،٣ قاشق غداخورى
گردو به مقدار دلخواه
زرده تخم مرغ( براى رومال كردن)
كنجد براى تزئين
❌فر ١٨٠ درجه به مدت ٣٥_ ٤٥ دقيقه(بسته به نوع فر زمان فرق ميكنه حواستون باشه نسوزه)
❌خمير هزار لارو بعد از نيم ساعت كه از فريزر دراوردين حتما خيلى خوب با وردنه باز كنين
❌ كيفيت و تازگى خمير هزار لا خيلى مهمه
❌اگه ديدين خميرتون موقع وردنه كشيدن پاره شد يا به شكل دلخواهتون باز نشد ميتونين خميرو جمع كنين يه ورز خيلى كوچيك بدين بعد خودتون بازش كنين
همه ى مراحل در ويديو مشخص هست☺️
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورشت_گیاهی😍😋
.
طرفدار غذای ملس بدون شک عاشقش میشین😋
۱ عدد پیاز بزرگ، ۱۳۰ گرم لپه، ۳ عدد هویج، ۱ عدد کلم قمری بزرگ، ۱ ق غ رب گوجه، ۱ ق غ رب انار، ۱ ق غ پرک لیمو، زردچوبه، کمی پودر کاری، فلفل سیاه، پودر زنجفیل(زنجبیل)، چوب دارچین، محلول زعفران ونمک، ۱۰ عدد آلو، ۱ عدد سیب زمینی سرخ شده
.
- پیاز رنده شده به غذاتون لعاب میده، بهتره برای خورش از این نوع پیاز استفاده کنید
.
-لپه حتما نصف روز خیس بخوره، و اینکه زیاد تفت ندین، چون سفت میشه، در حد چند دقیقه برای وا نرفتن و له نشدن داخل خورش عالیه.
.
-میزان ربانار، آلو ، پرک لیمو بر اساس ذائقتون قابل تغییره
.
- درصورت تمایل میتونین از عصاره گوشت استفاده کنین
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛