eitaa logo
آشپزخانه کوچیک من آشپزی
29.6هزار دنبال‌کننده
8.5هزار عکس
34.1هزار ویدیو
75 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
🔷 ابتدا البالوها را شسته و بگذارید کاملا آبشون بره و خشک شن سپس داخل شیشه ریخته و نمک و شکر (هر کدام یک قاشق غذاخوری) را داخلش اضافه کنید و از مقدار مساوی آب جوش خنک شده و سرکه روی آن بریزید تا کاملا روی همه آلبالوها را بگیرد و درش را محکم ببندید و داخل یخچال بگذارید یه هفته الی 10روز طول میکشه تا آماده بشه نکته:میتونید کامل سرکه بریزید ولی من اینجوریشو بیشتر دوست دارم که زیادی ترش نشه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌jOiN 👉 🔱 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
25.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رسپی و اجرای کار از استاد اسماعیل نوری مواد لازم : تخم مرغ 2 عدد شکر یاپودرقند 140 گرم روغن مایع 60 گرم شیر یا اب 120 گرم وانیل نوک قاشق مربا خوری بهبوددهنده نداشتین موردی نداره اگه هم داشتین نصف قاشق مرباخوری داخل ارد مخلوط بشه آرد 3صفریا دوصفر 600 گرم خمیرمایه 10 گرم درجه توستر 160 الی 180 مدت 45 دقیقه طرزتهیه: خمیرمایه 10 گرم آب ولرم نصف استکان شکرداخل خمیرمایه دومرحله داخل کلیپ مشخصه کلا نصف قاشق مرباخوری کافیه یکبار خمیرمایه خیس بدین بیاد بالا بزارید بخوابه کامل من عجله داشتم نزاشتم طبق کلیپ مرحله دوم یه خورداب ولرم وبعدارد ویه خورده شکر مخلوط کردین بزارید خوب وربیاد بعداستفاده بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍕 😋 🔸یک قاشق غذاخوری خمیر مایه و دو قاشق غذاخوری شکر و نصف لیوان آب ولرم رو ده دقیقه استراحت بدید تا خمیر مایه عمل بیاد و حجمش دو برابر بشه در ظرف دیگه ای یک لیوان سرخالی شیر ولرم و یک سوم لیوان روغن و یک قاشق چایخوری نمک ریخته و ابتدا دو لیوان آرد بریزید با قاشق یه همی بزنید و بعد خمیر مایه عمل اومده رو اضافه کنید و کم کم بهش آرد بزنید تا خمیر لطیف و یکدستی که به دست نميچسبه آماده بشه چند دقیقه ورز بدید و داخل کاسه بزرگی که چرب کردید بزارید و روی اون رو با سلفون بپوشونيد و یک ساعت در جای گرمی استراحت بدید تا حجمش بیشتر بشه بعد از اینکه خمیر ور اومد چند دقیقه ورز بدید تا هوای داخل خمیر خالی بشه و با وردنه باز کنید و برای این پیتزا لقمه ها با کاور گرد یا مثل من با یه کاسه ماست خوری قالب زده .توی سینی فر بزارید روی خمیر رو سس کچاپ بزنید و مواد دلخواهتون رو روی اون بریزید و داخل فر تا حاضر شه 🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 سینه مرغ پخته 1 عدد پاستا 300 گرم فلفل دلمه خرد شده 1 عدد خیارشور خرد شده نصف پیمانه ذرت کنسروی 1 پیمانه مایونز 3 قاشق غذاخوری ماست یونانی یا پرچرب 6 قاشق غذاخوری شوید تازه و ریز خرد شده 5 ق غ پودر سیر نصف قاشق چایخوری نمک ، فلفل سیاه بمقدار لازم . طرز تهیه: ابتدا سینه مرغ هم جداگانه به همراه پیاز و کمی زردچوبه ، نمک و فلفل بپزید و بعد از پختن و خنک شدن خرد کنید. سپس پاستاها را طبق دستور روی بسته در آبجوش پخته و آبکشی کرده و کنار گذاشته تا آب آن کاملا خارج شود و در یخچال قرار داده تا خنک شود. سپس در یه کاسه بزرگ تمام مواد (شامل پاستا ، مرغ ، ذرت ، خیارشور، فلفل دلمه ای، ماست ، مایونز ، شوید ، پودر سیر ، آبلیمو، نمک و فلفل) رو باهم مخلوط میکنیم و هم زده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🔷 موادلازم: 3لیوان شیر 3ق.غ کاکائو 2ق.غ ارد 1لیوان شکر 80گرم شکلات 2ق.غ کره وانیل طرز تهیه: بجز وانیل شکلات و کره همه ی مواد را در داخل قابلمه بریزید بعداز جوشیدن به 1-2دقیقه هم زدن ادامه دهیدو بعد زیر گاز را خاموش کنید. وانیل،شکلات وکره را اضافه کرده و هم بزنید بعد در ظرف های مورد نظر ریخته تزیین و سرو کنید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋😋 مواد لازم: سیب زمینی پخته 3 عدد نخود سبز پخته نصف لیوان هویج پخته نصف لیوان ذرت پخته نصف لیوان کالباس 1.5 لیوان خرد شده مواد سس: مایونز 3 قاشق غ ماست خامه ای 3 تا 4 قاشق غ شوید تازه نصف لیوان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅شربت خيار سكنجبين 😋 2ليوان شكر رو با دو ليوان اب بزازيد رو شعله جوش بياد شكر حل بشه يك دسته نعنا حدودا 200گرم پاك شده و شسته با ساقه هاش رو بريزيد توش (بعد اينكه شكر حل شد )بزاريد يك ربع تا بيست دقيقه اي بجوشه بهش رنگ و طعم بده بعد در بياريد همه نعنا هاتون رو و نصف استكان سركه رو اضافه كنيد بزاريد چند دقيقه ديگه بمونه تا غليظ بشه و قوام بياد و بعد بريزيد شيشه تو يخچال نگه داريد و هر وقت خواستيد ميل كنيد . تو اين پارچ و ليوان ها ابتدا شربت رو ريختم روش يخ بعد خيار رنده شده و در انتها اب . ميتونيد تخم شربتي هم بريزيد و ميل كنيد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸✨معجزه حركت ماست اراده و تلاش و پشتكار ماست✨🌸 🌸✨روحيه شكست ناپذيرى ماست معجزه افكار مُثبت و رو به رُشد ماست✨🌸 🌸✨ما موجیم زنده به آنیم که آرام نگیریم آسودگی ما، عدم ماست✨🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چهارشنبه 9 تیر ماهـتون شاد الهي سهم امروزتون🌹🍃 اززندگي فراواني نعمت عشق ماندگارروزی فراوان🌹🍃 اتفاقات لذت بخش حرفهای امیدوارکننده 🌹🍃 وروزی شاد باشه 🌹🍃
🥘 😋 🔸چند تا گوجه تیکه شده رو با زرشک به مقدار لازم و‌ کمی آب میکس کنید حالا براي تهیه سس كمي روغن در ماهيتابه ريختم و پیاز رنده‌شده اضافه کردم و تفت دادم، زردچوبه و فلفل قرمز به پیاز اضافه کردم و مایه زرشک رو به پیاز اضافه کردم و تفت دادم و چند تا آلو بخارا و یه قاشق رب انار ملس بهش اضافه كردم و یه قاشق شکر هم ریختم و تفت دادم. اگر آب مرغ دارید دو ملاقه بهش اضافه کنید اما من آب مرغ نداشتم و بجاش آب ریختم و كمي زعفرون بهش اضافه كردم و درشو گذاشتم تا سس به جوش بياد و جا بیفته ♦️سس زیاد آبکی نباشه و طعم ملس بايد داشته باشه مقدار استفاده از شكر بستگي به ذائقه شما داره فيله مرغ رو که بصورت مربع برش داده بودم در تابه با روغن و با حرارت زياد تفت دادم و بعد فلفل سياه، نمك و زعفرون بهش اضافه و سرخ كردم و از حرارت برداشتم و كنار گذاشتم. ولی می‌تونید مرغ سرخ شده رو به سس اضافه کنید تا با سس مخلوط شه و باهم بپزه ولی من جدا سرو کردم، کاملا سلیقه‌ای هستش 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوشت چرخکده 300گرم پیاز رنده 2عدد نعناع خشک 2قاشق غذاخوری رب انار 3قاشق غذاخوری نمک و زردچوبه و پودرسیر اول گوشت و یکی از پیازمون و نمک و زردچوبه و پودر سیر رو خوب باهم مخلوط و از گوشتمون گلوله هایی اندازه گردو درست میکنیم و میزاریم نیم ساعت توی یخچال بمونه . توی تابه کره ریخته و پیاز رنده شده مون رو تفت میدیم تا سبک بشه بعد گوشتمون رو توی همون تابه ی تفت میدیم و نعناع خشک و اضافه و رب انار و با ی لیوان اب رقیق کرده و روی گوشتمون میریزیم و روی حرارت ملایم میزاریم تا جا بیوفته. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یکعدد مرغ درسته ؛شکمشو خالی کردم و خوب شستم داخل یه کاسه کمی نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و ادویه کاری و آویشن و یک قاشق رب فلفل (میتونید از پودر فلفل قرمز شیرین استفاده کنید) آبلیمو مخلوط کردم و همه جای مرغ حتی داخل شکمش رو با این مایه آغشته کردم و روی مرغ وداخلش پیاز و فلفل دلمه و هویج خردشده ریختم و چند ساعت یخچال گذاشتم بعد روی مرغ رو حسابی با سس و زعفران دم کرده مالش دادم وزیر پوست سینه برش زدم و زیر پوستش رو با مایه آغشته کردم و روی ظرف را سلیفون کشیدم تا صبح گذاشتم یخچال تا خوب مزه دار بشه ته ظرفی که میخواستم بذارم تو فر رو گوجه فرنگی و پیاز و فلفل و لیمو ترش و هویج حلقه شده چیدم و داخل شکم مرغ رو هم با این سبزیجات پر کردم (از هر سبزی میتونید استفاده کنید) وپاهای مرغ را بستم وبالهاشو با خلال دندون فیکس کردم وروی ظرف رو فایل آلومینیومی کشیدم و چندتا سوراخ زدم وتو فر 180 درجه 1/5ساعت گذاشتم تا بپزه (البته به اندازه مرغ بستگی داره مرغ من تقریبا 1/5کیلو بود که اگه مرغتون بزرگ بود زمان پخت بیشتر میشه) هر نیم ساعت مرغ رو خارج کردم وروش کره آبشده کشیدم (اگه دیدید آب مرغ کم شده میتونید یه استکان آب بریزید) با چاقو امتحان کردم وقتی چاقو راحت وارد گوشت سینه شد وخونابه خارج نشد پختس وفویل رو خارج کردم و دوباره روی مرغ کره کشیدم و گریل فر را روشن کردم تا روی مرغ برشته بشه با این روش اصلا مرغ خشک نمیشه فوق‌العاده نرم و ولطیف وخوشمزه وخوش عطر میشه انشالله درست کنید ولذت ببرید (اینم بگم که از شانسم پوست مرغ من پاره بود که دوختم😉) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛