eitaa logo
آشپزخانه کوچیک من آشپزی
29.7هزار دنبال‌کننده
8.6هزار عکس
33.9هزار ویدیو
75 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
نشاسته : ۱ پیمانه آب :۷ پیمانه شکر :۱/۵پیمانه (اگر شیرینتر دوست داشتین دو پیمونه بریزین) روغن مایع :نصف پیمانه خلال بادام : نصف پیمانه خلال پسته :برای تزیین زعفران دم شده : به مقدار لازم گلاب : نصف پیمانه پودر هل : یک قاشق چ خ آب لیموی تازه: یک ق غ طرز تهیه نشاسته رو با 2 پیمانه آب سرد حل می کنیم. بعد 5 پیمانه آب باقیمانده رو با ۱/۵ پیمانه شکر و نصف پیمانه روغن مایع مخلوط کرده روی حرارت میذاریم تا محلول بجوشه. حالا نشاسته رو از صافی عبور داده و داخل آب و روغن در حال جوش می ریزیم و دائم هم می زنیم تا غلظت فرنی رو بدست بیاره، بعد میذاریم این مواد با حرارت کم بجوشه و هر از گاهی با قاشق چوبی هم می زنیم تا ته نگیره بعد از حدود دو ساعت پودر هل رو اضافه کرده و بعد از گذشت تقریبا یک ساعت و نیم دیگه خلال بادام و زعفران آبکرده را به مواد اضافه می کنیم. بیست دقیقه قبل از اتمام کار گلاب و آب لیمو رو اضافه کرده و میذاریم مواد خوب جا بیفته، بعد ظرف مورد نظر رو چرب میکنیم، مسقطی رو داخل اون ریخته و میذاریم تا سرد بشه، بعد برش میدیم. میتونید داخل ظرف دربسته در یخچال تا مدتها نگهدارین . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋 🔸داخل به ها را بعد از شستن خالى كرده طوريكه به كف و ديواره به آسيب نرسد و سطح داخلى و بيرونى آنها را به كمى آب ليموترش تازه آغشته كنيد و كنار بگذاريد. چند عدد آلو بخارا را در كمى آب خيس كنيد. پياز خرد شده را كمى تفت دهيد 🔸گوشت چرخ كرده ،ادويه هاى دلخواه ، نمك و فلفل و كمى رب يا پورهء گوجه فرنگى به پياز افزوده و خوب مخلوط و تفت دهيد. به ازاى هر ٢٠٠ گرم گوشت چرخ كرده ١ ق غ سرپُر برنج ( خشك و پخته نشده) و ١/٢ ق غ زرشك به مخلوط گوشت و پياز اضافه كرده و با مقدار كمى آب بپزيد تا سس غليظ و مايه كاملا پخته شود. اكنون مقدارى دلخواه خلال پسته و بادام به مايه دلمه بيفزاييد. 🔸داخل دلمه ها را از مواد گوشتى پُر كنيد . در قابلمه مناسبى مخلوط آب و زعفران و كمى كره ، آب ليموترش و خيلى كم رب گوجه فرنگى و نمك ريخته روى حرارت گذاشته و اجازه دهيد به جوش آيد ( ميتوانيد براى لعاب دار شدن چند عدد از دانه هاى به را نيز بيفزاييد). سپس به ها را داخل قابلمه چيده و آلوها را نيز به همراه كمى زرشك اضافه كنيد و با حرارت ملايم بپزيد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه غذای خوشمزه با گوشت چرخ کرده مواد لازم: گوشت چرخ کرده: نیم کیلو پیاز : یک عدد متوسط آرد سوخاری: نصف کاسه ماست خوری نمک، فلفل و ادویه: به مقدار دلخواه سیب زمینی: سه عدد متوسط کدو خورشتی: سه عدد متوسط گوجه: 3 عدد متوسط روغن برای سرخ کردن: به اندازه کافی رب گوجه: دو قاشق غذاخوری طرز تهیه: ابتدا گوشت چرخ کرده رو با پیاز، آردسوخاری، نمک، فلفل و ادویه ترکیب کنید و توی مخلوط کن بریزید. بعد از چند دقیقه ترکیب رو به صورت گوله در بیارید و توی سینی فر بذارید. سیب زمینی و کدو خورشتی رو خرد کنید و توی روغن سرخش کنید. بعد روی گوشت چرخ کرده بریزید. گوجه ها رو حلقه حلقه کنید و روی مواد بچینید. رب گوجه رو با دو قاشق روغن مایع و نصف قاشق آبلیمو ترکیب کنید تا رقیق بشه. بعد هم روی مواد بریزیدش. روی غذا ورقه فویل بکشید و بذارید به مدت 30 دقیقه در دمای 185 درجه فر بپزه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وارونه 🍰🍰 یه دسر ایده آل واسه دور همی🍌🥧 مواد لازم برای خمیر: 2 عدد تخم مرغ 400 گرم شکر 400 گرم آرد 1 قاشق غذاخوری پودر بیکینگ 200 میلی لیتر آب 100 میلی لیتر روغن برای شهد: 100 گرم شکر 100 میلی لیتر آب موز دارچین تخم مرغ ، روغن ، آب ، شکر را درون مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید. آرد را به تدریج ، پودر بیکینگ اضافه کرده و با مخلوط کردن خوب هم بزنید. شهد را با پختن شکر در آب آماده کنید. یک لیوان را در وسط ماهیتابه قرار دهید و داخل آن شهد ، موز ، دارچین و خمیر را بریزید. و در فر به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید. دسرمون آماده ‌س 🤗 نووووش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ۴ پیمانه شیر ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت نصف پیمانه شکر کمی پوست پرتقال رنده شده یک دوم فنجان آب پرتقال(ترجیحا بازاری باشه که تلخ نشه)ازداخل قابلمه بریزین و مخلوط کنین روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه داخل ظرف مناسب بریزین و بذارین کنار تا خنک شه ولی داخل یخچال نذارین برای لایه بعدی، ۲ پیمانه آب پرتقال بازاری (که تلخ نشه) رو به همراه دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت خوب هم بزنین تا یکدست شه روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه مواد رو روی لایه اول بریزین و چند ساعت داخل یخچال بذارین تا خودشو بگیره با پودر نارگیل تزیین کنین 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋😍 میتونید برای نذریا یا اربعین این حلوای خوشمزه رو درست کنید 😍 ✅آرد برنج یک لیوان، شکر ۱/۵تا ۲ لیوان، روغن مایع نصف لیوان، آب ۵ لیوان، گلاب نصف لیوان، پودر هل 1 ق چ، پودر دارچین ۲ق غ، زعفران دم شده ❌حتما آرد ۴۵دقیقه تفت دهید حرارت ملایم ❌آب اضافه کردید مرتب هم بزنید که آردگلوله نشه ❌مراقب باشید پودر دارچین نسوزه خیلی زود از حرارت بردارید ❌زمانی که همه مواد به حلوا اضافه کردید حرارت زیاد کنید مرتب هم بزنید تا زمانی که مثل کلیپ قاشق به حلوا نچسبد ❌ظرفی که قراره حلوا داخلش بریزید قبلش کمی چرب کنید بعد با قاشق چرب قاشق زنی کنید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍞 😋😍 ▫️۹۰ میلی لیتر آب گرم ▫️90 میلی لیتر شیر گرم ▫️2 قاشق غذاخوری روغن نباتی ▫️1 قاشق غذاخوری شکر ▫️10 گرم مخمر خشک کمی هم بزنید تا مایه فعال شود ▫️480 گرم آرد گندم ▫️1 قاشق چایخوری نمک 🛑مواد رو خوب مخلوط کنید. ورز دادن را با دست ادامه دهید تا خمیر یکدست شود. کاسه را با روغن نباتی چرب کنید. . اجازه دهید خمیر به مدت ۴۵ دقیقه ور بیاید ماهیتابه را با ۱ قاشق غذاخوری روغن نباتی چرب کنید. سپس آن را با دقت بزارید داخلش. سطح را صاف کنید. با یک حوله بپوشانید و بگذارید ۲۰ دقیقه بماند. روی خمیر را با برس زرده بمالید. با چنگال یک فرم درست می کنیم. . سپس هوای اضافی را با خلال دندان خارج کنید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه بپزید. وای! ببین چقد عالی میشه. نان یکنواخت، نرم و در عین حال سبک پف است. طعمش عالیه حتما امتحانش کنید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشت چرخ کرده..........نیم کیلو پیاز متوسط...........2 عدد تخم مرغ...........4 عدد گوجه..........3 عدد رب گوجه 2 قاشق آبغوره یک استکان دارچین و زردچوبه و نمک و فلفل به مقدار دلخواه گوشت و پیاز رنده شده و تخم مرغ ها را با ادویه ورز می دهیم و به شکل لوله ای به طول 10 سانتی متر و قطر 2 سانتی متر در روغن داغ زیاد غلتانده و سرخ می کنیم رب گوجه را کمی تفت داده و آبغوره و کمی آب به آن اضافه می کنیم گوجه ها را چهار قسمتی کرده و سرخ می کنیم. رب و آبغوره پخته را در ظرف ریخته و شامی ها را هم در آن می گذاریم و گوجه ها را کنار شامی ها می چینیم. برخی خیلی کم به آن آرد نخودچی می زنند که چون عمومی نیست در دستور تهیه اصلی نیاوردیم. در شرق گیلان چنین شامی را درست می کنند البته بدون مایع همراه که به آن «کولیبیج کباب» می گویند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر_پرتقالی😍😋 آب پرتقال یک و سه چهارم لیوان شکر سه قاشق غذاخوری نشاسته ذرت سه قاشق غذاخوری رنده پوست یک عدد پرتقال کره بیست و پنج گرم تمام مواد رو بجز کره باهم مخلوط میکنیم و نیازی به صاف کردن آب پرتقال نداریم چون پرز پرتقال باعث‌خوشمزه تر شدن این دسر میشه ، و در مورد رنده پوست پرتقال اگر فقط و فقط قسمت نارنجی رو رنده کنین و قسمت سفید رنگ بهش نچسبیده باشه ، اصصصصلا تلخ نمیشه 👌ولی باز اگر شک داشتین حذفش کنین . و روی شعله کم مرتبا هم میزنیم ، تا زمانی که شروع به غلیظ شدن و تقریبا یه کم شفاف شدن میکنه ، همین موقع کره رو اضافه میکنیم و سریع و مرتب هم میزنیم تا کره ذوب بشه،این مرحله کمتر از یک دقیقه زمان میبره تا کره ذوب بشه. بعد از ذوب شدن بلافاصله شعله رو خاموش میکنیم و میریزیم داخل ظرف.اگر دوست داشتین که اونها رو مانند ویدئو برش بزنین، حتما داخل ظرف رو طبق ویدئو با آب همدمای محیط آغشته کنین و خالی کنین، و اگر دوست داشتین بصورت لیوانی و تک نفره سرو کنید دیگه نیاز به این کار نخواهید داشت ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 این مقدار که میگم پنج تا ساندویچ میشه گوشت چرخکرده ٣۵٠ گرم پیاز متوسط یک عدد هشت عدد گوجه نمک فلفل زردچوبه پودر سیر ادویه هاش و سه ق هم جعفری خرد شده گوجه رو پوره یا رنده کنید با ادویه و کمی روغن بپزید تا آبش کشیده و سرخ بشه در آخر جعفری اضافه و تمام گوشت و پیاز رنده شده و ادویه رو ورز بدید و قلقلی کنید حالا تو کمی روغن با شعله کم سرخ کنید نت مغز پخت بشه در آخر ورقه های پنیر هر پنیری میشه من پارمسان زدم بزارید روش درش رو بزارید تا نرم بشه دیگه تمام 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 با این مقدار مواد حدود ۱۰۰ عدد خرمای قالبی داریم. 🌈خرما بدون هسته و شیره ۷۵۰ گرم 🌈کنجد تفت داده شده نصف پیمانه 🌈پودر نارگیل یا گردو ۳ قاشق پر 🌈پودر بيسکوئيت یا آرد تفت داده شده نصف پیمانه 🌈پودر زنجفیل و پودر هل نصف قاشق چ 🌈ارده ۲ الی ۳ قاشق 🌈کره ذوب شده (برای اینکه دستتون چرب کنید)۲۵ گرم ☀️بهتره که خرما بدون شیره باشه تا انسجام خوبی داشته باشه من از خرمای کبکاب استفاده کردم.خرمای رطب نمیشه چون نرم هست.میتونید به جای چرخ کردن خرما اون رو بکوبید فقط قبلش حتما با یه مقدار کم آب بذارید بجوشه و نرم بشه.کنجد رو حتما روی حرارت کم تفت بدین تا رنگش قهوه ای روشن بشه و بوی خامیش گرفته بشه مواظب باشین نسوزه تا تلخ نشه.حین مخلوط کردن دستتون رو مدام با کره ی ذوب شده چرب کنید .قالب های سلیکونی نیاز به چرب کردن نداره.در آخر یک ربع بذارین داخل فریزر بعد به راحتی از قالب جدا کنید.من از بيسکوئيت پتی بور کاکائویی استفاده کردم میتونید از آرد تفت داده شده هم استفاده کنید. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 لیوان مورد استفاده 200 میلی لیتر تخم مرغ ۴عدد، شکر ۱ لیوان، روغن مایع ۱ لیوان، آب ولرم ۱ لیوان، آرد ۳ لیوان، پودر کاکائو ۳ ق غ، وانیل شکری ۱ پاکت (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)، بکینگ پودر 10 گرم و یا 2.5 ق چ مواد پنیری: پنیر لبنه ۴۰۰ گرم، تخم مرغ ۲ عدد، پودر قند ۳ ق غ، نشاسته ذرت ۱ ق غ پر، 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 🔴تخم مرغ و شکر را 5_6 دقیقه با همزن برقی بزنید روغن مایع و آب ولرم نزدیک به گرم را اضافه با همزن دستی هم بزنید. مواد خشک را داخل ظرفی الک کرده کم کم به مواد تخم مرغی اضافه و آرام هم بزنید. داخل ظرف پیرکس مربعی بزرگ و یا ظرف مخصوص فر روچرب کرده مایه کیک را داخل آن بریزید. تمام مواد پنیری را داخل ظرفی 1_2 دقیقه هم زده داخل قیف ریخته همانند ویدئو بصورت مورب بریزید. در فر 175 درجه 25 دقیقه بپزید.سپس دمای فر را روی 160 درجه گذاشته و 15 دقیقه بپزید. میتوانید با خلال دندان کیک را تست کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛