eitaa logo
آشپزخانه کوچیک من آشپزی
29.8هزار دنبال‌کننده
8.5هزار عکس
33.8هزار ویدیو
75 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
12.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بعد از اینکه زردآلوها رو شستیم هسته هاشونو درمیاریم و بعد به ازای هر یک کاسه زردآلو یک کاسه شکر لا به لا میریزیم(سعی کنید بیش از دو لایه نشه چون زردآلوها له میشن)بعد درب ظرف رو میذاریم و یک شب توی محیط آشپزخونه یا یخچال میذاریم بمونه تا شکر با آب زردآلوها خیس بشه حالا میذاریم روی حرارت کم تا زردآلوها آب بندازن و شکر حل بشه وقتی به جوش اومد حدود 10 الی 20 دقیقه بسته به نوع زردآلو میذاریم با حرارت ملایم بجوشه و کف روشو مرتب جمع میکنیم و بعد حرارت رو خاموش میکنیم حالازردآلوها رو جدا کرده و مقداری از شهدشو برمیداریم و بقیه رو میذاریم روی حرارت و بهش نصف ق چ جوهر لیمو اضافه کرده و میذاریم کاملا قوام بیاد(چون زردآلو آب میندازه و شهدش شل میشه و زود کپک میزنه)حالا از روی حرارت بر میداریم و وقتی خنک شد روی زردآلوها میریزیم و توی شیشه پر میکنیم و اگه خواستیم مدت طولانی بمونه توی فریزر میذاریم و گرنه توی یخچال میذاریم و نوش جان😍😋😋😋 ‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا🙏 کمک فرما در این صبح یکشنبه آخرین غم ها را پشت سربگذاریم آخرین کینه ها و آخرین حسرتهارا فراموش کنیم آخرین ناامیدی هارا از ذهنمان پاک کنیم🙏 🌸
با لبخند😊 به امروز وارد شو🏃‍♀ خوش آمدی☺️ 🌸ســـــــــــلام🌸 صبح بهاریتون بخیر و خوشی🌸🍃 #
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در 🔟 دقیقه برای خمیر 2 عدد تخم مرغ 6 ق غ روغن 6 ق غ ماست یک ق چ سر خالی نمک 1 ق چ مخمر 3 فنجان آرد برای سس؛ 1 ق چ رب گوجه 1 ق چ سس کچاپ 1 ق چ آویشن 1 حبه سیر له شده.. به دلخواه اگه سیر میزنید حدود یک قاشق به روغن زیتون اضافه کنید. برای روی پیتزا پنیر چدار یا موزارلا سوسیس زیتون قارچ فلفل ذرت و... مواد خمیر شامل، ماست، مخمر، نمک، روغن، تخم مرغ را خوب با هر مخلوط کنید به مایع بدست اومده آرد رو‌ اضافه کنید و به خوبی ترکیب کنید تا خمیر یکدست بدست بیاد به خمیر مهلت استراحت بدید تا خمیر پف کنه خمیر رو بسته به سایز تابتون تقسیم کنید و اون رو‌ کف تابه ای که روغن ریختید پهن کنید به روی خمیر سسی که از ترکیب مواد ذکر شده بدست اومده رو بزنید و سپس سوسیس، زیتون، قارچ، فلفل و.. و در نهایت پنیر رنده شده چدار یا موزارلا رو روی مواد بریزید و درب تابه رو بگذارید. هراز گاهی با کفگیر یا ابزار مناسب خمیر رو تکون بدید و چک کنید همین که خمیر پخته شد و کف اون طلایی شد پیتزای شما آماده است. پیشنهاد میکنم مواد خام روی پیتزا رو‌ از قبل یک‌ مرحله پخته باشید. مطمئنا خوش طعم تر خواهد شد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم:👇 دو بسته بیسکویت ‌ دو قاشق غذاخوری قهوه .دو لیوان آب 3 قاشق غذاخوری شیرخشک ‌ دو پاکت پودر کرم کارامل ‌ دو پاکت خامه 3 قاشق غذاخوری نوتلا طرز تهیه:👇 یک پاکت قهوه را در یک لیوان آب سرد بریزید و هم بزنید و بیسکوییت ها را درون آن بچرخانید و خیس کنید و دو لایه در ظرف بچینید. حالا در یک قابلمه دو لیوان آب ، شیر خشک و پودر کارامل را بریزید و روی حرارت بگذارید و هم بزنیدـتا به جوش بیاید. در مخلوط کن 18 عدد بیسکویت با یک پاکت خامه و یک پاکت قهوه بریزید تا مخلوط شود و بیسکوییت ها پودر شود. بعد از جوش آمدن کرم ، آن را به مدت دو دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود ، سپس مواد داخل مخلوط کن رو بهش اضافه کنید و همه آنها را مخلوط کنید ، سپس این مخلوط را روی بیسکوییت ها ریخته و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود ، سپس 3 قاشق غذاخوری نوتلا را روی بخار آب کتری ذوب کرده و یک پاکت خامه را با آن مخلوط کرده و روی لایه دوم ریخته و مطابق دلخواه تزئین کنید و آن را به مدت کمتر از دو ساعت در یخچال قراردهید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای این باقلوا از خمیر یوفکا یا باقلوا استفاده می‌کنیم دو قاشق غذاخوری کنافه ی خرد شده رو روی برش خمیر میریزیم حواستون باشه یه طرفش یکم خالی باشه بعد دو قاشق غذاخوری پودر پسته رو روی کنافه ها میپاشیم و کره مارگارین آب شده رو قسمتی که خالی گذاشتیم میریزیم. بعد مثل کلیپ با کمک نی بهش حالت میدیم و از وسط نصفش میکنیم و داخل ظرف پیرکس چرب شده میریزیمش روشو کره میزنیم و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه میپزیمش و میزاریم طلایی شه مواد لازم برای شربت: دو پیمانه شکر یک و یک چهارم پیمانه آب چند قطره لیمو همه مواد رو با هم مخلوط کنید و بزارید دو دقیقه بجوشه بعد بریزیدش روی باقلوا یعنی شربت باید داغ باشه . بعد میزاریمش کنار تا شربت کامل به خورد باقلوا بره و تزیینش میکنیم نوش جان.‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. برای این صبحانه ی خوشمزه چه چیزایی نیاز داریم ؟ یه دونه سیمیت ، مقداری سوجوک ، فلفل دلمه ، پنیر پتیزا ( kaşar peynir) یه دونه تخم مرغ ، مقداری پول بیبر ، و یه ذره کره ، نمک هم به تخم مرغ بزنید😍 برای اینکه روی پنیر آب بشه ، چند لحظه در تابه رو بذارید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛