eitaa logo
آشپزخانه کوچیک من آشپزی
29.6هزار دنبال‌کننده
8.5هزار عکس
34.1هزار ویدیو
75 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
7.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۷ عدد فیله ی مرغ نصف فلفل قرمز نصف فلفل دلمه سبز ۱۰ عدد قارچ ۲ ق غ خامه صبحانه نصف لیوان شیر نمک و‌فلفل سیاه و فلفل قرمز تکه های فلفل قرمز فیله های مرغ رو داخل روغن تفت میدیم سپس فلفل دلمه سبز و قرمز و قارچ و نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز اضافه و خوب تفت میدیم سپس خامه و شیر رو اضافه و هم میزنیم مینی نان همبرگر رو از وسط نصف کرده و موادمونو میریزیم و و با پنیر پیتزا روش رو میپوشانیم و در فر ۱۸۰ درجه ده دقیقه میپزیم😋 ‏ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من میزان مواد رو چشمی ریختم از فیله یا سینه مرغ خرد شده استفاده کنید و حرارت ملایم باشه تا مرغ به آرومی بپزه به جای اسفناج میتونید از فلفل دلمه استفاده کنید میتونید پنیر خامه ای رو حذف و دو تا سه قاشق پنیر پیتزا اضافه کنید خمیر یوفکائی که استفاده کردم برای سمبوسه هست و برشش به صورت مستطیل باریک هست و اکثر سوپر مارکتها دارن فر من گازی هست و با دمای 200 درجه حدود 30 دقیقه طول کشید تا بورک کاملا طلایی شد در تابه روی گاز هم میتونید بپزید...کف تابه رو کمی چرب کنید و زیر تابه شعله پخش کن بذارید...یک طرف که طلایی شد برگردونید تا سمت دیگه هم طلایی بشه بورک رو نباید سرخ کنید و معمولا در فر پخته میشه...ولی دوست داشتید میشه سرخ کرد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله حلزونی : مواد لازم : پودر ژله از هر رنگ نصف بسته (من از 6تا نصفه بسته استفاده کردم) بستنی وانیلی آب شده برای هر رنگ دو قاشق غذاخوری آب جوش برای هر رنگ نیم پیمانه دستور تهیه : اول پودر ژله ها رو با نیم لیوان آبجوش حل میکنیم و میذاریم شفاف و سرد بشه. وقتی سرد شدن به هر کدوم دو قاشق غذاخوری بستنی وانیلی آب شده اضافه میکنیم و هم میزنیم. حالا قالب حلزونی (یا هر قالب دیگه ای که داشتید) رو چرب میکنیم و داخل پیچ های قالب رو با رنگ ها پر میکنیم و حدود بیست دقیقه میذاریم داخل یخچال تا نیم بند بشه. (سطحش چسبناک باشه) وقتی نیم بند شد ژله بستنی آلوورا رو میریزیم (که رنگ ها وقتی می‌خواهیم از قالب خارج کنیم خودشون رو نشون بدن.) ومیذاریم یخچال تا نیم بند بشه. حالا به ترتیب هر رنگ ژله ای رو که دوست داشتید لایه به لایه بریزید و هر سری میذاریم یخچال تا نیم بند بشه ودوباره رنگ بعدی. وقتی قالب پر شد برای سه تا چهار ساعت میذاریم یخچال تا خوب ببنده. این قالب های پلاستیکی برای ژله خیلی راحتن و به آسونی از قالب خارج میشن. من این قالب رو از لوازم قنادی خریدم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ و سبزیجات بدون فر درستش کنید 😍😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کره یا مارگارین ....حدود 15گرم پنیر مثلثی....یه دونه میتونید نریزید تخم مرغ ...یک عدد روغن مایع ....نصف پیمانه شکر.....نصف پیمانه نشاسته ذرت.... یک قاشق غذاخوری وانیل ....نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر....یک قاشق مرباخوری ارد.... به میزان لازم تا خمیری لطیف یما بدهد طرز تهیه..... کره وپنیر و شکر ووانیل را با نوک انگشت مخلوط کنید بعد تخم مرغ را اضافه ومخلوط کنید بعد روغن را اضافه ومخلوط کنیدبعد نشاسته ذرت را اضافه ومخلوط کنید ودراخر بیکینگ پودر وارد را کم کم اضافه کنید تا خمیری لطیف بدست بیاد نیازی به استراحت نداره خمیر . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای قسمت : ۱/۵ لیوان شیر ۴ قاشق شکر ۴ قاشق نشاسته ذرت ۱ قاشق پودر کاکائو ۲۵ گرم کره مواد لازم برای قسمت : ۱/۵ لیوان شیر ۴ قاشق شکر ۴ قاشق نشاسته ذرت ۲ قاشق گلاب ۲ قاشق زعفرون دمکرده ۲۵ گرم کره طرز تهیه: کره رو وقتی دسر به غلظت رسید اضافه کنید میتونید سه طعم این دسر رو درست کنید سفید/شکلاتی/زعفرونی مواد رو روی حرارت مدام هم بزنید تا به غلظت برسد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آموزش 🌟 کرفس هارو اندازه دلخواه خرد و سرخ میکنیم میزاریم کنار. پیاز رو نگینی خرد میکنیم و تفت میدیم گوشت گوسفندی رو اضافه میکنیم و تفت میدیم فلفل و زردچوبه رو هم اضافه میکنیم . سبزی خورشت کرفس جعفری و نعناع هست ولی من شبیهه قرمه سبزی درست میکنم معمولا و شنبلیله، گشنیز، تره و جعفری سرخ شده هم کمی اضافه میکنم ،نعناع رو هم دو قاشق جدا تفت میدم و به خورشت اضافه میکنم خیلی نعناع نریزید چون بعد از پخت تلخ میشه ،کرفس هارو اضافه میکنیم و میزاریم با دو لیوان آب بپزه. خورشت که جا افتاد ده دقیقه ی آخر کمی آبغوره و نمک اضافه میکنیم و میزاریم چند دقیقه دیگه جا بیفته... . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم 🔹 1 کیلو مرغ با استخوان 🔹 300 گرم سیب زمینی - خرد شده 🔹 2 عدد هویج - خرد شده 🔹 1 عدد پیاز متوسط - 🔹 2 عدد پیازچه - خرد شده 🔹 4یا 5 حبه سیر 🔹 نصف یک زنجبیل متوسط خرد شده 🔹 2 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز کره ای یا فلفل چیلی 🔹 1 قاشق غذاخوری شکر 🔹 4 قاشق غذاخوری سویا سس 🔹 1 قاشق غذاخوری عسل 🔹 1 قاشق غذاخوری روغن کنجد 🔹 1 قاشق غذاخوری دانه های کنجد بو داده ♨️طرز تهیه: ابتدا مرغ خرد شده را به همراه سیب زمینی، پیاز، سیر، هویج و زنجبیل خرد شده در قابلمه یا آرام پز بریزید.پودر فلفل را به همراه شکر ، سویا سس، عسل و روغن کنجد مخلوط کرده تا به شکل سس در آید. سس را بر روی مرغ و سبزیجات ریخته و قابلمه را بر روی حرارت می گذاریم تا با شعله بسیار کم و به مدت 4 ساعت به آرامی بپزد.بعد از 4 ساعت پیازچه خرد شده را به همراه کنجد بو داده به خورشت اضافه کرده و آن را سرو می کنیم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌹 گلبرگ گل محمدی نیم کیلو اب ۲ لیتر شکر ۲ کیلو تخم شربتی به میزان دلخواه 🌸🌿 گلبرگ گل محمدی را در ظرف شیشه ای ریخته و آب داغ به ان اضافه نمایید و در آن را بسته بگذارید یک شبانه روز بماند. سپس گلبرگ ها را خارج کرده و بفشارید تا عصاره آن وارد آب شود و تفاله را دور بریزید. و بعد شکر را با این آب مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا غلیظ شود. شربت آماده است در یخچال نگهداری و در زمان مصرف با مقدار مورد نظر آب خنک مخلوط كرده و میل نمایید.در صورت دلخواه میتوان از تخم شربتی هم استفاده کرد . براى ديزايين و خوشگلتر شدنش هم از گلبرگ هاى گل محمدى كه داخل قالب يخ گذاشتيم تا ببنده استفاده ميكنيم 😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ┅✿❀🍃🌸🍃❀✿┅
7.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۷ عدد فیله ی مرغ نصف فلفل قرمز نصف فلفل دلمه سبز ۱۰ عدد قارچ ۲ ق غ خامه صبحانه نصف لیوان شیر نمک و‌فلفل سیاه و فلفل قرمز تکه های فلفل قرمز فیله های مرغ رو داخل روغن تفت میدیم سپس فلفل دلمه سبز و قرمز و قارچ و نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز اضافه و خوب تفت میدیم سپس خامه و شیر رو اضافه و هم میزنیم مینی نان همبرگر رو از وسط نصف کرده و موادمونو میریزیم و و با پنیر پیتزا روش رو میپوشانیم و در فر ۱۸۰ درجه ده دقیقه میپزیم😋 ‏ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ابتدا نان تست ها رو تا ده دقیقه توی شیر بخوابونید بعد گوشت_چرخکرده و پیاز و سیر و تخم مرغ و نمک و فلفل و ادویه و نان ها را اضافه و کامل ورز داده به صورت کتلت های کوچک درآورید حال ته ظرف رو به روغن آغشته کرده به ترتیب بادمجون و کتلت ها و گوجه های حلقه شده همراه با نمک و فلفل بچینید پنیرموزارلا رو به صورت اختیاری اضافه کنید و ظرف را داخل فر دمای ۲۰۰ درجه قرار داده بعد سی دقیقه درآورید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛