10.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_هویج خوشمزه و بافتی بسیار سبک که تو بیشتر کافی شاپها با قیمت بالایی سرو میشه😲پس از این رسپی ساده نگذر🤗 صد البته با این فيلينگ مخصوصش که معرکش کرده😍🥕
مواد تو کلیپ به گرم گفته شده اینجا به پیمانه
تخم مرغ 4 عدد،شکر 1و 1/4 پیمانه،نمک 1 پنس،روغن مایع 1 پیمانه سرخالی، آرد قنادی 2 پیمانه،بیکینگ پودر 1و نیم ق چ، جوش شیرین نصف ق چ، پودر دارچین 1_2ق غ، هویج رنده ریز شده 2 پیمانه، گردوی خرد شده نصف پیمانه
🔴تخم مرغها را با شکر و نمک با همزن برقی میزنیم تا كرم رنگ بشه ،بعد روغن مایع را كم كم اضافه کرده. تو این مرحله یکی دو دور با همزن هم زده آرد را با بکینگ پودر و جوش شیرین و پودر دارچین الک کرده و همه رو با هم الک کنید و روی مایه بریزین و با لیسک به آرامی فولد کنید. هویج ریز رنده شده رو با گردوی خرد شده اضافه کنید و بسیار کم با لیسک زیر و رو کنید.
دقت کنین مایه کیک کمی سفت هست اما بعد از پخت بافتی پوک و عالی داره😋
.با خلال دندان وسط کیک رو امتحان کنید اگه تمیز بیرون اومد, آماده است.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلم_پلو😍😋
البته نه از نوع شیرازیش
هشتصد گرم کلم رو بعد از شستن خرد و همونطور که خیس بود در ظرفی ریختم و درب ظرف رو گذاشتم تا روی شعله یه مقدار نرم بشه. پیاز رو نگینی و در روغن سرخ کردم و چهارصد گرم گوشت تکه ای خورشتی اضافه و تفت دادم. وقتی رنگ گوشتها برگشت و آبش کشیده شد ادویه، کمی رب گوجه که البته باید خیلی کم باشه و زردچوبه اضافه و با مقداری آب گذاشتم تا بپزه.حالا در ظرف کلم ها رو بردارید وقتی یه مقدار نرم شد بهش کمی روغن اضافه و کمی تفت بدید و زعفران اضافه کنید مقدار زعفران هم بستگی به خودتون داره.هرچی دست و دلبازتر باشید غذای خوشرنگتری خواهید داشت. درآخر وقتی گوشت خوب پخت و آبش کم شد کلم ها رو بریزید توش و بزارید تا یه کم با هم بپزه و طعمهاش تو خورد هم برن. من برای این مقدار مواد چهار پیمانه برنج روآبکش کردم حالا توی قابلمه برنج رو بریزید و روش هم از موادتون روی مواد کلم و گوشت مجددا کمی زعفران دم کرده به اضافه ادویه کاری پلویی و گردلیمو پاشیدم و اینکار رو تا آخر ادامه دادم تا برنج و مواد تموم شه. بعد این غذای خوشمزه رو دم کنید. در آخر هم روش کره آب شده بریزید که خوشمزگیش چند برابر شه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تیرامیسو_میوه_ای 😍😋
هرچی تیرامیسو تا بحال خوردین رو فراموش کنید که این یکی حرف نداره طعم بهشت میده🤤👌🏻
اول مربا انبه رو درست میکنیم که شکر و لیمو و انبه رو میذاریم روی حرارت ملایم و هم میزنیم تا زمانی که آب انبه کشیده شه
و بعد کافیه تیرامیسوها رو تو مانجو بغلطونید و تو ظرف بچینید و لایه لایه مواد پنیری روش بریزید
همون لحظه که درستش کردین هم میشه سرو کرد ولی تو یخچال بذارین مزه ها خوب باهم فیکس میشن و عالی تر میشه
خامه قنادی و یا صبحونه هم خیلی فرقی نداره
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بدون_فر😍😋
تخم مرغ۲ عدد، شیر⅔ لیوان، وانیل نوک ق چ، بکینگ پودر۲ ق م، آرد۱٫۵ لیوان، گلاب۳ ق غ، زعفران دم کرده۳ ق غ، پودر هل½ ق چ، روغن⅓ لیوان، شکر⅔ لیوان
🔴2 تا تخم مرغ رو با وانیل و شکر با دور تند هم زن میزنیم تا حجیم و کرم رنگ بشه. شیر و روغن رو اضافه میکنیم و 5دقیقه با هم زن میزنیم. بعد پودر هل و گلاب و زعفرون رو میریزیم و با لیستک مخلوط میکنیم تا مواد یک دست بشه
داخل یه کاسه آرد و بکینگ پودر رو باهم الک میکنیم
و کم کم به موادمون اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنم تا مواد یک دست بشه بعد مواد رو داخل قالب میریزیم و کمی قالب رو به زمین میکوبیم تا حباب های داخلش خارج بشه و بعد داخل این #فر_دست_ساز میذاریم.. به مدت 45دقیقه حواستون باشه نیم ساعت اول دربش رو برندارین زیر شعله هم متوسط رو به پایین باشه...
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیزکیک_باقلوا: 😍😋
خمیر یوفکا 1 بسته،پنیر ماسکارپونه 1 بسته ۲۵۰ گرم،تخم مرغ 2 عدد،کره 100 گرم،پودر پسته 1 پیمانه،پودر گردو 1 پیمانه، وانیل، ارد 2 ق غ
#شربت: شکر 2پیمانه، اب 1 پیمانه
در قابلمه ایی شکر و اب رو بزارید بجوشه بعد در اخر 2_3 عدد هل بندازید داخلش و خاموش کنید خنک بشود.
پودر پسته و پودر گردو و یک مقداری از شیره و کره ذوب شده را باهم مخلوط کنید مثل خمیر در بیاد.، پنیر شکر تخم مرغ وانیل و ارد در میکسر خوب مخلوط بشود یک خامه بدست میاد .
هر ورقه ایی رو باز کنید روش کره اب شده بریزید بعد ورقه دوم رو بزارید روش. حدودا ۴ الی ۵ تا یوفکا روی هم. بعد بصورت مساوی به شکل مربع برش بدهید .
هر کدوم از مربع ها رو که چهار یا پنج لایه شدند را داخل قالب مافین قرار بدید و یک لایه از مغزیجات رو با قاشق داخلش بریزید بعد مایه خامه رو روش بریزید در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه، ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار بدهید بعد از فر در اوردید روی قسمت خامه مجددا از مغزی جات بریزید و در اخر از شربت سرد شده روی باقلوا هایی که از داغی افتاده بریزید .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باورت نمیشه چقدر طعمش شبیه به سس فرانسوی بازاری هاس و البته خیلیییی به صرفه تر و خوشمزه است😍😋
این ها رو میخوایم 👇🏻
۵ ق غ سس مایونز
۲ ق غ سس کچاب
۱ ق غ آبلیمو
۳ ق غ روغن زیتون
نمک ، فلفل سیاه، پابریکا ، پودر سیر و پیاز
نصف ق م پابریکا یکم بیشتر از بقیه
همه ی مواد و به ترتیبی که تو ویدیو گفتم مخلوط میکنیم و تمام این سس حدود ۱ ماه داخل یخچال ماندگاری داره
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم
سبزی خورشتی : ۲۰۰ گرم
گوشت خورشتی : ۲۰۰ گرم
لوبیا قرمز : ۱۵۰ گرم
لیموعمانی : ۳ عدد
پیاز : ۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ،: ۱ قاشق مربا خوری
پیاز رو تفت بدید سبک که شد گوشت رو اضافه کنید رنگ گوشت که عوض شد بهش نمک.فلفل. اضافه کنید و ۲ ق رب گوجه بزنید رنگشو که پس داد سبزی خورشتی که از قبل سرخ کردین و لوبیا قرمز خیس خورده و ۳عدد لیمو رو اضافه کنید و به اندازه کافی اب بریزید
و ۴ساعت زمان بدید که جا بیوفته
نوش جان
نکته : لوبیا هارو از شب قبل باید بخیسونید
لیمو عمانی هارو هم چند سوراخ روش ایجاد کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
34.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#املت_سیب_زمینی_پیاز
مواد لازم
400 گرم سیب زمینی
200 گرم قارچ
1 پیاز خرد شده
5 تخم مرغ
50 میلی لیتر شیر
100 گرم پنیر
سیر
نمک
طرزتهیه
سیب زمینی ها را قطعه قطعه کنید.
روغن را در ماهیتابه ریخته و سیب زمینی ها را بپزید. پیاز خرد شده ، قارچ ، سیر و نمک را اضافه کنید.
سیب زمینی های پخته شده را به ماهیتابه منتقل کنید.
تخم مرغ ها را با شیر و نمک بزنید. مخلوط تخم مرغ را در ماهیتابه همراه سیب زمینی بریزید.
در دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید. بعد پنیر رنده شده را بپاشید و 10 دقیقه دیگر بپزید
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_لولی😍😋
برای این کباب از ترکیب ۸۰٪ سردست گوساله و ۲۰٪ قلوه گاه گوسفندی استفاده کنید و ۳بار اون رو چرخ کنید، پیاز رو رنده درشت کنید همراه با آب به گوشت اضافه کنید و خوب ورز بدید،و ۲ ساعت داخل یخچال نگهدارید،مثل من فرم بدید تقریبا ۶ الی ۷ دقیقه داخل تابه نچسب تفت بدید،فقط سریع زیر و رو کنید که فرم لول بودن خراب نشه،و سعی کنید گوشت رو آبدار بردارید👌،بعد از پخت از کره هم میتونید استفاده کنید، اما بخاطر چربی گوشت من دوست نداشتم گوشت چرب تر بشه😉و اینکه به گوشت چیز اضافه ای هم نزدم ...چون اعتقاد دارم اصل کباب همینه، باید ساده باشه که طعمش خراب نشه...🥣یه چاشنی پیاز،جعفری،با نمک،فلفل سیاه،سماق،و لیمو تازه هم کنارش درست کنید که عالی میشه...😊
🔻اینارو لازم دارید...
1️⃣گوشت چرخکرده
2️⃣پیاز
3️⃣جعفری
4️⃣نمک و فلفل
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#كوبيده_مرغ😍😍
تخم گشنيز آسياب شده و ادويه پاپريكا
مواد لازم ( ٥ الي ٦ نفر)
ران مرغ نيم كيلو
سينه مرغ نيم كيلو
پياز ١ عدد بزرگ
سير ٢ عدد
جعفري خرد شده (٣ قاشق غ خ )
تخم مرغ ١ عدد
پودر سوخاري ١ پيمانه
زعفران دم كرده ٤ قاشق غ خ
نمك ١ قاشق چ خ
فلفل سياه ١ قاشق چ خ
پاپريكا ١ قاشق چ خ
زرد چوبه نصف قاشق چ خ
تخم گشنيز آسياب (نصف قاشق چ خ )
ليمو تازه ١ قاشق غ خ
گوشت رون و سينه مرغ رو ٢ بار چرخ كنيد،پياز و سيرو چرخ كنيد و كاملا آبش رو بگيريد،حالا موادمون كه شامل گوشت ،پياز وسير جعفري تخم مرغ زعفرون ادويه ها و آب ليمو هست رو ٥ دقيقه ورز بديد ،روش سلفون بكشيد و ١ ساعت بزاريد يخچال ،بعد پودر سوخاري بهش اضافه كنيد و باز ٥ دقيقه ورز بديد،دستتون رو با اب يخ خيس كنيد و كوبيده رو به سيخ بكشيد ،براي اين كار سر وته گوشت رو به سيخ فشار بديد و بعد بريد سراغ نقش زدن كباب،حالا يكم تابه رو چرب كنيد و هر طرف كباب رو ٥ الي ٦ دقيقه سرخ كنيد،بعد روش كره و زعفران بماليد،ميتونيد اين كوبيده رو با برنج هم سرو كنيد،اين كوبيده رو روي ذغال هم ميشه درست كرد
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ تنوری با ادویه ملایم 😋
مواد لازم :
ران مرغ ۵ الی ۸ عدد
نصف استکان آب معدنی یا دلستر بی طعم
نصف استکان روغن زیتون
۲ حبه سیر
۱ قاشق چایخوری آویشن
۱ قاشق چای خوری پاپریکا
۱ قاشق چایخوری زیره سبز
۱ قاشق چای خوری پودر پیاز
طرز تهیه :
در تمام مواد( روغن ، دلستر ، نمک و فلفل ، پودر پیاز ، پاپریکا ، آویشن ، زیره و سیر ) را با هم مخلوط کرده سپس بر رو سطح مرغ ها برش ایجاد کرده تا هم زودتر بپزد و هم طعم ادویه ها به داخل مرغ نفود کند . سپس مرغ ها را به سس آغشته کرده و در کاغذ روغنی و فویل پیچیده و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ الی ۲۲۰ قرار داده تا کاملا بپزد و به همراه برنج یا سبزیجات سرخ یا بخار پز نوش جان کنید 😋
پ.ن : نیازی به اضافه کردن آب به مرغ ها نیست
پ.ن: به دلیل داشتن پودر پیاز و سیر هیچ گونه بوی نامطبوعی ندارد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
دنبال یه پیج هستی که بتونی وسایل آشپزخونه و جهیزیهت رو کامل کنی؟ 🍴
یه کانال که با ضمانت خرید کنی و نگران کلاهبرداری نباشی؟ 💶
لوازم آشپزخانهی بانو بهت کمک میکنه تا لوازم شیک و جدیدی رو مهمون خونهت کنی عزیزم ✨✨
جویین شو و لذت ببر ❣
👇🏼👇🏼👇🏼
https://eitaa.com/joinchat/3541041503C246338a172
👆🏼👆🏼👆🏼