فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ تنوری با ادویه ملایم 😋
مواد لازم :
ران مرغ ۵ الی ۸ عدد
نصف استکان آب معدنی یا دلستر بی طعم
نصف استکان روغن زیتون
۲ حبه سیر
۱ قاشق چایخوری آویشن
۱ قاشق چای خوری پاپریکا
۱ قاشق چایخوری زیره سبز
۱ قاشق چای خوری پودر پیاز
طرز تهیه :
در تمام مواد( روغن ، دلستر ، نمک و فلفل ، پودر پیاز ، پاپریکا ، آویشن ، زیره و سیر ) را با هم مخلوط کرده سپس بر رو سطح مرغ ها برش ایجاد کرده تا هم زودتر بپزد و هم طعم ادویه ها به داخل مرغ نفود کند . سپس مرغ ها را به سس آغشته کرده و در کاغذ روغنی و فویل پیچیده و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ الی ۲۲۰ قرار داده تا کاملا بپزد و به همراه برنج یا سبزیجات سرخ یا بخار پز نوش جان کنید 😋
پ.ن : نیازی به اضافه کردن آب به مرغ ها نیست
پ.ن: به دلیل داشتن پودر پیاز و سیر هیچ گونه بوی نامطبوعی ندارد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لازانیا
موادی که واسه لازانیا لازمه👇👇👇👇
پیاز نگینی خورد شده یک عدد
گوشت چرخ کرده 300 گرم
فلفل دلمه یی ترجیحا رنگی
قارچ ورقه یی
پنیر پیتزا
ادویه ( نمک،فلفل سیاه و آویشن و ادویه خود لازانیا)
ورقه لازانیا یک بسته
آب جوش یک استکان
رب گوجه یک ق.غ
برای سس بشامل👇👇👇👇
پنجاه گرم کره پاستوریزه
دو لیوان شیر پر چرب
یک و نیم الی دو ق. غ سر پر ارد
یک حبه سیر رنده شده یا پودرسیر
فلفل سیاه پ آویشن
چند نکته لازمه واسه اینکه لازانیا عالی بشه:
📌 ورقه های لازانیا رو حتما داخل اب سرد بیندازید که چسپندگی نداشته باشن
📌به صورت افقی و عمودی بچینید که موقع سرو لایه ها از هم جدا نشن
📌نمک و روغن و داخل ورقه لازانیا حتما بریزید
📌غلظت سس بشامل در حد فرنی باشه
📌آرد و با کره و ادویه ها تفت بدید که بوی خامیش گرفته بشه
دمای فر 160 درجه و به مدت 35 دقیقه و هر دو المنت روشن تا جایی که روی پنیرها طلایی میشه اون وقت حرارت بالا خاموش و بزارید حرارت پایین روشن بمونه که قشنگ مغز پخت بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مافین_گیلاس با شکلات تلخ یه ترکیب جذاب و برندس که بهترین گزینه برای دورهمیهای عصرونه تابستونِ.🧁🍒
🍃چی لازم داریم؟
شکر : ۱/۲ پیمانه یا ۱۰۰ گرم
کره : ۸۰ گرم
آرد : ۱ و ۱/۵ پیمانه یا ۱۹۰ گرم
شیر : ۱/۲ پیمانه یا ۱۲۵ گرم
تخممرغ : ۱ عدد
شکلات تلخ : ۱/۳ پیمانه یا ۷۰ گرم
بکینگپودر : ۱ قاشق غذاخوری یا ۱۰ گرم
وانیل : ۱ قاشق چایخوری
گیلاس : ۱۸۰ گرم یا کمی بیشتر از ۱ پیمانه
نشاسته ذرت : ۱ قاشق غذاخوری
🌼این مقدار مواد با قالبهای من ۹ تا مافین داد.
🍀برای فر از قبل گرم شده با ۱۸۰ درجه، ۲۰ تا ۲۵ دقیقه
برای ایرفرایر از قبل گرم شده با ۱۷۵ درجه، ۱۵ دقیقه زمان نیاز داره.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیازداغ_مجلسی
هم مجلسی هم سوخاریه
توصیه میکنم یه بار امتحانش کنی عالی میشه
مواد لازم:
پیاز ریز سفید یا بنفش ۲۵۰ گرم
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز اگه دوست دارین پیازتون کمی تند بشه اضافه کنین
مقدار زردچوبه هم به خودتون بستگی داره
من نصف قاشق چایخوری پاپریکا و پودر سیر هم اضافه کردم ولی در کل میتونین فقط زردچوبه استفاده کنین
نشاسته رو با ادویه ها مخلوط کنین و به پیازای حلقه ای اضافه کنین و خوب مخلوط کنین و بعد بریزین توی یه صافی و نشاسته اضافی رو بگیرین و من دو مرحله با نصف پیمانه روغن سرخ کردم
حتما حتما بعد از سرخ کردن پیازا رو روی حوله یا دستمال کاغذی بریزین تا روغن اضافی گرفته بشه و پیازاتون خشکتر میشه
این پیاز داغ برای تزیین خیلی شیکه و طعم سوخاری خوشمزه ای داره
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیچ دلگرمی بالاتر
از این وجود نداره که
خدا همیشه همراه ماست...
" شب بخیر "
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
13.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این از اون #ساندویچای خوشمزهست 🫔که بعد از خوردنش طعمش از ذهنت بیرون نمیره🤌🏻
گوشت چرخکرده ۳۰۰گرم، پیاز رنده شده ۱عدد، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، سیر ۱حبه، جعفری ساتوری شده ۱ فنجان، نون تست ۲ عدد، بیکینگ پودر ۱ق م، آب ۱ فنجان
برای پیاز جعفری: پیاز خلالی ۱عدد، سماق ۱ ق م، جعفری ساتوری شده ۳ق غ، آب نارنج ۱ ق غ
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راز براق بودن و خوشرنگی #آلوبخارا بازاری🥰
توی بازار ۲۰۰ گرم آلوبخارا ۱۸۰هزار من با پنجاه هزار یادت میدم مثل بازاری ها آلو درست کنی
⭕️ اول دو کیلو آلو بگیرید و خوب بشورید
⭕️ داخل قابلمه آب بریزید جوش اومد یک لیوان سرکه و نمک بریز
⭕️ آلوهارو بریزید بعد پنج دقیقه روی آلوها ترک میخوره آب کش کنید و پوست همشون رو بگیرید
✅ روش اول: توی سینی فر بچیند حسابی شکر بپاشید ده دقیقه زمان بدید یه حالت شیره مانند پس میده اونجور بود پنج دقیقه دیگه بزارید بمونه
✅ روش دوم : روی سبد بچینید بازم شکر بپاشید بزارید جلو آفتاب
1️⃣ نکته: آلویی که توی روش اول درست میشه برای داخل آجیل و تنفلات، آلوی روش دوم برای داخل خورشت
2️⃣ نکته: دو روز بیشتر جلو آفتاب نباشه تا شیره و براقیتش حفظ بشه گوشتشم زیاد جمع نشه
3️⃣ نکته: از آلوهای گوشتی استفاده کنید
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر یبوست دارین روزی چهارتا دونه از اینا کمکتون میکنه🙂
یک پیمانه میوه ی یخ زده(شاه توت برای اینجا)، یک پیمانه آب ولرم، سه ق غ پودر ژلاتین ساده
هر سه ماده را با هم خوب مخلوط کرده به وسیله ی مخلوط کن، سپس به قالب منتقل کرده و به مدت ۵ ساعت داخل یخچال قراردهید.
✅(اگر ژلاتین رو قبل از انتقال به مخلوط کن در آب حل کنید بهتره)
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انواع #رنگ_خوراکی
رنگهای ژلهای برای رنگ کردن خامه و فوندانت استفاده میشن
رنگهای پودری حلال در چربی برای رنگ کردن شکلات استفاده میشن
گاهی هم برای رنگ کردن خامه میتونیم استفاده کنیم
رنگهای پودری حلال در آب
که به آنها اصطلاحا داست گفته میشود برای انواع پتینه کاری و
داست زدن روی گلهای شکری و... استفاده میشود
رنگهای پودری متالیک برای طلایی کردن نقاط مختلف کیک یا دکور کیکها استفاده میشه
و اما رنگهای مایع کم کاربردترین نوع رنگ در حرفه قنادی هستند
که بیشتر برای دسر میتونیم استفاده کنیم
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥰 #سوخاری_سوپرایز🥰
این سوخاری خوردن خیلی لذت بخشه چون داخلش پر از خوشمزس که هر کسی باهاش سوپرایز میشه 😋
🍀نیاز داریم به فیله ران و سینه مرغ که با پیاز داخل میکسر بعد از اینکه از استخوان جدا کردیم میکس میکنیم
🍀نمک و پودر پیاز و پودر سیر و یک پیمانه آرد میزنیم
ورز میدیم حسابی به اندازه توپک برمیداریم و روی نایلون فریزر باز میکنیم
🍀یه لایه ژامبون یه لایه پنیر میزاریم لایه رو بر میگردونیم و دور گیری میکنیم
🍀اول توی آردسفید بعد تخم مرغ زده شده و آخر سر توی پودر سوخاری میزنیم
توی روغن داغ سرخ میکنیم 😋نوش جان
1️⃣ نکته:حتما ترکیب ران و سینه باشه تا نرم و لطیف بشه خشک نشه
2️⃣ نکته: آخر سر حتما روی دستمال روغنشو بگیرید
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورشت_لپه_بادمجان
⬅️ یه پیمانه لپه یکساعت بخیسانید
⬅️ بعد آبپز کنید
⬅️ داخل قابلمه پیاز رنده شده تفت بدید
⬅️ بهش چرخکرده اضافه کنید تا تغییر رنگ دهد تفت بدید
⬅️ لپه آبپز به چرخکرده اضافه کنید
⬅️ یک لیوان آبجوش اضاف کرده و درشو بزارید تا بپزه
👇🏻🍆رمز خورش خوش عطر و خوشرنگ
⬅️ دو سه عدد لیمو از وسط نصف کرده و داخل آبجوش بزارید تلخیش گرفته بشه
⬅️ داخل تابه کمی روغن ریخته و بهش رب و نمک و فلفل ، چوب دارچین، پاپریکا بیفزایید
⬅️ لیموها را بهش اضافه و تفت بدید
⬅️ حالا محتویات رب به خورش اضافه کرده و بزارید با حرارت ملایم بپزه و جا بیفته
⬅️ در آخر پخت بهش زعفرون و گلاب بزنید
⬅️ کلاهک بادمجون اطرافشو بگیرید ولی برندارید،، راه راه پوست گرفته و چهار قاچ کنید
⬅️ بزارید داخل آب نمک نیم ساعت بمونه
⬅️ بعد آبشو بگیرید و داخل روغن داغ سرخ کنید
⬅️ روی خورش سرو کنید
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛