eitaa logo
آشپزخانه کوچیک من آشپزی
29.6هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
34.1هزار ویدیو
75 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با 4 ماده در 10 دقیقه حلوای خوشمزه درست کنید. این حلوا توی دهن آب میشه و اصلا بوی تخم مرغ نمیده. مواد لازم: 1 لیوان آرد از نصف لیوان کمی کمتر روغن مایع 1 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری پودر نارگیل مواد لازم برای شربت: 1 لیوان شکر 1 لیوان آب طرز تهیه: تخم مرغ ، روغن مایع ، آرد و پودر نارگیل را داخل ماهیتابه ای بریزید و هم بزنید و روی اجاق بذارید. در قابلمه دیگری آب و شکر را بجوشانید باید هر دو گرم باشد. آرد را حدود 10 دقیقه تا وقتی که رنگ آرد تغییر کند تفت بدید(کمی طلایی شود و شروع به جوشیدن کند) حرارت را کم کنید و شربت گرم را به آرد اضافه کنید کمی جلز ولز میکند و به اطراف پخش میشود دقت کنید. چند دقیقه هم بزنید تا شربت را جذب کند. سپس از روی اجاق بردارید و وقتی از داغی اولیه افتاد شکل بدید. روز بعد خیلی خوشمزه میشود. نوش جان
سلام مهربانان امروزتون پر از لبخند الهی در این روزهای سفید زمستانی خداوند براتون خوشبختی شادی و عشق سلامتی و لبخند و یک دنیا خیر و برکت رقم بزنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ولنتاین به جای شکلات خریدن هنرتو نشون بده! مواد لازم برای خمیر: آرد - 250 گرم آب گرم - 170 میلی لیتر شکر - 1 قاشق چایخوری. نمک - نصف قاشق چایخوری. مخمر (خشک) - 1 قاشق چایخوری. روغن نباتی - 3 قاشق غذاخوری. آرد، شکر، نمک، مایه خمیر رو مخلوط کرده و آب گرم رو اضافه کرده و خمیر رو ورز بدید. روغن نباتی رو روی خمیر بریزید و دوباره ورز بدید. ظرف خود رو با دستمال بپوشونید و به مدت 1.5 ساعت بذاریدش یه جای گرم، کاغذ روغنی رو روی سینی فر بذارید، خمیر رو به شکل قلب درست کنید با چنگال سوراخ ایجاد کنید. فیلینگ من شامل: رب گوجه فرنگی، موزارلا، سوسیس، فلفل دلمه ای و ادویه ست. به مدت 10-12 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه بذارید. آماده ست! ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻‍🍳از این به بعد کباب لقمه رو تو خونه درست کن، واقعا خوشمزه می‌شه مواد لازم: سویا: ۱.۵ لیوان گوشت چرخ‌کرده: ۲۰۰ گرم پیاز: ۱ عدد سیر: ۳ حبه گشنیز یا جعفری: ۱ بسته پودر سوخاری: ۲ ق‌غ جوز هندی: ۱/۲ ق‌چ پاپریکا: ۱ ق‌چ کاری: ۱/۲ ق‌چ فلفل‌قرمز: ۱/۲ ق‌چ پودر سیر: ۱ ق‌چ آویشن: ۱ ق‌چ نمک طرز تهیه: سویا رو به مدت ۳۰ دقیقه خیس می‌کنیم.پیاز رو رنده می‌کنیم و آبشو میگیریم.حالا سویا،گوشت چرخ‌کرده،پیاز،سیر،گشنیز،پودر سوخاری و ادویه‌ها رو با خرد‌کن یا هر وسیله دیگری میکس می‌کنیم. نکته: اگه مواد منسجم نبود کمی آب اضافه کنین و اگه مواد شل شد بهش پودر سوخاری اضافه کنین. حالا مواد رو داخل پلاستیک پهن می‌کنیم و با پشت چاقو روی پلاستیک خط میندازیم تا شبیه کباب لقمه بشه و ۲ تا ۳ ساعت داخل فریزر می‌ذاریم.بعد داخل روغن داغ سرخ می‌کنیم. درنهایت هم با کاهو،گوجه و.. سرو می‌کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻‍🍳پای چوپان یا شپدرزپای انقدر لذیذه که حد نداره مواد لازم: سیب زمینی: ۴ عدد فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد گوشت‌چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم قارچ: ۱ بسته پیاز: ۱ عدد کره: ۵۰ گرم پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم رب گوجه: ۲ ‌ق‌غ روغن فلفل سیاه،زردچوبه،پاپریکا،نمک طرز تهیه: سیب زمینی‌ها رو میذاریم آبپز بشه بعد له می‌کنیم و با فلفل و نمک و کره مخلوط میکنیم. پیاز خردشده رو با گوشت‌چرخ‌کرده تفت میدیم و ادویه و نمک اضافه می‌کنیم،سپس قارچ‌ خردشده رو اضافه میکنیم و میذاریم تا کمی سبک بشه و بپزه. حالا گوشت و قارچ رو داخل ظرف میریزیم و روش پنیر میریزیم بعد سیب زمینی‌ها رو گلوله گلوله میچینیم روی مواد و روی سیب زمینی‌ها فلفل‌دلمه حلقه شده قرار میدیم و در آخر پنیر میریزیم و میذاریم داخل فر با دمای ۱۸۰ به مدت ۳۰_۲۰ دقیقه قرار میدیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻‍🍳از این به بعد کباب لقمه رو تو خونه درست کن، واقعا خوشمزه می‌شه مواد لازم: سویا: ۱.۵ لیوان گوشت چرخ‌کرده: ۲۰۰ گرم پیاز: ۱ عدد سیر: ۳ حبه گشنیز یا جعفری: ۱ بسته پودر سوخاری: ۲ ق‌غ جوز هندی: ۱/۲ ق‌چ پاپریکا: ۱ ق‌چ کاری: ۱/۲ ق‌چ فلفل‌قرمز: ۱/۲ ق‌چ پودر سیر: ۱ ق‌چ آویشن: ۱ ق‌چ نمک طرز تهیه: سویا رو به مدت ۳۰ دقیقه خیس می‌کنیم.پیاز رو رنده می‌کنیم و آبشو میگیریم.حالا سویا،گوشت چرخ‌کرده،پیاز،سیر،گشنیز،پودر سوخاری و ادویه‌ها رو با خرد‌کن یا هر وسیله دیگری میکس می‌کنیم. نکته: اگه مواد منسجم نبود کمی آب اضافه کنین و اگه مواد شل شد بهش پودر سوخاری اضافه کنین. حالا مواد رو داخل پلاستیک پهن می‌کنیم و با پشت چاقو روی پلاستیک خط میندازیم تا شبیه کباب لقمه بشه و ۲ تا ۳ ساعت داخل فریزر می‌ذاریم.بعد داخل روغن داغ سرخ می‌کنیم. درنهایت هم با کاهو،گوجه و.. سرو می‌کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻‍🍳تا حالا کالباس خونگی درست کردی؟ مواد لازم: سینه مرغ: ۲ عدد سیر: ۵ حبه هویج: ۲ عدد قارچ: ۶ عدد سس کچاپ: ۲ ق‌غ نشاسته ذرت: ۲ ق‌غ روغن فلفل‌سیاه،فلفل قرمز،کاری،پاپریکا،نمک طرز تهیه: هویج‌ رو خرد و آبپز می‌کنیم.قارچ رو خرد می‌کنیم و با کمی روغن تفت‌ میدیم. سینه‌مرغ و سیر رو با خردکن یا هر وسیله دیگه‌ای خرد می‌کنیم بعد نشاسته ذرت،سس کچاپ،ادویه‌ها،هویج و قارچ رو به مواد اضافه میکنیم و ورز میدیم. داخل لیوان‌ها رو با روغن چرب می‌کنیم و مواد رو خوب داخل لیوان فشرده می‌کنیم تا بینش هوا نباشه بعد روی لیوان‌هارو فویل میگذاریم سپس داخل قابلمه میذاریم و تا نصف لیوان‌ها رو آب میریزیم و میذاریم به مدت ۱ تا ۱/۵ ساعت بپزه بعد از پخت کالباس رو حلقه‌حلقه خرد می‌کنیم و داخل یخچال میذاریم تا سرد بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با 4 ماده در 10 دقیقه حلوای خوشمزه درست کنید. این حلوا توی دهن آب میشه و اصلا بوی تخم مرغ نمیده. مواد لازم: 1 لیوان آرد از نصف لیوان کمی کمتر روغن مایع 1 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری پودر نارگیل مواد لازم برای شربت: 1 لیوان شکر 1 لیوان آب طرز تهیه: تخم مرغ ، روغن مایع ، آرد و پودر نارگیل را داخل ماهیتابه ای بریزید و هم بزنید و روی اجاق بذارید. در قابلمه دیگری آب و شکر را بجوشانید باید هر دو گرم باشد. آرد را حدود 10 دقیقه تا وقتی که رنگ آرد تغییر کند تفت بدید(کمی طلایی شود و شروع به جوشیدن کند) حرارت را کم کنید و شربت گرم را به آرد اضافه کنید کمی جلز ولز میکند و به اطراف پخش میشود دقت کنید. چند دقیقه هم بزنید تا شربت را جذب کند. سپس از روی اجاق بردارید و وقتی از داغی اولیه افتاد شکل بدید. روز بعد خیلی خوشمزه میشود. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای (نارگیلی) آرد برنج ۱ لیوان شکر:۱ لیوان روغن: نیم لیوان زرده تخم مرغ:۳عدد زعفران آب کرده مقداری گلاب وهل روی هم نیم لیوان پودر تخم گشنیز یک قاشق چای خوری پودرنارگیل نصف لیوان ابتدا زرده های تخم مرغ را با شکر مخلوط کنید و آنقدر بزنید تا سفید شده و کف کند. هل، گلاب و زعفران و پودر تخم گشنیز و پودر نارگیل را هم با آن مخلوط کنید. در یک ظرف مناسب روغن را بریزید و روی حرارت گذاشته، آرد برنج را اضافه کنید و سرخ کرده تا کمی رنگ بگیرد. سپس از روی حرارت بردارید و مایه تخم مرغ را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و دوباره روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا به روغن بیفتد وخودشو بگیره نکته ..‌‌..میتونید توی این حلوا پودر نارگیل هم نزنید وساده درست کنید نکته ...پودر تخم گشنیز طعم حلوا رو خیلی خوشمزه میکنه .کلا توی تمام حلواها بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
4 نفر این حلوا مختص به همدان هست وبرای ماه رمضان پخته ومیل میشه.بسیار مقوی وانرژی زا هست. زرده تخم مرغ ۱۰عدد، شکر آسیاب شده یا پودر قند: نصف لیوان، کره یا روغن حیوانی 3 ق غ، گلاب ۱٫۴لیوان، زعفران آب کرده غلیظ 3 ق غ، پودر مغز هل نصف ق چ 🔴زرده تخم مرغ رو مخلوط کنید وپودر قند رو کم کم اضافه کنید تا مایه غلیظ ونباتی رنگ به دست بیاد. کره رو روی حرارت ملایم بزارید ،وقتی کمی ذوب شد مایه ی تخم مرغ رو اضافه و روی حرارت ملایم شروع به هم زدن کنید. سرعت عمل داشته باشید تا صاف ویکدست بشه،وگرنه تخم مرغها گلوله گلوله میشه. وقتی به شکل فرنی قوام گرفته شد،گلاب رو اضافه و مجددا ۱۰ دقیقه ی دیگه هم بزنید. هل وزعفران غلیظ هم اضافه کنید.وقتی یکدست وکشدار شد،حلوا اماده شده و کمی شل هست. یکساعتی داخل یخچال بزارید تا خودشو بگیره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌼جو پرک ۶ قاشق غذا خوری حتما آسیابش کنید بهتر 🌼موز دو عدد رسیده باشه 🌼خرما ۷ عدد بدون هسته 🌼شیره خرما ۴۵ گرم 🌼تخم مرغ ۲ عدد 🌼بکینگ پودر یک قاشق چای خوری 🌼وانیل و هل و دارچین در صورت دلخواه من نزدم. دمای فر گازی ۱۸۰ درجه فر برقی ۱۷۰ توستر ۱۶۰ به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه این کیک رو داخل قالب های مافین هم میتونید درست کنید💞نوش جان💚 🌼مغزیجات مورد علاقتون هم هرچی دوست دارین بریزین😉 این کیک مخصوص ورزشکاراست💪💪 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قالب سایز ۲۰ الی ۲۳ تخم مرغ: ۳ عدد شیره خرما: ۱ پیمانه سر خالی ارده: نصف پیمانه (جایگزین : روغن کنجد ) وانیل: نصف ق چ پودر هل یا دارچین: ۱ ق چ شیر: ۱ پیمانه بیکینگ پودر: ۲ ق چ آرد: ۱ و نیم پیمانه ✅ فر از بیست دقیقه قبل با دمای پخت روشن بشه. فر برقی: ۱۶۵ درجه المنت پایین و کانوکشن فر گازی: ۱۸۰ درجه المنت پایین توستر و سولار و ماکرو: ۱۵۵ الی ۱۶۰ درجه ⭕ مدت زمان پخت: ۴۰ الی ۴۵ دقیقه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛