eitaa logo
آشپزخانه کوچیک من آشپزی
29.7هزار دنبال‌کننده
8.6هزار عکس
33.9هزار ویدیو
75 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
17.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ کیک نسکافه ای ساده مواد لازم: تخم مرغ ۴ عدد آب جوش ۱/۲ لیوان پودر نسکافه ۲ ق غ روغن مایع ۱/۲ لیوان شکر ۱ لیوان بکینگ پودر ۱ ق م وانیل ۱ ق چ آرد ۲ لیوان‌ ۱.نیم ساعت قبل همه مواد رو از یخچال بزارید بیرون تا هم دما محیط بشن. آرد و بکینگ پودر رو باهم مخلوط کنید و ۳ بار الک کنید. پودر نسکافه رو تو آب جوش حل کنید و بزارید کنار تا خنک بشه. ۲.حالا تخم مرغ ها،شکر و وانیل رو با دور تند هم میزنید حدود ۱۰ دقیقه تا روشن و پفکی بشه. ۳.درجه همزن رو کند کنید و به ترتیب نسکافه حل شده و روغن رو به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم میزنیم. ۴.ترکیب آرد رو کم کم روی مواد بریزید و با لیسک به آرامی فولد کنید. اگر گلوله های آردی باقی مونده بود چند ثانیه با همزن دستی مایع کیک رو هم بزنید. ۵.مایع کیک رو توی قالب ۱۸ که کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم و میزاریم توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۰ دقیقه تا بپزه. دمای فر ممکنه زمانش متغیر باشه بعد از ۳۰ دقیقه با خلال دندون چک کنید. ۶.زمانی که کیک پخت از فر خارج کنید و حدود ۱۵ دقیقه اجازه میدیم از دما بیوفته بعد دور کیک رو با چاقو یا پالت دور کیک رو ازاد میکنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
18.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ این غذا در عین سادگیش خیلی خیلی خوشمزه‌ست 😋 مواد لازم برنج دو پیمانه مرغ دو عدد ران‌کامل‌یا سینه‌یا حتی بال زعفران دم کرده نمک ،فلفل و آب نارنج برای طعم دار کردن مرغ سیب زمینی یک عدد شوید خرد شده یک پیمانه که من از شوید خشک استفاده کردم اول مرغ رو با نمک و فلفل و آب نارنج یا لیمو مزه دار میکنیم سیب زمینی رو هم نگینی خرد میکنیم دو طرف مرغ رو داخل قابلمه کمی سرخ میکنم بعد سیب زمینی های نگینی رو بهش اضافه میکنیم در آخر برنج آبکش شده رو اضافه میکنیم سطحش رو صاف میکنیم و دو حبه سیر روش قرار میدیم اینجوری که درست کنید هر دو طرف مرغ سرخ شده‌ست و یک طرفش حالت آب‌پز نمیگیره و اصلا هم بوی ضخم نمیگیره برای این مدل غذا بهتره برنج رو کمی زنده آبکش کنیدزمان پخت حدودا ۵۰دقیقه با شعله‌ی کم البته بستگی به شعله هم داره ‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم آموزش شیرینی اُسکار.انقدر ساده درست میشه و اینکه واقعا خوشمزه اس انتهای ویدئو ببین چطوری پودر میشه 🥰 📌آرد ۲۷۰ گرم 📌روغن جامد یا کره ۱۵۰ گرم (من جامد اصیل زدم ،شما اگه میخوای از کره استفاده کنی بهتر دوغ کره رو بگیری) 📌زرده ی تخم مرغ ۳ عدد درشت 📌پودر قند الک شده ۱۰۰ گرم 📌پودر هل ½ ق چ 📌وانیل کمی 📌گردو ۱۵۰ گرم خورد شده 📌سفیده تخم مرغ ۲ عدد آرد+هل و مخلوط و الک کنید روغن یا کره +زرده + پودر قند+وانیل و مخلوط کنید تا سبک و روشن بشه .حالا مخلوط آردو هل رو توو چند مرحله اضافه کنید .(قشنگا اگه از کره استفاده میکنی شاید خمیر در انتها یکم چسبندگی داشته باشه شما بیشتر از میزان آرد اضافه نکنید بره توو یخچال درست میشه) ۱ ساعت استراحت بدید توو یخچال حالا از خمیر گلوله درست کنید من ده گرمی اندازه کردم اول توی سفیده بعدم توو گردو یا مغز دلخواه بزنید توو فر از قبل گرم شده با درجه۱۸۰ برقی به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه بپزید . دلبرا به اندازه ی خمیر توو دست من توجه کنید بیش از حد گلوله بزرگ درست نکنید چون تایم پخت تغییر میکنه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 ۱ عدد پیاز ۲ عدد سینه ی مرغ ۲ فلفل دلمه ای خورد شده چند عدد نان پیتا یا لواش ۱ بسته خامه صبحانه نمک و فلفل و آویشن ابتدا پیاز رو‌سرخ کرده و بهش فیله ی مرغ اضافه میکنیم،وقتی که رنگش تغییر کرده فلفل دلمه ای میریزیم و نمک و فلفل و آویشن ریخته و خامه صبحانه هم اضافه میکنیم، نان پیتا یا لواش رو با کاتر دایره ای برش زده و از موادمون میریزیم و پنیر پیتزا ریخته و در فر ۱۸۰ درجه ده دقیقه قرار میدیم😋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌
5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کرپ گوشت مواد لازم : 2 عدد تخم مرغ یک فنجان آب یک فنجان شیر یک قاشق چایخوری نمک یک و نیم فنجان آرد پنیر پیتزا بیکن گوساله (جایگزین : سوسیس یا سالامی و...) طرز تهیه : برای خمیر دو عدد تخم مرغ رو با یک لیوان آب مخلوط کنید و خوب هم بزنید سپس شیر و نمک رو اضافه کنید و مجدد هم بزنید آرد رو الک کنید و بریزید روش و باز خوب هم بزنید تا حل بشه و کمی غليظ بشه. دو ملاقه مایع رو روی تابه از قبل گرم شده بریزید تا خمیر خودشو بگیره فقط حواستون باشه زیاد خشک نشه و کمی نرمی رو داشته باشه. به نسبت هر تعدادی که میخاید خمیر رو درست کنید.در انتها روی خمیر رو با پنیر پیتزا و بیکن یا سوسیس یا سالامی یا هر گوشتی که مد نظرتون هست بپوشونید و ببندیدش. کمی روغن کف تابه بریزید تا داغ بشه و خمیر اماده رو بزارید و پشت و رو کنید تا سرخ بشه. این کرپ بی نهایت خوشمزس و میتونید تو مهمونی و دور همی درست کنید و هنرتون به رخ بکشید نوش جان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد مورد نیاز 3 قطعه گوشت سینه مرغ 1 قاشق چایخوری جوش شیرین 1 فنجان آب. . برای سس 1 فنجان آرد 1 بطری آب گازدار 2 حبه سیر 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری پونه کوهی 1 قاشق چایخوری نمک. 1 فنجان آرد. روغن برای سرخ کردن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
0 این غذا خیلی خوشمزه اس هم فوری و راحت نیاز به روغن هم نداره عالی میشه 🥰 سیب زمینی پیاز گوشت چرخکرده رب گوجه کمی آب لیمو ادویه ها👇 نمک فلفل زردچوبه پولبیبر به پیاز و سیب زمینی زدم نمک فلفل زردچوبه پودر سیر و کمی ادویه کباب کوبیده به گوشت چرخکرده زدم برای سسش دو ق رب نمک فلفل و آب لیمو تازه و آب مخلوط کردم سیب زمینی و حلقه ای برش زده و پیاز خرد شده با ادویه ها ترکیب گوشت چرخکرده و یه پیاز رنده و با ادویه ها ورز داده و به دلخواه حالت داده و روی سیب زمینی ها چیده برای سسش رب و ادویه ها و مقداری آب ترکیب و روی مواد ریخته حالا اجازه میدیم بپزه به همین راحتی و خوشمزه گی 😍 نوش جان ❤ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه نونی آوردم براتون که هر وقت هوس کردین تا چایتون دم بکشه نونتون سر سفره است👌🏻 نیاز به استراحت و ورز زیاد هم نداره و تو چند ثانیه مثل بادکنک پف میکنه و میپزه😋 حتما واسه صبحانه فردا امتحانش کنین... نان سرخ شده شیر یک لیوان بکینگ پودر یک پاکت ده گرمی یا دو قاشق مرباخوری نمک یک قاشق چایخوری آرد دو الی دو و نیم لیوان طرز تهیه: شیر و نمک و بکینگ پودر رو مخلوط میکنیم و آرد رو کم کم بهش اضافه میکنیم.(من‌دو لیوان آرد استفاده کردم به کمک یک چهارم لیوان هم خمیر رو باز کردم) خمیر که جمع شد روی سطح کار خوب ورز میدیم تا کاملا یکدست بشه. خمیر رو با وردنه به ضخامت نیم سانت باز میکنیم و با سر ماسوره یا کاتر گرد برش میزنیم روی برش ها رو با سلفون یا دستمال نمدار میپوشونیم تا رویه نبندند تو یه تابه یا قابلمه کوچیک روغن سرخکردنی میریزیم و میذاریم روی شعله کم تا کاملا داغ بشه نونها رو داخل روغن داغ میندازیم بعد از پف کردن تند تند هم میزنیم تا یکدست سرخ بشن. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ویفر از جمله خوراکی های نوستالژی که همه دوست دارند🤗 اینکه بتونی این خوشمزه رو خودت تو خونه درست کنی که دیگه محشر👌 آرد 1 و نیم پیمانه، پودر قند1 ونیم پیمانه، روغن نصف پیمانه، وانیل نوک ق چ، اسانس پرتقال ۴قطره، ورق میکادو ۶ الی ۷ 🔴آرد را ۱۵ دقیقه تفت بدید و الک کنید. پودر قند هم الک کنید بعد روغن را اضافه و ۱۰ دقیقه تفت بدید در آخر وانیل و اسانس را اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید. بیش از اندازه نزارید مواد خنک بشه خیلی داغ هم استفاده نکنید که ویفرتون نرم بشه. طوری باشه که راحت بتونید مواد رو روی نون پخش کنید، ۲الی ۳ ساعت داخل یخچال بزارید و بعد برش بدهید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍲 😋😍 ▫️عدس ۱ پیمانه ▫️پیاز ۱ عدد بزرگ ▫️سیر ۱ حبه ▫️کره ۱ ق غ ▫️روغن مایع ▫️ادویه ها(مرحله ی اول :زردچوبه ،پودر کاری،فلفل سیاه،مرحله ی دوم:زنجبیل،گلپر،پولبیبر،نمک،‌عصاره ی گوشت یا آب قلم،پودر جو پرک ) ▫️سیب زمینی ۱ عدد متوسط 🔸عدس رو یکی دو ساعت بخیسونید پیاز و سیر که توی کره و روغن تفت دادید بهش ادویه هارو اضافه کنید عدس رو اضافه و کمی تفت بدید سیب زمینی وآب اضافه کنید تا بپزه بعد از پخت سیب زمینی رو خارج کنید و بکوبید رب رو توی روغن تفت بدید و سیب زمینی رو بهش اضافه کنید سیب زمینی رو. به عدسی برگردونید ادویه های مرحله دوم رو اضافه کنید میتونید از پودر لیمو عمانی هم استفاده کتید حرارت رو کاملا ملایم کنید بعد از نیم ساعت عدسی امادست . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درست کردن هفت مدل جذاب رو از دست ندین😊 شش لیوان آرد سفید یک و نیم پیمانه شیر ولرم یک دوم پیمانه روغن مایع دو قاشق غذاخوری خمیر مایه دو قاشق چایخوری نمک یک قاشق چایخوری شکر همه رو با هم مخلوط کنین و خمیر رو کمی ورز بدین روی خمیر رو بپوشونید و نیم ساعت استراحت بدین مواد میانی اختیاری هست من پیاز،گوشت چرخ کرده ،فلفل دلمه و قارچ استفاده کردم برای مدل اول خمیر رو گرد پهن کنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ۱ لیوان آب پرتقال بستنی وانیلی ۴ اسکوپ پودر ژله پرتقال برای تزئین کف خامه چتر شوکو رول برای تزئین برای تهیه پرتقال کلاسه ابتدا برای تزئین داخل لیوان میتوان لیوان را بخار داد وپودر ژله پرتقال داخل آن بپاشیم - کمی پودر ژله پرتقال راتوپیش دستی میریزیم بعدویا شکر بعد لبه لیوان را کمی عسل مالیده وبا پودر تزئین کرده سپس ۲/۳ لیوان را آب پرتقال ریخته وبعد با اسکوپ بستنی را به آن اضافه کرده ولبه لیوان را بایک برش پرتقال تزئین کرده وهمچنین از کف خامه اگه داشتیم نبود اشکال نداره وچتر شوکورول ودانه های ترافل ویا از عصاره پرتقال یا پودر ژله پرتقال میریزیم برای تزئین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛