#کلوچه_ژله_ای 😋
▫️پنير خامه اي: 200 گرم
▫️کره نرم: سه چهارم پيمانه
▫️شکر: يک فنجان
▫️وانيل: کمي
▫️آرد: دو و يک چهارم پيمانه
▫️پودر ژله با طعم هاي مختلف: يک بسته
▫️جوش شيرين: نصف ق م
🔸چهارماده اوليه را خوب مخلوط کنيد. آرد، پودر ژله و جوش شيرين را با هم مخلوط کنيد.*مواد ژله را به تدريج به پنير خامه اي اضافه و خوب مخلوط کنيد. مواد به دست آمده را به مدت 30 دقيقه در يخچال بگذاريد. فر را روي حرارت 175 درجه سانتي گراد تنظيم کنيد .خمير را به تعدادي توپک تقسيم کنيد و با فاصله در سيني فر حاوي کاغذ روغني بچينيد.* را به مدت 9 تا 11 دقيقه در فر قرار دهيد؛ سپس از فر در بياوريد و بگذاريد خنک شود.سپس در شکر بغلتانيد
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻🍳#لقمه_ماهیتابهای👩🏻🍳
روغن: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد
فلفل دلمه: ۱ عدد
فیله مرغ: ۶ تکه
رب گوجه: ۱ قاشق غذا خوری
نمک: ۱ قاشق جایخوری
تخمگشنیز: ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز (اختیاری، اگه تند دوست دارید): نصف قاشق چایخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
پودر پیاز: نصف قاشق چایخوری
قارچ: ۱۰ عدد (۴۰۰ گرم)
پنیر پیتزا و گودا هم به اندازه دلخواه
تفت پیاز: ۳ دقیقه
تفت پیاز و فلفل دلمه: ۴ دقیق
تفت پیاز و فلفل دلمه و مرغ: ۵ دقیقه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
16.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزا
🥳🥳🥳🥳
خمیر پیتزا
گوشت چرخکرده یا سوسیس کالباس
قارچ و فلفل دلمه ای از قبل تفت داده شده
سوسیس
زیتون حلقه ای
پنیر پیتزا
سس کچاپ یا باربیکیو
✅نکته :
اگر پیتزا رو میخواید بدون فر درست کنید حتما از قبل فلفل دلمه و قارچ و تفت بدید تا آبش کشیده بشه وگرنه پیتزا آب میوفته
خمیرو پهن کنید و سس و پنیر پیتزا به ترتیب و بعد گوشت چرخکرده و فلفل دلمه و قارچ پنیر پیتزا اگر دوست داشتید برای دور پیتزا هم از خمیر پیتزا و سوسیس انگشتی سرخ شده استفاده کنید
✅نکته بعدی:اگر روی گاز پیتزارو درست میکنید حتما شعله پخش کن بزارید وگرنه خمیر میسوزه و نمیپزه و شعله باید ملایم باشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#املت_سیب_زمینی
موادلازم
1 قاشق غذاخوری کره و روغن
2 عددسیب زمینی خوردشده نگینی
3 تخم مرغ
نمک، فلفل، پونه، فلفل قرمز
پنیرپیتزا
طرزتهیه:سیب زمینی رادرماهیتابه همراه روغن وکره سرخ میکنیم .یک عدد فلفل سبز (دلخواه) اضافه و تخم مرغها راشکسته روی سیب زمینی پخته شده ونمک وفلفل زده و پنیر پیتزا اضافه کرده ودرب ظرف رابسته تاپنیر ذوب شده، اضافه کردن ادویه جات ودیگه اینکه صبحانه شماآماده شد
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زرشک پلو شکم پر😍
.
این همون زرشک پلو با مرغ خودمونه اما مرغش شکم پر😋
سینه مرغ بدون استخون رو نمک و فلفل و زرچوبه زدم و با چاقو داخلش رو برش زدم
بعد با پیاز داغ و زرشک پر کردم
ده دقیقه تو کره سرخش کردم روش زعفرون ریختم
یکم دوباره پیازداغ درس کردم بهش یکم رب بعد پوره گوجه ریختم نمک و فلفل زدم و آب نارنج چون گوجه الان یکم طعم شیرین داره
.
بعد مرغ رو گذاشتم توش و برای نیم ساعت گذاشتم پخت
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شله_زرد
برنج ۱پیمانه
آب ۸پیمانه
شکر نصف پیمانه
خلال بادام 1/4 پیمانه
کره ۲۰گرم
زعفران آسیاب شده و دم شده نصف استکان
گلاب ۲ ق غ خ
هل به دلخواه
دارچین به مقدار دلخواه
برنجی رو از ۲ ساعت قبل خیس میکنیم با مقدار آبی که گفتم روی شعله میزاریم تا بپزه. حرارت رو بعد از به جوش اومدن ملایم میکینم تا برنج به آرومی بپزه و خودش رو باز کنه. خیلی مهمه که کاملا پخته بشه و وا بره.
بعد از حدود یک ساعت که برنج کاملا پخت، شکر رو اضافه میکنیم. و بعد زعفران و گلاب رو که از قبل آماده کردیم اضافه میکنیم و باز فرصت میدیم شله زردمون جا بیفته. در این حین باید شله زرد رو هم بزنید که ته نگیره و همچنان حرارت باید ملایم باشه و بعد خلال بادام هارو اضافه میکنیم و بعد کره
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳#تیرامیسو🧑🏻🍳😍😍
🍥خامه صبحانه ۱ بسته (۲۰۰ گرم)
🥣پنیر خامه ای کوچک ۱ بسته (۱۰۰ گرم)
🥄شکر یک سوم لیوان
☕️کافی میکس ۱ بسته + ۱ استکان آب جوش
🍫پودر کاکائو یا پودر قهوه تلخ به میزان لازم
🍪بیسکوییت پتی بور معمولی یا مینی ۱ بسته
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳#نوشیدنی_مختصص_رفع تشنگی👩🏻🍳😍😍
لیمو ترش 1 عدد
آب گازدار(سودا) 1 لیوان
خیار 1 عدد
چند شاخه نعناع تازه
آب آشامیدنی 500 میلی لیتر
یخ زیاد
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این هم دستور یه دسر ساده و خوشمزه😋😋
دسر هویج
مواد لازم:
1 کیلوگرم هویج
1 لیتر آب
5 قاشق غذاخوری نشاسته
1 فنجان شکر
1 فنجان مغز گردو یا فندق
پودر وانیل یا عصاره وانیل
پودر پسته و نارگیل
آماده سازی:
پوست هویج رو گرفته و و برش بزنید . 1 لیتر آب را به اون اضافه کنید و هویج رو بپزید..
وقتی هویج نرم شد اون رو آبمش کنید و با گوشت کوب اون رو له کنید. 1 فنجان آب جوش را به پوره هویج اضافه کنید و نشاسته و شکر هم به اون اضافه و خوب مخلوط کنید موارد رو روی حرارت قرار بدید..(5 دقیقه)
پس از کمی سرد شدن به اون پودر وانیل و فندق یا گردو رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مواد رودر قالب بریزید و برای 3-4 ساعت در فریزر اجازه دهید تا فرم خودش رو بگیره. و سپس آنرا برش داده و با نارگیل پوشش بدید وبا پسته تزیین و نوش جان کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#لواشک_آلو 😋
🔸ابتدا آلوها رو تمیز شسته از وسط نصف کرده و هسته ی اونها رو خارج کردم تا اگر کنار هسته کرم یا پوسیدگی ای داره دربیارم و دوربریزم سپس همه ی آلوهای هسته گرفته رو تو قابلمه ریختم با نصف لیوان آب گذاشتم با شعله ی ملایم گاز بپزه وقتی آلوها له شدن نمک اضافه کردم می تونید بنا بر ذائقه تون کمی شکر هم اضافه کنید سپس آلوهای له شده رو تو صافی ریختم پوره ی آلو از صافی خارج شد و پوست اضافه ی اون پشت صافی موند یا می تونید آلوهای له شده رو تو میکسر بریزید و پوره کنید.
در آخر کف سینی رو سلفون کشیدم و پوره ی آلوها رو روی سلفون کف سینی ریختم و با لیسک صاف کردم و گذاشتم جلوی آفتاب دو سه روز بعد خشک شد و آماده شد. لواشک ها رو برش زدم و لوله کردم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛