7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک بدون آرد بدون فر
کافیه شما ۱۵۰گرم شکلات تخته ای رو با ۵۰گرم کره به روش بن ماری (روی بخارکتری)آب کنید ، سه عدد تخم مرغ رو سفیده وزرده رو ازهم جدا کنید سفیده رو با سه ق شکر با همزن بزنید تا فرم بگیره ،زرده ها رو باهمزن دستی بزنید سپس شکلات آب شده که سرد شده رو درسه مرحله بهش اضافه کنید وآروم هم بزنید درادامه سفیده تخم مرغ که فرم گرفته روهم درسه مرحله به موادتون اضافه کنید فقط خیلی آروم وبه صورت دورانی هم بزنید که پفش نخوابه حالا چهارعدد ظرف سوفله یا فنجون انتخاب کنید با کره یا مارگارین چرب کنید ومواد روبین چهارتا ظرفتون تقسیم کنید وبچیند داخل قابلمه گودی کمی هم آب جوش اضافه کنید ته قابلمه ودربشو بزارین وروی حرارت متوسط ده دقیقه بپزین بعداز ده دقیقه چک کنید اگر پخته نشده بودم چند دقیقه دیگه زمان بدین ، کلا می تونید مثل سوفله درست کنید کمی به شکل مایع باشه که مدت زمان
کمتری به پخت نیاز داره
#املت_هندی
🔷مواد لازم
🔹پیاز کوچک (ریز خرد شود) :یک عدد
🔹فلفل سبز تند (خرد شود) :2 عدد
🔹برگ گشنیز تازه :20 گرم
🔹تخم مرغ :4 عدد
🔹نمک :یک قاشق چایخوری
🔹روغن سرخ کردنی :2 قاشق سوپخوری
🔹پودر فلفل سیاه :به مقدار لازم
♨️طرز تهیه املت هندی
پیاز، فلفل و گشنیز خرد شده را در کاسه بلوری متوسطی بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.
کاسه بلوری دیگری آماده کنید و تخم مرغ ها را پس از شکستن در آن، خوب هم بزنید.
مخلوط پیازی را به تخم مرغ های زده شده اضافه کنید
این مخلوط را با اضافه کردن نمک و کمی فلفل سیاهمزه دار کرده و خوب هم بزنید.
در تابه بزرگی یک قاشق سوپ خوری روغن بریزید و روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید تا خوب داغ شود. سپس مایه املت را به یکباره در روغن داغ شده بریزید و در ظرف را بگذارید تا تخم مرغ به اصطلاح خودش را بگیرد.
پس از اینکه قسمت زیرین املت طلایی رنگ شد، با استفاده از کفگیر آن را برگردانید تا روی دیگر آن نیز سرخ شود.
#نکته
پس از برگرداندن املت، با استفاده از کفگیر تخت یا ته قاشق روی املت فشار وارد کنید تا اگر در قسمت هایی از آن، تخم مرغ هنوز سفت نشده است، با فشار بیرون زده و سرخ شود.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دلمه_پیاز
برای مایه دلمه: یه پیمونه برنج آبکش شده، نصف پیمانه لپه، دو سه قاشق سبزی معطر ( من فقط ترخون ریختم) و ادویه هایی که توی فیلم میبینید.
و حسابی طعمش ملس بود: ترش و شیرین.
برای مایه گوشتی هم
دویست گرم گوشت چرخکرده، یه پیاز متوسط ( سرخ شده) ، دو قاشق رب، نمک و فلفل و زردچوبه و کمی دارچین.
اون کاسه کوچیک سمت راست هم توش اندازه یه پیاز داغ هست، که موقع فیلم گرفتن یادم رفت بریزمش توی کاسه اصلی 😁
برای درست کردن دلمه های جا افتاده و خوشمزه، دلمه ها باید با شعله ملایم کاملا پخته بشه. نکته جالب اینکه در تمام مدت پخت اصلا مایه گوشتی از داخل پیاز ها خارج نشد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله تزریقی
برای ژله بیرنگ میتونید از ژله اماده الوئه ورا استفاده کنید
.
برای ژله های رنگی از ترکیب ژله با شیر استفاده کنید
.
ژله بیس : سی گرم شکر، پانزده گرم اگار اگار و ۴۰۰ میلی لیتر اب رو روی حرارت قرار بدید تا شکر و اگار اگار اب شده و یکدست بشن داخل ظرف مورد نظر بریزید و در یخچال بگذارید تا کاملا ببنده
.
برای ژله شیر : ۱۵۰ میلی لیتر شیر ، پنچاه گرم شکر و هشت گرم ژلاتین رو روی حرارت قرار بدید تا شکر اب بشه بعد تقسیم کنید رنگ دلخواه رو بهش اضافه کنید ، برای سبز از پودر ماچا ، نارنجی اب پرتقال و قرمز پوره توت فرنگی استفاده شده
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#زرشک_پلو
بعد از آماده شدن و دم کشیدن برنج ، کمی از اون رو با زعفران دم کرده مخلوط کردم…توی یه قالب اول زرشک خیس خورده رو که توی کره (یا روغن) و کمی زعفران و شکر تفت داده بودم ریختم
بعد برنج زعفرونی ریختم و بازم خوب فشار دادم و در نهایت برنج ساده ریختم و خوب فشار دادم تا منسجم بشه و شکل قالب رو بگیره
ظرف سرو رو روی دهانه قالب گذاشتم و آروم برگردوندم قالب رو
می تونین روش و اطرافش رو با خلال پسته و بادوم هم تزیین کنیم که من اون روز نداشتم
مرغ رو هم به همون روشی که توی زرشک پلوی پست قبلی یاد داده بودم درست کردم…فقط یه کم رب گوجه هم زده بودم
واسه مهمونی ها خیلی تو چشمه و از طرفی راحتم هست
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_مجلسی
امروز میخوام بهتون یه مرغ مجلسی یادبدم که عطر و طعمش فوق العادس
دو عدد ران مرغ پوست گرفته و تازه رو داخل روغن بزارین تا سرخ بشه
کمی عصاره زعفران رو با فرچه روی مرغ بزنین
برگردونید و طرف دیگه رو هم عصاره زعفران بزنید و زمان بدین تا کمی سرخ بشه
🥂🌯 🌯🥂
مرغ ها رو از تابه خارج کنین
یک عدد پیاز خلالی شده رو تفت بدین
زرد چوبه
فلفل سیاه
دو قاشق غذاخوری رب بریزین و تفت بدین تا رنگ رب باز بشه
دو لیوان هم آب اضافه کنید
یک چهار فلفل دلمه خرد شده و کمی نمک بریزین
مقداری هم عصاره زعفران
آب که جوش اومد ران های مرغ رو داخل آب بزارین
در قابلمه رو ببندین و یک و نیم ساعت زمان بدین تا بپزه
با برنج سرو کنین و ببینید که چقدر عالیه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ته چین مرغ و قارچ 🍗
اگه از درست کردن ته چین تکراری خسته شدی و ته چین درست می کنی اما خوب نمیشه حتما این آموزش و ببین و ته چین مرغ و قارچ رو امتحان کن . ❤️
مواد لازم : برنج ایرانی 2 پیمانه
مرغ 2 تیکه
قارچ تقریبا 10 عدد
پیاز 1 عدد
ادویه شامل ( نمک، فلفل سیاه و قرمز، دارچین، زیره، شملیز،)
زعفران
زرشک
شکر
تخم مرغ 2 عدد
ماست چکیده 6 تا 7 قاشق غذاخوری
گلاب 1 قاشق غذاخوری
بچه ها نکته هایی که برا درست کردن ته چین باید رعایت کنید اینه که 👌👌👌
1. حتما از برنج ایرانی استفاده کنید
2.گلاب و حذف نکنید
3.زعفرون کاربردی ترین مواد توی این غذا هست پس از زعفرون زیادی استفاده کنید.
ته چین تون زیاد نباشه تا خوب مغز پخت بشه.
🥂🌯 🌯🥂
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه جوجه فسنجونی و کته
سس فسنجون:
گردو: ۱ کاسه
پیاز: یک عدد
سیر: دو حبه
روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
رب انار: ۵ تا ۷ قاشق غذاخوری
نمک
فلفلسیاه
آب: نصف فنجون
خوب پوره کنید و روی مرغ خرد شده بریزید و بذارید تو یخچال (فیله، سینه یا رون مرغ)
نیاز به استراحت نداره ( تا زمانی که برنج و میشورید بذارید توی یخچال).
کته رو هم با آب و روغن و نمک بار بذارید.
فسنجون رو توی ماهیتابه داغ بریزید و حدود ۳۰ تا ۳۵ دقیقه حرارت بدید (هر ۱۰ دقیقه در اون رو بردارید اگه نیاز داشت یکم آب روی اون بریزید)
اون رو سرو کنید و روی اون سماق بریزید.
نوش جونتون
🥂🌯 🌯🥂
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تابه کباب مجلسی
1⃣
مواد لازم👇
گوشت چرخی: ۳۵۰ گرم(مخلوط گوشت گوساله و گوسفندی)
پیاز: ۲عدد(رنده میکنیم و آبشو میگیریم)
نمک: ۱ق.م
فلفل سیاه: ۱ق.چ
پولبیبر یا پرک فلفل قرمز: ۱/۲ ق.چ
پودرسیر: ۱/۲ق.چ
سماق: ۱ق.چ
زعفرون: به مقدار لازم
کره: ۱ق.غ
گوجه فرنگی: ۳ عدد
فلفل سبز شیرین: ۳عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ق.م
آب لیموترش: ۱ق.غ
آب: ۱ استکان
🥂🌯 🌯🥂
برای ته دیگ👇
سیب زمینی: ۲عدد(با رنده درشت رنده میکنیم و میشوریم تا نشاستش بره)
بعد بهش زعفرون و نمک اضافه میکنیم و ته قابلمه که روغن ریختیم میریزیم و پخش میکنیم.
نکته👈بهتره که مایه کبابو برای یکساعت داخل یخچال بذاریم بمونه
به کباب اصلا آب اضافه نکنید رو حرارت کم بمونه خودش آب میندازه👌
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرنی لذیذ😋
این فرنی طعمش نوستالژیک و خاطره انگیزه😍،یکبار با این روشی که آموزش دادم درست کنی دیگه همیشه این شکلی فرنی درست میکنی👌😊
مواد لازم👇🏼
شیر ۱ لیتر
آرد برنج ۴ ق غ
شکر ۴ ق غ
پودر هل نصف ق چ
گلاب ۲ ق غ
زعفران دم کرده ۱ ق غ
با پودر دارچین ،گل،خلال بادام و پسته، هم تزئین کردم.
🥂🌯 🌯🥂
🟠نکته ها
🔶سعی کنین از آرد برنج با کیفیت استفاده کنی.
🔶میتونین مغزیجات هم بریزین که خیلی مقوی ترش میکنه و برای بچه ها عالیه👌
🔶حتی میتونین به جای زعفران پودر کاکائو بریزین و شکلاتیش کنین.
🔶حتما به این غلظتی که توی فیلم میبینین برسه ، بعد از سرد شدن سفت تر هم میشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم
مواد تشکیل دهنده (برای 6 عدد):
150 گرم فیله مرغ
✅تخم مرغ 2 عدد
✅ 100 گرم پنیر
g 50 گرم خامه ترش یا ماست طبیعی یا سس مایونز ⠀✅ 1-2 حبه سیر
✅ ادویه به مزه ⠀✅ 3 هویج متوسط
برای تزئین: فلفل سیاه و برگ نعناع
ما آماده می کنیم:
🥂🌯 🌯🥂
فیله ، تخم مرغ و هویج را بجوشانید. فیله مرغ را به مکعب های کوچک برش دهید. پنیر ، تخم مرغ و هویج را روی یک رنده ریز رنده کنید.
فیله ، تخم مرغ و پنیر را در یک ظرف عمیق ترکیب کنید. سس مایونز ، سیر خرد شده ، ادویه جات ترشی جات را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
ما توپ تشکیل می دهیم. مقداری هویج را روی سلفون قرار دهید و یک پنکیک نازک تشکیل دهید.
یک توپ در وسط این پنکیک قرار دهید و آن را مانند فیلم بپیچید.
نارنگی را با فلفل سیاه و برگ نعناع تزئین کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتلت_کدو_سبز
کدو سبز سه عدد
هویج یک عدد
پیاز یک عدد
گوشت مرغ نصف سینه مرغ
تخم مرغ سه عدد
جعفری خرد شده دو ق غ
آرد یک ق غ
پودر سیر و نمک و فلفل به میزان لازم
🥂🌯 🌯🥂
ابتدا گوشت مرغ را با یک عدد پیاز و فلفل دلمه بگذارید بپزد سپس مرغ را خرد یا ریش ریش کنید.
کدو و هویج و پیاز را رنده کنید و آبش را کامل بگیرید و مرغها را به کدو سبزها اضافه کنید.
جعفری را نیز خرد کرده و به مواد اضافه کنید تخم مرغها را با چنگال کمی بزنید تا از حالت لختگی در بیاید و با مواد کتلت خوب مخلوط کنید.
از آخر آرد و ادویه ها را اضافه ی مواد کنید.
از مواد داخل روغن داغ قاشق قاشق بریزید تا کتلت سرخ شود البته من در قالب فلزی دایره ای ریختم تا کتلتها یک اندازه باشند.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛