13.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آش_شوربا😍😋
سبزی آش: ۵۰۰ گرم
گوشت گوسفند چربی دار با استخوان: ۶۰۰ گرم
دنبه گوسفند: ۱۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۵ عدد
برنج نیم دانه: ۱.۵ پیمانه
نخود: ۱/۲ پیمانه
لوبیاچیتی: ۱/۲ پیمانه
عدس: ۱/۳ پیمانه
ماش: ۱/۳ پیمانه
بلغور گندم: ۱/۳ پیمانه
زردچوبه: ۲ قاشق مرباخوری پر
فلفل سیاه: ۱ قاشق مرباخوری سرصاف
نمک: به مقدار لازم
گوشت و دنبه را به همراه نخود و لوبیاچیتی و سه عدد پیاز ریز شده و مقداری آب داخل زودپز می پزیم.
در قابلمه اصلی برنج، ماش، عدس، بلغورگندم و به همراه سبزی آش و مقداری آب با هم می پزیم.گوشت و دنبه پخته شده را با مقداری لوبیا و نخود پخته شده له می کنیم و با مابقی نخود و لوبیا داخل قابلمه اصلی آش می ریزیم و بصورت مداوم هم می زنیم تا زمانیکه مواد آش مانند حلیم کش بیاد.در انتها دو عدد پیاز را خلالی ریز کرده، داخل روغن سرخ می کنیم، زردچوبه و فلفل را می ریزیم و تفت می دهیم و به همراه نمک به آش جا افتاده اضافه می کنیم
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
تاکوی مکزیکی بچه ها با گوشت گاو درست میشه
روی همه ی قسمت های گوشت سیر میمالن و ماساژ میدن تا به خورد گوشت بره.
نمک، زیره، پودر فلفل تند، فلفل سیاه، پونه، فلفل قرمز و پودر کاکائو را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید سپس مخلوط ادویه را به طور یکدست روی گوشت میپاشن. بعد با اب و آب لیمو، آب پرتقال، سالسا و عصاره گوشت را اضافه کنید.تا۸ ساعت با درجه ی پایین بپزه.
گوشت را ریش ریش میکنن و روی نان تورتیلای ذرت میریزنو مواد دلخواه خود را اضافه میکنن و تاکو رو سرو میکنن😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_ساده
طرز تهیه کیک
اسم این کیک ، کیک ساده یا وانیلی هست.
مواد لازم :
۲ لیوان آرد گندم
نصف لیوان ماست
۱ لیوان شکر
نصف لیوان روغن مایع
۳عدد تخم مرغ
یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر
نوک قاشق وانیل
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان لواش
🥳🥳🥳🥳🥳
مواد لازم :
حدود ۵۰۰ گرم آرد (حدود ۴ لیوان)
۲۰۰ میلی لیتر آب گرم (۱ لیوان)
۱۰۰ میلی لیتر شیر گرم (۱ فنجان)
۶۰ میلی لیتر روغن مایع (نصف فنجان)
۱ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
۱ قاشق مرباخوری شکر
کمی کمتر از ۱ قاشق مرباخوری نمک
دستور پخت :
طبق فیلم مواد را بریزید و مخلوط کنید.
خمیر نرمی که به دست میآید را ورز دهید. آرد را با دقت اضافه کنید. روی خمیر کمی روغن بپاشید و آن را گرد کنید.
اگر وقت دارید ۱۵_۲۰ دقیقه بگذارید خمیر استراحت داده شود تا راحتتر بازش کنید اما واجب نیست.
به ۱۰_۱۲ قسمت تقسیم کنید.
آن را روی پیشخوان آردپاشی شده باز کنید. قبل از پخت آن را تکان دهید تا آرد اضافی آن ریخته شود. ماهیتابه ای را که از قبل گرم کرده اید بردارید و با چرخاندن مداوم آن را بپزید.
چون خمیر نازک است آن را زیاد نپزید وگرنه خشک میشود. نان را مدام بچرخانید، تا رنگ روشن بگیرد.
اگر بعداً قصد مصرف آن را دارید، لواش را بپیچید و در کیسه ای قرار دهید. به این ترتیب ساعت ها نرم می ماند.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_گردویی
2 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم و یا 1.5 ق چ)
1.5 لیوان آرد
1 استکان شیر (100 گرم)
100 گرم مارگارین (کره هم میشه)
برای روی کیک:
1 لیوان گردوی ریز خرد شده
2 ق غ شکر
80 گرم مارگارین (و یا کره)
2 ق غ شیر
ابتدا برای روی کیک تمام مواد را داخل ماهیتابه بریزید و روی اجاق تا وقتی که مارگارین آب شود هم بزنید. برای مایه کیک تخم مرغ، شکر و مارگارین که در دمای اتاق نرم شده را خوب هم بزنید تا به قوام خامه برسد. شیر ، آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید و تا وقتی که یکدست شود هم بزنید. مایه کیک را داخل قالب 26 سانتی که با مارگارین چرب کردین بریزید سپس مواد رویی را روی تمام قسمتهای مایه کیک بریزید. داخل فر 160 درجه به مدت 35_30 دقیقه بپزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_مسما
❤️🍗🥕🍋🍅😋
مواد لازم:
مرغ: ۱.۴ کیلوگرم
پیاز: ۲ عدد
هویج: ۱ عدد
آلوبخارا: ۱۷ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه، ادویه کاری، نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
زعفران دمکرده: به مقدار لازم
آبلیموترش: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
پیاز ها را رنده می کنیم.
مرغ ها را با آبلیمو، مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزه دار می کنیم و با درب پوشیده دو ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.
دو طرف مرغ ها را بعد مزه دار شدن داخل روغن فراوان سرخ می کنیم.
مرغ ها را برداشته و روغن اضافه را از تابه برمی داریم.
پیاز ها را داخل روغن تفت می دهیم و پس از سبک شدن پیازها، به ترتیب هویج ریزکرده، آلوبخارا، رب گوجه فرنگی و ادویه ها را ریخته و تفت می دهیم، مرغ های سرخ شده را به همراه زعفران دمکرده و دو لیوان آب به مواد اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن آب شعله را کم کرده و درب تابه را قرار داده و حدود یک ساعت و نیم غذا را می پزیم.
نوش جان 😄😍
🔴به دلیل داشتن آلوبخارا، مرغ مسما نیاز به اضافه کردن هیچ ترشی ندارد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر ساده و خوشمزه رو براتون
اوردم😍😍😋😋
مثل #دسرهای_بیسڪوئیتے دیگه اس ولے خوشمزه هایے ڪه داخل ڪرم میزاره ونحوه ے سروِ دسر متفاوت و عالیه .
ےه قالب مستطیل شڪل لازم دارید . به نسبت اون دو لایه بیسڪوئیت پتے بور . اینجا ٢۴ تا استفاده ڪرده . ۵۰۰ گرم ڪرم شیر نستله و ۱ قوطے شیر عسلے . مقدارے هم خوراڪے هاے خوشمزه . مثل بیسڪوئیت اورئو , اسمارتیز , ڪیت ڪت , پاستیل شڪرے و یا هر خوشمزه ے دیگه اے . مثل مغز ها یا شڪلات سنگے یا مورس و ... یک لایه بیسڪوئیت با ڪمے فاصله و مرتب ڪف قالب بچینید . اگر ڪرم شیر نستله نتونستید تهیه ڪنید , ۵۰۰گرم شیر رو با ۶ قاشق پودرخامه بزنید تاڪاملا فرم بگیره و بعد یک قوطے شیر عسلے بهش اضافه ڪنید و بعد هم دو تا تخم مرغ و خوب مخلوط ڪنید . حالا نیمے از خامه رو روے بیسڪوئیت ها بریزید . ڪیت ڪت و بقیه ے چیزها رو روے خامه بزارید وڪمے فشار بدید . حالا نصف دیگه ے خامه رو بریزید و روے خامه مثل الگوے بیسڪوئیت هاے ڪف قالب , بیسڪوئیت بچینید . ۱٢ ساعت داخل فریزر بزارید و بعد از خط بین بیسڪوئیت ها برش بزنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تهدیگ_زعفرانی_برنج_قالبی
برای برنج قالبی حتمااااا از قابلمه تفلون وبدون خش استفاده کرد تا حال از چدن استفاده نکردم نمیدونم قالبی در میاد یا نه.
برنج رو چند ساعتی خیس کنید وسپس بپزید وابکش کنید
ته قابلمه چند قاشق روغن بریزید وداغ کنید
کمی برنج آبکش شده با مقداری زعفران دم کرده مخلوط کرده وته قابلمه میریزیم وبا پشت قاشق کمی فشار میدهیم وروشو صاف میکنیم
یکی دو کفگیر برنج سفید میریزیم ودوباره با پشت قاشق کمی فشار میدهیم این کار رو ادامه بدید تا تموم بشه دم کنی بزارید؛ وبزارید رو شعله کم تا بخار کنه بخار که کرد کمی روغن روش بریزید وبزارید دم بکشه معمولا یکساعت طول میکشه
توجه کنید زمان دم کشیدن بستگی به زیادی وکمی برنجتون داره این مقدار برنج من یکساعت طول کشید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
مواد لازم:
پاستا جامبو نصف بسته
گوشت چرخکرده ۳۰۰گرم
قارچ ریز خرد شده ۳۰۰گرم
فلفل دلمه رنگی خرد شده نصف پیمانه
پیاز یکعدد
رب گوجه ۱ ق غ
پنیر پیتزا یک پیمانه
ادویه ها شامل(نمک،فلفل،زرچوبه،پودر سیر،پودر پیاز،پول بیبر،آویشن)
کره
.
مواد سس:
گوجه ۴عدد
سیر یک حبه درشت
فلفل سبز تند ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه
.
پیاز خرد شده رو تو کره تفت بدید بعد بهش گوشت چرخکرده رو اضافه کنید و خوب تفت بدید به همراه ادویه ها
فلفل دلمه و رب رو هم اضافه کنید و مواد رو بزارید کنار
برای سس:
کره و سیر رو بریزید تو قابلمه بوی سیر که بلند شد کافیه نزارید سرخ بشه بهش گوجه های رنده شده رو اضافه کنید نمک و فلفل و فلفل سبز رو اضافه کنید و در قابلمه رو بزارید تا سس غلیظ بشه و به روغن بیفته
.🥰🌱
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
47.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لوبیاپلو_مجلسی
گوشت چرخ كرده ٢٠٠ تا ٣٠٠ گرم( از مرغ پخته و ريش شده هم ميتونيد)، لوبيا پخته و اماده ٤٠٠ گرم، پياز خلالى ٢ عدد متوسط، نمك و فلفل و زعفران، رب گوجه ٢/٣ ق غ خ
✅ ٤ پيمانه برنج را ٢ ساعت با اب ولرم خيسانده گوشت را با پياز رنده شده مخلوط و اماده ، لوبيا رو از فريز بيرون اورده تا يخش باز بشه و پياز ها هم خلالى كرده
اول پياز رو سرخ و طلايي كرده ، بعد گوشت را سرخ و ادويه و رب گوجه اضافه و در اخر لوبيا سرخ و نمك و دارچين زده
برنج رو ابكش كرده و جوشانده و ابكش كنيد
كف قابلمه رو به اندازه كافى روغن و كمى اب بريزين و داغ بشه
نيمى از برنج رو زعفرانى و كف قابلمه بريزين و برنج سفيد روش خالي كنيد و مواد ميانى رو بزنيد و همين كار تكرار تا برنج و مواد تمام شده بزارين دم بكشه به مدت نيم ساعت اول حرارت متوسط كنيد بهار برنج كه بلند شد حرارت ملايم و شعله پخش كن بزارین خوب دم بكشه و به ظرف سرو منتقل بشه
لذت و عطر و طعم اين لوبيا پلو به دارچین و پياز داغشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شامی کباب بروجردی😍😋
دستور :
گوشت چرخ ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد ریز خورد شده یا پیازچه ترجیحا ۲ ق غ
شوید خشک خیسانده ۴_۵ ق غ
آرد سوخاری ۱ق غ
ترخون و ریحون و مرزه (سبزی معطر )
مقداری تقریبا ۲ق
تخم مرغ ۱عدد
نمک و زردچوبه و فلفل مقداری
این مواد با هم مخلوط طبق فیلم
بعد با دست ورز داده ، حالا
به اندازه گردو بردارید و گرد کنید و تو روغن سرخ کنید ،
این شامی مخصوص بروجردیاس
خیلی خوشمزه ،
اصلش اینه پیازچه و سبزی معطر داشته باشه ،
حالا شوید بعضیاشون میریزن بعضیاشون نه
🥗🍔#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛