10.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
باقالی پلو با ماهیچه🤤😋
.
البته درستش این بود که یک ظرف ژله هم درست میکردم میزاشتم کنارش😂😂😂
.
بریم برای یک توضیح مختصر .
ماهیچه ها رو با پیاز، سیر و هویج و کمی روغن تفت بدین به همراه زدچوبه و فلفل سفید، بعد روش آب بریزید و بزارید تا خوب بپزه
اگر در قابلمه میزارید ۲ ساعت اگر زودپز نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه کافیه⏲
.
بعد از پخته شدن بهش نمک بزنید و دوباره بزارید روی گاز🧂
.
برنج رو خوب بشورید بزارید خیس بخوره و بهش نمک بزنید بعد از ۱ ساعت بزارید آب جوش بیاد، برنج و بهش اضافه کنید بعد یک جوش باقالی رو بریزید صبر کنید تا چند جوش بخوره
.
حالا نوبت آبکش 💦
.
کمی روغن و آب و زعفرون دم کرده کف ظرف بریزید سیب زمینی یا نان یا کاهو برای تهدیگبزارید یک لایه برنج و باقالی و بعد شوید و این کار رو تکرار کنید اگر از شوید تازه استفاده کنید که عالیه👌🏼
.
برنج و بزارید دم بکشه
.
در آخر وقتی غذا رو کشیدید روش کمی روغن محلی آب شده بریزید و تمام😋
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شربت زعفران ( دقیقا مثل شربت های نذری😍)
هم خشک هست زعفرانشون، هم عطر و بوش فوق العادس ( مامانم هم خریده راضی بوده 😍😃)
محرمم که نزدیکه لازمتون میشه .
این از این.
مواد لازم برای شربت:
شکر ۳۸۰ گرم دولیوان
آب یک لیوان
گلاب ۵۰ گرم
هل دو سه عدد
زعفران
تخم شربتی برای شربت
جوهر لیمو نوک ق چ
شکر و آب رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت کم بذارید( نباید بجوشه )
قاشق فلزی هم نزنید بهش بذارید شکر کم کم حل شه .
حل که شد هل شکسته، گلاب رو بریزید بذارید شربت بجوشه که قوام بیاد
حین کار جوهر لیمو رو با دو ق غ آب مخلوط کرده و با قلمو دور قابلمه بکشید کمک میکنه شکرک نزنه با حرارت کم اجازه بدید شربت قوام بیاد نباید خیلی سفت و غلیظ شه
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب ماهیتابه ای با کمترین مقدار روغن
این دستور شاید با دستورای دیگه ای که دیدین تفاوت داشته باشه اما باید بگم که خیلی خوشمزه و سالمه، چون با روغن خیلی کم پخته میشه و سرخ کردنی نیست.
خب بریم سراغ طرز تهیه:
اول یه پیاز رو رنده میکنیم و آبش رو نمیگیریم، یه سیب زمینی رو هم رنده می کنیم و اینم آبش رو نمیگیریم. بعد گوشت رو اضافه میکنیم(که مال من چون گوشت گوسفند بود با چربی هست🐏) نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین و پودر زیره سیاه (اگه دوست داشتین زعفرون) بهش اضافه می کنیم و خوب ورز میدیم و چند بار به ظرف می کوبیم تا مواد کاملا منسجم بشه، بعد حدودا نیم ساعت بزارین تو یخچال تا خودش رو بگیره، کمی کف ماهیتابه روغن بریزین(اگه روغن دنبه باشه که عالیه) و کباب ها را کف ماهیتابه می چینیم و درش رو می بندیم و حرارت رو کم میکنیم(اینجوری گوشت آب میندازه و با آب خودش میپزه) وقتی آبش تموم شد، دو طرفش رو کمی سرخ می کنیم.
می بینین که با اینکه پودر نان، آرد نخودچی و تخم مرغ نزدم بازم کباب ها وا نرفت چون نکته اش تو خوب ورز دادنش هست، در ضمن خیلی سیب زمینی اضافه نکردم چون کبابه، کوکو که نیست
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب ماهیتابه ای با کمترین مقدار روغن
این دستور شاید با دستورای دیگه ای که دیدین تفاوت داشته باشه اما باید بگم که خیلی خوشمزه و سالمه، چون با روغن خیلی کم پخته میشه و سرخ کردنی نیست.
خب بریم سراغ طرز تهیه:
اول یه پیاز رو رنده میکنیم و آبش رو نمیگیریم، یه سیب زمینی رو هم رنده می کنیم و اینم آبش رو نمیگیریم. بعد گوشت رو اضافه میکنیم(که مال من چون گوشت گوسفند بود با چربی هست🐏) نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین و پودر زیره سیاه (اگه دوست داشتین زعفرون) بهش اضافه می کنیم و خوب ورز میدیم و چند بار به ظرف می کوبیم تا مواد کاملا منسجم بشه، بعد حدودا نیم ساعت بزارین تو یخچال تا خودش رو بگیره، کمی کف ماهیتابه روغن بریزین(اگه روغن دنبه باشه که عالیه) و کباب ها را کف ماهیتابه می چینیم و درش رو می بندیم و حرارت رو کم میکنیم(اینجوری گوشت آب میندازه و با آب خودش میپزه) وقتی آبش تموم شد، دو طرفش رو کمی سرخ می کنیم.
می بینین که با اینکه پودر نان، آرد نخودچی و تخم مرغ نزدم بازم کباب ها وا نرفت چون نکته اش تو خوب ورز دادنش هست، در ضمن خیلی سیب زمینی اضافه نکردم چون کبابه، کوکو که نیست
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه و آسون😍
مواد اولیه:
سیب زمینی ۴_۵ عدد
گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم
پیاز کوچک ۱ عدد
ادویه و نمک به میزان لازم
رب گوجه ۱ ق غذاخوری
آب یک لیوان
سیب زمینی ها را مانند ویدیو برش بزنید و در روغن داغ همه طرف آن را به طور یکنواخت سرخ کنید.
مایه ی داخل سیب زمینیها شامل گوشت چرخ شده، پیاز رنده شده و ادویه و نمک هست که داخل سیب زمینیها میریزیم، سس گوجه ی روی آن هم شامل آب و رب گوجه و ادویه و نمک میباشد.
در فر با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانیکه گوشت پخته شود بگذارید😍😍
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كرپ_لقمه 🥓 😋
▫️دوعدد تخم مرغ
▫️دونيم ليوان شير
▫️يك ونيم ليوان آرد
▫️يه قاشق چاي خوري نمك
▫️يك چهارم ليوان هم روغن مايع
🔸كافيه تخم مرغ روباهمزن بزنيد يكدست وكمي روشن بشه بعد روغن ،شير رواضافه كنيد وبعد آرد رو كم كم اضافه كنيدبه همراه نمك وتا كاملا يكدست بشه مخلوط كنيدوبعد دونه دونه سرخش كنيد براي مواد داخلي هم ازپياز داغ وگوشت وفلفل دلمه استفاده كردم شما ازهرچيز ديگه اي مي تونيد استفاده كنيد بعدرول كردن كرپها كنارهم بچينيد روش پنير بريزيد وچند دقيقه توفربزاريد كه پنيرها آب بشن وبعدهم نوش جان
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه و آسون😍
مواد اولیه:
سیب زمینی ۴_۵ عدد
گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم
پیاز کوچک ۱ عدد
ادویه و نمک به میزان لازم
رب گوجه ۱ ق غذاخوری
آب یک لیوان
سیب زمینی ها را مانند ویدیو برش بزنید و در روغن داغ همه طرف آن را به طور یکنواخت سرخ کنید.
مایه ی داخل سیب زمینیها شامل گوشت چرخ شده، پیاز رنده شده و ادویه و نمک هست که داخل سیب زمینیها میریزیم، سس گوجه ی روی آن هم شامل آب و رب گوجه و ادویه و نمک میباشد.
در فر با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانیکه گوشت پخته شود بگذارید😍😍
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سیب زمینی رنگی
سیب زمینی
هویج
ذرت
جعفری
لبو
نمک و فلفل و زردچوبه
طرز تهیه
سیب زمینی را پوست بگیرید با کمی نمک و زردچوبه بگذارید بپزد و پوره کنیدوسه قسمت کنید به یک قسمت هویج پخته و رنده شده و یک قسمت جعفری خرد شده با ذرت پخته و یک قسمت لبوی پخته و رنده شده بزنید ته یک قالب را سلفون بگذارید و مثل فیلم درون قالب بریزید و نیم ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد داخل ظرف برگردانید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
15.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_کوبیده
ضمن تشکر از شما دوست عزیز🌹
طرز تهیه رو در پستای قبل توضیح دادم اما برای یادآوری بگم گوشت کباب اگر نصف از قلوه گاه گوسفند و نصف مغز ران یا سردست گوساله باشه بهتره گوشت رو دوبار چرخ می کنید با 4 یا 5 پیاز درشتی که رنده ریز کرده و آبش رو گرفتید فلفل سیاه، (چند قطره زعفران دم کرده ی
غلیظ اختیار ی) خوب ورز داده تا چسبندگی پیدا کنه یا با گوشتکوب بکوبید، می تونید نصف گوشت رو چند لحظه در میکسر مخلوط کنید و بعد بقیه ی گوشت رو اضافه و خوب با دست ورز بدید با این روش هم چسبندگی پیدا می کنه هم سفت نمی شه، چند ساعت یا یک شب در یخچال می ذارید و قبل از کباب کردن سیخ های خشک رو در یخچال بذارید خنک بشه بعد گوشت رو نمک بزنید دوباره کمی ورز داده به سیخ بکشید و بین دو انگشت شکل بدین و روی حرارت زیاد کباب کنید، با زیر و رو کردن سیخ ها به طور یکنواخت گوشت به سیخ چسبیده و نمی ریزه نوش جان.
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛