فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستان مهربانم💓
صبح دوشنبه تون بخیر
در زندگی هیچ چیز
مهم تر از این نیست☘
که قلباً در آرامش باشی
الهی همیشه قلبتون
پرازعشق وآرامش باشد💓
زندگیتون آروم و
دلتون شاد و آروم
#کاسترد_خانگی 🍨 😋
▫️کاسترد ۵قاشق غ خ
▫️شیرخشک ۵ قاشق غ خ
▫️پودر کرم کارامل یک عدد
▫️ شکر یک استکان چایخوری
▫️آب ۵ لیوان دسته دار
▫️اسانس موز یک قاشق (به دلخواه)
🔸کاسترد رو با یک لیوان آب و وانیل موز با هم مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاسترد در اب حل بشه
در قابلمه ۴ لیوان اب میریزیم شیرخشک و کارامل رو اضافه میکنیم هم میزنیم و شکر رو اضافه و بعد هم کاسترد که در اب حل کردیم اضافه میکنیم و حرارت کم روشن میکنیم با قاشق تند تند هم میزنیم تا وقتی که به جوش بیاد و غلیظ بشه (نباید در هم زدن غفلت کنید فوری ته میگیره و گلوله گلوله میشه )
من وانیل رو حذف کردم و به جاش در اخر نصف لیوان گلاب و کمی زعفرون ریختم چند جوش که زد خاموش کردم
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ڪوڪو_پاستا 🍘 😋
🔸نصف پاستا فرمي رو آبپز وآبكش كردم تو يه ظرف ديگه سه تا تخم مرغ نمك وفلفل وآويشن رو خوب با هم مخلوط كردم وپاستا رو توش ريختم وخوب مخلوط كردم ،توي تابه گود روغن مي ريزيم ونصف مواد رو توش مي ريزيم وخوب فشرده مي كنيم براي مواد مياني من از پنير سفيد وپنير پيتزا وجعفري (يا پنير واسفناج )خرد شده استفاده كردم بعد بقيه پاستا رو هم روش مي ريزيم ميذاريم تا مواد خودشون رو بگيره وقتي يكطرفش سرخ شد بر ميگردونيم تا طرف بعديش سرخ بشه
نكته١:براي بين كوكو مي تونيد از گوشت چرخ كرده وپياز داغ ،يا مرغ وقارچ وفلفل دلمه ،هم استفاده كنيد
نكته٢:اون سفيدا پنير موزارلاست
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
قیقاناخ( خاگینه) برای ۴ نفر
تخم مرغ:۴ عدد
آرد:۴ ق.غ
ماست:۲ ق.غ
شیره انگور: به اندازه لازم (روی خاگینه رو یکم بپوشونه)
بکینگ پودر.(1ق چ)گردو،(دو سه قاشق غ)
ابتدا تخم مرغ ها را میزنیم،سپس بکینگ پودر وآرد را کم کم اضافه میکنیم تا به غلظت دلخواه برسه و بعد گردو خردشده وماست رو میریزیم، من تقریبا یه قاشق چایی خوری پودر دارچین هم میریزم میتونید به جای دارچین گلاب هم بریزید
مقداری روغن تو ماهیتابه میریزیم موادراداخل ماهیتابه میریزیم یک طرفش که سرخ شد برمیگردونیم طرف دیگرش راسرخ میکنیم طوری که زیاد سرخ نشه،طلایی بشه
وقتی هردو طرف سرخ شد،برش میزنیم و روش شیره انگور میریزیم شعله رو کم میکنیم تا مواد به طور کامل جذب بشه، بعد از جذب شدن خاگینه آماده است.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
کال کباب یکی از مزه های اصلی گیلانه ودر کنار بیشتر غذاها خورده میشه این غذای لذیذ دقیقا شبیه زیتون پروردست وبا همون مواد فقط به جای زیتون از بادنجان کبابی وریش ریش شده استفاده میشه وبعد از مخلوط شدن توی یخچال میره وسرد خورده میشه ...
ت زمان آماده سازی و پخت: ۳۰ دقیقه
بادمجان: ۱ کیلوگرم
رب انار ترش یا آب انار ترش: ۱ فنجان
گردو آسیاب شده یا دو بار چرخ شده: ۲۰۰ گرم
نمک: ۱ قاشق چایخوری
گلپر: ۱ قاشق چایخوری
سبزی خالواش و چوچاق یا نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری
سیر: ۴ حبه رنده شده
بتدا بادمجانها را بشورید و کباب کنید. بادمجانها باید با پوست کباب شوند. سپس پوست بادمجانهای کباب شده را بگیرید و با گوشتکوب له کنید. سپس سایر مواد را هم به بادمجان له شده به جز آب انار یا رب انار را اضافه کنید و تمام آنها را با هم بکوبید. در مرحله آخر رب انار یا آب انار را اضافه کنید و تمام مواد را خوب هم بزنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_اسفنجی یلدایی🍉
تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: ۱۸۰ گرم
نمک: ½ قاشق چخوری
بیکینگ پودر: ¼ قاشق چخوری
آرد همه منظوره: ۲۲۵ گرم
نشاسته ذرت: ۲۵ گرم
شیر نارگیل: ۱۹۰ سیسی (۱۱۰ آبجوش+ ۸۰ میلی لیتر شیرنارگیل رو خوب مخلوط کن)
روغن: ۵۰ میلی لیتر
رنگ سبز
رنگ قرمز
رنگ زرد
کنجد سیاه برشته شده
👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه:
تخم مرغ، شکر، نمکُ با همزن بزن تا زمانی که پفی و غلیظ بشه. آرد الک کرده رو کم کم به مخلوط اضافه کن و هم بزن، شیر نارگیلُ اضافه کن، بزن تا یکدست بشه. خمیرُ به 4 قسمت تقسیم کن و در هر قسمت رنگ قرمز، زرد، سبز بریز و یک قسمتشم ساده، هر قسمت رو جداگانه در قیف بریز. قالب رو با روغن چرب کن، روش کنجد سیاه بپاش. بخارپز یا فر دست ساز رو از قبل گرم کن. اول خمیر قرمز یا زرد بریز، بعد خمیر سفید بریز، سپس خمیر سبز رو روی خمیر سفید بریز. ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که پخته بشه بخارپز کن، و بعد پخت بلافاصله از قالب خارج کن.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_اسفنجی یلدایی🍉
تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: ۱۸۰ گرم
نمک: ½ قاشق چخوری
بیکینگ پودر: ¼ قاشق چخوری
آرد همه منظوره: ۲۲۵ گرم
نشاسته ذرت: ۲۵ گرم
شیر نارگیل: ۱۹۰ سیسی (۱۱۰ آبجوش+ ۸۰ میلی لیتر شیرنارگیل رو خوب مخلوط کن)
روغن: ۵۰ میلی لیتر
رنگ سبز
رنگ قرمز
رنگ زرد
کنجد سیاه برشته شده
👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه:
تخم مرغ، شکر، نمکُ با همزن بزن تا زمانی که پفی و غلیظ بشه. آرد الک کرده رو کم کم به مخلوط اضافه کن و هم بزن، شیر نارگیلُ اضافه کن، بزن تا یکدست بشه. خمیرُ به 4 قسمت تقسیم کن و در هر قسمت رنگ قرمز، زرد، سبز بریز و یک قسمتشم ساده، هر قسمت رو جداگانه در قیف بریز. قالب رو با روغن چرب کن، روش کنجد سیاه بپاش. بخارپز یا فر دست ساز رو از قبل گرم کن. اول خمیر قرمز یا زرد بریز، بعد خمیر سفید بریز، سپس خمیر سبز رو روی خمیر سفید بریز. ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که پخته بشه بخارپز کن، و بعد پخت بلافاصله از قالب خارج کن.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #ساندویچ_مرغ_و_بادمجان 🌯 😋👆
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_ساده 🥯 😋
125 گرم کره (در دمای اتاق نرم شده)
1 قاشق چای خوری روغن
2 فنجان پودر قند
2 عدد تخم مرغ
1 ق غ بکینگ پودر
1 ق چ وانیل
3 لیوان آرد
🔸با مخلوط کردن مواد خمیر ، خمیری که نرم است اما به دست نمی چسبد حاصل می شود.
قطعات کوچک را از خمیر شیرینی که ورز داده ایم بردارید و آنها را درون قالب بریزید و با انگشت خمیر را فشار دهید تا شیرینی های مورد نظر به دست آید. روی سینی فر با کاغذ روغنی بذارید و به مدت 20 دقیقه با 175 درجه بپزید
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛