هدایت شده از 😂 جوک موک 😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام بر این روز زیبای خداوند🌸🍃
گلچینی از زیبـاترین🌸🍃
گل هـای آرزو را
در زرورقـی🌸🍃
از دعا میگذارم
ومـزیـن به🌸🍃
روبانی از آمین
تـقدیم قـلب🌸🍃
مهربانتان میڪنم
صبح زیبـاتـون بخیر 🌸🍃
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کالاجوش،کله جوش،کالجوش ، یا اشکنه کشک ،اسمش زیاد مهم نیست مهم اینه که من عااااشقشم و شک ندارم شما هم عاشقش میشید اگه تا حالا درست نکردید حتما امتحانش کنید😍😍
👈🏻برای حدود دو کاسه ازین غذا ما به این مقدار مواد احتیاج داریم👇🏻
یک پیاز متوسط
یک قاشق سر پر روغن حیوانی،زرد یا دنبه فرقی نداره هردوش خوشمزه میشه
یک قاشق چای خوری زردچوبه
یک قاشق غذا خوری نعناع خشک
حدود دو سه قاشق پودر گردو
حدود یک لیتر کشک ساییده شده و رقیق شده
ترجیحا خونگی و دست ساب باشه خیلی بهتر میشه😍
پیاز رو با روغن تفت بدید تا طلایی بشه،حرارت ذو کم کنید و زردچوبه و نعناع و گردو رو اضافه کنید و هم بزنید و بلافاصله کشک رو اضافه کنید، اصلا نیازی به جوشیدن کشک نیست،همین که اطرافش حباب زد و خواست بجوشه حرارت رو خاموش کنید حاضره🤌🏻
🍔 🍖
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_باقلوا
قسمت دوم
سپس بریزید تو قالب که کاغذ روغنی انداختیم و کناره ها رو چرب کردیم میریزیم روی خمیر رو صاف کرده با مواد رومال روی خمیر رو رومال میکنیم و بزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه به ۴۰ تا ۴۵ دقیقه روی شیرینی که طلای شدخارج کرده بزارید خنک بشه از قالب خارج کرده کناره های کیک رو برش زده و کیک رو لوزی ویا مربعی برش بزنید و آروم برگردونید داخل قالب و شربت ولرم رو به گرمی بریزید روش و بزارید شربت به خورد کیک بره
یک لیوان آب رو میزاریم رو گاز تا بجوش بیاد یک ق چ جوهر لیمو و یا یک قاشق اب لیمو بهش اضافه کرده آب که جوش اومد یک لیوان پر شکر میریزیم هم نزنید شکر با حرارت ملایم تو آب حل بشه شکر که حل شد ته استکان گلاب و کمی زعفران اضافه کرده حدود ده الی 15 دقیقه آروم جوش بزنه و قوام بیاد.
عزیزان نگران نباشید کیک شیرین نمیشه و عصرانه با چای لب سوز و لبریز عالی میشه پاشید دست بکار شید و درست کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_فرانسوی راحت و ساده
که در واقع یه غذای کامله و می تونین برای ناهار یا شام درست کنین
سیب زمینی
گوشت
چغندر پخته
هویج
ذرت
خیار
کلم
همه مواد رو به مقدار مساوی بریزین
بچه ها مواد این سالاد کاملا انتخابیه و میتونین به دلخواه کم و زیاد کنین.
برای سس👇
روغن
ماست
آبلیمو
و نمک رو مخلوط کنین
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتف سوخاری به روش رستورانی درست کن به راحتی🤩 مغز پخت هم میشه
مواد لازم🥣 :
کتف مرغ : هشت عدد
گرانول سوخاری پولکی ( پانکو طلایی ) مارک تردک : یک بسته
آرد گندم : یک لیوان
تخم مرغ : دو عدد
نمک، فلفل قرمز، پاپریکا و آویشن : به مقدار لازم
زعفرون : ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو : ۲ قاشق غذاخوری
شیر : نصف استکان
کتف هارو مثل ویدیو برش بزنید و از هم جدا کنید.
تو ظرفی دو تا تخم مرغ، ظرف دیگه آرد و ظرف دیگه پودر سوخاری بریزید. به تخم مرغ شیر اضافه کنید تا لخته نباشه. به تخم مرغ و آرد ادویه اضافه کنید.
کتف هارو اول توی تخم مرغ، بعد آرد و دوباره تخم مرغ و آخرش پودر سوخاری. بعد آماده شدن، همشون به مدت نیم ساعت بذارید تو یخچال.
توی ظرفی روغن بریزید و کمی که داغ شد، کتف هارو سرخ کنید. با شعله کم به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه سرخ کنید. بعد سرخ شدن، بذارید روی توری فلزی یا دستمال تا روغن اضافیش گرفته بشه. بعد نوش جان کنید😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_باقلوا
قالب ۳۰ در ۴۰ کافیه ۴۰ در ۵۰ هم عالیه
این کیک بدون فر هم عااالی میشه
آرد ۵۲۰ گرم هر لیوان آرد ۱۴۰ گرم
تخم مرغ سه عدد درشت
شکر ۳۵۰ گرم هر لیوان شکر ۲۰۰ گرم
ماست۲۴۰ گرم یک لیوان سر خالی
روغن مایع صد گرم و یا یک دوم لیوان یه ذره کمتر
روغن جامد ۷۵ گرم(یک سوم لیوان) آب کرده از روغن صاف قنادی ویا جامد پخت و پز هم میتونید استفاده کنید.
بیکینگ پودر یک ق غ
زعفران دم کرده غلیظ یک ق غ
نمک میوه یک ق چ نداشتید مشکلی نیست نریزید
شربت بار ویا عسل دو ق غ
مواد لازم برای رومال خمیر کیک
ماست یک قاشق تخم مرغ یک عدد زعفران غلیظ یک قاشق خوب بزنید تا یکدست بشه
کیک باقلوا
آرد وبیکینگ پودر رو مخلوط والک کنید
تخم مرغ رو بزنید تا از لختگی در بیاد سپس شکر رو بهش اضافه کنید حدود چهار تا پنج دقیقه بزنید روغن جامد آب کرده وروغن مایع مخلوط وبهش اضافه کنید ماست هم اضافه کرده اینجا شربت بار زعفران و پودر هل رو آضافه کرده در حد مخلوط کردن بزنید آرد رو در سه مرحله اضافه میکنیم چند ثانیه با سرعت کند دستگاه بزنید تا مخلوط بشه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب کوبیده یا کباب ماهی تابه ای؟؟؟
.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده (مخلوط گوساله و گوسفندی)۲۰۰ گرم
پیاز اب گرفته ۱ عدد بزرگ
نمک، فلفل سیاه ، پاپریکا،پولبیبر ،سماق ، زردچوبه پودر سیر به اندازه دلخواه از هر کدوم😍
گوجه و فلفل دلمه ای ۲ عدد
❌برای سرخ کردن میتونید از روغن حیوانی یا کره محلی استفاده کنید
❌کبابهارو زیاد سرخ نکنید چون خشک میشن
.
میتونید همراه نون هم این غذای خوشمزه رو سرو کنید
#کباب #کباب_تابه_ای
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کشمش پلو
طرز تهیه این غذا و پلوی خوشمزه
حالا مهم نیست که گوشت چه گوشتی باشه از مرغ و یا حتی گوشت چرخ کرده به هر صورتی که دوست دارید می تونید.
برای ۳ نفر
گوشت ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و چوب دارچین
زعفران به میزان لازم
برنج ۲ پیمانه
کشمش پلویی ۴ تا ۵ ق غ
پیاز داغ ۳ ق غ
گوشت رو ریز خرد کردم . پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و گوشت رو اضافه کردم و زردچوبه و فلفل سیاه و یه دونه چوب دارچین هم قرار دادم و کمی آب ریختم و گذاشتم بپزه اواخر پخت چوب دارچین رو بیرون آوردم و نمک و زعفران ریختم .
داخل تابه ای گوشت پخته رو بدون آب و همراه کمی پیاز داغ و کشمش پلویی کمی تفت دادم یه کم هم زردچوبه ریختم .
برنج رو که از قبل خیس کرده بودم و داخل آب جوش داخل قابلمه ریختم و اواخر بهش کمی زعفران ریختم و کمی نیم پز شد آبکش کردم .
داخل قابلمه لا به لا برنج و مواد گوشتی رو ریختم و گذاشتم دم بکشه و بعد از پخت روغن داغ ریختم و توی دیس کشیدم .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهچین مرغ
میزان مواد برای هم یک پیمانه برنج من برای سه پیمانه برنج درست کردم
سینه مرغ نصف یک عدد+یک پیاز کوچک+یک ق چ نمک کمی فلفل+یک ق غ زعفران دم کرده
برنج یکپیمانه
تخم مرغ یک عدد
ماست دو ق غ
زعفران دم کرده یک ق غ
هل نوک ق چ
گلاب یک ق غ
نمک یک ق چ
حتما تخم مرغ رو با هل و گلاب و زعفران پنج دقیقه بزنید تا خوشبو بشه
برنج رو از قبل دو ساعت خیس کنید نهایت پنج دقیقه داخل آب بجوشانید و آبکش کنید تا نیم پز باشع
زمان پخت تهچین بستگی به ارتفاع اش داشته هر چی نازک تر باشه سریع تر درست میشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#زولبیا_استاد_مهدی
نشاسته. 500 گرم
ماست چکیده(ترش) 450 گرم
آرد. 50 گرم
روغن جامد یا کره. 25 گرم
وانیل، رنگ زعفران یا زعفران آب شده به
مقدار کافی
شربت یا بار برای گذاشتن زولبیا ها داخلش
شکر ۵۰۰گرم.
آب. ۱۲۰گرم.
جوهر لیمو ۳گرم.
گلوکز .۱۰۰گرم.
گلاب ۱۵گرم.
وانیل زغفران یک سوم قاشق چای خوری
ابتدا نشاسته را با ماست مخلوط کرده و داخل دستگاه ریخته تا خوب مخلوط شود سپس کره نرم شده و آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر سفت و یکدست و صاف شود.
مرحله دوم خمیر آماده شده رو یه شب داخل یخچال استراحت دهید.. میتونید استراحتم ندید ولی برا ترش شدن کامل استراحت بدید خوبه
صبح موقع مصرف با کمی آب خمیر رو مجاز کنید.
خمیر رو با قیف داخل روغن داغ ریخته وقتی کمی رنگش عوض شد همونجوری داغ داخل شربت بزنید.
مرحله سوم. فقط تا وقتی داغه یه لطفی کنید یکم حدود ۱دقیقه زولبیا با قاشق کف گیری چیزی به داخل بار شربت فشار بدید.
اگه زولبیا سرد بشه کدر میشه رنگ نمیگیره واس خودش
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_سیب_زمینی_قالبی
#کوکو_شکم_پر
ابتدا سه عدد سیب زمینی متوسطرو ابپز میکنیم بعد از خنک شدن پوستش رو میکنیم و رنده میکنیم کمی نمک و زرد چوبه میزنیم بعد یه تخم مرغ اضافه میکنیم و حسابی هم میزنیم تا یکدست بشه برای مواد داخلی از مخلوط سینه مرغ پخته شده و خرد شده و قارچ و فلفل دلمه خرد شده که باهم تفت دادم استفاده کردم شما طبق ذائقه تون از هر چیز دیگه ای میتونید استفاده کنید قالب رو چرب میکنیم بعد از مایه کوکو به اندازه ای که کف قالب رو بپوشونه میریزیم بعد از مواد میانی و بعد هم پنیر پیتزا میریزیم دوباره با مایه کوکو روشو میپوشونیم و روش یه قاشق روغن مایع میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با درجه صدونود درجه به مدت یک ساعت قرار میدیم بسته به نوع فر شاید زمان پخت تغییر کنه در آخر چند دقیقه هم گریل رو روشن میکنیم وقتی از فر در اوردیم اجازه میدیم تا کمی سرد بشه بعد برمیگردونیم داخل ظرف و نوش جان میکنیم.
امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛