5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لبو_پلو با توپک مرغ😋
۱- اول برای هر نفر ۱ عدد لبوی متوسط را شسته پوست کنده درشت رنده یا ریز خلال کنید
۲- در تابه ای رنده های لبو رو با روغن + نمک + ۲ قاشق آبلیمو سرخ کنید (نمک و آبلیمو موقع سرخ کردن لبوها باعث میشه شیرینش گرفته بشه)
۳- ۳ پیمانه برنج رو که از قبل با نمک خیس دادید کمی زنده تر آبکش کنید کف قابلمه روغن بریزید تهدیگ بذارید (من برای تهدیگ از رنده لبوی سرخ شده استفاده کردم) یک لایه برنج آبکش شده بعد لبوی سرخ شده دوباره برنج آبکش شده بریزید کمی زعفران دم شده بدید و با شعله کم بذارید دم بکشه
۴- تو این فاصله ۲۵۰ گرم گوشت مرغ چرخ شده رو + ۱ پیاز رنده شده آب گرفته + ۲ قاشق آرد سوخاری + فلفل سیاه + پودر پاپریکا + ۱ قاشق ریحون خشک مخلوط کنید خوب ورز بدید توپک هایی درست کنید و تو روغن + چند قاشق زعفران دم شده سرخ کنید
۵- ۲ تا پیاز ریز خلال شده رو تو روغن سرخ کنید تو نصف پیازها توپک های مرغ + ۱ قاشق رنده لبوی سرخ شده رو تفت بدید و کنار بذارید
زمان پخت ۴۵ دقیقه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
۱۷ بهمن ۱۴۰۰
11.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لازانیا خونگی
مواد لازم:(برای ۴ نفر)
لازانیا: ۳۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
پیاز بزرگ: ۱عدد
قارچ: نیم کیلو
فلفل دلمه: ۱عدد
نمک،زردچوبه: به مقدار لازم
ادویه مخصوص لازانیا: ۲ بسته(داخل بسته لازانیا ۲ بسته کوچک ادویه وجود داره)
رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری سرپر
پنیر پیتزا: نیم کیلو
سس بشامل(دستور در هایلایت ها موجوده)
#پارت_اول
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
۱۷ بهمن ۱۴۰۰
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جوجه_شکم_پر
.
توضیحات داخل فیلم👆🏻😍
و اما سبزیجات
چوچاق، خالیواش، تره، گشنیز و جعفری
اگه سبزیجات شمالی ندارید
از نعنا، کمی ریحان، خیلی کم شوید و تره، گشنیز و جعفری استفاده استفاده کنید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
۱۷ بهمن ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برشهای تزئینی گوجه فرنگی🍅
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
.
۱۷ بهمن ۱۴۰۰
10.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم
تخم مرغ: ۲عدد(زرده و سفیده جدا)
وانیل: نوک ق.چ
شیر: ۴ق.چ
شکر: ۲ق.غ
آرد همه منظوره: ۳۰گرم یا ۴ق.غ
.
سفیده ها رو با یه قاشق از شکرمون با دور تند همزن میزنیم تا سفید و پفکی بشه.
زرده ها رو با وانیل و بقیه شکر و شیر هم میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد آرد الک شده رو کم کم اضافه میکنیم و بصورت دورانی هم میزنیم تا آرد کاملا تو مایه باز بشه بعد به سفیده ها اضافه میکنیم و خیلی آروم و دورانی فولد میکنیم تا پف سفیده از بین نره.
مایمونو داخل قیف میریزیم.
داخل تابمونو چند قطره روغن میریزیم و با دستمال پخشش میکنیم تا روغن اضافه هم گرفته بشه.بعد میذاریم تابه گرم بشه.
مایه رو با کمک قیف با فاصله از هم داخل تابه میریزیم اجازه میدیم تا یکم مایه ببنده وخودشو بگیره دوباره روی همونا مقداری از مایه رو میریزیم چند قطره آب داخل تابه میریزیم و درشو میذاریم بعد از حدود سه چهار دقیقه پنکیکهارو برمیگردونیم دوباره چند قطره آب داخل تابه میریزیم و درشو میذاریم بعد از سه دقیقه امادست
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
۱۷ بهمن ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چاکلت لاوا کیک
چاکلت_لاوا_کیک
مراحل کار و استوری کردم
مواد لازم ۵ تا تخم مرغ
کره دویست گرم
آرد صد گرم
شکر ۱۰۰ گرم
شکلات مرغوب ۱۰۰ گرم (شیری یا تلخ)
نمک یک چهارم ق چ
وانیل یک چهارم ق چ
قهوه فوری درصورت تمایل دو ق چ
اول شکلات و کره رو ذوب کنید (به نکاتی که استوری میکنم لطفا توجه داشته باشید) قهوه فوری هم بهش اضافه کنید
تخم مرغ ها و وانیل و نمک و شکر رو با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشن
مخلوط شکلات و کره رو به تخم مرغ زده شده افزوده و
آرد رو الک کنید و به مواد اضافه کرده به آرامی هم بزنید
این دستور بکینگ پودر نداره در نتیجه هوای داخل تخم مرغ و مواد رو با هم زدن زیاد از بین نبرید
داخل فنجون ها رو با کره چرب و پودر کاکائو بپاشید و برگردونید تا پودر های اضافه از قالب بریزند و مواد رو تا سه چهارم قالب پر کنید و در فر ۱۹۰ درجه بمدت ۷ تا ۸ دقیقه بپزید
بیشتر نشه وگرنه توش میپزه و اینجوری داخلش روون نمیشه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
༺༻༺༻༺༻༺༻
۱۷ بهمن ۱۴۰۰
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
# تزئین_ حلوا
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
۱۷ بهمن ۱۴۰۰
#فلافل
دولیوان نخود رو از شب قبل خیس کنین و چندبار آبش رو عوض کنین
روز بعد داخل سبد بریزین تا آبش گرفته بشه سپس داخل غذاساز بریزین و خوب خردشون کنین.سه حبه سیر و یه دونه پیاز درشت رنده شده و آب گرفته رو با یه سیب زمینی پخته به نخودها اضافه کنین و خوب ورز بدین .به موادتون نمک و فلفل و آویشن و هر ادویه ای که دوست دارین اضافه کنین و با دست کاملا مخلوط کنین .اونا رو با قالب شکل بدین و توی روغن داغ که روی فلافلها رو گرفته... خوب سرخشون کنین.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱۷ بهمن ۱۴۰۰
۱۷ بهمن ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مربای_انجیر
ابتدا یک کیلو شکر و دولیوان آب را روی شعله کم بزارید تا جوش بیاد و حدود پنج دقیقه بجوشه حال انجیر ها رو با چنگال سوراخ کرده داخل ظرف بریزید سر قابلمه رو بزارید حدود یک ساعت بجوشه حالا دوقاشق آبلیمو ی تازه اضافه کنید برای تست اینکه مربا آماده شده یانه آب مربا رو روی بشقاب بریزید تا سرد بشه اگه حالت عسلی و غلیظ بود مربای شما آماده ست. .
واما نکات مهم👇
1: مقدار انجیر برابر شکر استفاده بشه
2:اگرانجیرشمارسیده ونرم هست مدت پخت کمتربایدباشه که له نشه
3:اگرانجیرشماسفت هست یک لیوان آب بیشتربریزیدکه خوب پخته بشه
4:برای عطرمرباازدارچین هل وگلاب هم میتونیداستفاده کنید.
5:برای خوشرنگترشدن مربازعفران هم میشه اضافه کرد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱۷ بهمن ۱۴۰۰
۱۷ بهمن ۱۴۰۰
۱۷ بهمن ۱۴۰۰