فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای تهیه افطاری ساده و سرشار از کلسیم 😋
ده عدد بادام درختی رو به همراه چهار عدد خرما و یک قاشق غذاخوری کنجد داخل آب خیس کنید
خرما های هسته گیری شده
بادام های پوست گرفته
کنجد
و یک سوم پیمانه آب
با میکسر یا گوشکوب برقی میکس کنین
این نوشیدنی ساده بهترین و سالم ترین انتخاب برای افطار هست
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کباب_کوبیده_مرغ
۲ عدد سینه مرغ
۲۰۰ گرم دنبه گوسفندی
یک حبه سیر
۱ عدد پیاز
زعفران _نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز
جعفری دو ق غ
دو عدد سینه ی مرغ رو دو بار با دنبه ها چرخ کنید تا خوب یکدست له بشن. من با همون چرخ گوشت پیاز و سیر چرخ میکنم که کاملا محو بشن و فقط طعمشون باقی بمونه توجه کنید وقتی پیاز و رنده یا چرخ کردید آبشو حتما بگیرید که گوشتا روی آتیش وا نرن. خوب هم بزنید و زعفران و ادویه هاتون رو بش اضافه کنید و 2 ساعت توی یخچال قرار بدید مرحله آخر هم که سیخ گرفتن و کباب کردنه
اضافه کردن دنبه برای نرم شدن کباب هست و اگر رژیم دارید می تونید از دستور کباب حذف کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رول_مرغ_و_اسفناج
دستور تهیه :مرغ هایی که اینجا ازشون استفاده کردم در واقع یه سینه مرغ درسته بود که از وسط نصف کردم و بعد به نمک، فلفل و سیر رنده شده آغشتشون کردم و کوبیدمشون و گذاشتم یه شب تا صبح تو یخچال موندن تا مزه بگیرننخیم که مرغو باهاش پیچیدم نخ مخصوص آشپزیه فقط یادتون باشه قبل از سرو بازشون کنین ...وقتی مرغ داره با سس میپزه در ماهیتابه رو حتما بذارین و حرارتم ملایم کنین تا تقریبا نیم ساعتی با هم بپزن یکی دو باریم مرغو زیرو رو کنین تا هم مرغ خوب مغز پخت بشه و مزه بگیره و هم سس تنگ آب بشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ادویه_آبگوشتی 🥘
من وقتی آبگوشت درست میکنم از ترکیب چندتا از ادویه های زیر استفاده میکنم، مزه #آبگوشتم عالی میشه👇
مقدارهای مساوی از فلفل سیاه ساییده، بادیان، پودر میخک، جوزهندی ساییده و دارچین را ترکیب کرده و به آبگوشت اضافه کنید.
🥦 آشپزی با عشق
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه ترین غذای ایرانی فسنجون،بریم درستش کنیم😍
۲۵۰ گرم مغز گردو رو کامل آسیاب کنین
داخل قابلمه بریزین و کمی تفت بدین
مقداری آب و
۳ قاشق غذا خوری ازین رب سیب که طرز تهیه ش رو تو کپشن براتون گذاشتم اضافه
و در قابلمه رو بذارین
(برای تهیه رب سیب :باید ۲ کیلو سیب پوست کنده و خورد شده رو
با ۲ لیوان آب داخل قابلمه بریزین
بزارین بجوشه و بعد پوره کنین ، وقتی آبش کشیده شد و رنگش تغییر کرد ، آماده س)
۲ ساعت زمان بدین تا خوب جا بیفته
بعد مقداری یخ اضافه کنین تا شوک وارد بشه و گردو ها روغن پس بدن
به مقدار دلخواه رب انار بریزین
و ۱ ساعت دیگه زمان بدین تا حسابی جا بیفته
داخل تابه مقداری روغن بریزین.
نصف یه مرغ رو توی تابه بذارین و
روش مقداری نمک ، پودر سیر ،فلفل سیاه، کمی زنجبیل و عصاره زعفران بریزین
دو طرف مرغ رو سرخ کنین
کمی آب اضافه و درشو بزارین.
۱ الی ۱ ساعت نیم زمان لازمه تا مرغ پخته شه
وقتی فسنجون به روغن افتاد ،ینی آماده است
توی ظرف بکشین و مرغ رو داخلش بزارین
این فسنجون خوش عطر و طعم رو با برنج سرو کنین که مطمئنم هرکی بخوره عاشق میشه
نوش جان🥰
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای چهار نفر🔻
گوشت چرخ شده : دویست گرم
پیار رنده شده ریز : یک عدد متوسط آبگرفته شده
سیب زمینی : یک عدد کوچیک رنده ریز و آبگرفته شده
جعفری خرد شده : دو قاشق
چوچاق خرد شده : یک قاشق
(اگر ندارید جعفری خرد شده و یک شاخه نعناع بزنید.)
نمک ، فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
تخم مرغ : یک عدد (بدون تخم مرغ هم میشه)
طرز تهیه🔥
۱.تمام مواد بالا رو مخلوط کنید و به هر اندازه که میخواید شکل بدید.
۲.داخل روغن سرخ کنید مثل کتلت.
طرز تهیه سس شامی🔥
۳.یک عدد پیاز متوسط رو خرد کنید و سرخ کنید.
۴.اگر پیاز داغ دارید دو قاشق بریزید داخل قابلمه و دو قاشق رب گوجه با مقدار خیلی کم روغن تفت بدید تا خوشرنگ بشه.
۵.یک و نیم لیوان آب بریزید تا بجوش بیاد.
۶.وقتی جوش اومد نمک و فلفل رو اندازه کنید و نصف استکان آب نارنج بهش اضافه کنید.
۷.یک ربع که آروم جوشید شامی های سرخ شده رو داخلش بریزید و ده دقیقه آروم بجوشه تا سس به خوردش بره.
۸.برای کنارش گوجه و سیب زمینی سرخ شده قرار بدید و با یک کته نوش جون کنید.
۹.میتونید شامی های سرخ شده رو ده دقیقه مونده به سرو داخل سس بریزید.
#ترش_کباب
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کتلت_نخود
گوشت چرخ کرده 250 گرم
نخود 1 فنجان
لپه 1 فنجان
تخم مرغ 3 عدد
پیاز رنده شده 1 عدد
آرد سوخاری 1 ق غ
پیازچه چند ساقه سبز ریز خورد شده
نمک… فلفل …زردچوبه….روغن….به مقدار لازم
ابتدا نخودو لپه را از شب قبل خیس می کنیم.
میذاریم ابکش خوب که آب اضافه اش رفت دو بار چرخ می کنیم.
بعد ازاین کار تمامی مواد به غیر از روغن را به نخود و لپه چرخ کرده اضافه می کنیم و با هم خوب ورز می دهیم.
دقت کنید که مایع کتلت نباید شل باشه تا بتونید خوب توی دست فرم بدید.
در نهایت کتلت های فرم داده شده را تک تک داخل روغن داغ سرخ می کنیم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از 😂 جوک موک 😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام بر این روز زیبای خداوند🌸🍃
گلچینی از زیبـاترین🌸🍃
گل هـای آرزو را
در زرورقـی🌸🍃
از دعا میگذارم
ومـزیـن به🌸🍃
روبانی از آمین
تـقدیم قـلب🌸🍃
مهربانتان میڪنم
صبح زیبـاتـون بخیر 🌸🍃
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کالاجوش،کله جوش،کالجوش ، یا اشکنه کشک ،اسمش زیاد مهم نیست مهم اینه که من عااااشقشم و شک ندارم شما هم عاشقش میشید اگه تا حالا درست نکردید حتما امتحانش کنید😍😍
👈🏻برای حدود دو کاسه ازین غذا ما به این مقدار مواد احتیاج داریم👇🏻
یک پیاز متوسط
یک قاشق سر پر روغن حیوانی،زرد یا دنبه فرقی نداره هردوش خوشمزه میشه
یک قاشق چای خوری زردچوبه
یک قاشق غذا خوری نعناع خشک
حدود دو سه قاشق پودر گردو
حدود یک لیتر کشک ساییده شده و رقیق شده
ترجیحا خونگی و دست ساب باشه خیلی بهتر میشه😍
پیاز رو با روغن تفت بدید تا طلایی بشه،حرارت ذو کم کنید و زردچوبه و نعناع و گردو رو اضافه کنید و هم بزنید و بلافاصله کشک رو اضافه کنید، اصلا نیازی به جوشیدن کشک نیست،همین که اطرافش حباب زد و خواست بجوشه حرارت رو خاموش کنید حاضره🤌🏻
🍔 🍖
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_باقلوا
قسمت دوم
سپس بریزید تو قالب که کاغذ روغنی انداختیم و کناره ها رو چرب کردیم میریزیم روی خمیر رو صاف کرده با مواد رومال روی خمیر رو رومال میکنیم و بزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه به ۴۰ تا ۴۵ دقیقه روی شیرینی که طلای شدخارج کرده بزارید خنک بشه از قالب خارج کرده کناره های کیک رو برش زده و کیک رو لوزی ویا مربعی برش بزنید و آروم برگردونید داخل قالب و شربت ولرم رو به گرمی بریزید روش و بزارید شربت به خورد کیک بره
یک لیوان آب رو میزاریم رو گاز تا بجوش بیاد یک ق چ جوهر لیمو و یا یک قاشق اب لیمو بهش اضافه کرده آب که جوش اومد یک لیوان پر شکر میریزیم هم نزنید شکر با حرارت ملایم تو آب حل بشه شکر که حل شد ته استکان گلاب و کمی زعفران اضافه کرده حدود ده الی 15 دقیقه آروم جوش بزنه و قوام بیاد.
عزیزان نگران نباشید کیک شیرین نمیشه و عصرانه با چای لب سوز و لبریز عالی میشه پاشید دست بکار شید و درست کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛